Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:50:46
|
|
|
|
dominik
|
onaj kiseli smjesak he he he
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:52:00
|
|
|
|
Zvonki
|
Dominik, ja i ti najviše u ovoj našoj tužionici. Mora da smo neke ogorčene babe, ha?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:54:35
|
|
|
|
Zvonki
|
Još da se potužim kako su cure još budne i cereću se u sobi ko' male kozice. Bože, šta im ima biti tako smješno u 22,53 h?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:54:46
|
|
|
|
bomboncic02
|
pridružujem se i ja
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:56:08
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Dominik, ja i ti najviše u ovoj našoj tužionici. Mora da smo neke ogorčene babe, ha? babe da...ogorcene hmmm tesko
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.6.2009 22:57:39
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Još da se potužim kako su cure još budne i cereću se u sobi ko' male kozice. Bože, šta im ima biti tako smješno u 22,53 h? a slatko, pa bolje i to nego da se svadjaju...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 11:26:30
|
|
|
|
ZVRK
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kako sam ljuta i bijesna na personal na kbc rebro.nikako da se netko javi na telefon za zivkam od 8 i po . užaš,užas,užas danas grizem
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:09:43
|
|
|
|
ket
|
NE MOGU PRESTAT PLAKAT ovo dijete će mene raspametit osjećam se ludo...glupo...ljuta sam na sebe i na sve....zašto se to dešava...uvijek nešto a mene strah evo sad prije pola sata spava dijete i počeo ispuštat neke zvukove ja k njemu a on diše tako da mu trbušćić ide visoko visoko i onda ništa...par sek ne diše pa zacvili i opet,srce mi je stalo...poplavio je oko usta...ja ga digla neće se probudit..malo ga stresla i probudio se ali naravno plač...sad opet zaspao...a ja strahujem i gledam non stop,sad je mirniji ali opet na trenutke kao da stane disanje...sad neznam da li je tako bilo prije sad mi je sve čudno ....njegova dr radila ujutro zvala ju pola sata zauzeto a sad više ne radi pooooluuuudiiiit ću....da li je sanjao?da li nešto ne štima?ne znam,ali vrti mi se u glavi od straha i nemogu prestat
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:11:13
|
|
|
|
ZVRK
|
mislim da mu nije ništa ali da bi sebe smirila nazovi hitnu pa samo pitaj za informaciju
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:11:44
|
|
|
|
m600
|
joj draga ne znam što savjetovati...možda da odete na hitnu??? žao mi je
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:12:12
|
|
|
|
dominik
|
ja bi nazvala hitnu i pitala...nadam se da nije nista al nemas kaj izgubiti ako nazoves
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:15:20
|
|
|
|
anaxx
|
ja bi odmah zvala HITNU, nemoj čekati.... bolje da ih zoveš pa da je sve ok nego da ... ne znam...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:16:04
|
|
|
|
ket
|
čekam mmada dođe....neda mu glupi šef ranije pa akose ponovi vozim ga...nemam baš iskustva dobra sapozivom hitnoj, otpile
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:16:46
|
|
|
|
Candy
|
Joj draga,nemam bebu pa ne znam što ti savjetovati,ali nazovi hitnu kako su cure rekle da budeš mirnija...nadam se da će sve biti ok,mišek mali
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:17:24
|
|
|
|
m600
|
ma ja vjerujem da nije ništa opasno...ti se samo smiri...moraš biti pribrana u takvim situacijama
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:18:14
|
|
|
|
miha
|
stavi ga na bok sada,rekla si da opet spava..jel ti jeo prije nego se ovo desilo?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:18:27
|
|
|
|
ZVRK
|
zovi 112. meni su bili jako ljubazni. kaži da ti se kod tvog doktora nitko ne javlja
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:18:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
ket misli samo pozitivno....bit ce to sve u redu,mozda je nesto sanjao ili ga malo nesto muci....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:19:22
|
|
|
|
ket
|
nije...jeo je sada prije nego je opet zaspao....
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:23:25
|
|
|
|
miha
|
stavi ga da spava na bok(bolje na desni),a kad ti dođe muž idite da ga pogleda dežurni pedijatar..vjerovatno nije ništa,ali bolje da budeš sigurna..
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:26:58
|
|
|
|
miha
|
i možeš ga staviti na povišeni položaj.. kako je sad? jel ok?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:26:59
|
|
|
|
Marta j
|
Isto ti odi na hitnu.Da budes mirnija Joj sa djecom uvijek nesto.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:27:22
|
|
|
|
Krky
|
Ket, ja ne trčim dr-ima i nisam sklona panici, ali da mi se desi ovo što i tebi, pogotovo kad maleni poplavi, ne bih čekala. Savjetujem i tebi da zoveš hitnu, sve im opiši i reci da ne možeš do dr-a. Moraju doći.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:28:57
|
|
|
|
natalijax
|
slazem se sa zenama odi na hitnu zao mi je
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 14:30:11
|
|
|
|
Krky
|
I ako i pitaš za savjet, ko zna ko će ti ga otamo dati i da li će savjet biti pravi (kad sam ja pofurila nogu i zvala za savjet, dobila sam takav da me dr-ica poslije dobro naribala zašto nisam odmah došla i ko mi je dao takav pametan savjet isl. Idi, ili zamoli nekog da te odveze.
|
Anketa
imediorellakoje ime Vam zvuci nesvakidašnje, a zanimljivo?aurelia (
17%)
anastazia (
14%)
delora (
21%)
dita (
23%)
rahela (
24%)
Broj svih glasova: 173Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!