Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.7.2013 17:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Budem pa javim :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 22.8.2013 21:46:01
|
|
|
|
sunset_
|
Bokić ljudi nova sam ovdje.Ovako imam 28.godina i dvoje djece.Počeli smo sada raditi na trećem,situacija je ovako: Zadnja menga mi je bila 29.7.2013. imali smo odnose 10.8. i 12.8. i oba dva puta je suprug svršio u mene. nakon jedno pet dana počelo je stezanje u trbuhu i bol u donjem dijelu leđa.da zaboravila sam reći da mi je ciklus 28.-30 dana uglavnom 28.23. dan ciklusa sam iz znatiželje počela mjeriti temperaturu i ona ne pada ispod 36,9 tj vise je 37,1.pročitala sam negdje da 25. dan cikusa ukoliko ne dođe do oplodnje temperatura pada. meni je još uvjek 37,1.zdrava sam. e sad simptomi. grudi su mi natekle tek prije dva dana ali nisu bolne već osjećam da su se povećale,čudne mučnine ne ujutro već tokom dana i nemam baš apetit,a imala sam super dosada.naduta,bol u leđima.šta mislite
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 22.8.2013 22:04:29
|
|
|
|
sunset_
|
U nedjelju bi trebala dobiti ako nisam trudna! Neznam dali bi mogla vaditi betu jeli jos rano! Malo me i frka!u biti mi je najcudnija ta temp i sto me inace cice bole pred pms sad ne a rastu!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 22.8.2013 22:08:31
|
|
|
|
perlica55
|
Sunset dobro došla Ak ti je bazalna tempica tako visoka, moguće da je tu, al ak ti je to dnevna tempica, onda nema veze s . Ostale simptome koje imaš mogu biti i i Nadam se da ste pogodili O i da će biti Javi nam se na odbrojavanj za kolovoz, tu se najviše družimo
|
|
RE: Razlika u simptomima 22.8.2013 22:53:32
|
|
|
|
sunset_
|
Ok hvala vam.. A sta bazalna ujutro mora biti visoka da bi bila trudnoca jer meni je i ujutro i cijeli dan ovih par dana!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 0:18:50
|
|
|
|
perlica55
|
Bazalna temperatura mjeri se svako jutro u isto vrijeme PRIJE ustajanja, ak ti je BT visoka, vjerojatno je trudnoća!! Strpi se još koji dan, pa piški testić il odi vadit betu. Sretnooo
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 10:41:17
|
|
|
|
sunset_
|
Znas sta je jedino problem mjerila sam mozda par dana samo, nisam cijeli ciklus! Nego mene nesto zanima ovulacija je najaca 14. Dan ciklusa, a koliko inace treje jer svugdje drukcije pise!??
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 10:48:59
|
|
|
|
angel@
|
Draga sunset O ne mora biti točno 14ti dan ciklusa.... ja također imam redovite cikluse hvala Bogu i nakon poroda je tako i meni je O između 11tog i 13tog dana potvrđeno uzv.... bazalnu temperaturu nisam nikada mjerila pa za to ne znam ali mislim da je moraš mjeriti i do par ciklusa da bi je dobro upoznala neka me neka cura ispravi ako griješim...u svakom slučaju ja ti od srca želim da dobiješ svoje treće zlato....sretno draga !!!!
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 10:50:42
|
|
|
|
angel@
|
u mom slučaju su ta tri dana presudna.... ali opet sve zavisi od žene do žene.... svačiji organizam je drugačiji...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 11:50:09
|
|
|
|
sunset_
|
Hvala angel@ da to sve ovisi od organizma do organizma! Prva trudnoca mi je carskim rezom druga normalno al tako se slabo sjecam simptoma!! Sad me i carski poceo zatezati, onak cudan osjecaj! A vidjet cemo!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 11:59:05
|
|
|
|
perlica55
|
Sunset, moji ciklusi su 23-26 dana, O mi bude od 11-16dc, potvrđena LH trakicama i BT. Mislim da ukoliko žena ne prati iscjedak, BT il trakice, ili ak nema ovulacijsku bol, uopće ne može znati kad je O. Rijetko koja od nas je ima svaki mjesec 14.dc kako to školski kažu....
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.8.2013 12:19:59
|
|
|
|
angel@
|
Perlice draga onda je moja O svakako dobro pogođena doktor mi je rekao da mi je O od 11.do 13 dana i točno 11.ti dan sam osjetiloa tu bol... pratila me do danas a danas mi je 14 dan ciklusa i nema više bolova ni iscjetka....
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 10:24:57
|
|
|
|
sunset_
|
evo i ovdje javljam da sam friška . Počelo je ovako: jedno 3-4 dana nakon završetka "školske" ovulacije(kažem to zato jer meni i je od 12.-14. dana jako plodno)počela sam osjećati bol u donjem dijelu trbuha i donji dio leđa me rasturao,ko da me netko rasteže. Onda su mi počeli desni krvariti,i osjetilo njuha pojačano,sve sam živo osjetila i sve smrdi. inače sam imala dobar apetit ali odjednom nemogu papati i ništa mi nije fino. Nakon par dana napuhnutost sa vjetrovima,tolikomjaka da na poslu nisam mogla zakopčati hlače,ono jedva...Mučnine al ne jutarnje već popodne i predvečer al mi se nije povraćalo. i sad par dana prije osjetim rastu grudi ali ni malo ne bole,stišćem al ništa,više kao natečene i oko bradavica!! Eto moguće je osjetiti sve simptome tako rano...
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 10:34:14
|
|
|
|
angel@
|
Draga sunset čestitam!!!!!!! Bravo draga...... da te pitam koliko dana ti je prošlo od O kad si napravila test???
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 10:45:13
|
|
|
|
sunset_
|
12 dana od dana kada sam zatrudnila.27 dan ciklusa
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 10:47:44
|
|
|
|
angel@
|
a ako je O potvrđena uzv,a nezaštićeni odnos bio dan prije O bi li test na trudnoću već mogao biti pozitivan?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 13:48:27
|
|
|
|
sunset_
|
dan prije menge,sutra bi trebala dobiti da nisam trudna.. nisam sigurna kada sam zatrudnila dali 10.08. ili 12.8. jer smo tada imali nezaštićen odnos ovaj mjesec. a zadnja menga mi je bila 28.7. u večernjim satima.dva testa su mi potvrdila intim i clearblue.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 14:01:14
|
|
|
|
angel@
|
pitam za savjet šta bi ti napravila na mom mjestu da si bila na pregledu i da ti je O potvrđena uzv a dan prije smo imali nezaštićen odnos misliš li da bi mi test pokazao pozitivno u tom slučaju? Da,znam da se ne mora uhvatiti ali doktor mi je rekao da sam zdrava i da mogu drugo kad hoću i da je velika vjerojatnost da bi već sad mogla uhvatiti jer nemam nikakvih prepreka ta to... pomozi mi molim te savjetom
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 14:02:21
|
|
|
|
angel@
|
nestrpljiva sam i mislim se da ga pišnem pa zato pitam....
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 14:26:49
|
|
|
|
daxy
|
angel@ preprepre rano je za test. Neće ti pokazat jer se implantacija događa najranije 6ti dan poslije ovulacije. A najranije dan poslije toga,naravno ako se implantira baš 6ti dan, možda (šanse su jaaako male) ti pokaže . Ako se implantacija dogodi kasnije,test će kasnije bit pozitivan. Čak ni betu ne možeš ovako rano. Jednostavno nema načina da saznaš jesi li zatrudnila ovako rano. Strpi se bar još 6 dana,to bi bio 9 ili 10 DPO,na FF-u je zabilježeno manje od 13% pozitivnih testova 10ti DPO. To šta neke žene odmah "znaju" ja ne vjerujem ni pola posto. Oprostite mi cure,al ne vjerujem.
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.8.2013 16:48:09
|
|
|
|
sunset_
|
Nemoj piskit barem dan prije pocetka novog ciklusa tj kada bi trebala dobiti! Radila sam test 5 dana prije i nije mi pokazao plus, a vidi jutros nakon 5 dana plus! Znam da je tesko ali strpi se, i meni je bilo!! Nema svrhe raditi ni betu tak rano
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 8.9.2013 23:34:25
|
|
|
|
andydea
|
pozz Prije 2 god. ovdje sam pisala svoje simptome, svoju muku, iščekivanje...i postala trudnica ...ta mala mrvica je sada moj veliki anđeo od 12,5mj. Sada osječam da moram nešto napisati ovdje jer me hvata velika nostalgija za tim danima ! Znači 4.ciklus je iza nas (1 ciklus traje 50 dana),radimo na 4. Imam simptome :glavobolja u večernjem terminu, tupa bol i probadanja dole (jajnici,maternica), mučnina zadnjih par dana(osjetljivost na mirise),bez apetita, iscjedak uglavnom vodeni.. Zadnja menga 2.8 Sutra radim testić kao i sa DI -Intim plus -lijepo je bilo čitati tekstove i prisjetiti se starih prijateljica...hvala svima koje ste bile uz mene tada i koje ste još uvijek i sada tu...volim vas
|
|
RE: Razlika u simptomima 9.9.2013 7:04:14
|
|
|
|
andydea
|
Zaboravila sam još jedan jako bitan simptom a to je noćno piškanje,što nikada nisam...i evo imam danas ujutro vellllllikiiiiiiiiiiiiiiiiiii + TRUDNA SAM
|
|
RE: Razlika u simptomima 9.9.2013 18:41:08
|
|
|
|
bambina27
|
Drage forumašice, čitam Vas redovno,a aktivna sam malo manje. Od prošlog mjeseca intenzivno radimo na bebici pa bi se željela pridružiti vašem društvu. M bi trebala dobiti 12.09., od simptoma trenutno imam blagu mučninu tijekom cijelog dana. Sinoć sam jela malo masniju hranu i cijelu noć sam umirala od bolova u želucu i jake mučnine(čak ni peptoran nije pomogao),lagani bolovi u donjem dijelu i dnevna temp dosta povišena 37.0-37.2. Kakva su Vaša iskustva,imam li se čemu nadati? Pozdrav P.S. Kada napraviti test?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 10.9.2013 9:33:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bambina dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! Pridruži nam se na odbrojavanju gdje smo najaktivnije. Dodat ću te i na našu listu. Simptomi su dosta individualni, a i jako često umislim ono što bi htjele pa zapravo ne možeš biti 100% sigurna dok menga ne dođe. Navijam da bude !
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!