|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
5.10.2016 14:56:36   
subby
Ma da, i kupus? Ja jela jucer kiseli kuhani na speku i luku prodinstani. Sta jos ne jedete?

Danery, kod nas jutros 3 stupnja, sad se povisilo, cak 7 user posted image

Moj kad jede i najede se, ostavi si bradavicu u ustima i rasteze ju, ide lijevo desno s glavom, ja poludit haha user posted image odvikavam ga dok ne dodju zubici, pa otkud mu to?! user posted image

< Poruku je uredio subby -- 5.10.2016 14:57:33 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 376
6.10.2016 8:27:10   
Snjeguljica_83
Jutro!

Subby, ne jedem grah. Evo, sve do sada izbjegavala sam kupus, i dalje cu.

Kad ti se bude dogodilo da te L gricne kad dobije zube, a dogodit ce se...., ti moraš odmah strogo viknuti, oštro zaprijetiti, viknuti NE!, a ne se nasmiješiti jer ce inace misliti da je to igra i nastavit ce to ciniti. Ja sam E tako postupila. Dogodio se samo jedan gric. Prvi i posljednji put.user posted image
Danas imamo sistematski i cijepljenje. Samo da mu to cjepivo ne ucini nažao, obzirom da se vode polemike o štetnosti istog i vezi s AD-om..user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.10.2016 8:39:23 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 377
6.10.2016 9:28:16   
danery
IZVORNA PORUKA: subby

Moj kad jede i najede se, ostavi si bradavicu u ustima i rasteze ju, ide lijevo desno s glavom, ja poludit haha user posted image odvikavam ga dok ne dodju zubici, pa otkud mu to?! user posted image

hahahhahaha,crkoh,odmah mi u glavu slika pileta kad glistu iz zemlje čupa,a nemre ju izvući user posted image
user posted image user posted image user posted image

http://www.birdsofeden.co.za/userfiles/article/news1/grp10/Early_Bird_Don__t_Get_the_Worm_by_SuperRamen.jpg

snjeguljice,ti i tvoj kupus,zakuhašte bome jučer i nama user posted image

inače ja kad kupus salatu pravim ili štogod od jela,ribam ga na sitno,na trenicu za jabuke,elem jučer na rezance naribala velebitno jer sam specijalno za kupus ribež kupila....
gospa je grmila u kindaču noćas da je jorgan lebdio po sobi user posted image sirota se budila poplašena vlastitom elementarnom nepogodom user posted image

nego snješka.....ti više nisi trudna,jel? malo ti ticker kasni user posted image

< Poruku je uredio danery -- 6.10.2016 9:34:47 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 378
6.10.2016 10:01:54   
noemaa
cure, moja patronažna mi rekla da smanjeno jedem "zabranjene" namirnice za dojilje:> kupus, grahorice. tako da ja to kao da nema, ali da mi dođe pred nos, pojela bih malo...

moj toliko tovari pelenu ovih dana kako je na antibiotiku, da mu i za vrijeme noćnog spavanaj moram presvlačiti.
polako ulazimo u rutinu s tri spavanja. vidim, snjeguljice, vi ste već to odradili, tj., duboko u tome! moj se probudi oko 7;30, pa za cc. dva sata opet na spavanac od cc.sat vremena. onda oko 12-13h ide opet na kratko, na pola sata, i onda oko 15h odspava od sat do dva. ma, dobro je, zadovoljna sam, samo nek mi je zdrav!!! user posted image

snjeguljice, neka viroza je posvda, po vrtićima posebno. glavno da ti nije prešlo na noela, ko što je meni bilo prešlo na jonu. user posted image
eto, baš popodne demo na pregled da vidimo je li se riješio svih boleština, jučer je popio zadnju turu antb.

danery, vreće su spas, ja ni ne znam koliko koštaju jer posuđujem sve što mogu. user posted image

as, i tvoj A obožava malenog, vidim ja... to je ta bratsko-bratska ljubav. user posted image user posted image nek potraje cijeli život!!!

subby, ajd mi iz prve ruke dopusti da saznam: kako je kod vas stanje u njemačkoj 8.5.? slavi li se štogod? (u europi se obilježava Dan pobjede, tj. kraj Drugog svj.rata pa me zanima kako Nijemci gledaju na to).

i moj se počeo okretati na trbuh, doduše rijetko, ali okrene se. na bok je usavršio, ručice i nožice trpa u usta sva u 16, a naziru se i prva dva sjekutića!!! user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 379
6.10.2016 10:14:13   
Snjeguljica_83
Danery ah... Za mijenjanje tikera moram na komp, a tlaka mi... I ja ga želim promijeniti.....
Malenog upisati!user posted image

Noema, jučer je i četiri puta odspavao... Ma.dobar je, trebam znati da se mijenja i stalno ce se mijenjati...
Ali da, ima svoj ritam s potpisom. :D

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 380
6.10.2016 10:41:33   
as1403
Jutro od nas
Vidim svi su super to je vazno.
Snjeguljo to je ono cjepivo s 3 mj ili.. za njega to govore.. jer iskreno i meni kod A je bilo sumnjivo nakon tog cjepiva ali eto...
Mi smo ok... i moj kaka kakalica mala
Spava isto ujutro sat sat i po pa opet u setnji pa kad dodjemo doma s bratom dugo spavanje i onda ga drzim budnim do spavanja navecer oko 7 i po 8. 8 i po kako kada zaspi.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 381
6.10.2016 12:26:10   
Snjeguljica_83
Noema i As, jel stavljate kapu malcima? Evo konkretno ovaj dan? Sunčano, ali prohladno/ hladno.

As, moj sko rano zaspi, tj. oko 20:30 mislis da mu je to neko kraće spavanje... Probudi se nakon pola sata i bude budan sat, sat i po...
Tek ks zaspi oko 22 h, onda se bolje uspava pa, ako.se i probudi, podojim i nastavi spavati. Nije mi jasno to!?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 382
6.10.2016 20:47:29   
as1403
Isto tako je i kod nas. Zaspi pa se nekad tako probudi nakon sat, sat i po. Prije sam ga dizala ali vec neko vrijeme doji samo pa nastavi spavati do nekih 2 sata.. osim ako mu se kakao onda se tada pokaka i zaspi nakon toga..
Ma ja ne stavljam jos kapicu, u kolicima je. Ako ga izvadim kapuljaca na glavu ako bas puse..
Sve se mislim kao i s arianom sta cu kad bude jako jako hladno...

Neposredna veza do poruke: 383
7.10.2016 8:06:29   
Snjeguljica_83
Evo nas: imamo 7,3 kg i 67 cm!user posted image Cijepili smo se i bili smo jako hrabri! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 384
7.10.2016 11:01:25   
danery
Ola :)
Ja zjalim u baby tv user posted image gospa odmara,rucak se kuha..NA STRUJU,nocas nam curio plin iz boce u 4 ujutro me probudilo,ostalo kako sam popodne rucal dovrsavala i oko male mrdala user posted image
Tupim mm-u da curi radi crijeva,jok,to kad zaboravimo zatvorit bocu,iz nje curi....ali bas iz svake boce koju kupimo?!?

Ja svoju spakujem u vrecu za setnju,oko vrata onu maramu-partiklu,a kapicu tanku pamucnu stavim cisto da usi pokrije...pa sto cu kasnije s njom ako vec sad vunene stavim....

Moram zvati iduci tj.doktoricu za novu uputnicu za kontrolu urina i krvi,nisam vodila dok pije antibiotik,a i cijepljenj nam zbog toga kasni....

Inace gore joj se pokazale jedinice,bas se bijele,samo da provire i mala prelazi u kategoriju ajkula
user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 385
7.10.2016 14:33:25   
noemaa
snjeguljice, tvoj n je jaaako dug, bit će visok dečko! a i težina!!!user posted image moj ima 7 kg, a mjesec dana je stariji...
za kapu... ah, stavila sam mu danas.pamučnu, naravno, vunene ćemo zimi. tu kod nas je dosta puhalo na mahove, a nosim ga u MT, dakle, nema zaštitu kao asin ilan. a kako je tek imao upalu iha/grla, stavila sam mu neku prikladnu kapicu. a kad bismo došli npr.na sunce da nije ništa puhalo, onda bih mu je skidala. tako stalno. user posted image ne želim da se preznoji, ali u hladu uz vjetar bome je dobro došla... ti? inače gledam po sebi. kako ja, (ja sam osjetljivija), tako i njemu.

as
, tvoj se vozi u kolicima? košara ili?

danery
, ajme, dobro da si skužila da curi plin, ni ne želim pomisliti što se sve moglo dogoditi!!!user posted image user posted image jesi brzo razluftala prostoriju?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 386
7.10.2016 21:59:26   
Snjeguljica_83
Noema, sad u utorak je bilo jako hladno, oblačno i puhala je bura pa sam stavila pamučnu kapu, deblju jer za sada jedino nju imam, naime dobila sam je, ali moram kupiti nešto prikladnije,,,

Moj je još u kolicima, u onom ravnom dijelu naravno. Ono što me muči jest da mu je to KNAP!!! user posted image On je doslovno od početka do kraja košare! I što sada?user posted image U dio u kojem se sjedi ne može još.... Mali je za to... Čak i kad mu obučem malo deblju majicu, vesticu, ruke su mu deblje pa mu je i sa strane malo...user posted image

U čemu su vaša djeca?user posted image

Za mojim sinom će se sve djevojke okretati!user posted image

Znam se uhvatiti da gledam dečke od kojih 15 g i mislim si: moj sin će biti takav, velik, ajme!user posted image
A jednom na kavi u kafiću za stolom je bio jedann dečko od cca 30 g, zgodan jako, i za njega sam pomislila: moj sin!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.10.2016 22:01:10 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 387
7.10.2016 22:17:54   
noemaa
snjeguljice, a nosanje, kako stojiš s time? s obzirom da ti maleni više neće stati u kolica user posted image user posted image user posted image imaš li ergo, MT, klokanicu ili nešto sl.? mi smo stalno u MT, i super mu je, baš uživa. dobro, moj nije nikad ni htio čuti za kolica, meni je to SF kad netko kaže da se vozi u kolicima u košari... user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 388
7.10.2016 22:45:29   
Snjeguljica_83
Imam onu nosiljku klasičnu valjda. Staviš bebu unutra, gleda prema naprijed, bude ti na prsima
Ima dvije naramenice. I to sam dobila, ali E nije htjela u to. N nisam probala nositi. Čitala sam da to nije zdravi za njihovu kralježnicu!?

I zar je sad došlo do toga da ga nosim!? A čemu onda kolica, brate mili! :D
Evo ga pored mene. Budan kao da ie podne. Gospodin ubio oko do 20:40 i taman zaspao opet u 22 i put! Opet budan... A ja tipkam...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 389
7.10.2016 23:01:28   
Snjeguljica_83
Ma ne mogu vjerovati! Dok sam surfala i nisam sljivila N ni pet posto, osim davala dudu, gospodin se sam uspavao!
Prvo je bio na leđimaima i nesto mrmljao sebi u bradu i dudu, s onda se okrenuo na bok i zaspao@ Inace, okrenuo mi je leđa! :D

Naučio je cuclati palac, i to lijeve ruke. Ne sviđa mi se to cuclanje. Uvijek mu vadim ruku van. Naučio ie i uhvatiti stopalo, opet lijevom rukom. Još je rano za prognoze, ali zar ce biti ljevak? To može biti tek na prabaku i strica. Hm...

Odoh, laku noć!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 390
8.10.2016 22:33:37   
noemaa
Snjeguljice, pa nemoj brinut hoce li biti ljevak. Citala sam da prvih par mjeseci im je sve isto,i ako radi puno lijevom rukom,ne mora nista znacit. A i da bude,pa sto?!?
A za nosanje: ja imam MT i bas zdravstveno je super zbog kukica, a i blagodati s trbuscicem. U vecini slucajeva mi je na prsima, trbuscicem naslonjen na mene, dakle kicma mu je fino kao i kad ga nosis bez. Totalno se opusti i uziva. Meni kolica i prvi put nisu sluzila sve do perioda sjedenja. Vjerujem da ce i sad tako biti; kad g.pocne sjediti,bit ce mu zanimljivija okolina pa ce se vozit. Do onda se nosimo!!!user posted image meni to nije problem.cak i uzivam,blizu mi je,stalno ga ljubim i pjevusim. 😊

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 391
9.10.2016 0:46:36   
subby
Sto se tice nosiljki jako je vazno paziti da je baza ergonomski oblikovana, da nije preuska, znaci da noge i guza budu u takvom polozaju da tvore slovo M. Sto se tice nosenja prema naprijed ne preporuca se, eventualno malsimalno pola sata. Dijete je najsigurnije kada je okrenuto prema majci, noge u ovom polozaju jer tada je i kicma u blago zaobljenom C obliku. Dijete ne smije visiti iz nosiljke ili biti nisko u njoj. Mama ju mora moci poljubiti u glavu bez naprezanja, tada je visina bebe optimalna. Moj sad uziva u nosenju, setamo se vise nego ikada i svuda idemo. Super je prakticno, dudica mu ni ne treba, samo razgleda i kad se umori nasloni se na mene i zaspe, uopce ne place ni malo. Idemo i po kisi, ma stalno. Super lako i brzo u njoj zaspi. Ja sam presretna sto se konacno hoce nositi :)

Ma vrece za spavanje su i nama zakon, danas bas nabavila zimsku deblju za gospodina.

Hjooj i ja to radim kad vidim lijepe decke, mislim si, vid ga, moj sin, sve ce ga cure htjet user posted image

Fino vam klinci napreduju i spavaju, divno <3

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 392
9.10.2016 7:43:03   
Snjeguljica_83
Ma nema problema sko bude ljevak. Samo me čudi... :D
Ajde, probat cu ga staviti u nosiljku. Možda sam ja krivo služila pa se beba ne stavlja prema van!? Možda zato E nije htjela u nju?
Ali vidjela sam druge mame kako tako furaju bebe...

Boli li vas kicma od takvog nošenja??

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 9.10.2016 7:44:24 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 393
9.10.2016 7:56:54   
as1403
Jutro
Mi vec neko vrijeme nismo u kosari jer nam je mala. Koristimo jaje. On gleda okolo kada je budan i sretan je. On ima neku ziraficu pa ako bas ne moze zaspati grize joj nogice i zaspi..
Mi smo se probudili. Nesto nismo lijepo spavali, vrtili se,on je dva puta dojio...A noc prije je odspavao od 9 i po do 5 ujutro bez dojenja.

Neposredna veza do poruke: 394
9.10.2016 8:30:57   
subby
Ako mozes stavi tu sliku nosiljke ili mi posalji pa cu ti moci reci jel ergonomski ispravna. Ako nije, bolje ju nemoj koristit jer nije dobro za bebu i i ledja ce te boljeti. Mene ne bole, a setamo dva puta po dva sata.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 395
9.10.2016 8:33:28   
subby
Wow as, bravo! user posted image svaka mu cast hehe moj sad zaspe kad ga nosim u nosiljci. Sinoc sam po stanu imitirala hodanje vani pa je tek tada zaspao user posted image

Flo, gdje si ti? Kako bebac?

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 396
9.10.2016 13:29:08   
Snjeguljica_83
Subby slikat cu...
As, nemam jaje. Jedino da kupim, a sli za svega par mj.! Bzv.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 397
10.10.2016 9:17:41   
as1403
Jutro..
Snjeguljo nama je jaje as i do 13 kg je. Ali ako tebi ne sluzi kao as bezveze je kupovati..mi cim bude spreman prelazimo u sportski dio. Pa i sportski dio ti moze u lezeci?
Mi smo ok. Lijepo smo spavali..mene posjetila vjestica kako je kasnila vec sam mislila da sam trdna opet haha..mislim ja bi jos jedno ali ipak I mi ne bi imao niti godinu. Jos malo haha..

Neposredna veza do poruke: 398
10.10.2016 9:20:10   
as1403
I da vas pitam koliko vi kolicinski jedete? Ja jedem kao t-rex neopisivo puno ali sve ... slatko slano samo bi jela....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 399
10.10.2016 9:42:20   
danery
Jutro :)
Ja cekam drustvo za kavicu,a cura zaspala....danaa je neka njurgava...
Vi o jajima,ha :) mi Hanu vozimo u njemu kao as,ali ne i u kolicima,dignem sportski dio i tako ju vozam...
Joj,klopa....hah,ja ni ne jedem nesto previse,ali kad mi dode tren da bi nesti grickala,ajme....linc cokolade i kikirikija user posted image
Sto je najgore,ni sama ne znam sto bi grickala....
Kako stojite s kilama? Ja imam 87,2 vise nego prije user posted image ....kaze mi mama neki dan da bi trebala 75 imati po onome visina -110,a ja sa tom kilazom ko avet....80 taman,e sad trea skresat malo....

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!