sminkret
|
smijem se kad citam Daze i pitam se kak nam se svi klinci isto ponasaju. Ja se drzim kako kaze i Evanoi, oni su tu da ispituju granice a na nama je da da im pokazemo dokle te granice idu. Isto ga pustim doma da se isplace, ma nista mu ne bude. Vani kombiniramo, mada u sebi kuham ali kuze sve! Neki kazu da je prerano, ma nije, kad su ko male spuzvice, recimo moj P se brzo povuce kad ja doma povisim glas, da ne kuzi, itekak zna da je presao sve granice. Inace, ja bas nemam na raspolaganju bake i dede, a sad su moji malo dosli iz Istre, i danas bio kod njih kad sam ja nesto obavljala, rekli da je čisti mali Denis bas mi je bilo drago, da ne ispadne da preuvelicavam. Skroz se umorili (a nije da nemaju iskustva sa unucima, on im je 7.unuk) P idu po rasporedu zubi, danas probila gornja četvorkica, a sve mu jedinice i dvojke vani. Puno bolje spava, samo ga zadnje dvje tri noci muce zubići, ali je super da si stavi dudu i spava dalje, vise ga ne vadim iz krevetica van. Jedino se meni prekida san, jer ga svaki put cujem, ali necu se zaliti. E da, Evanoi, sjetila sam se tebe, frendica mi ima malu od 2,5 godina, koja još cica, i dira cicu kad se trba smiriti i zaspati, a u zadnje vrijeme kaze da joj je dobra bilo čija cica kad je umorna, da čak i dira tatovu ako nema mame umirala sam od smjeha! Hvala za pelene za kupanje, imam iskustva s tim pelenama, samo me zanimalo dal je ista procedura kao i za more