freelove
|
Hej mame drage.... nemam vremena nikak za otipkat koju riječ, stalno nekaj treba napraviti, a iskreno več par tjedana imam feeleng da kad nebi morala da se nebi ni ustala iz kreveta.... , a sve je to ja mislim zbog tog nočnog nespavanja koje vidim nije samo kod mene. Bela zaspi oko 9, onda je budna več 2 puta do 12, a onda još 5 puta do jutra....isto tak digne se pa šeće uz ogradicu kindiča, ili ak je kod mene u krevetu pentra se po meni, pa guguće, pa lovi cicu, pa je pusti pa lovi pa pusti....i tak. Još joj je zadnja 2 dana nos ili užasno zaštopan ili curi na sve strane, pa špricamo to, pa izvlačimo....mislim da bu joj sad i gornje jedinice izbile. MM misli da se previše vezala uz mene, a ja neznam kaj da napravim u vezi toga, , Mislim, kaj da radim kad je samnom non-stop. Po danu spava 2 puta ....nekad i po 2 sata, nekad po 15 min. Puzi, diže se uz sve živo, lovi me za nogu, stalno ide zamnom, ako prođem kraj nje a ne obratim joj se odmah se uvrijedi....jako je aktivna, i vesela, ma super je ....samo te noććććiiiiii Papa dobro, jeli smo ribicu i piletinu i sviđa joj se. Danas bum žgance s mrkvicom i tikvicom.... Nekad pojede sve, a nekad samo par žlica. Ali postala mi je buckica prava. Stolica je redovna, svaki dan skoro u isto vrijeme ujutro, razmišljam o tome da ju posjednem na tutu malo ujutro, po par minuta, da se naviknava polako....ćula sam negdje za to. I mi bumo čizmicu stavili u prozor, ali nekak sam sva nikakva uoći ovih blagdana. Opet krivim taj umor, i dekoncentrirana sam postala, nespretna, mutava... Bebe su vam predivne, preslatke....čuvajte se , pazite se....puse.... Kony, a zbog čega morate hormone provjeravati?
< Poruku je uredio freelove -- 5.12.2012 9:47:21 >