Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:31:45
|
|
|
|
twitty
|
necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:32:39
|
|
|
|
natalijax
|
kaj se boji,prcat uf ja bi bila sretna da se moj boji mom nikad dosta,
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:34:28
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: twitty necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh hoćemooo natalija moj je pročitao u trudničkoj uloživa za 3 prsta i strogo mirovanje i počeo kenjat i pametovat...a uopće ne moram mirovati...to ginić pisao radi komisije...i nemoš njemu dokazat...al svejedno mi je tak meden kad je pažljiv
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:37:29
|
|
|
|
natalijax
|
a je smjesan ,mm je sam to strah da nece moc mrcit,pao bi u komu,
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:37:54
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: twitty necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh hoćemooo natalija moj je pročitao u trudničkoj uloživa za 3 prsta i strogo mirovanje i počeo kenjat i pametovat...a uopće ne moram mirovati...to ginić pisao radi komisije...i nemoš njemu dokazat...al svejedno mi je tak meden kad je pažljiv onda fino kad udjes u 9.mj neka skace do mile volje da ti olaksa porod...a to ulozivo heh...i ako je ulozivo moze se samo polako i bez velikih akrobacija...najbolje sa boka...reko mi ginic koji je inace u penziji a bio na zamjeni
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:41:00
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: twitty necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh hoćemooo natalija moj je pročitao u trudničkoj uloživa za 3 prsta i strogo mirovanje i počeo kenjat i pametovat...a uopće ne moram mirovati...to ginić pisao radi komisije...i nemoš njemu dokazat...al svejedno mi je tak meden kad je pažljiv iskoristi ga sad dok je pazljiv,sexa ce bit do kraja zivota a trudna si sad pa nek te tetosi na sve druge nacine... ili ako je bas napeto zaskoci ga
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:41:41
|
|
|
|
natalijax
|
ef ja jos svom sta dam dam nek posti,malo nemrem ja to vise pratit ,nikad mu dost
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:42:29
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: twitty necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh hoćemooo natalija moj je pročitao u trudničkoj uloživa za 3 prsta i strogo mirovanje i počeo kenjat i pametovat...a uopće ne moram mirovati...to ginić pisao radi komisije...i nemoš njemu dokazat...al svejedno mi je tak meden kad je pažljiv onda fino kad udjes u 9.mj neka skace do mile volje da ti olaksa porod...a to ulozivo heh...i ako je ulozivo moze se samo polako i bez velikih akrobacija...najbolje sa boka...reko mi ginic koji je inace u penziji a bio na zamjeni s boka mene leđa bole i onda ja skviknem i on se usere (pardon ukaka) od straha
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:43:40
|
|
|
|
dominik
|
m600 bu ti djete celavo...pa morate rupice za lasi delat
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:44:23
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: twitty necu al me se sjetite u rodilistu kad legnete na trbuh hoćemooo natalija moj je pročitao u trudničkoj uloživa za 3 prsta i strogo mirovanje i počeo kenjat i pametovat...a uopće ne moram mirovati...to ginić pisao radi komisije...i nemoš njemu dokazat...al svejedno mi je tak meden kad je pažljiv iskoristi ga sad dok je pazljiv,sexa ce bit do kraja zivota a trudna si sad pa nek te tetosi na sve druge nacine... ili ako je bas napeto zaskoci ga ma nije ni meni iskreno do sexa baš al nekad zasvrbi (šalim se) imaš pravo kitty znam i zato iskorištavam svaki trenutak
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:45:02
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik m600 bu ti djete celavo...pa morate rupice za lasi delat hahahaha
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:47:26
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik m600 bu ti djete celavo...pa morate rupice za lasi delat hahahaha bum se ja smijala kad bus joj morala traku do 2 godine stavljati da se vidi da je curica
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:48:40
|
|
|
|
natalijax
|
kad te zasvrbi ti se posvrbi,il se naguzi
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:49:11
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik m600 bu ti djete celavo...pa morate rupice za lasi delat hahahaha bum se ja smijala kad bus joj morala traku do 2 godine stavljati da se vidi da je curica ugradit ćemo ekstenzije
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:50:30
|
|
|
|
natalijax
|
mene jedino svrbi,joj neznam kaj da radim sramota me ic onak neobrijana ,muku mucim kak ste vi to rijesavale
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:51:56
|
|
|
|
dominik
|
ja sam sam oprepone i noge sredila...za pregled i za porod nek se oni sa time bakcu...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:52:25
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: natalijax mene jedino svrbi,joj neznam kaj da radim sramota me ic onak neobrijana ,muku mucim kak ste vi to rijesavale ja upalim trimer i pokosim mm mi pomogne
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:55:35
|
|
|
|
natalijax
|
nece muz,da brije pa nemrem ic sa dunglom u bolnicu sram me
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:58:02
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: natalijax nece muz,da brije pa nemrem ic sa dunglom u bolnicu sram me ak mislis na porod...to bu ti teta tam sredila sa dva poteza
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.7.2009 23:59:07
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: natalijax nece muz,da brije pa nemrem ic sa dunglom u bolnicu sram me ak mislis na porod...to bu ti teta tam sredila sa dva poteza e da baš sam htjel to pitati...kako te briju u rađaoni? i šta ako se ja sama obrijem doma onda mi nemaju šta brijati
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.7.2009 0:01:15
|
|
|
|
natalijax
|
m600 bolje se sama ak mos ja prvi puta na slijepo se kod kuce,i onda me ova bricila,ljuti me sto sam dezinficiraju britvu
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.7.2009 0:02:10
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: natalijax nece muz,da brije pa nemrem ic sa dunglom u bolnicu sram me ak mislis na porod...to bu ti teta tam sredila sa dva poteza e da baš sam htjel to pitati...kako te briju u rađaoni? i šta ako se ja sama obrijem doma onda mi nemaju šta brijati a kaj bus se brijala kad bus trudove imala? kad dodjes ides prvo na pregled...pa te obrije od pice do guze jer ajcesce tu rezu ak treba i onda te klistira...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.7.2009 0:02:17
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: natalijax m600 bolje se sama ak mos ja prvi puta na slijepo se kod kuce,i onda me ova bricila,ljuti me sto sam dezinficiraju britvu kako ti znaš???
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.7.2009 0:03:12
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: natalijax nece muz,da brije pa nemrem ic sa dunglom u bolnicu sram me ak mislis na porod...to bu ti teta tam sredila sa dva poteza e da baš sam htjel to pitati...kako te briju u rađaoni? i šta ako se ja sama obrijem doma onda mi nemaju šta brijati a kaj bus se brijala kad bus trudove imala? kad dodjes ides prvo na pregled...pa te obrije od pice do guze jer ajcesce tu rezu ak treba i onda te klistira... pa brijat ću se svaki dan u 9 mj do poroda
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.7.2009 0:06:29
|
|
|
|
dominik
|
to bu ti zadnje na pameti kad te copi radjanje...ionak bu ti mozda potegla britvom za svaki slucaj ak nebus dovoljno obrijala...tak da ja se nebi sa time zamarala...he he ja kad sam radjala sam imala navijacke carape na nogama
|
|
|
Anketa
ime za curicuadryosijeknajlijepse ima za curicu?jasmina (
19%)
hana (
54%)
dalija (
13%)
azra (
14%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!