|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
25.11.2011 9:43:45   
mariola
Super Nataliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 301
25.11.2011 10:33:11   
marinazg
bravo user posted image user posted image user posted image
ja idem za 4 dana na pregled i muku mucim kako da se obrijem kad nis ne vidim od trbuha hahahaha user posted image user posted image user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 302
25.11.2011 10:41:00   
mariola
marina, napamet i skidaj sve od redauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 303
25.11.2011 11:38:55   
ivanajan
mariola,hehehe user posted image ! a ja bi bebu cim prije,jer to geganje moje,pa da se nemogu sagnuti vec , ni obuci ni nis to mi dodatno nervozu stvara,pa bi ju cim prije da dođe hehe...a znam,ali me stah da ako prenijem da ce to biti nesto lose,jer citam malo o tome i frendice mi vele da prenijeti nije dobro za bebu a kamoliti za mamu user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 304
25.11.2011 11:41:35   
marinazg
hahaha tak je a dragi voli crticu al cu mu rec da ak oce crtu nek me onda on obrije hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 305
25.11.2011 11:44:24   
marinazg
ivanajan ja mislim da su to gluposti i da je opasnije ranije rodit nego prenjet...
ovo mi je prvi glas da to cujem, nemoj se brinuti bit ce sve ok user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 306
25.11.2011 11:58:54   
Joanna
Bok curke! Čitam vas svaki dan al nemam baš volje za javljanje. Svako malo imam promjene raspoloženja i baš se jadno osjećam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja imam pregled u ponedjeljak i već sad mi je muka. Mrzim preglede a i znam da će me opet srediti zbog kilauser posted image user posted image  Danas mi je točno 28 tjedana.

Ja bi ovaj put da ide muž sa mnom na porod jer prvi put nije smio zbog carskog al ne znam dal uopće postoji šansa da idemo na tečaj na Sv. Duh jer on radi po cijele dane. Nadam se da ćemo se moći pozvati na to da po zakonu ima pravo biti sa mnom, nisam to čula još i baš me oraspoložilouser posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 307
25.11.2011 13:13:14   
dianchy
Ma ne brinite zbog datuma i mjera dok je sve u redu. I ne čitajte previše po netu i ne slušajte svakakve priče. Opustite se, uživajte, pripremajte sve za dolazak malih anđela! user posted image Svakave priče pričaju, ali sve smo mi individue i svakoj će od nas biti drukčije i svaka će on nas imati drukčiju priču i doživljaj. Zato dok je s medicinske strane sve u redu, nemojte stvarati paniku bespotrebno user posted image
Marina, nemam temp.grlo me boli jer mi se cijedi iz sinusa, ali malo inhalacije i čaja čine čuda user posted image I zašto muku mučiš s brijanjem? Odi na depilaciju. Ja idem redovito i odkad sam trudna. Puno lakše tako, nego se svako malo brijati. I čak mogu preporučiti depilaciju. Dok sam imala mengu bilo je puuuuno bolnije nego sad u trudnoći. Ne znam zašto, ali kaže moja kozmetičarka da joj sve trudnice to kažu koje znaju razliku prije i u trudnoći. Jedino kaj ja idem na depilaciju sa šečernoom pastom, vosak jednom probala i više nikad! user posted image

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 308
25.11.2011 13:24:22   
marinazg
Joanna sve imamo promjene raspolozenja, ne brini nece ti nitko zamjerit user posted image
mi smo bili u DZ Vrapce na tecaju i dala je potvrdu i zenama koje su bile na tecaju bez muza.
a kolko si kila dobila?

dianchy moja kuma zna radit tu secernu pastu i tak sebi radi i depilira se, nebi na to isla jer sam sramezljivka kaj se toga tice jedva rasirim noge kod ginekologa i to me sram user posted image user posted image
a sama to radit ja se bojim toga da se to sve ne zaljepi za mene i stvrdne hahahha user posted image user posted image
hahaha bas sam komplicirana user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 309
25.11.2011 13:44:40   
dianchy
Tako je bilo i u baruna filipovića na tečaju. Bilo je žena koje su bile bez partnera i dobile su potvrdu. Zato je patronažna rekla da po zakonu partner ima pravo prisustvovati porođaju.
Marina, a kako ćeš ti roditi onda??? Kad te bar 5-ero ljudi bude gledalo dolje i navirivalo se?? user posted image Ni meni nije ugodno kad legnem i raširim noge, ali mislim si pa to im je posao. Svaki dan se toga nagledaju. Pregrizeš nekako, jer vjeruj mi osjećaj poslije....NEPROCIJENJIV! user posted image Ali se ne bi sama usudila depilirati dolje ni sad dok sam trudna ni inače...

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 310
25.11.2011 14:17:27   
Gardenija
Ja ću roditi u Os Dianchy, tamo ću se probati pozvati na zakon da on bude kraj mene pa ćemo vidjeti

I ja se vratila s pregleda, kažu sve u redu s bebom user posted image kaže gin da mi bradavice moraju biti vani da nemam problema s dojenjem? nisam uopće obraćala pažnju na to.

i da... ja sam se tako izdepilirala jedva da sada imam upalu mišića user posted image

< Poruku je uredio Gardenija -- 25.11.2011 14:21:41 >

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 311
25.11.2011 14:19:19   
Gardenija
user posted image

< Poruku je uredio Gardenija -- 25.11.2011 14:22:51 >

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 312
25.11.2011 14:24:05   
marinazg
a znam kad sam tak bedasta i bas me ponekad sram user posted image

Gardenija user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 313
25.11.2011 21:04:29   
dianchy
gardenija probajte, nemate zaista ništa izgubiti. Ali ne dajte se lako smesti user posted image Ja isto imam uvučene bradavice, ali ginić ih do sad nije ni pregledava. Baš zbog toga sam kupila izdajalicu 4 mjeseca prije user posted image Ako ništa drugo da ih bar malo izvuče user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 314
27.11.2011 17:04:30   
Gardenija
hoćemo ipak na tečaj i platiti. a nadam se da će se moje još izvući user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 315
28.11.2011 10:13:18   
dianchy
gardenija user posted image
Mi napokon išli u shopping...kupili smo kolica, kinderbet, a uz to smo dobili još punooo robice user posted image Kažem ja mužu, sad fakat ne trebamo ništa više upovati od robice, a kaže on meni - A što ako naletiš na nešto stvarno jako slatko? -naravno to je bilo pomalo ironično, jer kad vidim tako malu slatku robicu sva se zanesem i moj novčanik postaje sve tanji, ali opravdanje je uvijek isto - A kad je tako slatko! user posted image Još par sitnica i spremni smo. Zanima me kakav ste madrac kupili za krevetić? Ja sam htjela sa oprugama, ali kaže teta u adaxu da se ne preporuča taj nego sa onom poliuretanskom pjenom...imate li kakava saznanja? Od velikih st
vari još nam samo to nedostaje...

Neposredna veza do poruke: 316
28.11.2011 10:44:08   
mariola
Što se tiče bradavica mogu odmah počet dojitiuser posted image
A giniću ih ne pokazujem ni pod razno. Ionako se i privatno poznajemo pa još da mu i to otkrijem, ne bi falauser posted image
A slatkih malih rozih stvarčica još nema, sve mi nekako rano jer ja kad počnem kupovat ne znam stat pa mi je bolje što kasnije početuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 317
28.11.2011 16:20:04   
dianchy
mariola...poznaješ ginića privatno...i misliš da bi bilo to much da ti vidi sise?? Ako ti je vidio sve dolje, onda su sise ništa user posted image user posted image
Ni ja ne znam stati, ali pokušavam se iskontrolirati jer za prva 3 mjeseca imam robice ko u priči...Ali ako naiđem na nešto baš slatko... a kaj sad! user posted image Neću reći mužu, samo ću staviti na ostalu hrpu. Kao da on zna kaj sam kupil, a kaj dobila user posted image user posted image user posted image
marina, ja danas bila na depilaciji. Sjetila se tebe kad sam se naručivala user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 318
29.11.2011 9:16:00   
marinazg
dianchy hahaha bas si me nasmijala user posted image nadam se da nisi i mene narucila hahahaha user posted image
evo ja se jucer depilirala jer evo jos malo idem ginekologu na pregled i kak je Gardenija rekla da je dobila upalu misica, ja sam se tad nje sjetila user posted image
jao curke da i sutra moram ic papire na komisiju nosit pa popizuser posted image cu, bas nas vozaju user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 319
29.11.2011 10:45:27   
Vjeverica ST
hej cure, evo čitam vas i pratim, ja sam se stavila u prosinac, ali moguće vrlo lako da budem u siječnju...

koju ste izdajalicu kupile? ja sam u prvoj trudnoći posudila Aventovu, ok je. Sad se mislim da kupim, a vidim da reklamiraju neke Calma i Medela...
nije to baš jeftino?
oće li ko od vas koristit platnene pelene?

evo moja beba se uzrujala, miče se i štuca....
malo me bole prepone a i imam kilu na preponi pa me dodatno boli...
Inače otvorena 1 prst, ostalo sve ok. U 36. tjednu sam.

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 320
29.11.2011 13:48:49   
marinazg
Vjeverice dobrodosla user posted image
ja sam dobila dosta preporuka za izdajalicu tommee tippee pa sam ju onda i kupila u mulleru je najeftinija 315 kuna
ali sad ce bozicne akcije pa mozda bude i koji popust na nju user posted image
ja cu koristit jednokratne pelene
user posted image štuca?? kako to osjetis kada stuca? puno ljudi sam cula da to govore ali kako to prepoznati?
cuvaj sebe i bebicu user posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 321
29.11.2011 18:09:14   
dianchy
kakve mi asocijacije imamo prilikom depilacije intimne zone... user posted image user posted image user posted image To je podrška! user posted image marina, kako misliš morala ići nositi papire na komisiju? ja sam samo dala doktorici opće prakse zadnju povijest bolesti od ginića i ona je rekla da komisija dolazi poslije 7. u mjesecu, da oni to  pregledaju i da ja ne trebam dolaziti. Tako je i bilo i produžili mi bolovanje na još dva mjeseca taman do porodiljnog.
Vjeverice welcome! user posted image Ja kupila tomme tippee u sloveniji za 250 kn, a još moram ići po povrat poreza, tako da će me doći možda koji 220 kn...prošla sam i više nego odlično! user posted image I ja ću koristiti jednokratne pelene.. I ja sam do sad jednom osjetila štucanje. Kad lupa znaš da lupa, ali štucanje je kao lagano lupkanje, jednakog razmaka ( svakih 2 sekunde ja osjetila) i tako par puta user posted image Predobar osjećaj, kao uostalom i lupkanje. Obožavam kad se rasteže, lupka...sve samo da ju osjetim user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 322
29.11.2011 19:46:53   
Gardenija
marinazg user posted image
vjeverice ti ćeš prva otvoriti sezonu rađanja beba u siječnju i veljači user posted image

danas sam napravila popis svih stvari koje mi trebaju za bebu, a izdajalica - ne znam jel to nužno? to nisam ni na popis ubacila
Ja nemam pojma kad moja beba štuca, ali me škaklji ponekad skroz dolje pa mi to bude simpatično mada ne znam što to radi user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 323
30.11.2011 8:12:13   
marinazg
dianchy ako si na bolovanju duze od 3 mjeseca moras ic na komisiju, cula sam i ja da inace komisija dolazi kod doktora ali ocito su ljeni ovog puta user posted image al dobro evo tata je otisao te papire predat umjesto mene user posted image
ja neznam kaj si oni zamisljaju da se nama da spresetavat a pogotovo ove curke kaj moraju stalno lezat doma user posted image
user posted image user posted image user posted image onda sam i ja osjetila stucanje ali nissam znala daje to to user posted image
Dianchy je super prosla tamo, mozda nam je mogla koju prosvercat user posted image user posted image
Gardenija ja sam ju kupila jer planiram jos imati user posted image i vise mi se isplati kupit i imat ju a ne da mi slucajno zatreba a nemam tog momenta 300 kuna da ju kupim ili da ju moj muz mora ic kupit a nema pojma, mislim da bi mi donio ono za krave must user posted image user posted image user posted image hahahaha

Neposredna veza do poruke: 324
30.11.2011 8:23:24   
mariola
Jutro curkeuser posted image
Evo ja lagano ušla u 29. tjedan. Dan D se opasno približava.
Osjećam se super, pogotovo ujutro kad trbuh niti ne osjetim pa se gledam na ogledalo da ga vidimuser posted image
Gardenija, ja izdajalicu nemam niti je planiram kupiti. Prvi put nisam imala nikakvih problema s dojenjem pa se nadam da će tako biti i sad a ako mi zatreba mm mi ju donese iz apoteke za 5 minuta.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!