Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:19:12
|
|
|
|
mariola
|
ora mse opet vratiti na ovu temu Ovaj dotični što mi je upao u kuću dok sam ja raširenih nogu u minjaku sjedila na podu (misleći kako mm ulazi) pitao me može li se parkirati kod mene dok po ulici se raspita za smještaj. Ja kažem da može a njega nema, evo već dva sata. Ko zna di je on otišao a kod mene besplatan parking u sred grada ma da me je pitao, dala bi mu i deset dana parking al čisto je tip nekulturan.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:20:45
|
|
|
|
Zvonki
|
O Mariola, staneš još u minjak s trbuščićem? Blago tebi. (pazi što je meni upalo u oči u cijeloj tvojoj tužaljki )
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:22:41
|
|
|
|
mariola
|
o da da da
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:26:00
|
|
|
|
mariola
|
KAd smo već kod tužaljki...imam ja toga još. Jutros su mi iznad glave došla 4 njemca. Tulum mi je u kući već dvi ure, oni mrtvi pijani već odavno... I odjednom čujem ja razbi se nešto. Izađem na terasu smrdi... Kad ono njima pala (ili su je bacili) boca piva na moju terasu. I evo sad jedan od njih mete i čisti mrzim ljeto, jedva čekam zimu da ova gamad pijana ide doma
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:32:11
|
|
|
|
trudnica87
|
mariola,jel iznajmljujete apartmane?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:33:56
|
|
|
|
trudnica87
|
znam da nije tema ali sam pitam?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.7.2009 21:38:05
|
|
|
|
mariola
|
da. Cijelo ljeto. aj ako te šta zanima u birc pitaj da nas ne špotaju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 0:28:30
|
|
|
|
bomboncic02
|
grrrrr, grizem..ugrist ću poštara sljedeći tjedan!!!!! Dečko potpisuje preporučene pošiljke i ostavi ih u sandučiću...ja kupim svoju poštu svaki dan, ali ovo je od susjede pošiljka koja neznam kad je stigla a moram u roku 15 dana platit porez na kuću!! sva sreća pa sam otvorila jer sam mislila da je nešto za zgradu. već sam imala okršaj s njim zato što je potpisivao moje pošiljke, ali ovo, čut će me drugi tjedan, bezobraznik jedan kojemu se teško penjat na 4 kat, i meni je teško s dvoje djece i kolicima pa svejedno idem!!!!!! Sad takva moram u krevet
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 0:32:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 0:34:30
|
|
|
|
bomboncic02
|
zadnji put sam ga oprala da se cijelo stubište orilo, a onda moja glupa svekriva je rekla da patim od depresije postporođajne i da ja nisam tako mislila..naravno da sam mislila!!!sad kad sam se sjetila toga ljuta sam i na nju opet!!
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 0:38:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 0:39:38
|
|
|
|
bomboncic02
|
I ja cenzuriram svaku svoju riječ koju imam za nju !
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 22:38:56
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja ću nastaviti niz-izgleda da se samo javljam na ovu temu . Tužna sam jer sam morala podsjećati muža na moj imendan danas, ljuta sam jer apsolutno nitko s muževe strane mi nije imendan čestitao. LJUTA sam JAKO na gospođu čistačicu koja nam stubište čisti-danas ga je "čistila" samo je digla prašinu i od 5 katova ona oprala samo prvi, halo?! Sutra vodimo opasne razgovore... Isto tako sam jako tužna jer sam morala voditi ozbiljne razgovore s mužem.. malo me zanemario u zadnje vrijeme, pa sam ga morala podsjećati na nekakve osnovne stvari koje bi trebao dijelit sa ženom, a uz napomenu da za rođendan od mužića nisam dobila ništa, pa ni cvijetak ubran na livadi a kamoli nešto više. Eto toliko o trudu i mašti ljudi moji!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 22:56:20
|
|
|
|
natalijax
|
bomboncic samo ti njeu reci nek se nauci reda
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 22:59:29
|
|
|
|
bomboncic02
|
Očitala mu bukvicu već i rekla sam mu da su sljedeći dani koje ne smije zaboravit- Dan žena Godišnjica braka Majčin dan Rođendan i Imendan...pa zar je to puno datuma ?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 23:00:54
|
|
|
|
natalijax
|
a valentinovo
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 23:01:52
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Očitala mu bukvicu već i rekla sam mu da su sljedeći dani koje ne smije zaboravit- Dan žena Godišnjica braka Majčin dan Rođendan i Imendan...pa zar je to puno datuma ? Zaboravljaš da oni imaju vrlo sićušan mozak. Zato ja svom dok ne gleda u mobitelu umemoriram datum koji je važan
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.7.2009 23:08:37
|
|
|
|
bomboncic02
|
Pila sam čaj dok sam ovo čitala i pošpricala cijeli ekran od smijeha..jao meni sad još i čistit moram.. Večeras mi se neda to radit, imam drugog posla, ali ću to sigurno napravit + par dana prije da uspije nešto isplanirat. Valentinovo uvijek radi, tako da ga praktički i ne slavimo , to mi ni ne vrijedi stavljat na popis.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 0:11:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki, ovaj comment ti je ludilo!!! Danas sam baš u bedu zbog toga kaj s njim cijeli dan "pričam", tj. ja pričam a on je u nekom 10-om filmu i uopće me ne sluša ili me ne razumije... mislim, to je ili sićušan mozak ili skleroza ili nešto treće... uf!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 8:47:04
|
|
|
|
m600
|
evo da i ja svratim malo ovdje.... tužna sam jer je moja šogorica otišla na more a smatram da trenutno nismo u situaciji da se ide na more jer od mm-a roditelji ne rade...ona kaže na sve to pa nisam ja kriva što je moja glupa mama digla kredit i sad čeka mirovinu pa nema primanja....halooooo????? nego tko je kriv??? gospođica se školovala u zg-u 6godina i mama joj je plaćala sve...stan,hranu,garderobu jer nije mogla raditi i učiti...i to je sad hvala!!! boli me kako neki ljudi ne znaju cijeniti svoje roditelje....možda ja tako razmišljam jer nikad nisam imala roditelje također me zabolilo jer je šogi u jednom trenu naglasila kako se mama zadužila za naše svatove to nije istina jer smo mm i ja platili sebi svatove...također mi je nabila moje ekstenzije na nos : koje mi je mm platio.. pa ne bi si dopustila da moje hirove plaća svekrva.... i ja bih išla na more i kvasila dupe,ali kakve sam usrane sreće...novce koje smo trebali dobiti od povrata poreza je uzeo MUP za neku kaznu koju je mm napravio 2005... ništa me neće
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 8:50:33
|
|
|
|
inna
|
ne se sekirati...brzo pogladi bušicu i vidjet ćeš kako ćeš biti bolje volje kad te Petrica opali
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 8:53:22
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: inna ne se sekirati...brzo pogladi bušicu i vidjet ćeš kako ćeš biti bolje volje kad te Petrica opali najviše od svega me boli jer mučim to malo biće...ali ne mogu si pomoći... diraju me neke stvari jako jako i onda plačem i sekiram se kad sam prije čitala na rr-u da neke žene padaju u depresiju pitala sam se kako i zašto? pa beba im dolazi... sad vidim kako je to i nadam se da će me ovo sve što prije proći...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 8:56:14
|
|
|
|
inna
|
hoće draga, okrivi malo hormone za pretjeranu osjetljivost, narugaj se sama svojem stanju i bit će ti lakše. Tako sam ja radila u trudnoći. Kad me uhvatila depra radi injekcija i mirovanja, znala sam se našaliti kak sam napredna, odmah na igli ili ajd bolje i to nego da moram smotati i popljugati taj lijek.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 8:58:12
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: inna hoće draga, okrivi malo hormone za pretjeranu osjetljivost, narugaj se sama svojem stanju i bit će ti lakše. Tako sam ja radila u trudnoći. Kad me uhvatila depra radi injekcija i mirovanja, znala sam se našaliti kak sam napredna, odmah na igli ili ajd bolje i to nego da moram smotati i popljugati taj lijek. pokušat ću tvoju metodu hvala ti inna
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.7.2009 9:01:02
|
|
|
|
inna
|
ništa draga, zato smo ovdje...čuvaj nam Petricu
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!