Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 19.12.2016 15:11:12
|
|
|
|
noemaa
|
danery, natječe li se to OS sa ZG? ovakokako si opisala, zvuči baš lijepo! snjeguljice, koje za nedobivene poklončiće!!! ma što je Gradu ove godine? sramota, da neko dijete dobije, a neko ne... Baš se nisu potrudili. Mislim, i za sv. Nikolu je bilo sr... Tamo na bunarini, ne znam jeste li bile, curke iz PU? Ja mislila tko zna kako bajkovito, a ono, par pjesmica, i on 5 min i ćaos. A ma. U našoj općini je bolje: svako dijete koje prijaviš da nije uključeno u dobivanje poklona u školi ili vrtiću (mada ne znam za ikoje dijete u vrtiću da dolazi organizirano djedica?!?), prijaviš ga, i onda cijeli tjedan možeš doći bilo koji dan u kuću djedice i tamo se klinci provesele, a usput dobiju i poklon od djeda mraza. mi planiramo sad u četvrtak otići... večeras na priredbu velikog, nadam se da će pjevati jer je u vrtiću po tom pitanju sramežljivko, a kući mi je sve izrecitirai, odpjevao, odglumio... malog puštamo doma jer se dide velikodušno ponudio da ga čuva da "jadan mali ne ide u gužvu i buku" ajde, pustit ću ga, izvadila sam mlijeko iz škrinje, sad se odleđuje pa ću mu ga pustit nek se dide snađe! ajme, nadam se da će obojica biti zdravi i veseli kad se mi vratimo
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 19.12.2016 18:35:07
|
|
|
|
subby
|
E i moj isto ima crveni obraz, a zubu ni traga. Ja ga mazem stalno, pogotovo kad idemo van, al kad je sve mokro sto on takne Zene, koje kolace pravite za Bozic? Jel planirate stogoda? Jeste bile kod zubara? Ja sam se narucila iza nove godine na ciscenje, nisam bila od 3./4.mj... Moj spava po noci dobro. Sinoc oko 22 se probudio i poceo plakati, uzeo ga mm, a on jos vise. Na kraju ga ja preuzela i prestao plac. Cudno.. Kod nas sinoc padao snijeeeeg! Bravo za bebe sto puzu , nema vise ostavljanja na jednu sekundu
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 19.12.2016 19:52:14
|
|
|
|
as1403
|
Vecer... Mi jos malo pa na spavanac.. Subby super za snijeg i ja bi.. Noema bravo za puzavca hahaa. Moj jos po vojnicki nije se jos digao na sve 4 ..ali ima ga svuda On pljesce na tasun tasun ahahahha bas je smijesan.. Mi sno danas papali palentu s maslinovim i ok je proslo. Uzela sam u telece kosti kako pise na ovom papiru od patornazne da moze juhica pa cu to sutra.. mozda sam nemajka ali ja njemu i oko 6 dam samo malo jabukice kruskice ili banane jer samo mljacka.. a to je par zalogajcica i on je bas sretan..nije to obrok vise je ono samo malo tek tako.. daneey lijepo je kod vas..
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 20.12.2016 3:16:55
|
|
|
|
danery
|
Evo mene u ludo doba nije gluho,mm hrce ko top mala se probudila sisati i okrenula se u mraku na stomak i u dreku,tako se vec neko vrijeme iz sna prene i kad skuzi da nije na ledima-aurliiiii. . sreca pa moji cvrsto spavaju pa ne moram i njih jos uspavljivati,hahhaha,al da bi mi nekad dobro doslo da ju mm uspava u noci,bi....al nista od toga jer se njemu dernja iz petnih zila.... sad sam ju strpala u uzu vrecu pa cemo vidjeti.... as,i ja kuham juhicu od kostiju,trknem u expres lonac i super,inace tko bi ju docekao sutra mi dolazi prijateljica nakon dugo vremena s malom na kavu ,pocela je raditi,pa nikako da se vidimo....bas se veselim... uf,opet gospa njurga,idem na strazu
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 20.12.2016 8:01:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro Noema, bili smo par puta čekati Sv. Nikolu i uvijek je takav program.... Bzv. Subby, sniijeeeg! Kolač cu praviti samo i isključivo jedan, kremasti jer takvog voli moj mužek. Z orasima. :D Našla sam jedan recept: bizkit od oraha i kakaa, krema od mlijeka i brašna plus orasi. Dakle, biskvit, gore krema i prekriveno cokoladnom glazurom. Nisam nikad pravila... Mi jeli palentu, nije mu fino. Ma danas cu u kasicu od jabuke samo lagano dodati palentu, da ne dominira.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.12.2016 8:13:11 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 22.12.2016 9:13:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro Mali se noćas budio kao navijen na dva sata: 1, 3, 5, 7. Najbolje mi je kad se usred noci probudim s pidignutom pidzamom, zagrljena sa sinom i nemam pojma sto sam radila, premda je očito. Sutra.i E ima priredbu. Noema, kakav je N bio na svojoj priredbi? Hocete pustiti djecu na praznicima par dana ili? sutra ćemo ga probati staviti u drugi.dio kolica, mislim da je krajnje vrijeme. Em ne stane u ova vise, em se diže, okolina ga.sve vise zanima. E. Znate kako ga.sestra.zove od milja: noelko paprenko znamenko tralenko. Sto je najgore, počela.sam i ja.to ponavljati...
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.12.2016 9:16:13 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 22.12.2016 9:43:45
|
|
|
|
danery
|
Jutro :) Mi spavale do pola 9 :o madam se naspavala do pola 1,pocuclila mlijeko,odvalila do 6,sisala i paf natrag do pola 9,hehee malo mi pocela kasljucat pa sam ju inhalirala,nos cist vidjet cemo sto ce biti.... gibam,njurga,vrti se,hoce sisat ....
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 22.12.2016 15:40:06
|
|
|
|
subby
|
Sto vise sposobnosti otkrivaju, sve je zabavnije :D Moj konacno vratio opet dvosatno drijemanje popodne, stigao i meni Bozic Danery, kako ju inhaliras? S inhalatorom? Kolac se cini bas jednostavan, moj isto voli kremaste, a i ja. Ja sam nasla neku filbert tortu od ljesnjaka pa planiram nju posto ju mislim i nositi. Nisam bas sugo pravila kolace, fali mi. Sad se bas veselim, vec sam kupila sastojke!
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 23.12.2016 23:40:36
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice,noa mi bio super na priredbi,dao sve od sebe u pjevanju i plesanju,bas su mi suze krenule od ponpsa ljubavi... moj J sad spava od sedam,bez budenja i cicanja. hranu ostalu i dalje odbija ... nema nas ovih dana,sve smo u pripremama kolaca,ha?
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 24.12.2016 19:49:35
|
|
|
|
subby
|
Ja sam danaa bila u motanju sarme, dragi ribu i francusku, a sto se kolaca tice, sutra dovrsavam jer mu se ranije prispavalo. Jel kod vas bijeli Bozic? Kod nas 7 stpnjeva s hladnim vjetrom. Zelim vam svima najbolji Bozic ikada! ❤
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 25.12.2016 8:00:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Sretan Božić, drage moje! Zelim vam mir i radost u srcima, a obilje ljubavi neka vas okupa u ove blagdane. I neka ti osjećaji potraju i traju... Cijelu godinu u vadim obiteljima i oko vss!
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 25.12.2016 20:52:10
|
|
|
|
subby
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Sretan Božić, drage moje! Zelim vam mir i radost u srcima, a obilje ljubavi neka vas okupa u ove blagdane. I neka ti osjećaji potraju i traju... Cijelu godinu u vadim obiteljima i oko vss! Hvala, takodjer! Pridruzujem se ovim lijepim zeljama :)
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.12.2016 0:10:03
|
|
|
|
danery
|
Sretan Bozic i od nas :)
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.12.2016 15:39:29
|
|
|
|
noemaa
|
svima lijepe trenutke sa svojim najdrazima
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.12.2016 21:51:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Gdje ste?? Malac prehladjen.. Nos zacepljen i curi voda... Nocas spavao bzv, nikako, bljakasto, izmucio me... E da, locdo je sisati kao lud. Mozda skok, mozda prosla faza izlazsnja zubi pa se unormalio, mozda buban pa ss tjesi? E kod mojih jednu noc, mm i ja sretni. Dobila sam tablet od mm, kcer misli da je njen pa eto neka bude tako. Dijelimo ga I sad vidim koliko mi je lakse surfati plus pisati post! Veceras ga stavili u sportski dio kolica, bio miran kao bubica. Na kraju zaspao. Sutra csmo isprobati dnevnu set_nju i spavanac. Jeli tikviicu, prolazi tako tako, bit cd bolje kad se pocne mijesati s necime. Gdje cete za novu?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.12.2016 21:57:30 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.12.2016 21:47:08
|
|
|
|
noemaa
|
mi počeli konačno papati.mic po mic,ali ide. i danas je sam sjeo. i stalno se diže u pužući položaj.onak na koljena,guzu u zrak... i danas prvi dan od svog rođenja da nije imao stolicu. kako su vaši? mi za doček ostajemo doma, dolaze nam seka i femili...tako da 3 dečkića od 4, 5 i 9 god. i bebač u krevetu,naravno. valjda ćemo preživjeti. a planiramo i nekamo na doček u podne. sad su u modi pa da N i to doživi. ako nam se svidi, da znamo za iduću godinu. kako su prošli božićni pokloni?
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.12.2016 7:45:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, bravo za sjedenje!! Ovaj moj je lijen... Ne voli biti na trbuhu, voli se okretati s trnuha na ledja i obrnuto, ali se pocne ljutiti nakon nekog vremena! Kako ce nauciti puzati ili sjediti, ako ne budna trbuhu i vjezbao?! Najradije bi bio na rukama i u krilu kod nekog, a tako nista ne vjezba. Sto se tice kakanja, vise nije samo dojena beba, tako da se i stolica mijenja…. Docek u podne imas na klizalistu na Karolini. Pokloni prosli super! Svi sretni i zadovoljni. Mm radi za docek, tako da cu biti sama s klincima. prvi put u 11godina veze necemo docekati zajedno...Mislim da ce petarde i vatromet probuditi N. E i ja cemk gledati crtice do pola noci. Planiram pustiti neke snimke koje imam, toy story i tako... Spavat ce popodne, tako da izdrzi.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.12.2016 7:52:50 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.12.2016 20:59:06
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljo,bit ce ti to zenski docek
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 31.12.2016 7:42:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, pravi zenski pidzama party! Mozda je i ne stavimo spavati, zamisli da me jos zeza pa da od uzvudjenja ne zaspi lako veceras…… jos ako budem morala biti uz malca...…
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 31.12.2016 15:11:06
|
|
|
|
noemaa
|
ma ja mislim da ce ti se skljokat na kaucu ko lopta u ponoc i po,ako izdrzi... bas me zanima kako ce moj izdrzati. bili na doceku u podne,za djecu je sasvim ok. curke,unaprijed lijep provod gdje god bile (a pretpostavljam gdje cemo sve biti )!!!
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 31.12.2016 18:27:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo jedna petarda ga probudila iz trećeg spavanja... Pas mater, što me tek čeka!!!! i mi bili na doleku, lijepooo
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 1.1.2017 22:37:05
|
|
|
|
noemaa
|
sretna vam nova,nek bude zdrava! ja danas temp.38,8, a J mi nije dobro.svakih sat vremena place neutjesno,dali mu dva cepica i opet tako. sad ga je mm odveo na hitnu.isla s njim kuma. nadam se da ce mu pomoci. ma nek kazu da su samo zubici,ja hepi. samo da nebude gladan tamo...
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 2.1.2017 8:45:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro Svako dobro u Novoj! Noema, bas tako, nek bude ZDRAVA! Jao, mali mis J.... Kako je?? Drago minje da je poceo polako papati. Gdje ste? As, Subby, Danery ti opako zabusavas!
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 2.1.2017 21:56:58
|
|
|
|
noemaa
|
evo,navodno su to samo grcevi. makar djeluje strasno. sinoc se budio i plakao,ridao svakih sat vremena. sad mi se opet probudio u istom tonu pa smo mu dali neofen. da je bar meni bolje,ali bez lekadola,stalno sam na 38,8. pitam se,odakle ti grcevi? jucer sam jela kupus,pa to povezujem,ali danas nisam... kako ste vi,curke?
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 3.1.2017 8:08:12
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,sretan ti rođendan draga,puno zdravlja,sreće i debelih žifčeka uz tvoje haharice!!!
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!