tikica_69 -> RE: malo viceva.. (13.10.2009 9:53:21)
|
Došao upravitelj zatvora u celiju i pita Crnogorca: 'Zasto ne ustanes kada ulazim?' A Crnogorac ce na to: 'Meni su rekli da moram odlezati dvije godine.' Dvije plavuse kupuju karte u kazalistu. 'Za Hamleta?', upita blagajnica. 'Ma ne, za nas dvije!' Razgovara mladi bracni par: - Sta mislis, draga, kakav ce biti nas sin? - Isti kao ti! - Kako znas? - Pa eto, bocica mu je draza od sise. Usla dva misa u videoteku i pocela jesti filmsku traku. Pita prvi mis drugog: - Jel` dobar film ? - Dobar, dobar...samo je knjiga bolja. Mali komarac se vraca kuci nakon svog prvog, probnog leta. - I kako je bilo sine? - pita ga mama. - Fantasticno! Svi su mi pljeskali. Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noci? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, pa tko sada drzi predavanje? - Moja zena. Mujo se zaposlio u muzeju. Nakon nekoliko dana pozove ga sef: 'Mujo, nismo zadovoljni tvojim radom.' 'Što hocete, radim ovdje tek dva dana, a vec sam prodao dva Picassa.' ˇ Pita Perica mamu: 'Mama, lete li andjeli?' 'Da, duso, lete.' 'Sinoc je tata rekao dadilji 'andjele'. Kad ce ona letjeti?' 'Sutra, dušo.' Stoje policajac i plavusa pored jezera po kojem pliva patka. Odjednom plavusa uzvikne: 'Vidi roda!' 'Nije to roda, nego pelikan, a od njega se prave gumice', kaze policajac. Došao bracni par u savjetovaliste zbog seksualnih problema. Pita ih savjetnica: 'Kad ste se posljednji put seksali?' A muz ce na to: 'Ja jucer." Svekar kaze zetu: 'Sad kad si se ozenio, nadam se da vise neces raditi gluposti.' 'Necu, ovo je bila posljednja.' Plavusa treci put zove konobara: 'Molim vas jos jednu kocku secera.' 'Pa vec ste stavili sedam kockica u tu kavu?!' 'Znam, ali sve su mi potonule.' Usao Mujo u ducan: 'Molim vas kilogram limuna!' 'Hocete vrecicu?' 'Jok, sutat cu ih do kuce!'
|
|
|
|