|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
4.12.2011 14:51:31   
dianchy
gardenija, čisto sumnjam da ćeš do kraja natući 20 kg, kao ja OČITO...barem kako sam krenula...user posted image
subi imaš pravo, samo neka nam bebice dobro napreduju user posted image za ostalo ćemo se pobrinuti kasnije user posted image Sutra idem OPET na test na glukozu, jer kaže doktor čisto da isključimo šećer zbog tog debljanja. Iako je i sam rekao da s obzirom na plodovu vodu čisto sumnja da imam šećer. S bebicom je sve u najboljem redu, sve savršeno. Čak mi je i tlak od početka savršen, čisto školski. jedino te kile...user posted image ah..a o grlu neću pričati uopće...upaljeno već tjedan dana, pijem čaj, med, šećer i mlijeko, jedem isla pastile...i ništa! nikakvog poboljšanja..već se dvije noći budim i kuham čaj jer me grlo rastura user posted image
marina utješila si me s kilama user posted image user posted image user posted image
ja idem na preglede i uzv svaki mjesec dana..prekjučer doktor rekao vidimo se za tri tjedna..a prvi puta sam bila sa nekih 6-7 tjedana...

Joanna nadam se da će sve biti ok i još bolje! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 351
4.12.2011 17:46:15   
Gardenija
ja sam isto radila OGTT, morala sam i urin dati zbog sumnji na bakterije. sve je prošlo ok. grlobolja me uhvatila također i mislila sam da sam gotova, danas je već bolje, bar mogu gutati. Ja jedino imam problema sa zubima, stalno obilazim stomatologa. kažu da je to normalno u trudnoći, ali mi je problem jesti
ja bi isto svaki mjesec na uzv da vidim svog bebača user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 352
4.12.2011 17:48:21   
Martyna
hej cure...evo i mene nakon nekog vremena!!!!

uopce se nisam bila u stanju javit...vec 3 tjednam se mucim sa uzasnom upalom sinusa i neizdrzivim glavoboljama...  nikad mi nije tak lose bilo!!!! Na kraju sam zavrsila na antibiotiku!user posted image ...........

sad mi je malo bolje...al jos nisam ona prava!!!  najgore je to kaj nesmijes nis osim lupoceta protiv glavobolje , a on mi nis ne pomaze!!! i isto mi je tlak uzasno niski!

Bila sam prosli tjedan na uzv..i sve je ok...bebac raste..sad smo 32 tj u 33 tjednu....user posted image

cure koja je ono rekla da ce u Merkuru rodit?

Kad cete pocet ic na kontrole u bolnicu?

cure ne brinite za kile...budete vi to skinule....ja u prvoj trudnoci dobila 21 kg...i nakon nekog vremena je to otislo...a nisam bila na nekakvim posebnim dijetama..niti sam vjezbala...u ovoj sam malo manje zasada....negdje 12 kg..al jos ima dok kraja vremenauser posted image , a i Bozic je tu, pa bumo fino papali!user posted image

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 353
4.12.2011 17:51:18   
Martyna
..joj Gardenija i ja imam  problema sa zubima...jos su mi od prve trudnoce koma..cim nesto slatko stavim u usta odmah me nekaj pocne bolituser posted image ... sreca u nesreci da imam granicni secer pa nesmijem bas slatko!

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 354
4.12.2011 20:55:17   
yasmine
MARTYNA, ja idem u Merkur, i po tjednima smo tu.. mi sutra ulazimo u 34-i, al ja imam dvije curke, tak da se vjerojatno nećemo sresti tamo.. user posted image  Ja sam si zabrijala da ću Novu dočekat u rađaoni i onda mi bude došo Milanović u posjetu i donio mi bude zlatnike i na tv-u budem, kao prva koja je rodila u 2012. user posted image user posted image  bujna mašta.. user posted image
Ja sam bila 29-og na procjeni kilaže  user posted image user posted image  kod gin. i sad ponovno idem 14.12. na kontrolu (sad sam i sama svjesna da je kraj user posted image  pošto smo svaka 2 tj sad tamo )
U bolnicu na pregled me neće slat jer misli da nema potrebe šaltat me i vozat okolo prije 36-og, 37-og  tj, pošto je sve u redu, hvala Bogu.

--- što te ne ubije, ojača te ---

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 355
4.12.2011 21:40:06   
Martyna
YASMINE..nek budu  prve bebe...user posted image ...to bi bilo super!!!user posted image

a javila bus se kad krenes...pa cemo vidjet dal cemo se srestuser posted image ....
...ti bus krenula  prije mene pa bus mi pogledala koji dan radi dr. Roki...moze? on mi je super.....a kad ti je tocno termin?

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu yasmine)
Neposredna veza do poruke: 356
4.12.2011 22:55:59   
yasmine
haha, ma nema problema.. kaj se tiče Rokija, to ti i sad mogu saznat jer on vodi kuminu trudnoću trenutno.. svaka 3 tj je kod njega, i prezadovoljna je!
meni je termin 25.01., i već sam zadnjih par dana koma. samo pušem i jedva se gegam. sve me boli,  uopće ne spavam, koma, koma, koma.. i još se uz sve to nisam ni udebljala previše, a imam osjećaj da sam ko tenk! uf! user posted image  sad 14-og idem na bris grlića maternice kod ginićke da se vidi nalaz na bakterije, i onda smo gotove sa vađenjem svih nalaza i preostaje nam samo čekat user posted image user posted image
kad je tebi termin?

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 357
5.12.2011 9:10:28   
mariola
IZVORNA PORUKA: dianchy

Subi...u cijeloj trudnoći do sada 2 kg!?!?!?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Već me počinjete lagano bedirati user posted image Ajde, javite se vi koje ste dobile više nego njih dvije da me malo utješite! user posted image user posted image user posted image

Ajme meni subi, zar postoje takve trudniceuser posted image
Dianchy, znaš da ću te ja utješiti.
Ne znam kolikosam dosad dobila, vjerojatno kao i tiuser posted image  Ali se uopće ne zamaram. Baš me briga. U prvoj trudnoćisam dobila ravnih 20 i skinulaih brzo a znam da ću i sad tako i baš me briga. Ciejliživot ću pazit i ne pada mi na pamet pazit slijedećih par mjeseciuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 358
5.12.2011 9:46:56   
Martyna
meni ti je termin 28.1......znaci 3 dana razlikeuser posted image ! i ja jedva vec idem...trbuh mi je ko da nosim blizance!user posted image !

jos me sad i ova bolest  pokosila...ma joj..valjda bumo nekak izgurale touser posted image ......

ja idem za 2 tjedna radit taj bris na bakterije...i to mi je zadnji pregled kod ginica...tak mi je reko...onda dalje Merkur.....

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 359
5.12.2011 9:56:56   
mariola
Meni je tako super što sam kod svog ginekologa cijelo vrijeme. Ne moram ići po bolnicama do trudovauser posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 360
5.12.2011 10:02:31   
Martyna
joj blago ti se mariola...ono cekanje satima u bolnici me izluđuje....user posted image

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 361
5.12.2011 11:19:30   
Xena_1
Pozdrav cure!

Napokon se i ja registrirala... Termin mi je u veljači i sve se bojim ovih blagdanskih dana...
Zbog dobivenih kilograma ponovo moram na OGTT, mada je prvi nalaz bio uredan.
Bebica mi super napreduje a ja se još osjećam pokretnom user posted image
Ne želimo znati spol, pa imamo dupli posao oko priprema i odabirom imena,
što nas još sad zabavlja, pošto nam je prvo neka nas iznenadi.

Mene malo muče sinusi, pa to rješavam masažom sa nekom biljnom masti i maskom za spavanje, koja super grije.
Stiže nam Božić, a pošto bebice već čuju što se događa vani pretpostavljam da će obožavati božićne pjesme!

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 362
5.12.2011 12:01:40   
yasmine
fffff, ja nisam tolko velika kolko mi je sve teško. na zadnjoj kontroli je bilo +7, a dvije su.. veća sam bila u prvoj trudnoći gdi je bio samo jedan user posted image  nego sad s njih dvije.. noge su mi počele strašno naoticat i NE SPAVAM!!!!!!!!!!!!! luda sam polako od toga jer se budim svako malo s bolovima u preponama, još mi je sad surla začepljena i milina!! user posted image  tješim se i stalno si ponavljam-još malo, još malo.. user posted image
bili smo 29-og na procjeni težine; lijeva je cca 1800 g, a desna cca 2150 g teška. i dobro je kaj imaju svaka svoju posteljicu pa se ne brinem oko toga da bi jedna drugoj mogle uzimat kisik, hranu i sve ostalo.. user posted image

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 363
5.12.2011 14:41:43   
subi83
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: dianchy

Subi...u cijeloj trudnoći do sada 2 kg!?!?!?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Već me počinjete lagano bedirati user posted image Ajde, javite se vi koje ste dobile više nego njih dvije da me malo utješite! user posted image user posted image user posted image

Ajme meni subi, zar postoje takve trudniceuser posted image
Dianchy, znaš da ću te ja utješiti.
Ne znam kolikosam dosad dobila, vjerojatno kao i tiuser posted image  Ali se uopće ne zamaram. Baš me briga. U prvoj trudnoćisam dobila ravnih 20 i skinulaih brzo a znam da ću i sad tako i baš me briga. Ciejliživot ću pazit i ne pada mi na pamet pazit slijedećih par mjeseciuser posted image

hhehehe, mariola eto vidiš da postoje takve trudnice, ja sam dokaz user posted image
da sam bila mršavica prije trudnoće kao i vi cure sigurno bi i ja dobila malo više kila, ovako... ništa od toga user posted image
ali bez brige stignem ja zadnja 2 mjeseca natuć još koju kilu...

... mrvica Tara došla nam je 3.2...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 364
5.12.2011 14:47:34   
mariola
Ma ako ti treba ja ti velikodušno prebacujem kojuuser posted image
Ma ja se super osjećam i to je najbitnije i sva sam happy kad mi kažu da uopće ne izgledam kao da ću za dva mjeseca rodituser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 365
5.12.2011 15:21:38   
subi83
hvala, ne treba mijoš koja kila, imam ih i previše user posted image

najvažnije je da se ti super osjećaš, nema boljeg osjećaja od toga i za tebe i za bebicu user posted image

... mrvica Tara došla nam je 3.2...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 366
5.12.2011 17:11:13   
Nestrpljiva mama
Pozdrav cure!
Evo da am se i ja malo javim. termin mi je 20.01. Prva trudnoca. Cekamo curicu!! Do sada sam dobila 16 kg!Nikad nisam bila bas mrsavica al kad vidim da je kazaljka sve blize 80 vata me panika.
Rodit cu u zadarskoj bolnici,al idem kod privatnika tako da nemoram ni ja do poroda u bolnicu, sto mi je super jer sam se naslusala prica o visesatnom cekanju na pregled!!
Imam savjet za one koje muci zgaravica: Bademi ili Bajami. Ovisi kako ih ko zove. Ja sam za to saznala prije par dana i spasila sam se!
Sto se tice izdajalica, nemojte ih kupovati jer vecina ih neupotrijebi uopce. Bolnice ih uglavnom ne dozvoljavaju pa ako kasnije vidite da vam trebaju onda posaljete muza ili mamu. Mozete eventualno unaprijed pronjuskat po ducanima i raspitat se za kvalitetu. Ja sam svoju dobila od frendice koja je nije niti jedanput upotrijebila!!Elektricna je, Aventova.
Inace, sto se tice velikih stvari sve imamo. Kolica 3u1, krevetic,komodica za presvlacenje i naravno tonu robice koju smo dobili.
jos se samo moramo spakirati za bolnicu i cekati... user posted image

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 367
5.12.2011 18:39:07   
dianchy
Gardenija, što je dijete veće to se manje dobro vidi. Mi u petak bili i jedino što sam odmah prepoznala je srce..se ostalo user posted image Uopće ne možeš skužiti šta je šta. Ali svejedno je lijepo vidjeti ju..pogotovo čuti malo srce kako kuca user posted image
martyna i mariola imate pravo. Ionako ćemo se opet nakon trudnoće vratiti dijetama i pokušavanju skidanja kila kao i prije trudnoće. Ipak smo žene user posted image
Xena, kao što se sad podržavamo, tako ćemo kasnije otvoriti temu podrška u skidanju kila user posted image user posted image user posted image Nestrpljiva mama, ti se brineš zbog brojke 80..možeš si misliti kako je meni kad se sjetim brojke 90..čovječe, imat ću sto kila kad rodim! user posted image Sve mi se više čini da ta vaga kod doktora ne važe baš najbolje..user posted image Ali iako se brinem zbog toga, svejedno razmišljam o božićnim kolačima i delicijama koje ću spremati...pa neka netko shavti ženski mozak!user posted image user posted image

(Odgovor članu Nestrpljiva mama)
Neposredna veza do poruke: 368
5.12.2011 19:14:21   
Nestrpljiva mama
Dianchy ma najbolje se ne opterecivat stime.mozemo se odricat i gladovat kolko hocemo al ak su kile sudjene one ce se naslagat. Najvaznije da su nase bebice site i da rastu!user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 369
6.12.2011 8:24:42   
marinazg
Xena i Nestrpljiva mama dobrodosle user posted image
ja ovaj tjedan moram na onaj ogtt test, kaj nesmijem nista jest i pit ni prije a ni ona 2 sata dok cekam drugo vadenje krviuser posted image
a za 2 dana idem na uzv jedva cekam vidjeti user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu Nestrpljiva mama)
Neposredna veza do poruke: 370
6.12.2011 10:04:43   
dianchy
ja idem sutra vaditi krv za OGTT...očito nas ima dosta koje moraju to sad raditi..ipak smo sve blizu user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 371
6.12.2011 11:20:19   
elven
Sretno na OGTT-u, ja sam ga već odradila ima tjedan-dva...ali evo za vas sve koje to još čeka malo uputa

Za izvođenje oGTT-a potrebno je pridržavati se sljedećih pravila:
Ispitanik mora biti natašte na početku testa
Ispitanik se ne smije kretati, jer svako kretanje uzrokuje potrošnju glukoze u krvi pa test možda ne pokaže pravo stanje stvari
Za vrijeme testa se ne smije jesti, piti (čak ni lijek) niti pušiti

- preuzeto sa Breyer lab stranice
http://www.lab-breyer.hr/pretrage/sve-pretrage/ogtt-oralni-glukoza-tolerans-test

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 372
6.12.2011 11:28:42   
dianchy
i ja sam već bila...kada sam vadila krv u 17 tjednu imala sam povišenu glukozu pa me ginić posalo raditi ogtt..srećom bilo je sve u redu..i sad ponovo moram jer dobivam previše kila..uf...neke ne idu ni jednom, a ja eto idem već drugi put.. user posted image

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 373
6.12.2011 12:59:50   
Martyna
Nove dobro nam dosle!!!! user posted image

Nema ni jedenja, ni pijenja ni prije ni za vrijeme OGTT-a!!!

Sretno cure!

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 374
6.12.2011 17:08:21   
Gardenija
Ja jedva čekam 14. jer tada tek idem na uzv user posted image
Nije nikakav problem OGTT, ali ga ja nadam se neću ponavljati, a radila sam ga prije mjesec i pol.
Pratim svoju bebu i nekako kada sam ja u pokretu ona mirna, ali kada ja odmaram ona luduje pa ti znaj kako se postaviti. zeza me user posted image
ne znam smije li se pisati o tome, ali pošto su i spolni odnosi dio života nas trudnica pa me zanima ako želite pisati o tome prakticirate li još išta ili bi bilo bolje suzdržati se ove zadnje mjesece? ja sam zbunjena oko toga user posted image

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!