|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
12.3.2013 14:42:24   
pepeljuga
Cure držim vam fige da sto prije ugledate user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 201
12.3.2013 15:43:29   
PinkyFunkyBirdy
Ajme, stvarno je ludnica na RR. user posted image jedva čekam da prestane igra da mi sve radi normalno kao inače. user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 08.03.
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image očajnica - 14.03.
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image oona - 19.03.
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 202
12.3.2013 18:33:58   
esperancita
čestitke našim novim trudnicama user posted image user posted image user posted image , cure uživajte i čuvajte vaše bebice, ja vam želim prekrasnih i zdravih user posted image ...
Nadam se da ćemo vam se uskoro pridružiti i postati user posted image user posted image user posted image

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

Neposredna veza do poruke: 203
12.3.2013 21:41:11   
oona
Drage moje, hvala svima na dobrodoslici a i ja pozdravljam nove trudilice user posted image Koliko vidim na listi prije mene su za ne dobit user posted image ikaaa, očajnica (žao mi je zbog pada bt) i bebac24. Meni je danas 8DPO i temperatura se još drži (zasad ne padauser posted image . Ne znam kako vi, ali ja se jedva suzdržavam da ne piškim na testić iako znam da je još prerano user posted image

(Odgovor članu esperancita)
Neposredna veza do poruke: 204
12.3.2013 23:08:44   
jess
Drage moje hvala vam svima na cestitkama.
Svim novim trudilicama zelim dobrodoslicu i cim prije bebicu.
Ja vam tipkam iz kreveta preko moba pa ako bude greskica ne zamjerite. U nedjelju sam lagano prokrvarila i sad moram strogo mirovati, dobila sam utrogestane. Pregledana sam al jos je bilo rano nije se vidio plod samo gestacijska vrecica. U pon.moram na kontrolu pa ce se onda vec vise vidjeti. Ja pokusavam ostati smirena kolko mogu biti,bitno da je stalo krvarenje.
Htjela sam podijeliti svoje simptome prije nego sam saznala da sam trudna mozda nekom pomogne. Znam da sam zacela 14.2. jer ovaj ciklus opce nismo hopsali. Prije bi me nego bi user posted image dosla grudi boljele i tjedan dana, a sad su pocele boljeti tek kad nije dosla. Sad me vec uzasno bole i to cak i ispod pazuha. Dan dva prije nego je izostala morala sam cesto na wc i mucili su me vjetrovi i dosta mi se podrigivalo. Osjecala sam se i kao da cu svaki tren dobiti,takvi bolovi al slabijeg inzenziteta nego prije. To su bili jedini simptomi i izostanak spottinga,to sam vec prije spomenula. Nist neobicno nego u prijasnjim ciklusima. Sad me muci kiselina i nije mi puno mucno navecer najvise,ali me i dalje muce vjetrovi i crijeva su mi stalno puna zraka pa me zna to boliti. I jako sam umorna. Evo to bi bili moji simptomi,mozda vam pomognu. I svakako vam svima zelim cim prije blazeno stanje i navijam da uspijete i ne razmisljajte o tome prije ce doci,to sam se uvjerila na vlastitoj kozi.
Drzite mi se i saljem vam puno pusica

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 205
12.3.2013 23:12:29   
andydea
Jess i Inesic@ čestitke od srca i čuvajte mrvice user posted image user posted image user posted image
Jess baš sam sretna zbog tebe draga... user posted image user posted image user posted image ..uživaj draga

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 206
12.3.2013 23:20:04   
jess
Andyce draga hvala ti.
Kako si mi ti? Dian je vec velika beba i preslatki. A cure kako su prihvatile dolazak brace?

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 207
13.3.2013 3:06:21   
daxy
Nema me jedan dan i vidi koliko postova. user posted image
očajnica dobro nam došla.user posted image user posted image user posted image
Bucika001 sjetila sam te se neki dan i ja. Baš mi je drago da si se javila. Gomilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti šaljem. Sretno s kilicama i pirom,a najviše s user posted image user posted image user posted image !

Hvala vam cure šta nas pratite, podržavate i navijate za nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky nemoj nam nikad mislit da si dosadna. Želimo znati kako si,nek mi druge cure ne zamjere,ali tebi želim prije nego svima jedan user posted image . user posted image user posted image user posted image

Cure,ja od petka pijem marulju,svako jutro i navečer.
LH trakice stižu sutra ili preksutra (hvala Perlice na preporuci.
Međutim,nisam pod pritiskom,još uvijek sam opuštena i spontana.
Sve ovo radim da bar utvrdim kad mi je otprilike ovulacije i da li nastupa svaki mjesec.
Sad ne znam zašto ali su me grudi počele bolit danas,nikad me ne bole tako rano (5 dana poslije user posted image ). pojavili mi se i prištići,inaće ih nemam user posted image . Da mi nisu hormoni malo podivljali?
Plodne sluzi još nema,tako da će trakice valjda stići na vrijeme...
U četvrtak idem kod ginekologa,da pokušamo vidit taj lijevi jajnik napokon,ako ne uspije,uputit ću se privatniku.

Lista nam je prekrasna,da se bar popuni sa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš mi je drago da sam se ovako ugurala na nju. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 208
13.3.2013 7:44:20   
*andjela*
cure dobro jutro...user posted image
onaa i ocajnica dobro nam dosle....
daxy bas si me nasmijala sa ovim za inesicu,vjerujes da sam i ja to htjela reci user posted image user posted image user posted image
ikaa draga zao mi je zbog testica a nije jos gotovo
jess mene inace svaki mjesec bole grudi desetak dana prije user posted image a sad nista ,a trebam dobiti za 7 dana tako da ako sam na tebe user posted image user posted image onda je user posted image ....user posted image il nije ni bilo ovulacije kako sam ja i mislila

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 209
13.3.2013 7:46:50   
cuba
Čestitam novopečenim trudnicama od sveg srca te im želim što bezbrižniju i ugodniju trudnoću user posted image
Trudilicama naravno mnogo sreće da nam do kraja mjeseca svaka od vas ugleda plusić na testuuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 210
13.3.2013 7:53:20   
perlica55
daxy, obavezno pitaj ginića sve što te zanima!!!
I javi kako je prošao pregled.

Curke ima li simptomića??
Ikaa, kad ćeš ponovo piškit testić?
Ne javljaš da je user posted image  stigla. pa se ja još nadam
da će biti user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 211
13.3.2013 10:53:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga jess, leži, odmaraj i čuvaj svoju mrvicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš si me zabrinula user posted image , ali draga sigurna sam da će biti sve dobro. Bit ćeš mi u mislima i šaljem puno pusa tvojoj mrvici tako da pokaže mamici kako je jaka i kako će joj za 8 mjeseci puniti puno pelena i buditi svako malo i pakati tako da svi susjedi čuju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oona draga, sve smo ti mi tako nestrpljive. user posted image user posted image user posted image Ja jedva dočekam svoju O i već bi dan nakon htjela znati da li je uspjelo. user posted image

Draga daxy hvala ti puno! user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 212
13.3.2013 11:02:58   
perlica55
Jess, nadam se da ćeš biti bolje uskoro.
Čuvaj tu malu user posted image  i odmaraj!!!

Neposredna veza do poruke: 213
13.3.2013 11:15:51   
inesic@
Cure moje, hvala vam svima na cestitkama i lijepim željama, ja se jos ne veselim zbog svega sto mi se dogodilo prije a se valjda ne mogu opustiti.. Ali idem korak po korak, za sad je ok sve ... Vidjet ćemo dalje.. Svima držim fige od srca...

Leron 26.05.2008.

Neposredna veza do poruke: 214
13.3.2013 11:41:49   
tintin
Jess draga cuvaj se, bit će to sve dobro, mislimo na tebe i ne brini samo miruj, i uz tebe smo. Saljem zagrljaj

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 215
13.3.2013 13:47:27   
očajnica
moja user posted image je stigla... user posted image user posted image ...
Sad u nove pobjede...počinjem redovito mjeriti BT ,počela sam piti marulju i vrkutu s par kapi propolisa(okus je katastrofa,ali bolji nego sama marulja),ali odmah danas sam počela pa ću nakon ovulacije piti samo vrkutu i propolis,šta mislite cure o tome, da li je to dobra kombinacija???
Ostalim trudilicama sretno ovaj mjesec!!! Držim fige za user posted image ....!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 216
13.3.2013 14:09:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga očajnica, žao mi je zbog user posted image . user posted image
Kombinacija čaja ti je ok. user posted image Ma, nećeš dugo piti jer će ti ubrzo testić pokazati plusić, sigurna sam u to. user posted image Možda već sljedeći mjesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 217
13.3.2013 14:15:55   
očajnica
Iz tvojih usta u božje uši!!! ajd mi molim te reci da li ti mjeriš BT i ako da da li od kraja user posted image ili odmah prvi dan,netko kaže treba ovako netko onako,pa nezzz? I još nešto,ne mogu se registrirati na FF,pa da li znaš da li ima neka jednako dobra stranica s grafikonima? a jesam dosadna.... user posted image ... a šta mogu kad me sve zanima....user posted image

Neposredna veza do poruke: 218
13.3.2013 14:29:12   
perlica55
Draga očajnica žao mi je zbog glupe user posted image
nema nam druge, nego glavu gore i
skupa u novo odbrojavanje!!!
user posted image user posted image user posted image

Mislim da su čajevi super, ne mogu
škoditi. Imam iskustva sam s vrkutom,
koju pijem 3 mjeseca, pauziram za
vrijeme user posted image . Tako mi
je ginićka preporučila. Meni je super, već
sam pisala da mi se smanjila bol za
vrijeme menge i za vrijeme pl. dana
iscjedak je nevjerojatan, ima ga kao
u priči user posted image user posted image

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 219
13.3.2013 14:34:18   
Bucika001
Hehe,pinky draga,znam da sam jos jako mlada,to me i tjesi naspram ostalih cura i vremena koje pokusavaju ostati user posted image ..

Hvala vam drage moje,lijepo je znati da mislite na mene,i ja sam svako malo razmisljala o svima vama,tesko mi se odvojiti od vas..hvala vam od srca na lijepim zeljama i ja vama drzim fige za brzinske user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu odbrojavati,ali kazem,bez puno nade..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 220
13.3.2013 14:36:07   
tintin
Ocajnica zao mi je šta je dosla glupa menga, ali uspit ces na sljedecem odbrojavanju user posted image
Kombinacija cajeva ti je dobra. Sretno
Ikaa jesi radila opet test, nadam se da ces nam javiti sretnu vijest

Neposredna veza do poruke: 221
13.3.2013 14:56:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga očajnica, mjerim BT svaki dan neovisno o danu ciklusa jedino za vikend znam malo duže odspavati pa nije uvijek baš dobar rezultat (obično mi bude viša tempica čim duže spavam pošto volim duuugo spavati user posted image ). Ne razumijem zašto ne možeš na FF? Na žalost ne znam niti jednu drugu stranicu na tu foru. user posted image

Da, gdje nam je ikaaa s pozitivnim testićem? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 222
13.3.2013 15:05:58   
očajnica
uspjela sam uči u FF...ali sa starim e.mailom koji sam imala prije 6 godina...teško ga se bilo sjetiti...user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 223
13.3.2013 21:15:41   
ikaaa
evo me curke....od moje user posted image još ništa....neznam čemu da se nadam, strah me da nije opet kakva cistica....ili da se nije povisio prolaktin, jer mi je ovo prvi mj nakon godine dana terapije bez bromengona...mislim nisam baš bila pod stresom i baš sam si ovaj mj dala oduška....neznam čemu da se nadam...testić je pokazao jedan veliki -.sutra ću otići izvaditi prolaktin, ali ako je malo visok nebi li to značilo da je možda u pitanju user posted image , jer koliko sam čitala prolatin raste u trudnoćiuser posted image user posted image user posted image ..neznam čemu da se nadam...
očajna žao mi je što ti je user posted image došla, šaljem ti jedan veeeeeeeeeliki user posted image ...user posted image
jess mila samo nam se ti odmaraj i javljaj nam se sa supač vijestima o tvojoj maloj slatkoj mrviciuser posted image user posted image user posted image
inesic@ ne brini se biti će ok sve sa tvojoj mrvicom...šaljem ti puuuuunouser posted image user posted image user posted image , ne sekiraj se.i javljaj na se kao tvoja mrvica napreduje..user posted image user posted image user posted image
perlice hvala ti puno na preporuci za lh trakice....častim te jednom user posted image barem na kompuuser posted image
pinky draga nadam se da ćeš nam se ubrzo vratiti na listu, stalno te se sjetim...user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 224
13.3.2013 22:09:11   
oona
pinky vidim da i ti mjeriš BT, meni je ovo prvi mjesec pa me zanima znaš li koliko dana prije user posted image obično padne ? meni je zasad još uvijek temp. gore, a nadam se da neće pasti :) mjerim je svako jutro u isto vrijeme čak i vikendom - držim toplomjer pored jastuka pa vikendom izmjerim i nastavim spavat.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Izbor imena
mmartincevic

Molim vas za pomoć oko izbora imena moje bebe... Koje je ljepše?

Josip (34%)

Petar (66%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!