Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 14:42:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure držim vam fige da sto prije ugledate
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 15:43:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme, stvarno je ludnica na RR. jedva čekam da prestane igra da mi sve radi normalno kao inače. Trudilice: jess - ponosna ikaaa - 08.03. inesic@ - 09.03. - ponosna očajnica - 14.03. bebac24 - 15.03. oona - 19.03. RIBICA241 - 20.03. *andjela* - 20.03. ninich - 22.03. winkica - 29.03. Bucika001 - 29.03. perlica55 - 30.03. tintin - 31.03. esperancita - 31.03. daxy (Inesica1) - 01.04.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 18:33:58
|
|
|
|
esperancita
|
čestitke našim novim trudnicama , cure uživajte i čuvajte vaše bebice, ja vam želim prekrasnih i zdravih ... Nadam se da ćemo vam se uskoro pridružiti i postati
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 21:41:11
|
|
|
|
oona
|
Drage moje, hvala svima na dobrodoslici a i ja pozdravljam nove trudilice Koliko vidim na listi prije mene su za ne dobit ikaaa, očajnica (žao mi je zbog pada bt) i bebac24. Meni je danas 8DPO i temperatura se još drži (zasad ne pada . Ne znam kako vi, ali ja se jedva suzdržavam da ne piškim na testić iako znam da je još prerano
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 23:08:44
|
|
|
|
jess
|
Drage moje hvala vam svima na cestitkama. Svim novim trudilicama zelim dobrodoslicu i cim prije bebicu. Ja vam tipkam iz kreveta preko moba pa ako bude greskica ne zamjerite. U nedjelju sam lagano prokrvarila i sad moram strogo mirovati, dobila sam utrogestane. Pregledana sam al jos je bilo rano nije se vidio plod samo gestacijska vrecica. U pon.moram na kontrolu pa ce se onda vec vise vidjeti. Ja pokusavam ostati smirena kolko mogu biti,bitno da je stalo krvarenje. Htjela sam podijeliti svoje simptome prije nego sam saznala da sam trudna mozda nekom pomogne. Znam da sam zacela 14.2. jer ovaj ciklus opce nismo hopsali. Prije bi me nego bi dosla grudi boljele i tjedan dana, a sad su pocele boljeti tek kad nije dosla. Sad me vec uzasno bole i to cak i ispod pazuha. Dan dva prije nego je izostala morala sam cesto na wc i mucili su me vjetrovi i dosta mi se podrigivalo. Osjecala sam se i kao da cu svaki tren dobiti,takvi bolovi al slabijeg inzenziteta nego prije. To su bili jedini simptomi i izostanak spottinga,to sam vec prije spomenula. Nist neobicno nego u prijasnjim ciklusima. Sad me muci kiselina i nije mi puno mucno navecer najvise,ali me i dalje muce vjetrovi i crijeva su mi stalno puna zraka pa me zna to boliti. I jako sam umorna. Evo to bi bili moji simptomi,mozda vam pomognu. I svakako vam svima zelim cim prije blazeno stanje i navijam da uspijete i ne razmisljajte o tome prije ce doci,to sam se uvjerila na vlastitoj kozi. Drzite mi se i saljem vam puno pusica
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 23:12:29
|
|
|
|
andydea
|
Jess i Inesic@ čestitke od srca i čuvajte mrvice Jess baš sam sretna zbog tebe draga... ..uživaj draga
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 12.3.2013 23:20:04
|
|
|
|
jess
|
Andyce draga hvala ti. Kako si mi ti? Dian je vec velika beba i preslatki. A cure kako su prihvatile dolazak brace?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 3:06:21
|
|
|
|
daxy
|
Nema me jedan dan i vidi koliko postova. očajnica dobro nam došla. Bucika001 sjetila sam te se neki dan i ja. Baš mi je drago da si se javila. Gomilu ti šaljem. Sretno s kilicama i pirom,a najviše s ! Hvala vam cure šta nas pratite, podržavate i navijate za nas. Pinky nemoj nam nikad mislit da si dosadna. Želimo znati kako si,nek mi druge cure ne zamjere,ali tebi želim prije nego svima jedan . Cure,ja od petka pijem marulju,svako jutro i navečer. LH trakice stižu sutra ili preksutra (hvala Perlice na preporuci. Međutim,nisam pod pritiskom,još uvijek sam opuštena i spontana. Sve ovo radim da bar utvrdim kad mi je otprilike ovulacije i da li nastupa svaki mjesec. Sad ne znam zašto ali su me grudi počele bolit danas,nikad me ne bole tako rano (5 dana poslije ). pojavili mi se i prištići,inaće ih nemam . Da mi nisu hormoni malo podivljali? Plodne sluzi još nema,tako da će trakice valjda stići na vrijeme... U četvrtak idem kod ginekologa,da pokušamo vidit taj lijevi jajnik napokon,ako ne uspije,uputit ću se privatniku. Lista nam je prekrasna,da se bar popuni sa Baš mi je drago da sam se ovako ugurala na nju.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 7:44:20
|
|
|
|
*andjela*
|
cure dobro jutro... onaa i ocajnica dobro nam dosle.... daxy bas si me nasmijala sa ovim za inesicu,vjerujes da sam i ja to htjela reci ikaa draga zao mi je zbog testica a nije jos gotovo jess mene inace svaki mjesec bole grudi desetak dana prije a sad nista ,a trebam dobiti za 7 dana tako da ako sam na tebe onda je .... il nije ni bilo ovulacije kako sam ja i mislila
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 7:46:50
|
|
|
|
cuba
|
Čestitam novopečenim trudnicama od sveg srca te im želim što bezbrižniju i ugodniju trudnoću Trudilicama naravno mnogo sreće da nam do kraja mjeseca svaka od vas ugleda plusić na testu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 7:53:20
|
|
|
|
perlica55
|
daxy, obavezno pitaj ginića sve što te zanima!!! I javi kako je prošao pregled. Curke ima li simptomića?? Ikaa, kad ćeš ponovo piškit testić? Ne javljaš da je stigla. pa se ja još nadam da će biti
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 10:53:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga jess, leži, odmaraj i čuvaj svoju mrvicu. Baš si me zabrinula , ali draga sigurna sam da će biti sve dobro. Bit ćeš mi u mislima i šaljem puno pusa tvojoj mrvici tako da pokaže mamici kako je jaka i kako će joj za 8 mjeseci puniti puno pelena i buditi svako malo i pakati tako da svi susjedi čuju. Oona draga, sve smo ti mi tako nestrpljive. Ja jedva dočekam svoju O i već bi dan nakon htjela znati da li je uspjelo. Draga daxy hvala ti puno!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 11:02:58
|
|
|
|
perlica55
|
Jess, nadam se da ćeš biti bolje uskoro. Čuvaj tu malu i odmaraj!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 11:15:51
|
|
|
|
inesic@
|
Cure moje, hvala vam svima na cestitkama i lijepim željama, ja se jos ne veselim zbog svega sto mi se dogodilo prije a se valjda ne mogu opustiti.. Ali idem korak po korak, za sad je ok sve ... Vidjet ćemo dalje.. Svima držim fige od srca...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 11:41:49
|
|
|
|
tintin
|
Jess draga cuvaj se, bit će to sve dobro, mislimo na tebe i ne brini samo miruj, i uz tebe smo. Saljem zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 13:47:27
|
|
|
|
očajnica
|
moja je stigla... ... Sad u nove pobjede...počinjem redovito mjeriti BT ,počela sam piti marulju i vrkutu s par kapi propolisa(okus je katastrofa,ali bolji nego sama marulja),ali odmah danas sam počela pa ću nakon ovulacije piti samo vrkutu i propolis,šta mislite cure o tome, da li je to dobra kombinacija??? Ostalim trudilicama sretno ovaj mjesec!!! Držim fige za ....!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:09:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga očajnica, žao mi je zbog . Kombinacija čaja ti je ok. Ma, nećeš dugo piti jer će ti ubrzo testić pokazati plusić, sigurna sam u to. Možda već sljedeći mjesec.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:15:55
|
|
|
|
očajnica
|
Iz tvojih usta u božje uši!!! ajd mi molim te reci da li ti mjeriš BT i ako da da li od kraja ili odmah prvi dan,netko kaže treba ovako netko onako,pa nezzz? I još nešto,ne mogu se registrirati na FF,pa da li znaš da li ima neka jednako dobra stranica s grafikonima? a jesam dosadna.... ... a šta mogu kad me sve zanima....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:29:12
|
|
|
|
perlica55
|
Draga očajnica žao mi je zbog glupe nema nam druge, nego glavu gore i skupa u novo odbrojavanje!!! Mislim da su čajevi super, ne mogu škoditi. Imam iskustva sam s vrkutom, koju pijem 3 mjeseca, pauziram za vrijeme . Tako mi je ginićka preporučila. Meni je super, već sam pisala da mi se smanjila bol za vrijeme menge i za vrijeme pl. dana iscjedak je nevjerojatan, ima ga kao u priči
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:34:18
|
|
|
|
Bucika001
|
Hehe,pinky draga,znam da sam jos jako mlada,to me i tjesi naspram ostalih cura i vremena koje pokusavaju ostati .. Hvala vam drage moje,lijepo je znati da mislite na mene,i ja sam svako malo razmisljala o svima vama,tesko mi se odvojiti od vas..hvala vam od srca na lijepim zeljama i ja vama drzim fige za brzinske Ja cu odbrojavati,ali kazem,bez puno nade..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:36:07
|
|
|
|
tintin
|
Ocajnica zao mi je šta je dosla glupa menga, ali uspit ces na sljedecem odbrojavanju Kombinacija cajeva ti je dobra. Sretno Ikaa jesi radila opet test, nadam se da ces nam javiti sretnu vijest
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 14:56:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga očajnica, mjerim BT svaki dan neovisno o danu ciklusa jedino za vikend znam malo duže odspavati pa nije uvijek baš dobar rezultat (obično mi bude viša tempica čim duže spavam pošto volim duuugo spavati ). Ne razumijem zašto ne možeš na FF? Na žalost ne znam niti jednu drugu stranicu na tu foru. Da, gdje nam je ikaaa s pozitivnim testićem?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 15:05:58
|
|
|
|
očajnica
|
uspjela sam uči u FF...ali sa starim e.mailom koji sam imala prije 6 godina...teško ga se bilo sjetiti... ....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 21:15:41
|
|
|
|
ikaaa
|
evo me curke....od moje još ništa....neznam čemu da se nadam, strah me da nije opet kakva cistica....ili da se nije povisio prolaktin, jer mi je ovo prvi mj nakon godine dana terapije bez bromengona...mislim nisam baš bila pod stresom i baš sam si ovaj mj dala oduška....neznam čemu da se nadam...testić je pokazao jedan veliki -.sutra ću otići izvaditi prolaktin, ali ako je malo visok nebi li to značilo da je možda u pitanju , jer koliko sam čitala prolatin raste u trudnoći ..neznam čemu da se nadam... očajna žao mi je što ti je došla, šaljem ti jedan veeeeeeeeeliki ... jess mila samo nam se ti odmaraj i javljaj nam se sa supač vijestima o tvojoj maloj slatkoj mrvici inesic@ ne brini se biti će ok sve sa tvojoj mrvicom...šaljem ti puuuuuno , ne sekiraj se.i javljaj na se kao tvoja mrvica napreduje.. perlice hvala ti puno na preporuci za lh trakice....častim te jednom barem na kompu pinky draga nadam se da ćeš nam se ubrzo vratiti na listu, stalno te se sjetim...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 13.3.2013 22:09:11
|
|
|
|
oona
|
pinky vidim da i ti mjeriš BT, meni je ovo prvi mjesec pa me zanima znaš li koliko dana prije obično padne ? meni je zasad još uvijek temp. gore, a nadam se da neće pasti :) mjerim je svako jutro u isto vrijeme čak i vikendom - držim toplomjer pored jastuka pa vikendom izmjerim i nastavim spavat.
|
|
|
Anketa
Izbor imenammartincevicMolim vas za pomoć oko izbora imena moje bebe... Koje je ljepše?Josip (
34%)
Petar (
66%)
Broj svih glasova: 98Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!