|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
18.3.2013 10:41:28   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, još ništa od testića. user posted image Još čekam prvu O, tj. user posted image nakon kiretaže (koja je bila 04.02.), ali nema nikakvih naznaka da bi mogla biti ubrzo. user posted image Jedva čekam da to napokon dođe i prođe pa da mogu riješiti briseve i opet se baciti u akciju. user posted image
Draga, daj mi reci što si osvojila na ovoj nagradnoj igri? Nadam se da nešto dobro. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 18.3.2013 10:42:37 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 301
18.3.2013 10:46:06   
PinkyFunkyBirdy
Gdje su nam Reina i bebac24? user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image Reina - 12.03.
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image oona - 19.03. - ponosna user posted image
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image Ljubilica - 25.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 302
18.3.2013 10:51:03   
perlica55
Pinky, pokrili smo dan nakon, al
ne i sam dan pozitivne trakice (kao i prošla 3 ciklusa user posted image ).

Čekam kraj mjeseca, i naaaaadammm see user posted image ,
ak ne, idemo opet u novo odbrojavanjeuser posted image

Curke, ova lista nam je prekrasnaaaaaa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 303
18.3.2013 10:54:55   
*andjela*
onaa cestitam user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 304
18.3.2013 12:25:16   
očajnica
oona,draga,čestitam!!!želim ti školsku user posted image ...!!!
ostale cure,sretno!!!

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 305
18.3.2013 12:55:12   
perlica55
Jess, uživaj u user posted image  i obavezno nam javi šta je dr. rekao.

A di su nam Reina i bebac?
Pa dajte curke, držite nas u neizvjesnosti user posted image
ma baš ste neke!!

Zar ne znate da su trudilice
s RR, najveće nestrpljivice na planeti?! user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 18.3.2013 12:57:58 >

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 306
18.3.2013 13:05:16   
daxy
oona draga pa čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sam sretna što je ova lista tako lijepo krenula i popunjava se s user posted image user posted image user posted image .
pinky i perlice ma vi ste moje dežurne pomagačice. Hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bili smo u akciji,ja ću ga zaskočit i danas i sutra. user posted image user posted image user posted image . Stvarno ne želim propustit ovu ovulaciju... tintin,perlice nama je ovulacija skoro u isti dan,ako nam uspije (a hoće) bebice će nam biti vršnjaci. Sretno nam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky,nisam dobro razumila upute u tom djelu,jer piše: "Rezultat se vidi već u prvih 30 sekundi" pa nisam bila sigurna,ali mi je došlo do mozga da se test očitava 15 minuti. Bila sam zbunjoza malo. user posted image
Nadam se da je upalilo.user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 18.3.2013 13:11:23 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 307
18.3.2013 13:13:25   
perlica55
Daxy, moramo se dogovoriti da ak nam bude kasnila user posted image
sve tri piškimo testić isti dan user posted image user posted image
Uhh, jedva čekam kraj mjeseca.
Samo mi žao što smo preskočili keksić na dan user posted image  lh trakice.
No dobro, neću se žaliti, šta je, tu je user posted image ..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 308
18.3.2013 13:33:28   
anaxx
perlice ja sam drugi put ostala trudna kad sam bila čvrsto uvjerena da nema nikakve šanse da se nešto uhvatilo jer mi je mm bio na putu sve plodne dane, cijelu sredinu ciklusa (nisam koristila trakice za ovulaciju), naravno bili smo vrijedni prije i poslije puta, višestruko vrijedni user posted image , ali po nekom pravilu O je trebala biti sredinom ciklusa jer su mi ciklusi pravilni...
eto, nemoj gađati dane nego se baci u akciju i budi cijeli mjesec vrijedna....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 309
18.3.2013 13:39:07   
mimag
bok svima! evo ovako imam male nedoumice...prelistala sam po forumu malo vasa iskustva i vidim da ima dosta slicnih ''problemcica'' kao i mojih user posted image ..
dakle,menstruacju sam dobila na vrijeme ,nije bila ko inace..trajala je u prekidima 6,7 dana ,malo ima malo nema..odmah nakon toga sam se pocela osjecat cudno,bole leđa ,napuhnutost,na grudima vene,nista strasno..napravila sam test i negativan je bio.. tjesil sam se s tim da je to sve bilo u mojoj glavi i da ce dosta toga proc,no nije...sljedecu mengu trebam dobiti 30.3,..ima vec par dana da su mi grudi ogromne i bole me,nemogu grudnjak obuc user posted image ,leđa me ubijaju ,nonstop sam gladnaa,luda nervozna,pocela sam se nocu dizat na wc ,sto nikad nisam,i po danu je to cesce... sve ovo sam pocela osjecat 16 dana prije ocekivane mentruacije,pa neznam dal d to povezem s pms-om il cime,,malo mi je cudno da mi pms tako urani.. e i da zadnja 3 dana sam navecer mjerila temperaturu i imala sam 36.9-37.0..a ovulaciju nisam imala na odreden datum,bar sto sam po sluzi pratila..samo suha sluz, pa malo zuckasta,pa malo gusca bijela pojacana... eto,ispricavam se na dugom postu al stvarno vise neznam sta mi je...ima da izludim user posted image hvala unaprijed user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
18.3.2013 13:43:34   
anaxx
jesi ponovila test?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 311
18.3.2013 13:55:58   
tintin
Perlice i Daxy dogovorit cemo se pa ima da upali, isti dan testic user posted image
Mimag ponovi opet testic, sretno i javi nam

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 312
18.3.2013 13:58:14   
mimag
jesam al odmah sutra..i isto nista.. nisam kasnije ni pomisljala da napravim,jer kontam da sam zatrudnila prije te menstruacije valjda bi mi pokazalo...a 3 dan menstruacije smo imali odnose kad je malo stalo i nakon toga mi je opet krenulo smeckasto

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 313
18.3.2013 13:59:40   
anaxx
ponovi test, ja bi!

< Poruku je uredio anaxx -- 18.3.2013 14:00:03 >

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 314
18.3.2013 14:01:25   
mimag
narucila sam se na pregled u cetvrtak pa cemo vidit sko se kod mene poremetilo.. ne nadam se nicemu iskreno,al ovaj mjesec mi je definitivno jedan od cudnijih .. jel mislilite da mi je pms uranio tako,il nije bas moguce

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 315
18.3.2013 14:05:36   
mimag
ne nadam se ne zato sta ne zelim nego sam vise izmorena od bacenih testica i iscekivanja svaki mjesec ,tako da mislim da je bolje da se ne nadam i ne razmisljam toliko o tome,mozda se prije dogodi

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 316
18.3.2013 14:07:21   
anaxx
mislim da je na ovom području života sve moguće i u to smo se i na ovom forumu uvjerili već puno puta, u stvaranju novog života čuda su definitivno moguća...
najbolje je provjeriti još jednom, odnosno otići na pregled kako i planiraš... nadamo se i tvojem malom čudu....

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 317
18.3.2013 14:09:24   
mimag
hvala puno,nadam se i ja dobrim vijestima vrlo brzo..

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 318
18.3.2013 14:14:13   
perlica55
anaxx draga, uživamo u seksu skoro svakodnevno
5 godina, koliko smo u braku.
"Čuvali" smo se tih 5 g. isključivo za vrijeme plodnih dana
(3/4 dana na sredini ciklusa),
a ostale dane smo uživali do kraja user posted image user posted image
Zadnjih 10 mjeseci se ne čuvamo nikako!!!
Pa smo eto prije detaljnih pretraga odlučili, da koristim
LH trakice, pa sad zadnja 2/3 ciklusa imamo "ciljane odnose".

Sad kad mi pišeš kako si ostala trudna,
pitam se kako ja u 5 god. nisam user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 319
18.3.2013 14:35:07   
Ljubilica
oona cestitm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti skolsku user posted image . Nadam se da ce biti jos beba ovaj mjesec...user posted image user posted image Moja temperatura se 21 dan ciklusa drzi jos visoko...user posted image Necu moci izdrzati da ne odem izvadit betu tamo u srijedu....javim vam rezultat, al nikakvih simptoma...ni PMS-a ni user posted image . Svima zelim svu srecuuuuu i punoooo kilaaaa....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 320
18.3.2013 17:15:21   
bebac24
evo cure da se javim... nista jos od mene.jucer ujutro radila test ali nije valjao i danas sam ponovila i nista:-( samo jedna crtica:-( prije nekih 3 sata bolilo me bas kao kad trebam dobiti i isla sam stalno gledat ali do sad nista.i vise me ne boli. samo sam vidjela neki rozasti iscjedak.jednom i poslije ne vise..neznam sta da mislim.lani mi je u 3.mj dosla na 35dan znaci kasnila je nekih 7dana ali onda sam znala da ne mogu bit trudna. a sad kad radimo na tome neznam. .bas sam zbunjena:-(

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 321
18.3.2013 21:05:44   
ikaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oona ČESTITAM TI OD user posted image ....mila sada uživaj......
bebac mila ne biti tužna.....ima nade i za nas...u travnju nastupamo mi sve koje nas je user posted image posjetila ovaj mj, sa pozitivnim testićima...jel tako curke?
curke ovaj mjesec nam je lista suuuuuuuuuuper nadam se da će nam do kraja se povećati sa suuuuuuuuper vijestima i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 322
18.3.2013 23:37:49   
jess
Oona čestitam i želim ti lijepu i zdravu trudnoću.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bila sam kod dr.kaže da je sve u redu,veliki smo jedva 2,6mm al zato srčeko kuca naveliko. I dalje moram strogo mirovati i stavljati utrogestane. Prema proračunima dr.sad sam trudna 5w6d, a ja sam izračunala da mi je 6w3d. Ma sve je to tu negdje. Termin mi je 7.11.
Navijam za sve da popunite listu i sve mi postanete lijepe okrugleuser posted image
Puse svima

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 323
19.3.2013 7:07:45   
oona
Drage moje pinky, daxy, ikaaa, perlice, ljubilice, jess i sve ostale cure hvala vam od srca na cestitkama user posted image zelim i vama da sto prije postanete ( u travnju) user posted image jess kad si ti isla na prvi pregled? Ja sam mislila krajem iduceg tjedna (kraj 5 tjedna)?

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 324
19.3.2013 8:46:42   
daxy
Trudilice moje drage,dobro vam jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky ima li ovulacije na vidiku?
Perlice tintin jel se osjećate trudno već?user posted image user posted image Dogovoreno je,vi odredite datum,ja piškim test kad i vi. Sretno nam! Ma moraju sva tri bit user posted image user posted image user posted image
ikaaa draga travanj je tvoj! Sigurna sam!user posted image user posted image
mimag dobro nam došla.
Reina di si? user posted image
bebac24 glavu gore,dok nema user posted image ima nade. user posted image
ribica241 andjela šta je s vama? Ajmo user posted image user posted image user posted image user posted image na sunce!

Ja se baš nadam da smo uspjeli ovaj mjesec. Od jutros se ponašam ko prava user posted image . Od dragog sam zahtjevala krafne s vanilijom. user posted image user posted image user posted image Doduše u šali,ali sam mu rekla da se navikava na zahtjeve jer držim njegovo djete za taoca sljedećih 9 mjeseci. user posted image user posted image user posted image Kaže: S otmičarima se ne pregovara,idem ja bolje po te krafne. user posted image user posted image user posted image Srce moje,kako me nasmija najranije. user posted image user posted image user posted image
Stvarno smo lijepo to obavili ovaj mjesec. Opušteno,lagano, iz ljubavi. Ako sad nije uspilo neznam kad će. Navijajte,cure za moju mrvicu da se ugnjezdi i usreći mamu i tatu i da nam pokaže da je tu user posted image .

< Poruku je uredio daxy -- 19.3.2013 8:50:30 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime Vam se sviđa?
rea*

Ena (30%)

Jana (14%)

Karla (18%)

Ana (18%)

Dora (20%)

Broj svih glasova: 206

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!