lueman -> RE: malo viceva.. (6.11.2009 9:06:14)
|
Jednog dana u Rajskom vrtu, Eva pozove Boga: - Gospode, imam problem! - U čemu je stvar, Evo? - Pa, znam da je ovaj prekrasni vrt s divnim životinjama i urnebesno smiješnim zmijama samo moj, ali jednostavno nisam sretna... - A zašto, Evo? - Usamljena sam i već mi je muka od ovih jabuka. - U tom slučaju, postoji rješenje. Stvorit ćemo ti muškarca. - Što je muškarac? - To će biti jedno nesavršeno stvorenje, puno loših karakteristika. Lagat će, varati i biti častohlepan; sve u svemu neće biti lako s njim. Ali... bit ce veći, brži i voljeti će loviti i ubijati. Izgledat će smiješno kad je uzbuđen, ma neka te to ne brine. Žalila si se, pa će on biti u stanju ispuniti tvoje fizičke potrebe. Kreativnost mu neće biti jača strana, a uživati će u dječačkim stvarima, poput tuča i udaranja lopte naokolo. S obzirom na danu mu pamet, trebat će i tvoj savjet da može normalno razmišljati. - Zvuči sjajno - reče Eva ironično podižući obrve. - A gdje je tu kvaka? - Hm... Pa, dobit ćeš ga pod jednim uvjetom. - A to je... - Kao što rekoh, bit će ponosan, arogantan i samoljubiv... Zato ćeš mu morati dopustiti da vjeruje da je stvoren prvi. I zapamti, to je naša mala tajna... Znaš već, kao žena ženi...
|
|
|
|