Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:14:35
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna eternity - 25.01. katy1503 - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:15:52
|
|
|
|
daxy
|
hipo navijamooooo! Ajde nek je sve prošlo uredno!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:20:00
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo za plivače Nek je sve dobro prošlo pa da nas razveseliš za 15-ak dana Poslali su vas u ponavljanje gradiva, pa zar su sumnjali u naša hipo Daxy, možeš li brisati postove Čitam sada novu curu, postavlja isto pitanje na 5 tema i otvara novu, jbt kao da smo hitna služba... Pitaj, bude ti netko odgovorio kad vidi pitanje
< Poruku je uredio perlica55 -- 28.1.2015 12:22:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:23:36
|
|
|
|
perlica55
|
zaboravi, sory, tek sada vidim da si već reagirala... Evo ti šaljem:
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:34:16
|
|
|
|
hipo
|
Dosla na MPO inspekcija zastite na radu provjerit je l imaju oznacen evskuacijski put, ona svijetla i vatrogasne aparate. Utvrdili su da je sve ok Bar se nesto dogadjalo u cekaoni, doktor zapeo u ambulanti, dobro da sam ponjela bananu, gladna sam.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:47:43
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, ovako kako si opisala, skoro pa se čini ko godišnji odmor od posla. simpa osoblje, ništa osjetila... baš mi je drago da je tako lijepo prošlo. sad odradite akciju i nek se gospoda plivači utabore što jače mogu! bravo za našu hipo! p.s. malo poduke za mene (i bubu transfer je proces kad uzimaju spermije i jajšaca ili kad već izvrše inseminaciju?)
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:00:30
|
|
|
|
daxy
|
hipo bar ti nije dosadno. noema transfer se radi nakon in vitro fertilizacije (kada stave jajnu stanicu i spermije u istu posudicu pa spermiji oplode JS),3-5 dana nakon BD-a u posudici se embrij ubaci u maternicu t.j. transferira se. Kužiš? Meni baš super kako ti to slatko pitaš.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:16:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:22:04
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: daxy hipo bar ti nije dosadno. noema transfer se radi nakon in vitro fertilizacije (kada stave jajnu stanicu i spermije u istu posudicu pa spermiji oplode JS),3-5 dana nakon BD-a u posudici se embrij ubaci u maternicu t.j. transferira se. Kužiš? Meni baš super kako ti to slatko pitaš.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:32:30
|
|
|
|
hipo
|
Update, Dufici 3x1, javit se za 14 dana s betom. Imam dufice doma, pa necu danas trcat po recept i uputnicu. Soijedi izlezavanje i gledanje cijele sezone Downton Abbyija a nakon toga, Tusiranje, sex, spavanje, sex, pa u ured Daxy pisi 11.02. Tad vadim betu, ako kuja ne dodje u medjuvremenu. Ne znam kad ce mi muz doc sa posla, ako ne urani napisem izvjestaj n AIH temi, ako dodje rano, pisem sutra s posla.
< Poruku je uredio hipo -- 28.1.2015 13:36:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:40:43
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SIJEČANJ perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlica TSH Čekamo preglede/konzultacije:: SIJEČANJ snjeguljica DANAS 28.01. konzultacije kod gin muž od perlice SUTRA29.01. pregled kod urologa VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: SIJEČANJ buba m papa katy progesteron VELJAČA perlica papa oko 4.02. Čekamo postupke Trenutno nitko.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 13:42:25
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice, cekamo tvoj izvjestaj s konzultacija! Nadam seda si se naoruzala oštrim zubima i hrpom pitanja. Ne puštaj dok ne dodješ na svoje
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 14:07:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, baš je na radiju pjesma Always look on the bright side of life... pa sam dobre volje... Valjda će i gin. biti dobre volje! E pita me MM sinoć koji mi je DC jer "ne zna što radi!" Obzirom da je preuzeo ciklus u svoje ruke, ipak mora baratati nekim podacima... Bolje da uzme olovku i papir.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 14:15:17
|
|
|
|
daxy
|
hipić super ti je raspored. Tebi dajem da izabereš neki smajlić za čekanje bete. Postaj ga u komentar,pa ću ga dodati na listu. snjeguljice sretno! Do kraja dana ću napravit listu,ako ima još datuma,javljajte...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 14:20:30
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo uživaj i nek ti dani do bete prolete Snjeguljice, javi detalje nakon konzultacija i nedaj da te G smanta... Daxy, ne govoriš o svom autu Dal je bila O, imaš skok BT Ja vam gibam domeka, javim vam se, kad ću stići.. Držite fige da urologica za MM da nekakvu terapiju.. Pozdrav!!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 15:24:09
|
|
|
|
buba m
|
Moj je datum 9.2.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 15:30:59
|
|
|
|
hipo
|
Daxy: evo izaberi kojeg hoćeš: Ovaj prvi jadničak čeka li ga čeka i izgleda mi jako tužno, pa mi je možda draža ova s kikicama koja uzdiše perlice, džim fige da urologica smisli nešto jako dobro! snjeguljice a tako on to, ja mislila da te ujutro budi i gura toplomjer u usta, vodi piškit da testira trakice, nervira se ako ne rade i sl, a on to tako fušerski, ajoooj zezam se, neka on malo misli o tome, to je baš super. Mene odmorilo što ovaj ciklus doktori misle o mom seksu Mogla bi se naviknut
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 15:38:16
|
|
|
|
Tajci66
|
Hipo bas mi je drago da je sve proslo ok, sad dobro odradite domacu zadacu i nadamo se . Nek ti brzo prode vrijeme do bete. Snjeguljice sretno, ne daj se smest Buba m i moj datum je 9.2. , skupa ne cekamo Noemma kako je malac? Jel bolje? Pusa ostalim curama
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 15:57:56
|
|
|
|
hipo
|
Hvala tajci, i ja se nadam da ce brzo proletit. Ne znam sto da ti kazem za tvoje lude trakice. Mozda da probas s ovima od 40 sto ti je daxy rekla? Ili da si pomognes s mjerenjem temperature. Znamda ne pokusavate dugo pa je mozda glupo da se gnjavis s mjerenjem, al mozda da probas, pa ako ti nije neki stres i tlaka mjerit... Mali andeo, ima li novosti kod tebe? Noema, je l bolja situacija s temperaturom?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 16:02:11
|
|
|
|
noemaa
|
tajci, hvala na pitanju, micek je još pod temperaturom ne jede i moram ga tjerat da pije. sutra nam je zakazan pregled kod dr. vidim da si i ti prva polovica u veljači. bit će gužve i perlica, i buba, a i hipić hipo kako si? sviđa mi se tvoj današnji raspored snjeguljice, baš d vidimo kako će ispasti ovaj ciklus kad šefuje tm držim mu prste da se snađe! daxy, dobro da ti je slatko, da me ne kilnete od tolikih pitanja. thnx na objašnjenju!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 18:32:30
|
|
|
|
Tajci66
|
Moja testna crtica je skroz slaba tek danas, nadam se da je O ipak bila. Jos smo danas u akciji pa cemo vidit. Ako je jucer trakica bila pozitivna-a mislim da je onda je O tek 20 DC Malo kasno. Znam da sam vec dosadna s tim trakicama, oprostite mi. Ne bi jos mjerila temp, nisam ni s trakicama trebala pocet jer je ovo tek 3. ciklus od kad radimo na bebi.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 19:18:15
|
|
|
|
tik tak
|
Hipo drago mi je da je sve proslo za 5... Nadam se da ce za 14 dana bit jos uz 5 i jedan veliki + Perlice jel ti suprug ide prvi put na pregled?!?i moj ide sljedeci tjedan pa me zanima jel uz nalaz spermograma treba jos nesto ponit?!? Snjegulice nadam se da si dobro izrasetala G
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 19:42:40
|
|
|
|
daxy
|
perlice imam neki skokić,al mislim da nije to to. hipo definitivno ova s kikicama. noemaa ma nije nikakv problem odgovarat na pitanja. Problem je kad te netko davi bez veze,odnosno kad ne čita šta mu napišeš,pa se moraš ponavljat ko papiga. Recimo ti si me to pitala i netko me to isto pita 7-8 postova poslije. Na to pucam. tajci onda je vjerojatno O prošla. Sad čekaš malo kasnije nego inače. Ne brini nije to ništa neobično. tiktak odgovaram umjesto perlice,ako ona ne stigne: Ako TM ima samo s-gram,onda ništa drugo ne treba nosit. Ako ima kakve briseve ili nalaze urina nek ponese i to.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 19:58:50
|
|
|
|
tik tak
|
Daxy,tnx prava si....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 20:12:20
|
|
|
|
Tajci66
|
Hvala Daxy, srce si
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!