Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 18:29:58
|
|
|
|
*andjela*
|
cure kako ste??? ljubilice zao mi je zbog ...tek smo pocele da se trudimo bice nesto valjda sto prije inesice zao mi je draga sto se mene tice nije stigla...spomenula sam ono krvarenje oko 28 dc ...to je trajalo 3-4 dana ali samo se primjecivalo na papiru,kao zadnji dan al ni toga vise nema... e sad sredinom sedmice planiram ponoviti test...mada se puno ne nadam nikakvih simptoma,al ni za sta... ukoliko ne stigne ove sedmice,iduce idem doktoru...prijateljica mi kaze da je kod nje bilo tako prosli mjesec...malo se pojavljivalo krvi..i da je bila vodena cista..doktor joj nista nije dao,rekao da samo prati.. da to racuna kao sad nista neznam,ni dal je to bila ni nije,ni kad ce iduca...pa cu vjerovatno iduce sedmicekodginica,boljei to nego nagadjati perlice,pinky,daxy,tintin
< Poruku je uredio *andjela* -- 25.3.2013 18:31:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 19:12:35
|
|
|
|
Bucika001
|
Draga daxy bas si me lijepo nasmijala.. tu sam ja uvijek negdje,gledam sta se ovdje novo desava...ne mogu bez vas.. ja sam super...malo sam dosla k sebi sto se tice nervoze...polako pripreme napreduju,moj najljepsi dan se blizi..trenutno sam u fazi izrade zahvalnica...i bas su mi slatkeeee.. ..kazemmalo sam se odteretila za sada...dosta sam stvari odradila i sada je vec puno lakse..a kilice...sada stojim na istome...smisljam iduci potez..probala sam tzv. medicinsku ili narancinu dijetu,ali mi je pretesko to drzati..tako da moram naci drugo rjesenje.. nego,htjela sam pitati..puno cura je reklo da je ostalo trudno kada su se odlucile malo odmoriti od trudenja...ja to ne kuzim..ja sam sada i kada sam odlucila da cu se odmoriti malo od toga,neprestano mislila kako ce bas taj mjesec biti pravi...kako se opustiti da ne mislim takon?dali je moguce kraj tolike zelje ne misliti na sve te simptome i mogucnosti?kuzite sta mislim? curke kojima je dosla,zao mi je,no barem se utjesite da je sada krenula jos jedna nova prilika da postanete .. draga inesic@ neopisivo mi je zao..draga,opusti se...drzim ti fige da posatnes onakva kakvom zelis i od srca ti zelim da dobijes malu najzdraviju i najljepsu na svijetu,sto prije!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 19:14:48
|
|
|
|
Bucika001
|
draga *andjela* ja mislim da je ovo tvoj mjesec...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 19:53:38
|
|
|
|
ikaaa
|
inesic@ žao mi je drži nam se... andjela mila dok god nema ...suuuuuper....moja kolegica s posla je isto tako imala ciklus sa malo krvarenja, gotovo ništa....mjesec nakon toga joj je kasnila, kasnila i kasnila....svaki tjedan je radila testiće i ništa...otišla giniću, mislila si:ma opet ciste....kad ona skoro već 3 mj trudna....tako da čuda su moguća.... želim ti mila da što prije ugledaš .... Bucika i nedaj da te tko sekira oko pripremica perlice imali kakvih naznakica za ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 19:54:13
|
|
|
|
perlica55
|
andjela draga, ako si sada će testić biti ali ako ne bude, onda je to nekidan definitivno bila Bucika, nema sada odustajanja, ajde još koja kilica mora dole do dana D držim fige draga, javi ima li kakavih simptomića, bliži se tvoj datum na odbrojavanju?! Ikaa nema još nikakvih simptoma, nadam se da neće sredinom tjedna početi moj klasični PMS, skakanje živaca i bol u trbuhu. Javim vam sve novosti
< Poruku je uredio perlica55 -- 25.3.2013 19:57:51 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 20:27:13
|
|
|
|
tintin
|
Pozdrav cure drage, Ljubilica zelim ti svu srecu na sljedecem odbrojavanju. Inesica@ draga zao mi je Andjela nadam se da ce ti ovaj test pokazati ako i ne bude ma bit ce draga na sljedecem odbrojavanju. Bucika viruj mi ni meni nije jasan taj dio kao kad nisi zaokupljena s tim ne mislis, e pa ja bi volila da mogu ali ne ide nikako, uzivaj u pripremicama i neka dobijes prvi poklon prije vjencanja Perlice ti nemas nikakvih simptoma, joj nadam se da ces za Uskrs ugledat pozitivan testic Pusa svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 21:17:47
|
|
|
|
*andjela*
|
hvala vam drage sto se nadate za mene ma vjerovatno cu sredinom sedmice uraditi jos koji testic i mozda izvaditi betu,nisam to nikad radila jel da odem kod svog porodicog i trazim uputnicu za betu? perlice ikkaa jao ja bih jako voljela da je i kod mene tako,al neznam zasto ima takvih slucajeva da test stalno pokazuje negativno a ustvari bucika tintin
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 25.3.2013 22:43:00
|
|
|
|
jess
|
Drage moje da vam se malo javim. Ja sam vam vec tjedan dana za nista, ne mogu glavu dignuti od mucnina, od svega sto stavim u usta mi je mucno. Bilo mi je malo bolje od nare al to je trenutno. Zato vam se nisam ni javljala. Inesic@ jako mi je zao zbog tvog gubitka. Drzi se mila. *andjela* draga meni je uputnicu za betu pisao ginic, a drugu sam si platila jer me vise nije slao da je ponovim, a kako se iz jedne bete ne moze bas puno znati jel sve u redu, odlucila sam otici u bolnicu i platiti si betu i to me doslo 115kn. Bas sam bila ogorcena na njega,ko da bi ta uputnica isla iz njegova dzepa. Bas su ti doktori postali nemarni,ko da ih nije briga. Drage moje nedajte se obeshrabriti,eto na kraju krajeva i ja sam mislila da nikad necu docekati bebu, al sam se prevarila, ipak smo uspjeli,a znam da cete i vi sve uskoro,samo treba doci vrijeme za to. Drzite mi se, uz vas sam. I samo jos jedno da podijelim sa vama, i mene je boljelo kao da ce doci,a onda me i na dodir bolio trbuh,jos i sad je osjetljiv na dodir. Zelim vam puno srece i cim manje odbrojavanja.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:01:08
|
|
|
|
perlica55
|
Jess, ah te "slatke" trudničke brige, želim ti školsku trudnoću andjela, ako želiš vaditi betu odi kod soc. ginića po uputnicu. Sva sam nekako smantana, ništa me nije volja, na poslu isto neko zatišje. Danas mi je 10.dpo, joj samo da ne dobijem barem još dva/tri dana. Onda bi se mogla početi nadati, jer je 30.03. moj najduži datum ciklusa.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:24:30
|
|
|
|
mimag
|
evo mene,jutros na papiru malo rozog, izgled da je danas moj dan D ,a ne 30og aaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:27:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga inesic@, strašno mi je žao što ti se to dogodilo. Znam kako ti je jer sam to prošla na prvom pregledu kod moje ginićke (na kraju nije bio isti slučaj, ali prvotna dijagnoza na koju je sumnjala moja ginićka je bilo da nema ploda). Baš mi je žao. Draga drži mi se i ako ćeš trebati nekoga da te utješi ili da se izjadaš ili bilo što ... znaš da smo tu za tebe. I, da, sigurna sam da ćeš biti prava bomba. *Andjela* draga držim fige da te to mala u buši zeza. Draga Bucika, i ja isto ne kužim kako ne misliti na trudnoću. Ispada da se keksamo samo ako je to prema planu da uspijemo zatrudniti i ako ću se opustiti od truda onda se nećemo niti keksati. Draga moja Jess. Znam kako je to kad ti je stalno muka. Ja sam očekivala da će u trudnoći biti malo mučno ujutro i prođe, ali to traje po cijele dane. Meni su pomagala peciva i kruh općenito, ali sve što sam jela morala sam jesti u malim količinama. I krekeri (koji nisu jako slani) su mi bili isto ok. Puse tebi i tvojoj mrvici! Perlice, draga, svi navijamo da nam postaneš ponosna !
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:32:47
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: inesic@ Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa Žao mi je draga. Možda trebaš malo pauze od svega. Bit će bolje! Drži se!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:43:07
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: sarah_zg IZVORNA PORUKA: inesic@ Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa Žao mi je draga. Možda trebaš malo pauze od svega. Bit će bolje! Drži se!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 9:54:04
|
|
|
|
mimag
|
IZVORNA PORUKA: inesic@ Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa Zao mi je,ponajvise sto znam taj osjecaj - kao da se neko zajebava samnom.. uh kako frustrira.. al opet nekako mislim da san kad sis se dala na druge stvari mozda se i dogodi kad najmanje ocekivas.. sretno svakako
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 10:02:49
|
|
|
|
ninich
|
evo i mene da se javim malo,... nema još, trebala doći 22.3 po mom, ali kako pijem duphastone zadnja 2 mj je dobivam točno 3.dan kako prestanem piti tablete, i to je sad trebalo biti u petak, a nje još nema....test u nedjelju ujutro negativan :( čestitke svima kojima je uspjelo :)))
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 10:25:00
|
|
|
|
Bucika001
|
Drage moje,od srca vam hvala na podrsci i lijepim zeljama!! ne dam se niti stresu niti kilicama!!dat cu sve od sebe da pobijedim oboje!! nadam se da cu barem jos 5 skinuti do vjencanja.. sto se moga odbrojavanja tice,mislim da nista ni ovaj mjesec,moji vjesnici za se javljaju..bol u grudima...lagani grcici...sve je tu...tako da,cekamo .. hajde drage moje,navijam za punooo morate upotpuniti ovaj mjesec... ninich jes li razmisljala o novom testu??
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 10:26:31
|
|
|
|
Bucika001
|
pinky draga upravo to...svaki puta za vrijeme keksa samo moslim...hajde,hajde,neka bude mala bebica...i odmaranje od svega toga mi zvuci nemoguce..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 10:29:57
|
|
|
|
ninich
|
razmišljam ali me strah razočaranja opet... zvala sam i ginića kaže da ne mora biti da mi svaki put dođe točno nakon 3 dana pa ju sad zato očekujem, nova sam s tim duphastonima i nemam pojma o ničemu...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 11:58:05
|
|
|
|
Bucika001
|
Kako god bilo draga,ja ti od srca drzim frige!ako mozes,pricekaj jos koji dan pa napravi test atjo ne dode..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 11:59:25
|
|
|
|
Bucika001
|
Jel imas kakvih simptoma?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 12:19:22
|
|
|
|
daxy
|
angel@ nek si nam ozdravila. inesic@ draga žao mi je. Možda te iznenadi kad se ne budeš nadala, u svakom slučaju sretno s rasturanjem teretane. Sigurna sam da ćeš bit bomba i pol i prije lita. [sm=smiley36.] ljubilice žao mi je. ali navijam da ti i dragu uspijete iskoristit to vrijeme prije nego on ode na brod. Ne skidaj se s njega! andjela ja navijam da se to bebica gnjezdila. Javi nam šta je test pokaza. mimag draga,držim fige da ipak ne dođe ni danas ni 30. bucika001 draga,ni ja ne znam kako oni to misle,prestani pokušavat. Šta da se ne keksamo uopće pa se možda primi? Po duhu svetom ili šta? Mislim da je važno jedino opustit se za vrijeme seksa,uživat u tome i da to ima utjecaja. Ja isto pokušavam manje mislit o tome jeli uspilo ili ne,ali ne mogu si pomoć! Svaki dan se pitam i osluškujem tijelo ne bi li mi poslalo kakvu poruku. Držim fige da skineš tih 5 kila i da budeš sretna i nasmijana i da se osjećaš i budeš najljepša mlada na planeti i šire! Svakako nam javljaj novosti. [sm=smiley31.] pinkysretno s gužvom na poslu. perlice ja ti kažem da imam filing da je ovo tvoj mjesec. ninch mislim da je bolje znati,pa makar to bilo razočaranje,nego se mučiti je ili nije. Ti kako želiš. Ja navijam da ipak jesi i da ti bude
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 12:19:45
|
|
|
|
perlica55
|
ninich, moja kuma isto pije Duphaston od 14. dc. Ona obično dobije 5-7 dana nakon zadnje tablete. Tako da bi bilo dobro da pričekaš, 7 dana od zadnje tablete, pa ak onda ne dobiješ, ponovi testić!! Držim ti fige!!!!! Drage moje, hvala vam što navijete za mene. Ne znam šta bi vam rekla, sad mi se čini da me počinje boluckat trbuh. Najranije bi mogla dobiti 28.03. jer mi ciklusi variraju 23-26 dana. O mi je bila 17.03. Ma vidit ćemo . Nekako mi se čini da zadnja dva/tri ciklusa, ne budem baš u nekom "bedu" kad vještica dođe, najiskrenije!!! Prvih par mjeseci bi plakala po cijele dane, al sad stvarno ne! Bit će jednog dana i moja ......
< Poruku je uredio perlica55 -- 26.3.2013 12:27:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 13:33:56
|
|
|
|
Bucika001
|
Daxy ja znam kada zavrsimo sa keksom odluciti da cu lezati da ostane sve unutra,ali sama sebi kazem,ako je sudeno da zatrudnim,zatrudnjet cu bez obzira lezala ili ne..i tako ustanem i neka bude kako treba biti..nezz jesam li luda,ali ja si mislim da svaka od nas bude ostala trudna onda kada dragi Bog tako odluci,mislim da svaka ima svoje vrijeme,i zato se neke cure trude po par godina. perlie draga,tako je i meni ispocetka bilo jako tesko,sada kada ugledam kazem,ah bas steta,ali krecemo u novi mjesec.. Drage moje,nisam vam se pohvalila,postala sam kordinator u avonu, znam,sada kada imam najmanje vremena,ali volim to jako..ako se koja od vas zeli ukljuciti,malo za zaradicu,popuste,poklone,ili ako nekoga imate za preporuciti da zeli nagradit cu vas...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 18:15:46
|
|
|
|
*andjela*
|
da se i ja javim nema zaboravila sam vise i kako izgleda.. ponovicu test vjerovatno cetvrtak il petak...ma nevjerujem da mi je mogao pokazati negativno ako sam nema nikakvih simptoma,danas kao da osjetim nesto po stomaku ,kao nekakve grceve,ako to ne umisljam,jedino sto sam umorna i pospana svaki dan,al kad ustajem u 7-8 navijam da javite jos koji plusic
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 26.3.2013 20:31:32
|
|
|
|
ikaaa
|
perlice mila ja mislim da je ovo tvoj mjesec držim figice bucika želim ti da skineš još tih 5kilica i da budeš najhappy mladenka andjela dok god nema , postoji nada....držim ti figice za pozitivni testić.... mene malkoc jajnici bole....al sve je ok...još dva dana i u akciju na bebicu..mm križa dane ko u vojsci , nemože jadnik iščekati
|
Anketa
krštenjemlada mama 17da li smatrate da je krštenje djece važno?da (
59%)
ne (
41%)
Broj svih glasova: 147Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!