očajnica
|
Bok cure.!Ja sam nova na forumu i želim se predstaviti. Imam 22 godine,3 godine sam u braku a toliko sam i trudilica..Imam PCOS,sve drugo je super,MM spermiogram super…Želim bebu toliko da svaki put kad dobijem mislim da ću umrijeti,kao i MM, a oko ovulacije se svaki dan hopsamo jer ne znam točno kad je O,ali je po dr imam, dr idem rjetko jer mislim da bi me folikulometrije i ostalo samo još više psihički smrdalo,a to svakako nije dobro za pokušavanje…Na svako moje pitanje ja sam premlada,imam vremena,biti će,od nikoga nemam potporu pa sam je došla ovdje potražiti,vama cure svaka ćast,strašni ste borci i fascinirale ste me isti dan kada sam krenula čitati vaše forume(prije 1,5 god). Sada nakon 3 godine više ne razmišljam biti će,sad se već ubrajamo u neplodan par,a razloga nema. Ciklusi su mi redovni(28 dana),menstruacije dosta bolne 2 dan..ali sve je nekako ok…Pristala sam prošle god u 11 mjesecu na klomifen pa imala hiperstimulaciju,bila par dana u bolnici…nisam više htjela dr 12,1,2 mjesec da se odmorim od svega i sad sam pila marulju prošli mjesec od kraja M(14.2) do oko O…prije 3 mjeseca sam prestala umišljati „trudničke simptome“ i malo se opustila ali od prije 1,5 tjedan počeli su jaki bolovi dolje na jajnicima,ponajviše na lijevoj strani i više gore prema želudcu,temperatura mi je 36,9-37,4,većinom 37,1,glavobolje svaki dan ali kratko traju,cice me jako bole ujutro kada se ustanem,a leđa da ne spominjem,nezz da li je prerano da imam simptome trudnoće(iako ne vjerujem jer sam pila marulju samo oko 10 dana)PMS inače nemam boli me tek kad dobijem ili par sati prije,ali ne 1,5 dana prije…imala sam jako puno sluzi,ali opet ne vjerujem da je nakon toliko pokušaja 10 dana pijenja čaja pomogao..sada želim vaš savjet da li bi mogla biti trudnoća ili su to neki simptomi od marulje jer ima ouno cura koje su od čaja bolili jajnici,ovako mi nikada nije bilo i bojim se da nije došlo do hiperstimulacije zbog marulje jer odakle temperatura i sve odjednom..ako je nekome bilo neka mi se javi! Molim vas,trebam od nekoga iskusnijeg utjehu i nadu..stvarno sam očajna…medicinske sam struke i trebala bi znati ali iskustvo je puno jača od znanja!Sad sam puno izbacala i razbacala svega ali nadam se da ste shvatile. Puno pozdrava i ispričavam se na ovako dugačkom postu!
|