|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
16.2.2014 20:17:31   
mimee
tonija_4 Ja mislim da smiješ, tj ja bi išla ako je sve u redu, pa vozit će te po autoputu, kaj ne? :)

joj cure, koji lijepi vikend, milina! user posted image

da vam se malo pojadam..dva tjedna stagniranja i sad dobila 2kg u 10 danauser posted image ne znam na koju foru, jedem sasvim normalno, zapisujem si čak da ne pretjeram, ali eto, sad sam lijepo na +15 u 31. tjednu..već vidim kako hvatam dvadesetku prije poroda, i to će još biti super, K-A-T-A-S-T-R-O-F-A! totalno nikakvu dugoročnu kontrolu ne mogu uspostavitiuser posted image

Vlaja i Caly blago vama, drž'te se još malo i svakako javite čim bude kakve akcijeuser posted image želimo naravno detaljeuser posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 2151
16.2.2014 20:39:12   
Newy
tonija_4, ja planiram na jedan tako duži put prije nego rodim, do muževih na more jer me već nisu vidjeli dugo, a i imamo tamo neke veće stvari za bebu pokupiti. Uglavnom ja to planiram početkom 4.mjeseca, dakle bila bi oko 32-33 tjedna. Naravno ako doktorica dopusti tj. ako sve bude kako treba. Dugo sam se premišljala kad bi bilo najbolje da idem, jer sad je još dolje hladno u kući pa se i po tome ravnamo, onda da ne budu već oni zadnji tjedni, a opet da budu ipak ti donekle ''sigurniji'' tjedni odnosno malo veća trudnoća nego što je sad... Ne znam možda sam u krivu, baš me zanima što druge cure misle, ali evo ja si isto tako planiram putovati.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2152
16.2.2014 22:13:50   
Vlaja
Pozdrav curke! Nadam se da ste uživale u vikendu. mi smo bili na izložbi pasa - obožavam ih i jedva sam dočekala da se okružim user posted image . To mi je tako smirujuće i veseli me strašno! user posted image

tonija, ja sam prije malo više od 2 tjedna bila u italiji cijeli dan, vozili se sigurno 200 km i više u jednom smjeru, šopingirali, hodali i sve je bilo super. Najvažnije je da nisi otvorena, da je cerviks u redu i da se ti osjećaš sposobnom za put. Bitno je da dovoljno puta stanete za wc - nikako ne trpiti, i da protegneš noge. Ja sam skužila da mi je super malo spustiti naslon od sjedala i mogu se voziti satima - samo da nisam zatvorena doma user posted image !
Caly, mi smo sad u fazi - nema mrdanja okolo! user posted image Samo najosnovnije obavljati i točka. Još malo, još malo, uzbuđenje raste iz dana u dan!

E da vas pitam, kako spavate, tj. sanjate? Zadnjih dana imam tako neke lude snove, noćas sam i plakala u snu, probudila se sva suzna i zbunjena jer je san bio tako stvaran i tužan... user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2153
17.2.2014 9:59:13   
Bellatrix
Kišno jutro, ali doma je lijepo!

Vlaja i Caly držite se još malo!

Nama je došao ormar za dnevni boravak pa imam posla preko glave i jaaako sam uzbuđena jer je ispao točno onako kako sam željela!!!
Juuuuuuupiiii!!!!! user posted image

Idući pregled mi je 14.03

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2154
17.2.2014 10:50:39   
ma re
jutro cure..

ajme čitam vaše postove od vikenda i vidim da je svugdje bilo lijepo, samo kod nas u Ri nije bilo sunca user posted image ... ali bez obzira na to smo bili cijeli vikend vani jer nam bar kiša nije padala, ali evo je opet danas..user posted image

Evo i da s vama podijelim svoj poklon za valentinovo.. moj dragi me je zaprosio!!!

Cure koje imaj preglede uživajte..user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2155
17.2.2014 11:19:25   
maja pčela
ma re čestitam!!!neka vam je sa srećom.ova kiša je stvarno dosadna,već sam željna sunca,mene su ovaj vikend ubijali sinusi,cijeli vikend sam preležala,ali je zato beba aktivna sto na sat user posted image ,sada su to već pravi boksački udarci user posted image ,cure koje su danas na pregledima sretno!!!!

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2156
17.2.2014 11:23:27   
Vlaja
ma re čestitaaaaaaaaam!!!! user posted image

sretno svima na pregledima danas!!!

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2157
17.2.2014 13:40:21   
tintin
Drage moje, meni vam se dogodilo jako ruzno i tesko, tata mi je umra, nemoram vam ni pisati kako se osjecam, user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2158
17.2.2014 13:59:49   
ma re
ajme tintin moje iskreno saučešće!!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2159
17.2.2014 14:21:25   
maja pčela
tintin moja iskrena sućut user posted image user posted image ,mogu misliti kako ti je.....

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2160
17.2.2014 14:24:51   
maja pčela
ja sam danas završila na antibioticima,upalu sinusa imam,za vikend me satralo,tako me glava boljela da sam povraćala,popila bi lupocet i dok on drži ok je,čim popusti koma opet ispočetka.sad otišla kod doktorice i dobila antibiotik,nadam se da će mi pomoći,jer ovo je užas kako boli...

Neposredna veza do poruke: 2161
17.2.2014 14:45:22   
Caly
Tintin moja sućut. Ne znan šta bi rekla.
Mene danas boli trtica strašno,ne mogu hodat.

Neposredna veza do poruke: 2162
17.2.2014 16:21:06   
anaxx
tintin žao mi je, moja sućut, drži se...

ma re čestitam, neka vam bude sretno u braku i obitelji!!!

moja cura lupa mamu skoro cijeli dan, pa zar to dijete uopće ne spava, zar će tako biti i kad se rodi user posted image , sad se počela i gurati, tako da mi se izboči dio trbuha i to je već prilično bolno... ali neka, znači da je jaka i da lijepo napreduje... :)

caly, vlaja, pa vi ste nam pred terminom, bravo za vas, a evo i nas za vama.... :)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2163
17.2.2014 16:41:30   
sarita 22
evo curke i mene ovaj vikend mi je bio naporan mama i ja smo slavile rodendan bilo je jako puno ljudi jucer sam zaspala prije 9 kolko sam bila umorna...blago curkama koje su u terminu jos malo drzite se ja bi najrade sutra isla rodit da mogu user posted image ....draga tintin moja sucut bas mi je zao zbog tate drzi se draga imas veliki user posted image od mene i mog malog miseka...ma re a tebi od sveg srca cestitam na zarukama i zelim vam puno srece u braku user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2164
17.2.2014 17:40:45   
čizmica
Tintin - moja sućut i drž se!!
Ma re - čestitam
Jooj i moj stomak raasteeeuser posted image
Danas počela prati robicu user posted image

Stvarno jeeedva čekam da još ovo vremena prođe i da vidim svog dječaka user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2165
17.2.2014 18:13:03   
Newy
tintin baš mi je jako žao, stvarno ne mogu ni zamisliti kako ti je... bilo bi grozno u svakom slučaju, a pogotovo sad... drži se user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2166
17.2.2014 19:38:48   
Iv@na
Evo i nas, nismo baš imali vremena za pisanje jer unatoč bolovanju morala sam pomoći kolegici na poslu.

Danas smo bili na pregledu kod naše doktorice u domu zdravlja. Naš Vito je težak 2635 grama i dugi je oko 47 cm, jako puno se miče i čim čuje pjesme počne plesati user posted image

Doktorica kaže da smo otvoreni za jedan prst i da mogu šetati do mile volje i da se ponašam onako kako se osjećamo.

Sljedeća kontrola nam je 03.03., ali nam naša doktorica uzima briseve i to nosimo na mikrobiologiju u opću bolnicu i tamo imamo pregled i prvi ctg.

Još četiri tjedna do dolaska naše mazice. Jako se veselimo i jako nas je strah.

Već nekoliko godina nam ide jedan umnjak van, a i sada je opet odlučil malo krenuti van ...boli, ali pretrpimo malo.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2167
17.2.2014 20:25:38   
mimee
tintin moja iskrena sućut..što je bilo tati?user posted image

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 2168
17.2.2014 22:05:26   
Bellatrix
tintin - primi moju iskrenu sućut. Drži se, uz tebe smo!

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2169
17.2.2014 22:06:38   
Bellatrix
Ma re - čestitke!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 2170
17.2.2014 22:10:01   
Bellatrix
ja sam se danas prenapregnula. Kako je došao novi ormar zamislila sam si da ću uspjeti sve preseliti, tako da sam oprala sve čaše i sl., selila sam knjige ...
Sad me leđa ubijaju i idem u krevet, baš sam pretjerala, a još nisam ni gotova user posted image

Neposredna veza do poruke: 2171
18.2.2014 9:28:09   
valerie
Tintin - moja iskrena sućut, ne znam što bih rekla, užas user posted image

Ma re - čestitke na zarukama.

Joj drage moje, opet ja dramim zbog bebinih pokreta, čini mi se da me skroz blago lupa tu i tamo zadnja dva dana, skoro ništa ju ne osjetim user posted image

I brinem se odmah.

Neposredna veza do poruke: 2172
18.2.2014 9:55:01   
autumn day
tintin,jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut....mogu misliti kako ti je teško.
drži seuser posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 2173
18.2.2014 10:00:00   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image     

tonka2011...........................18.02.
autumn day...........................18.02.
ange......................................18.02.
newy.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
caly.......................................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
vlaja.....................................28.02.
čizmica.................................03.03.
BEBA13................................03.03.
Ivana....................................03.03.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.
bellatrix................................14.03.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2174
18.2.2014 10:04:43   
Vlaja
tintin, moje iskreno saučešće. drži se i cuvaj!

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!