Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.9.2016 21:36:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Subby, malom sam dala.kompot.... Onu tekućinu, a ja sam pojela šljive. Svidjelo mu se. Mislim da necemo imati problema s dohranom. Jest ce taj sti god mu dam. A dok ja jedem, tek onda me gleda. Kao da kaže: daj meni... I ja cu vidjeti hice li se ponavljati ova epizoda s nekakanjem tako dana. Zvala sam patronaznu zbog toga, veli da je normalni čak 20 dana! Valjda je majčino mlijeko do te mjere pojavljivao pa se dogadja rjedja stolica. Imala je jednu bebu koja.je kakala svakih 16, 17 dana i išla je ns pretrage, sve u redu. Jednostavno se crijeva na takvo nesto naviknu. I moj 4 dana ima istu kilazu. Vazem ga golog ... Jesi zabrinuta??
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.9.2016 21:44:25 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.9.2016 21:57:07
|
|
|
|
subby
|
A jesam, ja sam za sve. Zato i ne colim pedijatra jer njemu je sve ok. Pricala sa susjedom, ona ima slicnoga ali joj odgovara. Za sada me tjesi sto je ok, stomak mek i prducka, ali zvat cu sutra za novog pedijatra pa cu vidjeti i provjeriti ipak.. navikla sam da mu tezina stalno ide gore. E sad, ja njega vazem tako da stanem ja na vagu i s njim pa oduzmem jedno od drugoga. Nije najpouzdanije, al opet okvirno.. ne svidja mi se sto stagnirA, brine me, da..
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.9.2016 23:05:07
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, subby, zasto se mucite svakidnevnim vaganjem? I kako,ste nabavile posebnu vagu za bebe? Subby,a da probas i ti datu kompota louisu,? Jos vam je dobar prirodni sok od jabuka... Jona danas dobio zadnju injekciju,i sad nastavlja piti antb zitan do pon. Ne voli ga,pljuje...
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 8:42:29
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema,.MM je od jednog prijatelja dobio vagu, onakvu kakvu imaju pedijatri. Uneses taru, u ovom slučaju tetra pelenu, gore ns plastični dio ide beba i onda ocitas težinu, kg i g. Ma znam da nije dobro prečesto vagati. No, zlo zvano vaga je uslo u našu kucu pa smo počeli dobivati poriv za vaganjem novorođenčeta... Neću vise to činiti. Treba vagati na mjesečnoj bazi. Kroz mjesec dana nesto ce se dodati, nesto oduzeti... Znam i da u ovoj dobi prirast se smanjuje. Subby, ma klinci su nam savršeni. Ne brigaj brigu.. Danery, u potpunosti te razumijem u vezi kćeri. Ma da bi riječjec rekla. Istu takvu imam kući. Iskreno, čitajući tebe, lakše mi znajuci da nisam jedina s takvim problemom. Možda je faza??? Osim toga, moja se pogoršala otkako se rodio brat. Je li i kod tebe takav slučaj? As, Ivchy? Gdje ste?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.9.2016 8:53:44 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 10:17:02
|
|
|
|
danery
|
Ola :) Suuubby,jes' ti to svoju poslala postom meni bome i ja procuila :P Kakvo crno vaganje,ja se savijem ko ona piljarska vaga sa tacnicana na pijaci kad dignem ovu topildu,vec desnom rukom mogu tabane ceskati koliko je teska Snjeguljo,nije mi se bas promijenila na gore otkad se mala rodila,ne mogu reci....jednostavno razvija tvrdoglavost i inat i dize na visu razinu....u skladu s godinama i drustvom....sto veca,to blesastija djeca postaju....e sad,dokle ce ici,to je na nama ;) Madam mlada vise nece mlijeko na bocicu piti,samo u kasicama smaze....sreca pa nocu podudla bar nesto....ha nista,kreativna kuhinja je na redu
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 11:14:50
|
|
|
|
subby
|
Ma imate pravo, jednom mjesecno je sasvim dovoljno. Ma ja ti izvazem nas dvoje na obicnoj osobnoj vagi i onda izvazem samo sebe pa oduzmem brojeve. Kad je taj period stagniranja na tezini? E jesam danery, bas slala nesto svojima u Osijek pa reko da i tebi usput nesto posaljem E moj mene razumije. Nekad mu kazem, ajd sine odspavaj ti jos jedan duzi spavanjac pa ce tatica doci iz trgovine i on stvarno tako odspava. Ili sinoc sam mu rekla, bas bi bilo lijepo da se jednom il dvaput probudi jesti da se svi naspavamo i jutros evo svi naspavani, ustali u pol 10 iz kreveta. Jest da amo ga stavili oko 8 kod sebe, al on se malo izigrao i nastavio spavati. Nekidan mi trebalo pola sata i to bas specificno, u 14h, bas mir. I kazem ja njemu da odmori pola sata i ja ga uspavala, tocno u 14 on je vec spavao i za pola sata probudio se.
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 11:38:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Subby, razumije te, ha? dobar mamin sin. Ma ne mislim izričito stagniraniranjeć prvi mj dobiju najviše, pa drugi nesto manje, pa treći još manje...postaju aktivniji, budniji pa troše... M nisam još dobila. S E sam nakon osam mj dobila. Očekujem tako i sada!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.9.2016 11:43:29 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 11:59:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
E da, pročitah da bebe do šestog mj života običnol udvostruče svoju porodjajnu težinu, a do godinu je utrostruce.
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 20:33:18
|
|
|
|
as1403
|
Vecr Evo Ilan spava. Jos malo pa ce i Arian. Ja svoju vjesticu ocekujem svakog dana samo sto nije stigla haha Sto se tice druzenja s mm pa nekad me ulovi da bi stalno hahaha a nekad ne bi po par dana. Evo sad je ta pauza od par dana. Mozda bude veceras nesto jer ako dobijem opet nista haha Mene A slusa kada smo sami a ako nismo sami to je strasno pogotovo ako je mm s namanpa plus jos i nismo sami... pa ga u kaznu stavim pa mo.bude krivo. Neko dan je mm sakom odvalio da je ovaj pao na pod i drzao se za glavu i govori moj zub 2000 kuna hahaha. Ja sam se valjala od smijeha oni se tako igraju i onda kad ovaj mali nesto napravi meni govori da mu kazem da ne radi to hahaha I tako
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 20:38:11
|
|
|
|
as1403
|
Danas je I prvi put sam ulovio svoje nogice i stalno je to radio haha.. vec ih duze vrijeme gleda i ulovi kad mu ja dam ali jos nije nikako sam uspio i da ih digne i da ih ulovi tako se s nogicama u rukicama okretal na bok... arian je to napravio 3 dana ranije haha sve smo zabiljezili slikicom haha.. Ma i ja kazem ne vaganju svaki dan ma niti uopce do pregleda nema potrebe.. ako su sretni spavaju papaju znaci da lijepo i napreduju..
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 20:48:25
|
|
|
|
danery
|
aljooooo šta je ovo,kakva navala valjda nije radi ,pristglih i u najavi,pa smo fraj od muževa moj se eno oflicio,tj.obrijao bradicu,oriđiđi je neki fritz za sutrašnji okršaj cure sam onesvijestila prije 8,pričala im vuka i 7 kozlića....mislim nije da se hvalim,al tak dobro pričam priče da i sebe nekad skoro s curama uspavam sutra bi trebale do mojih dok ovaj tobož gine na frontu....e sad,on bi da u 7 dignemo zastavu i da se u autu nacrtamo u 07:05 AM,štono b' soldatski rekli....aham,sve letim bude-ne bude budnih,ne moramo ni ići tamo što se mene tiče,ne nateže mi se pola kuće i garderobe na relaciji brod-osijek u 2 dana.... as,znači noge je uhapsio ilan moja se danas vrtila amo tamo ko na ražnju,s leđa na trbuh pa natrag
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 20:50:20
|
|
|
|
subby
|
Hehe bas su ti slatki <3 Moj jos ne hvata nogice, tu i tamo ih vidi pa mu budu zanimljive, ali nista posebno. Uziva biti na stomaku, al ne okrece se sam. Htio bi na bok, al onda zabaci glavu da se okrene i bolje vidi, iako ga svaki put po pravilima rotiram.. valjda ce skuzit uskoro. Ma as nemoj ni misliti na , iskoristi vrijeme. Mi smo jednom tako, kao sutra cemo, i taman eto ti, tetka iz Rusije
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.9.2016 21:48:02
|
|
|
|
as1403
|
Ja mu stalno ljubim nogice, i A mu odmah ujutro skida pidzamicu da ljubi nogice a i carapice isto kada ih ima na nogama nisu na njima hahah. Pa se valjda dijete zapitalo pa sta tu tako ima zanimljivo hahaha I ja starijem prica isto odmah zaspi a i ja s njim hahaha niti ja se ne hvalim hahaha... mozda sam dosadna tko ce znati razlog hahah Ma ja imam tako volju ali onda zaspim sa starijim i nis ne bude od tog, a akonme pocne buditi ja kazem ne sad pusti me da spavam probudit cu ja tebe. I onda ga ne probudim hahahaha
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 8:00:10
|
|
|
|
danery
|
jutro ja se baš fino naspavala,gospa krnjala od 7 navečer do pola 2,pocuclala milk,zaspala i do 6 opet sisala i evo opet kunja,a ja kavicu u miru srčem.... vani zima bome no nema veze,ako baš prihladi u kući,malo ću upaliti klimu da umlači,a za van sam kupila super plišanu vreću gospi za kolica,topla je i mekana ajme našla u sec handu za 30 kn,virnula na google i ostala paf,pa to čudo preko 40 funti košta?!? http://rcdn-2.fishpond.com.au/0037/575/192/176016160/6.jpeg al nema veze,nama super
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 8:12:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Danery odlična kupovina! E je opet bolesna... Tri dana temp oko 38, 39 i muči je glavobolja, koja je očito od vrucice. Tako veli naša sestra. Vidjet cemo kako ce danas biti. Od vrtića ništa. Zaključans sam s klincima kući, a krivo mi. Sunce i vedrina zovu van. Ipak je mrzlo. Popodne kad zatopli malac i ja idemo van. Tako smo i jučer. Kupila sam Imunoglukan i krećem s davanjem. Nadam se da ce ublažiti ovu jesen/zimu od bolestina. Kad N stavim da mi leži u krilu, podize se kao da bi sjeo. Počeo je hvatati moju majicu dok doji, dekicu kojom je pokriven i tako... Napredujemo!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.10.2016 8:21:57 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 8:20:11
|
|
|
|
danery
|
ajoj pa vas baš uhvatilo,ha....nek brzo prođe moja se svrakica probudila ja se kao pravim da ju ne čujem jer se igra rukicama i pipka dekicu,pa hvatam još par minuta tipkanja bit će oblačenje,sisanje,spremanje,pa van bar do trgovine....pojma nemam što bi kuhala....možda uzmem kakve kobase i slanutak ili grah pa bubnem nek se krčka lagano.... oho....evo propuh u peleni,neki rafal se čuo bit će meni
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 8:26:03
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Danery hvala ti... Subby gdje si? Kako maleni? Moj je opet bio došao šest dama nekakanja. Nakon jednog dana kompota od suhih šljiva, stolica došla. Bit ce da je tak kompot učinkovit!@@
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 8:29:02
|
|
|
|
danery
|
ajme,vas muči nekakanje,a moja svaki dan tovari pelenu mm kad ju čuje,samo pobjegne jer su to sad količine i khm....mirisi....od kašica da bi lagano mogao dupetom pod poljubit i nogice nad glavu dići gibam,javlja se,nećem pretjerivat
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 9:03:48
|
|
|
|
as1403
|
Jutro i od nas Snjeguljo nadam se da ce E brzo ozdraviti i da ce joj pomoci sirupic. Evo A jede i igra se. I na podlozi na trbuscicu dize guzu u zrak i digne se na koljena, ali samo zadnji dio, i bas evo i ja cujem rafale haha.. isto se dize da sjedi ali nista od toga jos. Super ti je ta vreca danery i ja sam isto tako nesto mislila uzeti samo da nadjem di haha Rucak imam od jucer.. pa danas samo setnja i odmaranje.. Ostale cure kako ste..
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 16:41:23
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo, E nema temp danas! Čak smo bile vani. Došla sam do jednog zaključka: moj malac si je skratio spavanje! Naime, spava po sat vremena najvise. Ajde, prvo spavanje je ostalo isto ali popodnevno je znalo biti duže bar dva sata Pa ako bi se promeskoljio, podojila bih ga i onda bi produžio spavanje, kažem barem na dva sata. Sad nema šanse! Eno jučer samo 45 min! Treće spavanje svega pola sata.. Joj, ne sviđa mi se ova promjena!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.10.2016 16:47:47 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 4.10.2016 19:27:23
|
|
|
|
subby
|
Eeej evo nas :) Bili u gostima jucer, kod nas dan ujedinjenja Njemacke pa neradni dan bio, a vani vjetat i kisa pa smo isli u goste. Sve ih je osvojio, cak je tamo i odrijemal u nosiljci :D Ma moj sad kaki svakih nekoliko dana. Ja bih radije svaki dan, al neka ga, dok se ne izregulira. Moj klafra po citav dan, kad ubaci u brzinu ne staje vise ga zanima razgledavanje, sve bi vidio. Jos se ne okrece na stomak, tu i tamo pomalo na bok. Danas kisa, bili kratko s nosiljkom uhvatit zraka. Kosa mu posvjetlila i ima je najvise na sredini, sa strane otpalo.
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 5.10.2016 7:53:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Jedete li kupus?uuu Slatki. Svježi. Kiseli. Bilo koji, bilo kakav? Jučer sam probala po prvi put otkako dojim i budio se po noći,.točnije bio je budan sat i po, nikako da se smiri, nije plakao srećom, samo je bio nemiran, spavao bi, a ne ide. Nesto je prdio jer sam ga masiralIa... A nisam ga ni puno pojela, vise od želje..... Dakle, vjerojatno je točno da kupus nije za dojilje! Doduše, patronazna je odobrila kiseli, ali neću se vise igrati. Htjedoh isprobati i praviti se pametna. Jednom dosta! Subby, tvoj se zna ponašati u gostima. Bravo! Moj malac je počeo gustafi u vožnji u kolicima. Gleda, prati.... Divota jedna!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.10.2016 8:02:04 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 5.10.2016 8:12:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vjerojatno ste zaključile da.sam jela svjezi kupus, iako nisam napisala@
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 5.10.2016 9:09:33
|
|
|
|
danery
|
Jutro :) Moja buda od pol 7,dosad se evo nagrintala,nabrbljala,nakmekala,a meni vec dosta,bas je neko vrijeme bljak,valjda ce se popraviti malo pa cemo van,albkad se tako rano digne a u kuci zima,àaaaaa kud smo obje pospane,ona se brzinski razbudi,a ja koma... Jezim se zime no valjda ce dotada sjediti pa ce biti malo lakse...valjda Snjeguljo,ja jedem sve osim graha,nema nekih problema gospa....prdekne tu i tamo,al nista zabrinjavajuce....
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 5.10.2016 10:01:10
|
|
|
|
as1403
|
Jutro i od nas Arian se igra mali spava. Subby super je L i moj voli u gostima biti hahaha isto gleda. Spava mi se a toliko ke radoznao da mu nesmije nista promaknuti.. danry znaci kod vas bas hladno? Snjeguljo ma ja ne jedem nista sto je zabranjeno dojiljama... iako mi se sto sta jede... I tako ... da malo odmorim dok sam na miru haha
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!