|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
4.11.2015 12:59:43   
chrna
danery ma mi smo se keksnuli jednom od kad je ➕ pokazao test. Pa pitam. Čisto ovak, bezveze pitam. ... A od simptoma ti ja nemam ništa. Malo su mi cice narasle al fakat malo, i par dana me mučila zgaravica, i to je to. Makar mislim da mi je zgaravica bila od čokolade. Ahahaha
Na zadnjem pregledu smo bili 28 mm veliki, jedva čekam sljedeći, valjda će sve bit oke. Još uvjek živim u strahu.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 501
4.11.2015 13:08:20   
danery
ajoj,pa super da ti nije muka,ih,blago tebi user posted image
hehe,vjerujem da si nestrpljiva,još par dana i bit će kukucanja na uzv user posted image što kaže dragi,kako se on snašao u novoj ulozi?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 502
4.11.2015 13:37:10   
chrna
A dragi, mazi me i pazi jako je sretan, na zadnjem uzv smo vidjeli i rukice i sav se rastopio, neda mi niš da radim, sve on radi, neda mi niti da idem negdje ni ništa. Eto sad sam otišla s frendicom na ručak i na cugicu jer ljubaf radi popodne pq sam si dala malo oduska i eto sad malo uživam na sunčeku
Jedva čekam pregled al sam i napeta malo. Dugo mi je još čekat. Valjda je sve oke. To me najviše muči. Ah

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 503
4.11.2015 14:27:14   
mutilica
Chrna ajd moci ce jos malo i sex kad udes u 4 mjesec user posted image
Blago ti se kad nemas nikakve mucnine i ostala user posted image

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 504
4.11.2015 19:22:25   
Snjeguljica_83
Hej, drage!user posted image

Bila sam na pregledu. Danas nam je 7+4 i sve je kako treba. Čim je započela pregled, čula sam srčeko.user posted image Uspjela sam se nekako pridignuti i vidjeti maleno biće.user posted image user posted image

Imam glukozu (na tašte) 5,2. Mislim da je rekla da je za trudnice gornja granica 5user posted image pa proizlazi da imam trudnički dijabetes. Sad moram držati dijetu; dala mi je neke tablice, svašta nešto. Ja mislim da to nije ništa strašno, što je i ona potvrdila; kao često to na kraju ne bude nikakav problem.
To je neko novo mjerenje i sad su se našli time baviti!user posted image Ma kad sam bila trudna s Emom nisam imala nikakvih problema. Sad taj šećer, pa hematom...user posted image

Eh, hematom je narastao, nije baš mali... Moram baš MIROVATI.
Briseve će mi raditi 12.11., a idući pregled (zbog tog hematoma) je 17.11.

Chrna, baš mi je drago što si se javila; baš sam se pitala što je s tobom!user posted image Nek je sve dobro....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.11.2015 19:23:16 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 505
4.11.2015 20:29:04   
noemaa
Da, chrna, bas bi mogla malo cesce uskakati. Drustva nikad dosta. user posted image

I ja bila na pregledu. Maratonsko cekanje se isplatilo jer bebuska je dobro.user posted image a da pohvalim i snjeguljicu,strpljivo me je docekala za user posted image user posted image bas smo se lijepo nablebetale.user posted image

Moj sljedeci pregled je 8.12. Sutra u rijeku na nifty.

Danery,kako curka? Se stisala?user posted image moj je jucer imao tu fazu. Danas je secercic. user posted image

Mutilica, sta ti radis? Seces,odmaras?

Idem vas sad citati... Nocic!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 506
4.11.2015 21:29:36   
danery
Oho,dobre vijesti s pregleda user posted image

Bome da,noemaa,danas janjesce od djeteta imam user posted image
Nisam dala ni crtani ni baki do pred spavanje,eno ko top se izvalila,grli konjica i drijema vec..neka,danas se i umorila,ujutro u vrticu imala gimnastiku,popodne engleski,odmah je drukcija kad ima vise zanimacija u danu..
I,sta kaze Snjeguljica user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 507
4.11.2015 22:40:55   
mutilica
Mutilica danas nije mrdnula iz kreveta user posted image bila sam u totalnom ku...,sutra cu nadoknadit sve a kad prode ovo mirovanje ima da me nema(u kuci mislim) ne mogu ja ovako vise

Kafenisete vi znaci user posted image
Super za preglede i nek su user posted image dobro

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 508
5.11.2015 6:22:31   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, želim ti sve nalaze za 5!user posted image

Eh, Noema nije mogla izdržati pa se pohvalila našom kavicom.user posted image user posted image

A ono što bi meni srce još više ugrijalo je susret Jupiter i nas dvije jer eto i Jupiter je iz našeg grada. Bit će možda i to. Ja bih voljela i tome se nadam. user posted image Pa ćemo jedna drugoj gladiti trbuhe.user posted image user posted image user posted image Samo neka njena bebuška raste i razvija se kako treba. Lako ćemo za drugo.

Sad sam se sjetila nečega. Jučer me gin. pitala jesam li dan prije vađenja krvi jela nešto jače, zbog čega bi izgleda ta glukoza bila sutradan povišena. Nisam se mogla sjetiti, pa to je bilo prije tjedan dana!

I pričala sam s MM i sjetio se on: baš večer prije je ispekao pizzu, a ja sam na svoj komad stavila šaku KUKURUZA ŠEĆERCA, koji je bio izrazito sladak! I kako sam to pojela i otišla spavati, šećer iz njega se nije stiogao razgraditi i otišla sam vaditi krv. Ima smisla!

Čim me pitala, znači da je takvo što moglo utjecati na blago povišeni rezultat. Za trudnice je plafon 5, a meni 5,2. Taman zbog tog kukuruza. Što vi mislite?user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 509
5.11.2015 7:58:08   
danery
jutro user posted image

noemaa
,sretno danas user posted image

Snjeguljice,kod tebe svega i svačega na pregledu,ha user posted image
šećer mi se čini ok s obzirom na večeru kakvu spominješ...vidjetćeš kasnije kad opet budeš provjeravala,zasad ne diraj u slatko user posted image
a hematom.....imam ga i ja,al ne curi,ispod bebe je pa ne smeta....kako tebi stoji,jel ti rekla doktorica nešto određeno?

ostale cure,hrčete li još uvijek?
kod nas je magluština ajme,baš je bljak jutro user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 510
5.11.2015 8:50:52   
lidac0605
Snjeguljo,ne obaziri se na te njihove bedastoće...moj šećer ti je isto na početku trudnoće bil 5,2 i onda mi je isto ovaj moj ginić provalil da je kao malo povišen,ja reko user posted image ...mislim,normalan šećer je od 4,2-6,5,al oni su sad izmislili neke nove smjernice za trudnice,ne znam čemu to...evo i sad kad sam bila u bolnici su mi radili guk profil(mislim s tim da ja imam od prije intoleranciju glukoze i preddijabetes) koji je potpuno uredan...tak da sam ti papaj,nisu ni oni bogovi...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 511
5.11.2015 8:56:41   
Kazimira
Snjeguljice....ovo su vrijednosti šečera u trudnoći kad se vadi OGGT. Mislim da ti nije previsok s obzirom da si večerala, a preporuća se da se ne jede poslije 19.00 h....ja se ne sekiram ako ne prelazi te granice...svaki doktor tumači kako hoće, ne znam zašto se ne usaglase oko tih vrijednosti jer se događa da trudnice sa ne prevelikim šečerom tjeraju na dijete i hospitaliziraju,a neke koje bi trebalo zanemare....to je tak'.....buš vidjela kad buš radila OGTT.....sretno draga user posted image

http://www.hkmb.hr/povjerenstva/arhiva/HKMB_PPSP_3-final-2012-06-30.pdf  stranica 5

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 512
5.11.2015 8:58:04   
Kazimira
pisale smo u uisto vrijeme Lidac......I TAK JE user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 513
5.11.2015 8:59:33   
danery
opa.....zakrkat će snijeg uz ovu moju maglu,sve zimčice su tu user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 514
5.11.2015 9:03:27   
lidac0605
nosimo vam malo zimeeeeee user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 515
5.11.2015 11:56:54   
perlica55
Snjeguljice, malo pripazi, nije strašno, al
je povišen (u trudnoći nisu vrijednosti jednake kao
kod odraslih)..
Pokušaj izbaciti sokove, šećer, kruh, pa ponovi..
Budeš vidjela kakav će OGTT biti... Sretnoooo user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 516
5.11.2015 13:55:28   
Snjeguljica_83
Danery, nije gin. rekla, ali sam vidjela isprintanu sliku. Čini mi se da je hematom gore lijevo od bebe, dakle ne baš iznad. Čitala sam da je najbolje da je ispod bebe, ah.... Rekla je da će biti problem kako gestacijska bude rasla da će možda pristiskati hematom. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 517
5.11.2015 14:04:51   
lejla mo
Pozz cure...ja jos uvijek lezim.Kontrakcije su prestale,posteljica je skroz nisko pa je to razlog svih problema...vrlo moguće al nije bas bas sigurno da će biti u pitanju placenta previa.Smirila sam se,curica je aktivna,svako malo se javi 😊Nadam se da ću uskoro moći barem u kratku setnju,jer me lezanje bas smori..

Neposredna veza do poruke: 518
5.11.2015 14:34:49   
danery
uf,vas dvije je baš snašlo user posted image
nek što prije prođu ti tjedni mirovanja i da ne bude više teškoća user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lejla mo)
Neposredna veza do poruke: 519
6.11.2015 7:58:10   
noemaa
lejla mo, ja sam u prvoj user posted image odmirovala dobrih 5 mjeseci zbog placente previe. nije to niš strašno ako se držiš uputa liječnika - barem kod mene. znam da mi je bio na početku to kao šamar, dok su mi rekli ležanje i wc i dosata. a onda sam se kasnije čak i fino naviklauser posted image user posted image samo sam šefovala mužu i svima koji bi došli k meni. a ja sam gledala tv, čitalaaaaaa... obožavam čitati tako da mi nije teško palo. user posted image

snjeguljice, što si isplanirala glede tvog šećerka? baš jučer, kad sam išla na nifty, tamošnji ginekolog mi nešto priča o svim tim silnim vrijednostima koje se mijenjaju svako toliko i sam smatra da su to često bedastoće, jer svaki je čovjek iznimka za sebe, pa će nekom 0.2 biti užasan problem zbog drugih okolnosti, a nekom ni 1.2 neće biti problem. tako nekako. kao, okvirno nisu loše, ali ne treba ih se držati ko pijan plota. bome sam se onda sjetila kako je mog malog dr.na hitnoj poslala neurologu jer ima veeelikuuu glavu (ima centimetar ili dva veću - takvu imaju oni s tri god., a o ima 2,5.mislim,... to što je i njegov tata kao dijete imao glavu da si ju vidio iz aviona, što s tim???user posted image

danery, taj tvoj frend, hematom, što se najgore može dogoditi s njim, a što najbolje? pitam jer se ne kužim u to baš, a već kad pričate o tome, zašto se ne educirati... user posted image user posted image

mutilica, jesi li bolje?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 520
6.11.2015 8:10:34   
danery
jutar user posted image

noemaa,moj je hematom izdužen,sasvim priljepljen za stijenku maternice,kao tapeta user posted image
ispod bebe je,na samom ulazu cerviksa,što je super,jer ne smeta ni posteljici ni bebi....
najgore što se može dogoditi je da poraste,pukne i iskrvari....a najbolje da se sam povuče i resorbira,nikakvog utjecaja na user posted image nema...
e sad,gadni su oni koji su okruglasti i smješteni odmah uz posteljicu i/ili iznad bebe,ako porastu,mogu stiskati plod i u najgorem slučaju "odvući" ga pri spontanom ako puknu,ili zagušiti,tj.spriječiti rast ploda zbog svoje veličine....

ja to sad laički,kako mi je ginekolog objasnio,nemoj se sad prepasti....

uglavnom,dosta su česta pojava i nastaju pri usađivanju oplođenog jajašca u stijenku maternice,u biti je to "ožiljak",podljev koji nastane ako se stanica ne uspije ukopati baš na to mjesto,nego se priljepi negdje dalje...

kak je tebi jučer bilo,kad ćeš dobiti rezultate?

kod nas danas lijepo vani,jučer je bila magluština....al evo već je hitna projurila user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 521
6.11.2015 9:32:33   
mutilica
Ej curke jutro user posted image

noemaa hvala na pitanju,jucer sam vec bila bolje user posted image ispijala sam kafice u gradu,radila svasta nesto po kuci pa onda mi nije bilo dovoljno pa sam isla sa MM malog vodit na trening i onda i s njim isla na pice pa navecer i pizzete pekla user posted image stvarno ne osjecam nikakve vece tegobe osim standarnih trudnickih slabosti i mislim da necu vise mirovati pravim tempom,po mom misljenju dr jedino to iz predostroznosti od prethodnih spontanih zahtijeva,nisam imala vecih krvarenja,hematoma ni nista... vjerovat cu svom instiktu osim toga brojim par dana do izlaska iz kriticnih 12 tjedana user posted image
Kad su tebi rezultati testa? Meni pise velikim slovima u trudnickoj da odbijam kombinirani

Snjeguljice a da pitas dr da ponovis glukozu?! Cuvaj se tog hematoma

Lejla mo drzim fige da se sve unormalizira pa da mozes bar setati kratko

danery kad ces oguglat na zvukove hitne user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 522
6.11.2015 9:38:35   
danery
jutro,mutilice user posted image
ha ne znam,teško prečut kad smo na glavnoj ulici,pa sve odzvanja user posted image
sad čitam kako se lidac priprema za depilaciju,pa našla nekoliko stand up gegova na tu temu,valjam se od smijeha user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 523
6.11.2015 10:13:54   
danery
oho,pa ti se pravo dala u lajsanje,nema kod tebe pauze,ha user posted image jedan dan odležiš i odmah nadoknada user posted image

ja imam nešto obleke od male za popeglati,jučer sam joj preslođila ormar,kakoje brzo prerasla većinu odjeće user posted image
još sam skužila da mi fali podosta tajica i hlačica koje su joj bile malo veće,taman za sada,prerondala sve po kući,a ono moja mudra sova (sveki) pospremila kod sebe u ormar user posted image
dobro da nisam išla kupovati sve novo,tek bi onda pošizila....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 524
6.11.2015 10:23:04   
mutilica
Moj mali svaki tjedan podere jednu trenirku to svaku na koljenu user posted image kupujem mu u H&M vec pola godine one 3 za 2 jer ne isplati se kupiti nesto skuplje

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!