noemaa
|
cure, moja patronažna mi rekla da smanjeno jedem "zabranjene" namirnice za dojilje:> kupus, grahorice. tako da ja to kao da nema, ali da mi dođe pred nos, pojela bih malo... moj toliko tovari pelenu ovih dana kako je na antibiotiku, da mu i za vrijeme noćnog spavanaj moram presvlačiti. polako ulazimo u rutinu s tri spavanja. vidim, snjeguljice, vi ste već to odradili, tj., duboko u tome! moj se probudi oko 7;30, pa za cc. dva sata opet na spavanac od cc.sat vremena. onda oko 12-13h ide opet na kratko, na pola sata, i onda oko 15h odspava od sat do dva. ma, dobro je, zadovoljna sam, samo nek mi je zdrav!!! snjeguljice, neka viroza je posvda, po vrtićima posebno. glavno da ti nije prešlo na noela, ko što je meni bilo prešlo na jonu. eto, baš popodne demo na pregled da vidimo je li se riješio svih boleština, jučer je popio zadnju turu antb. danery, vreće su spas, ja ni ne znam koliko koštaju jer posuđujem sve što mogu. as, i tvoj A obožava malenog, vidim ja... to je ta bratsko-bratska ljubav. nek potraje cijeli život!!! subby, ajd mi iz prve ruke dopusti da saznam: kako je kod vas stanje u njemačkoj 8.5.? slavi li se štogod? (u europi se obilježava Dan pobjede, tj. kraj Drugog svj.rata pa me zanima kako Nijemci gledaju na to). i moj se počeo okretati na trbuh, doduše rijetko, ali okrene se. na bok je usavršio, ručice i nožice trpa u usta sva u 16, a naziru se i prva dva sjekutića!!!