Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:01:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajde uzivajte popodne,idem i ja radit rafaelo kuglice
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:01:58
|
|
|
|
mariola
|
Super su Bumbi Pravila sam rapsku tortu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:04:31
|
|
|
|
mariola
|
Odošte vas dvi Aj uživajte, ljubite dečke
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:07:22
|
|
|
|
cuba
|
Šta ste sve pobjegle
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:12:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
Tu sam ja,neda mi se dici sa kauca Jeste vi napokon dobro
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:15:04
|
|
|
|
cuba
|
Onda uživaj na kauču Još nismo potpuno zdravi al skoro. Meni je samo još nos začepljen (donekle) a R isto tako s tim da se zna još koji put zakašljat. Valjda smo do Božića zdravi. Jesi se ti napekla kolača? Spremila sve poklone?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:18:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma i mislim da cu siditi do daljnjega Ma nisam jos sve ispekla i napravila zbog tih leđa al danas i sutra se bacam na posao i sve ce biti gotovo zao mi je jedino jer sam tila zbod njih radit kucicu od medenjaka al sad mi je malo na knap,al ima jos godina i godina Poklone moram jos umotati a i nisam necakinjama jos nista kupila,al nesto cu im od robe,moram otici do Zare ili H&M,to bi mogla sutra sutra Ti sve kupila?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:18:55
|
|
|
|
mariola
|
I ja sam tu, još uvijek u istoj pozi ali sam malo na telefonu bila. O cuba ti si znači sve pokupovala Isbi si nešto, priznaj Moj rafaelo je sakriven od mm-a jer ga ne bi bilo do Božića da on zna za njega Ajme idem ja,ne mogu ni sjediti više Javim se večeras E da, T mi opet kašlje i šmrca. Pije trputac i stalno je jadan na usisavaču, čisti nos, sreća pa voli i jedno i drugo
< Poruku je uredio mariola -- 22.12.2011 14:21:01 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:24:29
|
|
|
|
cuba
|
Pepe super da su leđe bolje Ajme stvarno si se organizirala sa njih troje, sve poklone i kolačiće Svaka čast. mariola, sebi sam kupila 5 pari šarenih čarapica Ajde ti odmaraj, pišemo se Pepe, jesi još na dijeti?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:25:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme i F od onol laringitisa stalno curi nos,isto mu stalno sa usisivacem vadim i bas juce govorim mm da cu morat i njega nosit u Liku I R curi malo al mi se cini kao da su mu oci malo pod upalicom,jedan dan bude ok a drugi bas crveno Mariola uzivajte,puse...-**
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:27:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba jos sam kao na dijeti al se pocastim sa kojim kolacicem juce sam se vagala i osam ipo manje,ja ful zadovoljna posli NG nastavljam jos misec dana sa vjezbanjem,sad sam uzela malu pauzu Ma znas sto,kad su mi T i R doma oni se super zaigraju a i F nije od nekog nosanja tako da stvarno uz njih puno uspijem napraviti,a i F odspava sad skoro 3 ure pa imam vrimena
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:35:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme sad stvarno gibam,dosta je bilo odmaranja Cuba uzivajte popodne,puse...-*
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:38:42
|
|
|
|
cuba
|
Ajme za sve izgubljene kile. Koliko bih ih još tila skinuti? Ma super su ti frajeri kad sve možeš uz njih napraviti Koliko ćete dana biti u Lici? Mi smo cili tjedan u kući. Jučer i jutros sam tek bila vani sve pokupovati i bila na dvi kavice, preporodila sam se A R me svako jutro pita kad će ići kod dece u vutić Vidim da mu baš fali. Sva srića na ovoj igraonici koju ima u svojoj sobi pa mu nije toliko dosadno doma E, jučer sam mu kupila poklon za Božić u Interspara. Magičnu ploču za pisanje i sa magnetićima, na stalku je. Oduševit će se kad vidi, jedva čekam da mu vidim reakciju Znaš šta me jučer ujutro kad se probudio pita? Ja sam umrla od smija Kaže on meni: "mama, kako si"? Ja ostala šokirana, kako je to naučio?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:42:10
|
|
|
|
mariola
|
Ja se vratila kod djeda mraza pokušala sam kao nešto napraviti ali ne ide, u horizontali sam do daljnjeg. Ajme pepe pa šta ti jedeš kad si već toliko kila skinula?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:43:03
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja se moram ubacit,inače sam samo voajer cuba i mi uzeli istu tu magičnu u intersparu za božić
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:48:49
|
|
|
|
cuba
|
mariola, welcome back, ne možeš ti bez birtije Pinci, vidim ja da ti virkaš, svrati nam malo češće na trač partijicu Aaa super za isti poklon, mene je baš oduševio
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:49:23
|
|
|
|
mariola
|
O Pinči šta je reć da si ti tu? lijepo te je vidjeti Kako ste? Kako D? Jeste okitili bor?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:51:44
|
|
|
|
pincirotvajler
|
heh ma baš je super čitat vas tri većinom,bumbi cuba i mariolči zanimljive ste d spava,evo 3sata skoro,mm otišo radit a ja ko i vi uživam kad ustane idemo van samo vi tipkajte e da,mi ne kitimo bor
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:54:58
|
|
|
|
mariola
|
Sorry nisam znala. I ti si zanimljiva, slobodno se uključi češće Jel ide D u jaslice ili je doma?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:59:07
|
|
|
|
cuba
|
Cure, ja vam gibam, moj mališan se upravo probudio pa idemo ručati Pišemo se večeras
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 15:03:28
|
|
|
|
mariola
|
I ja sad stvarno idem, sad će mi mm doći s posla
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 15:18:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: mariola Sorry nisam znala. I ti si zanimljiva, slobodno se uključi češće Jel ide D u jaslice ili je doma? ma nisi ni mogla znati,nema veze,ja nisam vjernik,a mm nije nikad ni kitio,njegovi nisu imali običaj doma je do 9.1 da se oporavi kak se spada
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 20:39:54
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Baš sam raspoložena za malo orahnjače pa bar ovako virtualno
< Poruku je uredio cuba -- 22.12.2011 20:40:18 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 20:47:01
|
|
|
|
pticica
|
vecer ja sam se posluzila, odlicna je da me nije stid pojela bih jos jedan komad sta ima? kako ste vas dvoje?
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 20:56:19
|
|
|
|
cuba
|
Hej pticice, večer Nije te bilo ovih dana? Jel radiš? Kako ste vas dvije curke, jel uživate u pripremanju za blagdane Mi smo dobro, skoro pa smo ozdravili. Ovaj tjedan smo kući, nisam R vodila u jaslice. On mi spava, ja sam cijelu kuću poredila i upravo se otuširala Idem sad napraviti sendvič. Blitva je bila za ručak a tko se ikad najeo od blitve
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!