|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
30.1.2014 21:23:08   
Caly
Mene je isto stra za cjepivo, ali više me stra ako je ne cjepin! Tako da ću cjepit! A Mimee moja mala je od 30 tj. i možda malo prije okrenuta glavon doli, pa ćemo vidit! user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 1926
30.1.2014 21:57:44   
tintin
Potpisujem šta je Caly rekla.
E da Mimee moja je na zadnjem pregledu bila okrenuta na glavu 28 tt je tada bio a sve do tada je bila na zadak, šta ne znači da se nemoze još koji put okrenuti, ima vremena, neke bebice se znaju zadnji tren okrenut u pravi položaj

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1927
31.1.2014 8:43:22   
autumn day
juuuutro!
cure koje ste u zg-u, pazite, vani je dosta zaleđeno, ja se sad vratila iz dućana, skoro sam flisnula par puta....

mi smo cijepili curku, šta da radimo, nasreću nikad nije bilo nikakvih nuspojava, iako mi je uvijek negdje u glavi sve što sm čitala o štetnosti tih cjepiva, da su puni žive, da izazivaju autizam...ne znam, ako ju ne cijepim, isto tako se može zaraziti od tih bolesti...a i ne znam kako roditelji upišu djecu u vrtić ako ih ne cijepe jer moraš predati knjižicu cjepljenja kod upisa...a da ne pričam kasnije o školi

mene silno zanima kako je sinko okrenut, ako bi morala pogađat rekla bi nogicama prema dole, ali to je neki moj osjećaj, ja uopće ne kužim kad me kojim dijelom tijela lupka niti koji dio tijela izbaci kad se trbuh mičeuser posted image

kim, kad nosiš nalaze doktoru?

newy, uzv kukova privatno možeš obaviti sa jedno 3-4 tjedna, mislim da je nama dr. rekao da ne treba ranije, ako ćeš se naručivati u bolnici, npr. u klaićevoj doći ćeš na red kad će beba imati 6 mjeseci, tako da većina ljudi ode privatno,plati tih 300 kn i mirni su...mi smo bili sa 4 tjedna i dobro da smo bili, dr. je rekao što nije u redu, nosila je remenčiće 4 tjedna i još 4 tjedna širokog povijanja i na idućem uzv je sve bilo u redu...da smo čekali klaićevu strah me misliti što bi bilo, i ovako sam ja plakala skupa s njom kaj to mora nositi, ali sve to prođe, bolje da ih je imala dok je bila skroz mala i nije se još mogla micati, nego sa 6 i više mjeseci kad već kreće sjedenje i puzanje.
tako ćemo i ovaj put, s nadom da će odmah biti sve okuser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 31.1.2014 8:50:49 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1928
31.1.2014 8:44:30   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

autumn day...........................01.02.
tonija_4................................03.02.
mimee..................................04.02.
kim626.................................04.02.
valerie..................................06.02.
ma re...................................10.02.
caly......................................10.02.
čizmica.................................11.02.
tintin....................................12.02.
newy....................................13.02.
bellatrix................................14.02.
autumn day..........................14.02.
nnina...................................17.02.
tonka2011............................18.02.
ange....................................18.02.
maja pčela............................24.02.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 1929
31.1.2014 9:56:01   
kim626
Jutroo**
cijepljenje jos jedna tema kojoj nema kraja..mi smo razgovarali o tome - strah nas je ne cjepit a i cjepit..iako sve bas sve ima neke nuspojave!
Ajde ti budi pametan sad...

Aday..u utorak idem za zagreb pa cu onda sve znat,nadam se da nije nista strasno...mene je malo panika ulovila da nije nesto sa bubrezima ok..posto sam prije imala velikihhh problema! Danas mi je gotov nalaz urinokulture pa sad cekam 13 da mogu ic po njega...nadam se da ce biti sve ok!

Neposredna veza do poruke: 1930
31.1.2014 11:28:47   
Vlaja
sarita22, user posted image za pregled!

drage moje, danas sam baš umorna. jučer smo bili do ikee i palmanove kupiti i muzu koju sitnicu kad su snizenja. do sad je sve bilo za bebu user posted image . ikea me svaki put odusevi, našli smo komodu koju smo htjeli i brdo drugih sitnica (2 pamučne plahtice za madrac za dječji krevetić smo platili 6€). najvažnije mi je da smo našli i nepropusnu zaštitu za madrac za bebin krevetić za punih 5,99€! ako je netko u prilici otići, svakako preporučam. super je što sve možete vidjeti na internetu, zapisati si i ona pronaći u dućanu pa na licu mjesta odlučiti ako vam se sviđa ili ne.

što se tiče sirokog povijanja, nama su na tečaju rekli da nema nikakvog dokaza da to pomaže kukićima, ali da nije loše to raditi, pogotovo ako je još hladno vani i što to bebici daje dodatnu težinu pa ju je lakše nositi - imaš za što uloviti! user posted image

a cijepljenje...to mi je užas tema! ima puno pozitivnih, ali i negativnih strana...što manje o tome mislim, to bolje! vjerujem da ćemo bebicu normalno cijepiti, ali to ne znači da sam pristaša svih tih koktela koje nam utrpavaju. najgora od svega mi je činjenica da nitko ne preuzima odgovornost za, ne daj bože, štetne posljedice. ako ne cijepi, roditelj je kriv, ako cijepi, isto je roditelj kriv za sve. wtf? user posted image
razumijem da je veliki dio tih cjepiva preventiva i to je ok, ali nikako ne kužim zašto beba od 3 mjeseca dobiva tetanus?

kao što rekoh, što manje mislim, to bolje! poludiš od silnih kombinacija i informacija! user posted image
samo neka nama naše user posted image budu zdrave i vesele!!!

e da, slijedeći pregled mi je 14.02. user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 1931
31.1.2014 12:54:21   
runaway
Još se ne zna točan datum....od početka je bilo 19.6. u ponedjeljak kad sam bila na ultrazvuku je sa mjerjenjem jednog organa rekao da će biti 10.6., a kod drugog organa 14.6. Tako da još ne znamo točno user posted image . ali nije me briga, tako ili onako skoro nitko ne rodi na odredjen datum pa mi je onda svejedno user posted image
I nije 100%, prvo niti nije htio reći šta će biti, ali kad sam mu rekla da neću čekat još 10 tjedana do sljedećg pregleda da saznam spol, mi reće: vidite to i to? ovo su muda a ovo je lulek (na slovenski penis) user posted image . tako da izgleda da će biti dječak user posted image

I da, to je moja prva user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 1932
31.1.2014 13:06:36   
runaway
i oko cjepljenja smo i mi imali cjelodnevne raziskave po netu, ali na kraju vidiš da nisi bit pametan...i na kraju sam se odlučila, da ćemo ga cjepit. Na kraju krajeva prevelika mi je odgovornost, da bih ja bila kriva ako mu se nešto desi, jer ga nisam cjepila. Najbolje da još u zatvor idem zbog toga...u toj državi se nikad ne zna user posted image

Ali kod mene je tako, da ne znam šta ću izabrat. Pošto sam ja Slovenka a moj muž Hrvat i živimo u Zagrebu, rodit ću u Brežicama (tamo imam ginekologa i sve) i u slovenskim rodilištima bebe ne cjepe protiv tuberkuloze i hepatitisa, što mi se čini super (negdje sam čitala da posebno dječaki, koji su bili cjepljeni protiv hepatitisu kao novorođečad, imali su više mogučnosti za dobit autizam), tako da dobije samo vitamin K i to je sve. Cjepiva za tuberkulozu uopće ne daju više jer je iskorjeninjena, a za hepatitis prije nego ide u školu. A sad se samo plašim, da čejo mi ga onda ovdje cjepit u Hr za ovo dvoje odmah sa tri mjesece. Ne znam, moram malo se raspitat. Jer stvarno mi je glupo da bebu cjepe protiv toga, jer nema smisla. Niti ne živim u Africi, niti neće biti narkoman ili promiskuitetan user posted image . Mislim da što manje cjepiva bolje je....ne znam, nisam bit pametna user posted image

(Odgovor članu runaway)
Neposredna veza do poruke: 1933
31.1.2014 13:14:30   
ma re
pozdrav cure! user posted image za preglede!

danas taman čitm u novinama nešto za to cijepljenje kako roditeljima prijeti 3 god zatvora jer ne žele cijepiti djecu?! i ono što mi je dodatno privuklo pažnju je da u članku piše da je dijete cijepljeno odmah po rođenju i da su tek nakon mjesec dana tj. na prvom sistematskom prijavili konvulzije što se povezalo sa cjepljenjem.. Al nije mi jasno.. Što se sad djeca cijepe već u rodilištu?!
Nekako izbjegavam te teme jer mi se baš ne da zamarat ali sam uvijek nekako bila za to... a sad više ne znam...

(Odgovor članu runaway)
Neposredna veza do poruke: 1934
31.1.2014 13:26:23   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image
user posted image vlaja - 11.03. user posted image
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image čizmica - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1935
31.1.2014 14:03:03   
Bellatrix
Caly - baš mi je drago, ja se isto nadam da će ovoga puta suprug biti samnom.

Newy - uzv kukića rade u rodilištu, pa onda preporuče pregled za mjesec ili tri. U Zg preporučuju naručiti se u Klaićevu i još jednu bolnicu (mislim na Šalatu), jer ne znaju svi pogledati uzv kako treba.
Kako se u Klaićevoj dugo čeka, a trebalo je obaviti pregled za 1 mj. otišli smo privatno kod Dr. Bojića (u Gajnice u ambulantu) on je Dr. iz Klaićeve, a kad je ustanovio da ćemo ga morati češće viđati ugurao nas je kod sebe u Klaićevu.

Na zadnjem uzv bebica je bila poprečno.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1936
2.2.2014 9:08:07   
autumn day
pozdrav curke,

da vam se javim sa pregleda od jučer....dakle, potpuno sam fulala u osjećaju da je beba okrenuta na nogice... glava je doljeuser posted image
gledala me samo na uzv, vaginalno će provjeriti stanje na idućem pregledu, kaže da je sve ok, plodne vode dovoljno, beba je super i
ima 1700 gramauser posted image ...to mi se čini dosta za moje tjedneuser posted image
sad sam malo mirnija jer sam obavila uzv nakon 2 mjesecauser posted image

kako ste mi vi?

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 1937
2.2.2014 10:04:31   
anaxx
A day super za pregled i bebicu! Mi smo ok. Rastemo, trbuh mi je vac veliki, cura lupa na sve strane! Moja beba je na zadnjem pregledu bila popreko, nogicama me lupa po desnoj strani.... Nadam se da će se okrenuti na vrijeme, dečki su mi obojica sjedili ko Indijanci s nogicama prekrizenim prema dolje i onda se u 37-38 tjednu usred noći okrenuli ... Prilično bolno jer su bili vec veliki, a mjesta malo....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 1938
2.2.2014 11:36:23   
čizmica
heeej.... bravo za sve preglede.... e a i moj bebač je jaaaako zaigran ova zadnja dva-tri dana, valjda kako mu je sve manje mjesta pa nema nježnosti nimalo user posted image
Negdi sam čitala da beba već u trudnoi namjesti svoj ritam spavanja i buđenja, a bome ovaj moj ne spava kroz popodne i večer.... user posted image al valjda e se to sredit, hehe

I moj stomak je popriličan,,, a i kile su velik tu! user posted image Jedva čekam idući tjedan na pregled user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1939
2.2.2014 14:38:26   
tintin
Autumn user posted image za pregled i za bebicu, i meni se moja učinila velika kad mi je rekla prošli put kile, ma sve je to super neka su one name debeljuce user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 1940
2.2.2014 14:55:00   
sarita 22
ej bok drage moje evo malo i mene cim su me prosle obaveze user posted image ...sad se odmaram i uzivam u trudnoci sinko mi se javlja svakodnevno i to dosta jako jos malo pa ce mo biti skupa jedva cekam user posted image ...autumn bravo za pregled i za veliku bebicu user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1941
2.2.2014 14:56:25   
sarita 22
e da i moj iduci pregled je 25.02 user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 1942
2.2.2014 22:13:02   
mimee
bok, cure! :) čestitam za pregledeuser posted image

autumn, kaj je tebi rekla za ''otvorenost'', jel ti ok, nije išlo dalje?

ja sam u utorak na pregledu i baš me zanima koliko će mali imat ovaj put kg, s obz da ja baš nisam pahuljicauser posted image
cure moje, 13kg do sad.. ali ok, mogu reci da se dosta usporilo s obzirom na početak, sva sam naopakauser posted image

jel još netko u mojoj kategoriji ili sam pajcek br 1? ;)) tintin, čizmica? vi ste po terminu malo prije mene, al kladim se da me niste dostigle..user posted image

meni se učinilo sad u petak da se okrenuo okomito, jer mi je skroz drugačiji osjećaj, težak mi je nekak i baš me stišće gore kod želuca, al budemo vidli u utorak.
btw, danas išla s dragim do Lidla i na povratku, svaka 2 koraka lažne kontrakcije..trebalo nam je 100 god do nazad, jer ja svaki puta stanem da brže prođu..jaooo

< Poruku je uredio mimee -- 2.2.2014 22:16:09 >

Neposredna veza do poruke: 1943
2.2.2014 22:26:56   
tintin
Mimee ja sam ti dobila 14 kg, al tjesim se da se bas ne vidi, visoka sam i mislim da se svagdi raspodjelilo, tjesi se tjesi ti tintin ha user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 1944
2.2.2014 22:46:17   
kisica

IZVORNA PORUKA: ma re

pozdrav cure! user posted image za preglede!

danas taman čitm u novinama nešto za to cijepljenje kako roditeljima prijeti 3 god zatvora jer ne žele cijepiti djecu?! i ono što mi je dodatno privuklo pažnju je da u članku piše da je dijete cijepljeno odmah po rođenju i da su tek nakon mjesec dana tj. na prvom sistematskom prijavili konvulzije što se povezalo sa cjepljenjem.. Al nije mi jasno.. Što se sad djeca cijepe već u rodilištu?!
Nekako izbjegavam te teme jer mi se baš ne da zamarat ali sam uvijek nekako bila za to... a sad više ne znam...

da,da..prije polaska kući ide cjepljenje

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 1945
2.2.2014 22:49:45   
Caly
Cure bravo za preglede. Ja san na +10. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1946
3.2.2014 8:53:07   
autumn day
jutro!user posted image

mimee, nije me gledala vaginalno, rekla je da nije dobro previše gledati u takvoj situaciji, naručila me za 2 tj. na pregled bez uzv-a, pa ćemo vidjeti.
mene naravno stalno kopka kakvo je stanje, ali kaj sad mogu...sama sebe učim strpljenjuuser posted image
i mene zanima koliki je tvoj Andrej, obzirom na naše termine, ja sam se baš iznenadila kad je rekla kilažu, mislila sam da ima oko 1300-1400 najviše.

a kile su i meni usporile, ja sam na +9, baš sam našla neki članak di piše da se najviše dobije u 2. tromjesečju, onda kile usporavaju.
a i imam nekih obiteljskih problema, pa uopće nemam apetita (nisam mislila da će ova rečenica ikad izaći iz mojih ustauser posted image )

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1947
3.2.2014 8:56:14   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

tonija_4...............................03.02.
mimee..................................04.02.
kim626.................................04.02.
valerie..................................06.02.
ma re...................................10.02.
caly......................................10.02.
čizmica.................................11.02.
tintin....................................12.02.
newy....................................13.02.
bellatrix................................14.02.
vlaja.....................................14.02.
nnina....................................17.02.
tonka2011...........................18.02.
autumn day..........................18.02.
ange.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
sarita22................................25.02.

Neposredna veza do poruke: 1948
3.2.2014 9:08:30   
sarita 22
jutro curke moj kako ste mi danas vidim da razgovarate o mojoj najdrazoj temi o kilama user posted image ja sam dobila 16 kg i na zadnjem pregledu kod mog ginekologa reko mi je da idem na dijetu user posted image ...ja nisam znala svoju pravu tezinu prije nego sto sam ostala trudna pa sam rekla otprilike mozda sam imala i vise a mozda i manje user posted image ...moj ginekolog me stalno kritizira i vec mi je pomalo neugodno,a sta da radim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1949
3.2.2014 10:11:57   
tintin
Jutro cure,
Sarita i mene je stavila prošli put na dijetu, ja sam samo smanjila slatko, ne jedem čokoladu nekad samo onu tamnu, ne jedem bijeli kruh nego crni ili integralni, i jedem maslac i marmeladu bez secera umjesto salama, i dosta povrca, i stvarno djeluje dobila sam samo jedan kg od prošlog pregleda, ima da dr bude ponosna na mene iduci tjedan user posted image
Tonija uzivaj danas na pregledu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!