|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
25.3.2013 18:29:58   
*andjela*
cure user posted image user posted image user posted image
kako ste???
ljubilice zao mi je zbog user posted image ...tek smo pocele da se trudimo bice nesto valjda sto prije user posted image
inesice zao mi je draga user posted image
sto se mene tice user posted image nije stigla...spomenula sam ono krvarenje oko 28 dc ...to je trajalo 3-4 dana ali samo se primjecivalo na papiru,kao zadnji dan user posted image al ni toga vise nema...
e sad sredinom sedmice planiram ponoviti test...mada se puno ne nadam nikakvih simptoma,al ni za sta...
ukoliko ne stigne ove sedmice,iduce idem doktoru...prijateljica mi kaze da je kod nje bilo tako prosli mjesec...malo se pojavljivalo krvi..i da je bila vodena cista..doktor joj nista nije dao,rekao da samo prati.. da to racuna kao user posted image user posted image
sad nista neznam,ni dal je to bila ni nije,ni kad ce iduca...pa cu vjerovatno iduce sedmicekodginica,boljei to nego nagadjati user posted image
perlice,pinky,daxy,tintin user posted image

< Poruku je uredio *andjela* -- 25.3.2013 18:31:22 >

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 451
25.3.2013 19:12:35   
Bucika001
Draga daxy bas si me lijepo nasmijala.. user posted image user posted image user posted image tu sam ja uvijek negdje,gledam sta se ovdje novo desava...ne mogu bez vas.. user posted image user posted image user posted image

ja sam super...malo sam dosla k sebi sto se tice nervoze...polako pripreme napreduju,moj najljepsi dan se blizi..trenutno sam u fazi izrade zahvalnica...i bas su mi slatkeeee.. user posted image ..kazemmalo sam se odteretila za sada...dosta sam stvari odradila i sada je vec puno lakse..a kilice...sada stojim na istome...smisljam iduci potez..probala sam tzv. medicinsku ili narancinu dijetu,ali mi je pretesko to drzati..tako da moram naci drugo rjesenje..

nego,htjela sam pitati..puno cura je reklo da je ostalo trudno kada su se odlucile malo odmoriti od trudenja...ja to ne kuzim..ja sam sada i kada sam odlucila da cu se odmoriti malo od toga,neprestano mislila kako ce bas taj mjesec biti pravi...kako se opustiti da ne mislim takon?dali je moguce kraj tolike zelje ne misliti na sve te simptome i mogucnosti?kuzite sta mislim? user posted image

curke kojima je user posted image dosla,zao mi je,no barem se utjesite da je sada krenula jos jedna nova prilika da postanete user posted image ..user posted image user posted image

draga inesic@ neopisivo mi je zao..draga,opusti se...drzim ti fige da posatnes onakva kakvom zelis i od srca ti zelim da dobijes malu user posted image najzdraviju i najljepsu na svijetu,sto prije!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 452
25.3.2013 19:14:48   
Bucika001
draga *andjela* ja mislim da je ovo tvoj mjesec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 453
25.3.2013 19:53:38   
ikaaa
inesic@ žao mi jeuser posted image user posted image drži nam se...
andjela mila dok god nema user posted image ...suuuuuper....moja kolegica s posla je isto tako imala ciklus sa malo krvarenja, gotovo ništa....mjesec nakon toga joj je user posted image kasnila, kasnila i kasnila....svaki tjedan je radila testiće i ništa...otišla giniću, mislila si:ma opet ciste....kad ona skoro već 3 mj trudna....tako da čuda su moguća.... želim ti mila da što prije ugledaš user posted image ....
Bucika user posted image i nedaj da te tko sekira oko pripremica user posted image user posted image user posted image
perlice imali kakvih naznakica za user posted image ?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 454
25.3.2013 19:54:13   
perlica55
andjela draga, ako si user posted image sada
će testić biti user posted image ali ako
ne bude, onda je to nekidan definitivno
bila user posted image
Bucika, nema sada odustajanja, ajde
još koja kilica mora dole do dana D user posted image
držim fige draga, javi ima li kakavih
simptomića, bliži se tvoj datum na
odbrojavanju?!
Ikaa nema još nikakvih simptoma,
nadam se da neće sredinom tjedna početi
moj klasični PMS, skakanje živaca i bol
u trbuhu. Javim vam sve novosti user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 25.3.2013 19:57:51 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 455
25.3.2013 20:27:13   
tintin
Pozdrav cure drage,
Ljubilica zelim ti svu srecu na sljedecem odbrojavanju.
Inesica@ draga zao mi jeuser posted image
Andjela nadam se da ce ti ovaj test pokazati user posted image ako i ne bude ma bit ce draga na sljedecem odbrojavanju.
Bucika viruj mi ni meni nije jasan taj dio kao kad nisi zaokupljena s tim ne mislis, e pa ja bi volila da mogu ali ne ide nikako, uzivaj u pripremicama i neka dobijes prvi poklon prije vjencanja user posted image
Perlice ti nemas nikakvih simptoma, joj nadam se da ces za Uskrs ugledat pozitivan testic user posted image
Pusa svima

Neposredna veza do poruke: 456
25.3.2013 21:17:47   
*andjela*
hvala vam drage sto se nadate za mene ma vjerovatno cu sredinom sedmice uraditi jos koji testic i mozda izvaditi betu,nisam to nikad radila
jel da odem kod svog porodicog i trazim uputnicu za betu?user posted image
perlice user posted image user posted image
ikkaa jao ja bih jako voljela da je i kod mene tako,al neznam zasto ima takvih slucajeva da test stalno pokazuje negativno a ustvari user posted image
bucika tintin user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 457
25.3.2013 22:43:00   
jess
Drage moje da vam se malo javim. Ja sam vam vec tjedan dana za nista, ne mogu glavu dignuti od mucnina, od svega sto stavim u usta mi je mucno. Bilo mi je malo bolje od nare al to je trenutno. Zato vam se nisam ni javljala.
Inesic@ jako mi je zao zbog tvog gubitka. Drzi se mila.
*andjela* draga meni je uputnicu za betu pisao ginic, a drugu sam si platila jer me vise nije slao da je ponovim, a kako se iz jedne bete ne moze bas puno znati jel sve u redu, odlucila sam otici u bolnicu i platiti si betu i to me doslo 115kn. Bas sam bila ogorcena na njega,ko da bi ta uputnica isla iz njegova dzepa. Bas su ti doktori postali nemarni,ko da ih nije briga.
Drage moje nedajte se obeshrabriti,eto na kraju krajeva i ja sam mislila da nikad necu docekati bebu, al sam se prevarila, ipak smo uspjeli,a znam da cete i vi sve uskoro,samo treba doci vrijeme za to. Drzite mi se, uz vas sam.
I samo jos jedno da podijelim sa vama, i mene je boljelo kao da ce doci,a onda me i na dodir bolio trbuh,jos i sad je osjetljiv na dodir.
Zelim vam puno srece i cim manje odbrojavanja.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 458
26.3.2013 9:01:08   
perlica55
Jess, ah te "slatke" trudničke brige, želim ti školsku
trudnoću user posted image  user posted image  user posted image
andjela, ako želiš vaditi betu odi kod soc. ginića po uputnicu.

Sva sam nekako smantana, ništa me nije volja, na poslu
isto neko zatišje.
Danas mi je 10.dpo, joj samo da ne dobijem
user posted image  barem još dva/tri dana. Onda bi se mogla početi nadati,
jer je 30.03. moj najduži datum ciklusa.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 459
26.3.2013 9:24:30   
mimag
evo mene,jutros na papiru malo rozog, izgled da je danas moj dan D ,a ne 30og aaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 460
26.3.2013 9:27:32   
PinkyFunkyBirdy
Draga inesic@, strašno mi je žao što ti se to dogodilo. user posted image user posted image user posted image Znam kako ti je jer sam to prošla na prvom pregledu kod moje ginićke (na kraju nije bio isti slučaj, ali prvotna dijagnoza na koju je sumnjala moja ginićka je bilo da nema ploda). user posted image Baš mi je žao. user posted image user posted image user posted image Draga drži mi se i ako ćeš trebati nekoga da te utješi ili da se izjadaš ili bilo što ... znaš da smo tu za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I, da, sigurna sam da ćeš biti prava bomba. user posted image

*Andjela* draga držim fige da te to mala user posted image u buši zeza. user posted image user posted image user posted image

Draga Bucika, i ja isto ne kužim kako ne misliti na trudnoću. user posted image Ispada da se keksamo samo ako je to prema planu da uspijemo zatrudniti i ako ću se opustiti od truda onda se nećemo niti keksati. user posted image user posted image user posted image

Draga moja Jess. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znam kako je to kad ti je stalno muka. user posted image Ja sam očekivala da će u trudnoći biti malo mučno ujutro i prođe, ali to traje po cijele dane. user posted image Meni su pomagala peciva i kruh općenito, ali sve što sam jela morala sam jesti u malim količinama. I krekeri (koji nisu jako slani) su mi bili isto ok. Puse tebi i tvojoj mrvici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice, draga, svi navijamo da nam postaneš ponosna user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 461
26.3.2013 9:32:47   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: inesic@

Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa

Žao mi je draga. Možda trebaš malo pauze od svega. Bit će bolje! Drži se!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 462
26.3.2013 9:43:07   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

Bok cure... Prvo da čestitam svim novim trudnicama.... Ja od jutros vise to nisam... Ovaj put anembrionalna trdnoca... Ne znam sta da kažem, imam osjecaj kao da se netko zajebava samnom... Ali sam odlučila nema vise, imam jednog klinca... Sad cu okrenut teretanu naopacke i do ljeta biti BOMBA... Pusa svima, i puno sreće svima koji silno očekuju plusice....pusaaaaaa

Žao mi je draga. Možda trebaš malo pauze od svega. Bit će bolje! Drži se!

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 463
26.3.2013 9:54:04   
mimag

Zao mi je,ponajvise sto znam taj osjecaj - kao da se neko zajebava samnom.. uh kako frustrira.. al opet nekako mislim da san kad sis se dala na druge stvari mozda se i dogodi kad najmanje ocekivas.. sretno svakakouser posted image

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 464
26.3.2013 10:02:49   
ninich
evo i mene da se javim malo,... user posted image nema još, trebala doći 22.3 po mom, ali kako pijem duphastone zadnja 2 mj je dobivam točno 3.dan kako prestanem piti tablete, i to je sad trebalo biti u petak, a nje još nema....test u nedjelju ujutro negativan :(
čestitke svima kojima je uspjelo :)))

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 465
26.3.2013 10:25:00   
Bucika001
Drage moje,od srca vam hvala na podrsci i lijepim zeljama!!user posted image user posted image user posted image
ne dam se niti stresu niti kilicama!!dat cu sve od sebe da pobijedim oboje!!user posted image user posted image user posted image
nadam se da cu barem jos 5 skinuti do vjencanja..user posted image
sto se moga odbrojavanja tice,mislim da nista ni ovaj mjesec,moji vjesnici za user posted image se javljaju..bol u grudima...lagani grcici...sve je tu...tako da,cekamo user posted image ..

hajde drage moje,navijam za punooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morate upotpuniti ovaj mjesec...user posted image user posted image user posted image

ninich jes li razmisljala o novom testu??

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 466
26.3.2013 10:26:31   
Bucika001
pinky draga upravo to...svaki puta za vrijeme keksa samo moslim...hajde,hajde,neka bude mala bebica...i odmaranje od svega toga mi zvuci nemoguce..user posted image

Neposredna veza do poruke: 467
26.3.2013 10:29:57   
ninich
razmišljam ali me strah razočaranja opet... zvala sam i ginića kaže da ne mora biti da mi svaki put dođe točno nakon 3 dana pa ju sad zato očekujem, nova sam s tim duphastonima i nemam pojma o ničemu...
user posted image

želim još jednom biti mama

Neposredna veza do poruke: 468
26.3.2013 11:58:05   
Bucika001
Kako god bilo draga,ja ti od srca drzim frige!ako mozes,pricekaj jos koji dan pa napravi test atjo user posted image ne dode..

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 469
26.3.2013 11:59:25   
Bucika001
Jel imas kakvih simptoma?

Neposredna veza do poruke: 470
26.3.2013 12:19:22   
daxy
angel@ nek si nam ozdravila. user posted image user posted image user posted image
inesic@ draga žao mi je. user posted image user posted image user posted image Možda te iznenadi kad se ne budeš nadala, u svakom slučaju sretno s rasturanjem teretane. user posted image user posted image user posted image Sigurna sam da ćeš bit bomba i pol i prije lita. user posted image [sm=smiley36.]
ljubilice žao mi je. user posted image user posted image user posted image ali navijam da ti i dragu uspijete iskoristit to vrijeme prije nego on ode na brod. user posted image user posted image user posted image Ne skidaj se s njega!
andjela ja navijam da se to bebica gnjezdila. Javi nam šta je test pokaza. user posted image user posted image
mimag draga,držim fige da ipak ne dođe ni danas ni 30.
bucika001 draga,ni ja ne znam kako oni to misle,prestani pokušavat. Šta da se ne keksamo uopće pa se možda primi?user posted image Po duhu svetom ili šta?user posted image Mislim da je važno jedino opustit se za vrijeme seksa,uživat u tome i da to ima utjecaja. Ja isto pokušavam manje mislit o tome jeli uspilo ili ne,ali ne mogu si pomoć! Svaki dan se pitam i osluškujem tijelo ne bi li mi poslalo kakvu poruku.
Držim fige da skineš tih 5 kila i da budeš sretna i nasmijana i da se osjećaš i budeš najljepša mlada na planeti i šire! user posted image user posted image user posted image
Svakako nam javljaj novosti. user posted image user posted image [sm=smiley31.]
pinkysretno s gužvom na poslu.user posted image user posted image user posted image
perlice ja ti kažem da imam filing da je ovo tvoj mjesec. user posted image user posted image user posted image

ninch mislim da je bolje znati,pa makar to bilo razočaranje,nego se mučiti je ili nije. Ti kako želiš. Ja navijam da ipak jesi i da ti bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 471
26.3.2013 12:19:45   
perlica55
ninich, moja kuma isto pije Duphaston od
14. dc. Ona obično user posted image  dobije 5-7 dana nakon
zadnje tablete. Tako da bi bilo dobro da pričekaš,
7 dana od zadnje tablete, pa ak onda ne dobiješ,
ponovi testić!!
Držim ti fige!!!!!
Drage moje, hvala vam što navijete za mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam šta bi vam rekla, sad mi se čini da me počinje boluckat trbuh.
Najranije bi mogla dobiti 28.03. jer mi ciklusi variraju 23-26 dana. O mi
je bila 17.03.
Ma vidit ćemo user posted image . Nekako mi se čini da zadnja dva/tri ciklusa, ne
budem baš u nekom "bedu" kad vještica dođe, najiskrenije!!!
Prvih par mjeseci bi plakala po cijele dane, al sad stvarno ne!
Bit će jednog dana i moja user posted image  ......

< Poruku je uredio perlica55 -- 26.3.2013 12:27:37 >

Neposredna veza do poruke: 472
26.3.2013 13:33:56   
Bucika001
Daxy ja znam kada zavrsimo sa keksom odluciti da cu lezati da ostane sve unutra,ali sama sebi kazem,ako je sudeno da zatrudnim,zatrudnjet cu bez obzira lezala ili ne..i tako ustanem i neka bude kako treba biti..nezz jesam li luda,ali ja si mislim da svaka od nas bude ostala trudna onda kada dragi Bog tako odluci,mislim da svaka ima svoje vrijeme,i zato se neke cure trude po par godina.

perlie draga,tako je i meni ispocetka bilo jako tesko,sada kada ugledam user posted image kazem,ah bas steta,ali krecemo u novi mjesec..

Drage moje,nisam vam se pohvalila,postala sam kordinator u avonu, user posted image znam,sada kada imam najmanje vremena,ali volim to jako..ako se koja od vas zeli ukljuciti,malo za zaradicu,popuste,poklone,ili ako nekoga imate za preporuciti da zeli nagradit cu vas... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 473
26.3.2013 18:15:46   
*andjela*
da se i ja javim
user posted image nema zaboravila sam vise i kako izgleda..
ponovicu test vjerovatno cetvrtak il petak...ma nevjerujem da mi je mogao pokazati negativno ako sam user posted image user posted image
nema nikakvih simptoma,danas kao da osjetim nesto po stomaku ,kao nekakve grceve,ako to ne umisljam,jedino sto sam umorna i pospanauser posted image svaki dan,al kad ustajem u 7-8
navijam da javite jos koji plusic
user posted image

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 474
26.3.2013 20:31:32   
ikaaa
perlice mila ja mislim da je ovo tvoj mjesecuser posted image user posted image user posted image držim figice user posted image user posted image user posted image
bucika želim ti da skineš još tih 5kilica i da budeš najhappy mladenkauser posted image user posted image user posted image
andjela dok god nema user posted image , postoji nada....držim ti figice za pozitivni testić....user posted image
mene malkoc jajnici bole....al sve je ok...još dva dana i u akciju na bebicu..mm križa dane ko u vojsciuser posted image user posted image , nemože jadnik iščekatiuser posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

krštenje
mlada mama 17

da li smatrate da je krštenje djece važno?

da (59%)

ne (41%)

Broj svih glasova: 147

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!