|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
30.11.2011 11:00:45   
Vjeverica ST
upit i imat ju a ne da mi slucajno zatreba a nemam tog momenta 300 kuna da ju kupim ili da ju moj muz mora ic kupit a nema pojma, mislim da bi mi donio ono za krave must hahahaha
user posted image user posted image user posted image
svi su isti, hi hi hi
ja još neću, možda mi i ne zatreba...ali hvala na preporuci!

a štucanje je slatko, u pravilnim razmacima, blago lupkanje/kucanje, titranje .....nekad traje minututu -dvije, a nekad i duže pa zna i dosadit.......user posted image

vidim da nitko nije koristio i ne planira koristiti platnene pelene?
ako nekog zanima, otvorila sam temu o tome pa komentirajte.....

ja se mislim još da kupim onaj jastuk za dojenje, jastučić za bebino spavanje na boku, a i mislim se da li da kupim onaj jastuk - kosi za bebe, preoruča se od rođenja pa nadalje, dobar je za začepljen nosić, podrigivanje i sl. (pošto bebe ne smiju koristiti pravi jastuk ili se samo malo madrac ukosi (ispod se stavi nešto da s nakosi, tako sam radila s prvom bebom). Košta 135kn na intetnetu....
I ovo ostalo sam viđala na netu, preporučate neke?

da da, mogla bi ja otvorit sezonu 2012. ! kažu da je to godina curica?! (ili zatvorit 2011.user posted image )

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 326
30.11.2011 11:04:16   
Vjeverica ST
ups, greškom sam stavila sve u jedan "prozor" u prethodnom postu koji je većinom moj, nije kopiran pa pročitajte! isprikauser posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 327
30.11.2011 16:40:13   
dianchy
a ne znam, samo znam da sam dobro prošla s tom komisijom i izdajalicom user posted image   Ja sam ziheraš, pa kupujem trebalo, ne trebalo. Bolje kupim pa dam nekome ako mi neće trebati, nego da mi muž kupuje 2x skuplju. A i tko zna što bi kupio kao što kaže marina.
mariola, ti imaš termin kad i ja? i ja sam u pon ušla u 29.tjedan...termin mi je 16.02...

vjeverice, ja sam kupila jastuk za dojenje, predobar m i je. Podupirem leđa kad sjedim, trbuh kad ležim , a služit će i za dojenje...često mi ga muž ukrade jer super podupire. user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 328
30.11.2011 18:08:10   
Vjeverica ST
u kojeg proizvođača si kupila jastuk?
viđala sam neke po internetu....

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 329
30.11.2011 18:57:33   
dea789
evo da se i ja jednom javim user posted image
termin je 31.01.2012. user posted image user posted image user posted image ali po UZV i težini user posted image napredniji smo za 3 tjedna user posted image tako da mislim da mi je sada već 34. tj.... bliži se bliži user posted image user posted image user posted image
već me lagano lovi ono famozno "gnježđenje" i spremanje torbe....
kak ste vi na tom području?

Neposredna veza do poruke: 330
1.12.2011 7:47:58   
mariola
dianchy,nama je termin samo 5 dana razlikeuser posted image
Samo neka bebe ne kasne pa se ne rode 29.2user posted image
Vjeverice, ja imam jastuk za spavanje bebe na boku. Kupljen u adaxu. Ne znam koliko je, oko 100kn mislim.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dea789)
Neposredna veza do poruke: 331
1.12.2011 10:37:42   
marinazg
dea dobrodosla user posted image
ja cu pocet spremati torbu sredinom 1 mjeseca user posted image

mariola meni je termin 2 dana poslje tebe user posted image

nasla sam dva super ducana, mislim da ima dosta povoljnih stvarcica a i imaju dostavu
http://www.beba-shop.com.hr/
http://www.facebook.com/maliandjeo.butik
bas cu jedan dan otic u ovaj drugi da vidim kaj sve imaju a nisu stavili na net :)

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 332
1.12.2011 12:21:41   
dianchy
jastuk sam kupila u importane galeriji, vidi na ovoj stranici što je marina stavila - mali anđeo, imaju i dostavu...to ja naj jeftiniji jastuk za dojenje što sam ga pronašla i kod nas i na netu...platila sam ga nekih 150 kn...i ne bi ga mjenjala za ništa user posted image
Mariola u koju ti bolnicu ideš? Ja se isto nadam da neće kasniti pa s roditi 29-tog user posted image Ja bi da dođe ranije...nestrpljiva sam user posted image
a poznavajući sebe, torbu ću početi spremati  - SAD user posted image Što prije to bolje, zlu ne trebalo...lagano već kupujem stvari za bolnicu i tako... ali sam se skroz ulijenila što se tiče pospremanja po kući. Ništa mi se ne da... Grozna sam! user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 333
1.12.2011 12:52:08   
mariola
U Zadru ću roditiuser posted image
Danas sam naručila ugovore za matične stanice.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 334
1.12.2011 15:49:05   
Gardenija
ja sam svoj jastuk kupila u Magic baby i platila 250kn i nekako mi služi samo za spavanje gdje ga stavim između nogu, ne znam baš kako pomoću njega dojiti. mislila sam da će mi pomoći u spavanju pa je to bila prva stvar koju sam uzela. Za rodilište imam popis stvari, a do sada sam uzela grudnjak za dojenje i gledam što ću dalje.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 335
1.12.2011 17:11:09   
dianchy
gardenija, probaj jastuk staviti oko sebe tj,stavi ga pod ruku tako da ti polovica jastuka bude ispred tebe. e sad na tu polovicu ćeš staviti bebicu i dojiti, jer bi ju ili ga :) trebala držati na rukama dok papa, a vjeruj mi ruke bi ti otpale. Ne traje dojenje 5 minuta user posted image Bit će ti praktičan vidjet ćeš

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 336
2.12.2011 9:26:18   
Vjeverica ST
pogledala sam link, jastuk je 169kn, to je najjeftiniji što vidim, je li taj? piše da je antialergijski...
i rolice za bebin krevetić su 140 kn

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 337
2.12.2011 9:33:03   
marinazg
vjeverice imaju ti sad 10% popusta na cijeli asortiman to sam napisala i tamo na tvojoj temi za pelene user posted image
evo mi smo u 29 tjedanu user posted image

Neposredna veza do poruke: 338
2.12.2011 21:43:03   
dianchy
vjeverice da to je taj jastuk...ja sam gledala po netu na svim stranicama od e-baya do kine i taj mi je bio full naj jeftiniji..
Mi danas bili kod ginića...sve super, malena ima 1440 gr, a mama je od početka dobila + 14 kg!!! user posted image U Ž A S !! user posted image
Mislim da ću morati vezati usta nekako...a ne znam kako... user posted image Problem ne bi bio da sam startala sa 60 kg. Ovako imam 93 kg user posted image osjećam se preloše...ma gdje je ona velika milka da ju bacim u smeće!!! user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 339
3.12.2011 12:04:00   
Gardenija
dianchy user posted image user posted image

ja sam do sada osam do devet kila dobila, u ponedjeljak ulazim u 31 tjedan. Čekam sljedeći uzv da nam potvrdi spol djeteta user posted image
što se tiče jastuka samo da kažem da se meni već 40% onih sitnih kuglica čime je ispunjen nestalo, pitam se kako će izgledati kasnije kad mi bude trebao.

ja imam strašne glavobolje i nikako se ne mogu naspavati, morala sam lupocet popiti. Što zbog toga to zbog bebe, znam da je dobro da se dijete tako miče, ali mi očajnički fali sna.

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 340
3.12.2011 14:01:37   
subi83
ja imam jastuk posuđen od prijateljice, a kpila ga je u adaxu i nije punjen kuglicama, što je super jer još uvijek izgleda kao nov... od više cura sam čula da ti s kuglicama ne valjaju jer kuglice brzo nestanu....

ja sam jučer ušla u 31 tj. i dobila sam 2 kg do sada po zadnjem pregledu, što je dobro jer ih ionako imam viška  user posted image
u srijedu idem na SD na uzv pa ćemo vidjeti koliko je user posted image sada teška i velika... jedva čekam

< Poruku je uredio subi83 -- 3.12.2011 14:06:00 >

... mrvica Tara došla nam je 3.2...

Neposredna veza do poruke: 341
3.12.2011 14:06:15   
dianchy
Isuse Bože!! Gardenija pa kako si tako malo kila dobila???? user posted image user posted image user posted image Blago tebi... Meni se i inače primaju i onda umjesto da malo pripazim ja ne mogu usta zatvoriti. Ali od danas ćemo malo reducirati s v e user posted image Ne bi baš htjela dobiti 20 kg..pa tko će to kasnije skinuti.. user posted image uf..
Ali eto i tebi user posted image Ja napokon počela spavati po noći. Moj user posted image je stvarno user posted image Uopće me ne tuče, nešto malo, a po noći uopće ne osjetim ništa, a kamoli da me to probudi. Tješe me priče koje sam čula da beba već sad ima svoj bioritam i da se neće puno razlikovati kad se rodi od ovog sad kojeg ima u trbuhu. Znači li to da ću imati bebu koja će biti super spavalica?? Vidjet ćemo user posted image Ali želim vjerovati u to user posted image

Žao mi je zbog glavobolja..i ja ih imala i znam kako je to, kad moraš trpiti. Ali s vremena na vrijeme bi ipak uzela jedan lupocet pa bi bilo bolje. Nada se da će ti uskoro prestati user posted image

Neposredna veza do poruke: 342
3.12.2011 14:08:02   
dianchy
Subi...u cijeloj trudnoći do sada 2 kg!?!?!?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Već me počinjete lagano bedirati user posted image Ajde, javite se vi koje ste dobile više nego njih dvije da me malo utješite! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 343
3.12.2011 14:27:56   
Gardenija
Da, ali zato mi je na zadnjem pregledu bilo +4kile pa je očito sada počelo moje debljanje user posted image
Mi počeli na tečaj ići pa kako bude
ja se nadam da nema veze bioritam sada jer bi meni onda bilo živo. vidjet ćemo. blago tebi user posted image ja od kako se bebica počela micati nisam spavala na lijevom boku

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 344
3.12.2011 14:40:53   
subi83
pa eto vjerojatno su za moje prijašnje debljanje bili krivi hormoni pa se sad to sve ustabililo... i jedan prijatelj doktor mi je rekao da bi mogla u trudnoći i smršaviti, ali ako se budem zdravo hranila da to neće utjecati na bebicu... srećom ona napreduje i više nego dobro user posted image

i mene ponekad muči glavobolja i onad kad više ne mogu izdržati popijem lupocet... mislim da joj toliko malo tablete ne može štetiti, više bi joj štetilo da joj je mama mrzovoljna cijeli dan zbog glavobolje user posted image user posted image user posted image

moja user posted image je budna otprilike svaka 3 sata i to svaki dan u isto vrijeme, a tako je i po noći, ali srećom dobro spavam... baš mi je sinoć mm rekao da je on držao ruku na trbuhu kad sam zaspala i bebica je ludovala user posted image a ja nisam ništa osjetila...
nadam se samo kad se rodi da ću je ćuti kad bude plakala jer inače imam jako tvrd san, mogu me odnesti skupa s krevetom dok spavam user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio subi83 -- 3.12.2011 14:41:45 >

Neposredna veza do poruke: 345
3.12.2011 14:49:16   
subi83
dianchy nemoj se bedirati, sve je to normalno... kad ćeš se debljati ako ne sada u trudnoći... bolje imati sada viška kila nego stalno, a sve ćeš to skinuti kad dođe bebica.... vidjet ćeš user posted image

moja prijateljica je dobila 25-30 kg u prvoj trudnoći, a eno je sada ko štapić... opet je trudna i sada u drugoj nije dobila puno... sve to zavisi... ali bitno je da sve to možeš opet skinuti... zašto se ustručavati u hrani sada u trudnoći ako te traži... jedino pazi malo šta jedeš zbog šećera i viskog tlaka... ali i to je sve individualno, ako si sklona tome dobit ćeš to šta god jela...
najbitnije je da nam bebice dobro napreduju!!!

< Poruku je uredio subi83 -- 3.12.2011 14:50:10 >

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 346
3.12.2011 18:52:01   
marinazg
ja sam dobila 14 kila do sad user posted image usla sam u trudnocu sa 50 a sad imam 63.9 user posted image
u cetvrtak idem na uzv na SD pa cu vidjet kolki je moj anđeo user posted image
iduci tjedan isto moram na onaj test za secer i nadam se da necu morat pocet paziti kaj jedem user posted image
moj user posted image je od pocetka super po noci, imam lagan san i niti jednu noc me nije lupao, ali zato svako jutro u 7 je budenje user posted image nadam se da ce tak dobar i ostati
danas me nekaj ulovilo nos mi je zastopan, grlo me rastura i oci mi suze... nadam se da ce brzo proc jer nezelim pit nikakve ljekove

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 347
3.12.2011 19:25:56   
Gardenija
ja sam imala 67kila pa sad eto devet više. mislim da mi nebi bilo baš najbolje kad bi došla do 80 user posted image
ali dobro, sve za user posted image
koliko ste puta bile na UZV?
ja sam dosada imala samo četiri

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 348
3.12.2011 19:56:11   
natali2610
Cure da vas utješim...ja ušla u trudnoću sa 50 kg ,a eto sad imam 68 kg..user posted image user posted image .u 31 tjednu sam ...mislim da ću dušu ispustiti kad rodim od vježbanja ...

Bono 03.02......

Neposredna veza do poruke: 349
4.12.2011 11:08:02   
Joanna
Ja sam sad 29 tjedan i dobila sam 14kg... užas... tako sam "napredovala" i u prvoj trudnoći a imam problema i sa štitnjačom. Ja idem sutra na uzv al kod svog ginekologa u ambulanti ne na Sv. Duh i jedva čekam da čujem kak napredujemouser posted image user posted image

Mene muči i niski tlak i tahikardija. Jutros mi je opet bilo loše, znoj me oblijevao, vrtilo mi se, glava boli a srce lupa užasno... user posted image user posted image  Sutra moram na vađenje krvi za hormone štitnjače i na briseve. To mi se nikako neda ići al šta se možeuser posted image

Pozdrav svima!!!

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!