|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
23.9.2016 14:20:37   
noemaa
snjeguljice, što se tiče kupanja, ja i s prvim i s drugim radim isto - kupanje jednom tjedno i naravno, pranje pelenskog područja svvaki dan vodom. jedino ljet smo se kupali čršće. veći, naravno,i svaki dan, ali šamponom dvaput tjedno. zaista ne treba pretjerivati, slaže, se s as. pa nije da radimo u rudnikuuser posted image .

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 326
23.9.2016 16:33:54   
danery
ola user posted image otvaram popodnevnu smjenu user posted image
mala kunja treću turu....izjelica jedna,za užinu je smazala punu zdjelu voća skuhanog s rižom,i sad popodne kad su moji došli kući,popila dio mlijeka i čeka....čeka....i kad sam ju sjela u krilo,ona fino op!-sjela,zinula i traži rižoto sa tanjura user posted image user posted image sreća pa nisam baš ni malo posolila pa je mogla drugu turu pojesti,nema veze što je u komadićima bilo user posted image
mm pukao od smijeha....dobro da nije bila bliže stolu jer mislim da bi i lignje strpala u usta samo da je mogla dohvatiti user posted image

kupanje?ja svoje obje kupala i kupam svaki dan i dalje...to nam je neka priprema za spavanje,mala u pol 7 već njurga,do 7 je okupana,do pola 8 hrče ko top...

oblačenje?počela sam bodi bez rukava,majicu/bodi dugih rukava,deblje čarapice i hlačice,duksa ako idemo van a hladnije je....navečer deblju pidžamicu na kratki bodi,pokrivam jorgančićem....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 327
23.9.2016 21:45:45   
subby
Moje ruke, moja ledjaaaa.. user posted image
U odjeci ima 8 kg ayayay

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 328
23.9.2016 22:17:21   
noemaa
Danery,po oblacenju smo tu negdje. A mala ti izjelica, neka,neka.user posted image

Subby,bome lijepa kilazica.user posted image

A moj i veceras 38,4, dalu mu lupocet. Kaslje i hrcka mu nosic. Sve si kontam sutra ga vodit pedici...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 329
23.9.2016 22:38:33   
subby
Gdje mi uteko drugi dio poruke? user posted image
Sad da ne ripkam ponovo, isto ga tako oblacim..
I
Jadnicak, nadam se da ce mu biti bolje. Odvedi ga za svaki slucaj, ako radi vec subotom da budes mirnija u nedjelju, koliko toliko.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 330
24.9.2016 9:40:42   
as1403
Jutro od nas... evo I doji ja na brzinu tipkam
Noema kako je J? I isto kasljuca i curi mu nosic. Ja ga inhaliram na kamilici i ful mu dosta izvucem s onim nastavkom. A isto oblacim kao i vi...

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 331
24.9.2016 10:26:48   
danery
ja sam evo poluluda u ovo vikend.jutro,puccam po šavovima...

došla sam do toga da ne volim vikende ama nikako...

prvo jer se dižem ko sova noću zbog male,drugo jer velika KAO spava kod bake,pa ujutro bane u 6-7 k nama da vidi spavamo li,halabuči,sve razbudi,onda moj sovac grinta s jastukom na glavi iz kreveta da 'oće spavat,subota je....

a ja ko vještica balansiram između oblačenja,flašica,doručka,planiranja o odlasku u park u 8 ujutro kad ni kera nema,planiranja ručka maloj,uspavljivanja....čupava,u spavaćici,ljuta na sve,sa grčem u stomaku i jedva čekajuć onu nesretnu uspavanku od 10 min kad bebu na rukama uspavljujem...i ne,ni to mi ne daju da na miru napravim,nego se upada u sobu,rezimira kako sam poludjela i kako sam nemoguća i odlazi svak svojim poslom,a ja evo ostadoh sa hrpom veša za sortiranje i dalje u spavaćici....

nije da sam neorganizirana totalno,nego se kao nadam nekoj komociji od kakvih pola sata vikendom,al ne....

pukoh :(

e da,uz sve to,mala jutrom do 10 neće mlijeko nikako....onda me noću jaši svaka 2-3 sata :rolleyes:

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 332
24.9.2016 22:59:58   
noemaa
Danery,a bas te kuzim, tako bih rado katkad malo mira ujutro... Ne mozes se nekako dogovoriti s njom da kad tamo prespava,da si uzme neku knjigu ili sl.pa tako malo jos bude dok ti ne dodes po nju?

As,nadam se da je tvoj l dobro. Ja svom nisam mogla nikako usisat,a nos krcat. Zavrsili na hitnoj, sad dnevno pet dana moramo u bolnicu dvaput na injekcije kortikost.i antb. Bubica mala. I vadili su mu krv,jedva uspjeli ju uzet...kako je plakao... Gnojna upala uha i laringitis.user posted image ali vec mu je sad bolje,mirno spava... Scenarij od sinoc ne zelim nikojoj,bas je bilo grozno!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 333
24.9.2016 23:21:20   
as1403
Danery kuzim te.. ma ja bi joj zakljucala vrata haha ako spavas kod bake budi kod nje i tocka...

Noema a zasto ste zavrsili na hitnoj? Dobro da je sada bolje i da ste doma da moze ici samo po lijek da ne mora ostati... joj bas mi ga je zao.

I je ok, samo eto to smrcanje i kasljucanje.

Oni spavaju ja bezveze nesto razmisljam pa rekoh da provirim ovdje...

Meni se npr sve poremeti kada je mm doma haha... volim kada je doma i nisam sama, ali opet kad je doma imam osjecaj da nista ne stizem hahahahha

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 334
25.9.2016 2:53:01   
danery
Ajoj noemaa,siroti bebac :( nek brzo ozdravi user posted image user posted image
Nego kako mislis nisi mogla usisat,nije dao valjda?Nama je velika dramila,bronhitisi ju sorali ohaha,pa ja nisam imala milosti oko usisavanja,znala sam ju poleci,objasiti preko nje,i opleti....
Al znam kako je :(
Jel ti veliki imao laringitis kad?

As,ma bome ce bit igra kolo cici mici po guzici jednom tupim ja odavno da ne desantuje na uranak ako nas ne cuje,ne ferma ta
...neki dan je bome igrala kolo jer je pljuvala i hrakala po ulici ko kakav cuger,a o (ne)pozdravljanju u trgovini i okretanju ocima na prodavacicu tek necu..
.sto ja ljepse objasnjavam ona gora....aaaaa,da vis kaki sad zvoni pozdrav s vrata....

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 335
25.9.2016 8:52:53   
as1403
Jutro..
Noema kako je J?
Ma danery meni kod mog ide na zivce sto ljudima koje ne poznaje i ako mu na prvu ne odgovara radi hmmmmmmmm i to toliko glasno da imam osjecaj sto vise govorim da to nije ok on je gori...
i ja isto inhaliram pa fizioloska pa se objesim na njega ma svakako samo da izvucem...sama jest teze ako ti nema tko cuvati bebu. Meni je ono ljetos stariji isto imao laringitis..srecom mali tada nije to dobio nego samo smrcanje i kasljuxanje.. idem kakalica zove

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 336
26.9.2016 7:57:09   
danery
Jutar :)
Mi se naspavale,budila se samo jednom za jesti,sad se vrti i igra,a ja cefim...
Kako ste vi?

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 337
26.9.2016 8:35:02   
subby
Noemaa nadam se da ce brzo ozdraviti, saljemo mu puse! :)

Evo mene posjetila od poroda meca broj 2. Bas sam se razveselila sinoc, mos mislit. Neke sretnice nemaju mjesecima, a ja se usrecila vec drugi put.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 338
26.9.2016 8:57:04   
danery
Hehehee,subby,da ju ne zaboravis,ahaha :D
Moja cura zaspala....ja jos cefimuser posted image imam nesto vesa za sloziti,al nemam volje,pa..
.
Moram do trgovine po kakvo meseko za rucak...

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 339
26.9.2016 9:47:08   
as1403
Jutro
I ja sam subby odmah dobila s A a evo sad ocekujem drugu i sa I... a sta ces...
Evo moj na ovoj podlozi vice na igracke. Kad je na trbuscicu sve guzu dize u zrak hahah...
Mene desni bole. Nikada u zivotu nesu neznam sta da radim uffff...
Idem...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 340
26.9.2016 10:00:47   
subby
Haha valjda je to tako, da ne zaboravimo, mi koji smo se veselili da je nece dugo biti hahaha user posted image

Mom se pojavila na licu rozikasta flekica, isusena na povrsini. Prije je to imao samo na nogicama i tijelu, sad i na licu. Mazem kremicom al ne znam sto je to..

Uh as, probaj propolis za desni..

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 341
27.9.2016 9:05:58   
danery
jutro user posted image
dobro gdje ste sve user posted image u nesvijesti user posted image user posted image
ja se i naspavala,madam je jela u 12 i u 5 ujutro....al doručak nix,nešto promrljala,izvrtila se po mom krevetu na sve strane,protresla sve zvečke,uslinila sve glocalice i puf! zaspala...
ja oprala kosu....koooonačno kada nije puna dlaka user posted image kontam da je onda otpalo gotovo sve što je otpast trebalo...e sad kreće faza klijanja rasade user posted image
bit ću kao noj uskoro user posted image http://www.index.hr/images2/noj-13092012-625ilustracija.jpg

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 342
27.9.2016 9:08:46   
danery

IZVORNA PORUKA: subby

Mom se pojavila na licu rozikasta flekica, isusena na povrsini. Prije je to imao samo na nogicama i tijelu, sad i na licu. Mazem kremicom al ne znam sto je to..

Uh as, probaj propolis za desni..

subby,pripazi na te flekice,može biti dermatitis....ako se pogorša,svakako dktoru,moja se starija jadna čahala dokrvi dok nismo dobili kremicu i prošlo nabrzinu....

as,možda čaj od kadulje samo da malo po ustima pomućkaš koji put,ona izvlači upalu....

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 343
27.9.2016 9:11:28   
subby
Hahaha user posted image e pa i ja sam bas jucer primjetila da mi vidno manje opada, znaci normala. Bas se veseliiiiim user posted image

Ja bih mogla jos odspavati. Moj glados sinoc samooo bi jeo user posted image jedva cekam da i ja napisem post da je jeo samo dvaput sinoc haha

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 344
27.9.2016 9:19:16   
danery
uff....evo se moja probudila....gica jedna gugutava user posted image
grakće u kindaču kao mala svraka....
idem isključiti plin,stavila sam kuhati juhicu,da ne bi bilo povrće na pari za ručak user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 345
27.9.2016 10:52:12   
as1403
Jutro
Hvala cure na savjetima.. nasla sam domacu rakiju pa sam s njom dva puta muckala pa mi je bolje haha
Mi smo se isto naspavali...
Danas neznam sta bi za rucak..
Subby to sto kaze danery za flekice i A mi je imao isto dermatitis kod nas atopijski...
Gdje su ostale cure? Noema kako je J?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 346
27.9.2016 21:48:10   
noemaa
eto, J je bolje, injekcije pomažu. još sutra pa budemo vidjeli što će nam reći. najgore je kad vadi krv, iz vene mu vade ko i velikima... užas... as, završili na hitnoj jer nije spavao, plakao je od bola i bio je nikakav, dahtao ko pas, grozno...

danery
, slažem se s as, gospici lijepo reći - kad spavaš kod bake, prije toliko i toliko sati, mir. i zaključaj vrata pa će biti mir. user posted image

a to za usisavanje, ma ne, mogu ja njega usisavat, naučila se već, ali nije bilo čega za usisavat, niš nije izlazilo, a stalno se čulo da je krcato. user posted image veliki zna imati laringitis, a i upalu uha je jednom imao. sve me strah kako će to ići u krug, kad veliki pobere u vrtiću i onda doma pokupi manji... user posted image

subby, povlači li se to rozilo ili?

ja gđu user posted image nisam još dobila i baš sam hepi, samo nek potraje... user posted image

dogovorila sam se s G za spiralu, al sve si još kontam da ću malo odgoditi jer koliko se mm i ja družimo, i nije nam tako skoro potrebna. user posted image user posted image cure, je li kod vas po tom pitanju stanje bolje? mi budemo umorni na kraju dana da nam je fino zavalit se na kauč, malo poprčati, prolistati knjigu i na spavanac...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 347
28.9.2016 8:19:24   
Snjeguljica_83
Evo i mene!

Noema, jadnicak J. Neka sto prije ozdravi!

Meni kosa još ispada... Grrrrrr...user posted image

Druženje, heheuser posted image bas sam to ja vas htjela pitati...user posted image Noema,.kao i kod tebe.
Umor i umor. Jednostavno, to mi uopće nije u planu za bilo koji dan. A svašta planiram. No, odlučila sam potruditi se.
user posted image Sad vidimo i MM i ja kako je bilo super kad smo pokrivali plodne dane po sex planu. A onda smo se žalili... user posted image

Moj malac nije kakao punih sedam dana. Nakon par zlicica kompota od suhih šljiva i masaže trbuha, gospodin se olakšao. Inace, trbuh je sve ive dane bio mekan, nije imao bolove, ponašao se normalno... Jedino, nije bad imao puno vjetrova. Masaža je pokrenula vjetrove i onda je došla i stolica.

Mene je ove dane uhvatila takva letargija...... user posted image Nemam volje za ista... Kuhati, prati, jesti... Jedem jer moram... Već danima nisam osjetila glad... Bas sam si nikakva.... Samo bi blejala u tv. user posted image
Smatram si ujutro i nekako se natjeram na rad.

Jel bude vama tako?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.9.2016 8:34:01 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 348
28.9.2016 16:33:16   
danery
Ola :)
Mi kod kuce sve 3 danas,velika se nesto nahladila pa je krevet plivao :/ zato cici kuci danas,pa se grijucka...
Mala za cijeli dan popila dcl mlijeka i pojela kasicu zitnu,gornji zubici su na vidiku,stalno gloca sve sto stigne....kmeka,cvili jadna,al ipak po noci dobro spava....budi se oko 1,pa oko 6 za mlijeko,tako da se i naspavamo...
Snjeguljo,i mene puca neka poludepra kako jesen stize....

....mini gospa....

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 349
28.9.2016 17:15:50   
subby
Meni je ova jesenbas nekako lijepa.

Nije mu se povuklo, rozikasto je i dalje, zapravo svijetlo narancas_to. Otici cemo ipak provjeriti.
Zuba nema, ali bi se stalno nosio, sve bi gledao, horizontalu ne voli uvijek. Kad treba zaspat popodne treba pogodit sta ce taj put upaliti. Nekad klokanica, nekad voznja, sisanje, autosjedalica, duda, mazenje...

Mi se zabavljamo kad stignemo, vecinom navecer kad mali utone u dubok san. Ovisi o danu, kako kad.. al nije ko nekoc..

Nije opet kakao dva dana i samo prdi. pojela i ja kompot i masirala ga, jos nista.. ne znam bas da je normalno tako cesto da se to dogadja. I jos, vec dva tjedna ima istu kilazu user posted image , 7.9 s odjecom..

< Poruku je uredio subby -- 28.9.2016 17:16:59 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!