|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
22.10.2010 13:54:08   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 801
22.10.2010 13:55:44   
pepeljuga
mala pcelica drzite seuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 802
22.10.2010 14:01:51   
cuba
Ajoj mrvica mala, pa to je nju stvarno dobro uhvatilo...nadam se da će kroz koji dan sve doći na svoje i da ćete s tim završiti sezonu ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 803
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 14:03:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 804
22.10.2010 22:02:10   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 805
4.11.2010 8:32:54   
mala pcelica
mi se prijavljujemo sa začepljenim nosom OPET! user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 806
14.11.2010 8:51:05   
mala pcelica
evo mi se opet prijavljujemo u kliniku sa curenjem nosa i kasljanjem user posted image pa dokle više!!??
vec dve noci place u snu i vice da ju boli,ali ne znam sta ...preko dana nista,osim kad spava opet ista prica ,baca se po krevetu i kmeci user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 807
14.11.2010 9:52:36   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 808
14.11.2010 9:54:24   
cuba
A mrvica mala, pa kako to više stalnouser posted image user posted image user posted image
Nadam se da će brzo proći ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 809
14.11.2010 9:57:10   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

A mrvica mala, pa kako to više stalnouser posted image user posted image user posted image
Nadam se da će brzo proći ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 810
14.11.2010 10:10:00   
mariola

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 811
14.11.2010 10:16:08   
nike1
mi od rodenja hropcemo i mucimo se sa nosom,a sad i jos neka prehlada jadnica jedva dise pogotovo navecer,a ja je mucim sa fizioloskom i pumpicom,al najveci je problem sljez kapat u nos vice koda je neko kolje meni je zao jadne ali moram je mucit valjda ce krenit na bolje...
pusa svima koji su prehladeni sa zeljom da to brzo prode...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 812
14.11.2010 10:18:12   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 813
   [Obrisani korisnik]
14.11.2010 16:21:50   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 814
14.11.2010 16:32:47   
nemirna mama

user posted image user posted image user posted image user posted image svima koji su bolesni i da što prije ozdrave.......

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 815
14.11.2010 16:41:53   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: nike1

mi od rodenja hropcemo i mucimo se sa nosom,a sad i jos neka prehlada jadnica jedva dise pogotovo navecer,a ja je mucim sa fizioloskom i pumpicom,al najveci je problem sljez kapat u nos vice koda je neko kolje meni je zao jadne ali moram je mucit valjda ce krenit na bolje...
pusa svima koji su prehladeni sa zeljom da to brzo prode...user posted image user posted image user posted image

meni je Antonio svako malo tako od rođenja do 1,5 god.....svaki drugi mjesec smo visili kod doktorice, šlajm mu curio u grlo i to ga je gušilo, u prsima mu hroptalo.....kad bi ga uhvatilo, taj bronhitis (tako nam je doktorica rekla) svaki dan bi išli n ainhaliranje....st vremena do siska sat do kuće....koma....i tu sad počinje priča, taman smo se vratili iz siska sa inhaliranja, bio je petak i trebali smo ići i u subotu i nedjelju ali nismo.....kod nas je navratio jedan svekrov prijatelj i pitao nas šta je s malim jer vidi da je iscrpljen i ja njemu sve kažem od A-Ž, a on meni veli pošto imamo konjei taman se jedna kobila oždrijebila da svekar umuze 1 dcl mlijeka  neka  ga procjedim i stavim 1 malu žličicu meda i neka to A popije......tako smo radili preko vikenda i kad smo u ponedjeljak došli na kontrolu uopće više nije hroptio i sve se povuklouser posted image od tad moj Tone nema više problema sa bronhitisom, sa hroptanjem sa šlajmom....doktorici nismo ništa rekli a tom čovjeku sam zahvalna do neba.......eto željela sam to podjeliti s vama

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 816
   [Brisano sporočilo]
14.11.2010 17:44:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu nemirna mama)
  Neposredna veza do poruke: 817
15.11.2010 12:22:30   
BUMBI
Evo i mi se prijavljujemo,D sinoć dobio temp 39.1,a jutros bila 38,pa smo išli opet kod doktorice(iako smo bili u petak i onda mu grlo bilo dobro),a sad mu je crveno i dobio je antibiotik i nema vrtića ovaj tjedanuser posted image ,pa je malo tužan što neće vidjeti prijatelje

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 818
15.11.2010 12:25:51   
pepeljuga
Nek nam Dino brzo ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 819
15.11.2010 13:18:44   
mala pcelica
da D brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image
i ja sam trazila mlijeko od kobile,al trenutno u okolici niko nema kobilu da se ozdrijebila pa da ima mlijeka user posted image pa pije kozje mlijeko ....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 820
15.11.2010 13:19:51   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

evo mi se opet prijavljujemo u kliniku sa curenjem nosa i kasljanjem user posted image pa dokle više!!??
vec dve noci place u snu i vice da ju boli,ali ne znam sta ...preko dana nista,osim kad spava opet ista prica ,baca se po krevetu i kmeci user posted image

Opetuser posted image
Pčelice kupi kupku i melem i sirup,vjerujem da će joj pomoći ako nije nešto što zahtjea antibiotsku terapijuuser posted image

jel to ona kupka i ostalo od dr. Tajsa il kako li već?

Neposredna veza do poruke: 821
15.11.2010 21:58:32   
nemirna mama
evo i nas.....jučer sve bilo ok...danas također sve ok.....sve do posljepodne kad se Martin probudio bio je sav nikakav kad večeras temperatura 39user posted image user posted image .........grlo mu je dobro, ne kašlje, nos ne curi ali zato danas cijeli dan kaka.....pretpostavljam da su zubići jer ne da dirati u desne.....nadam se da će sutra biti bolje.....jadničak mali stalno bi se nosao a bome ima ga šta i nosit, ima preko 12 kg

Neposredna veza do poruke: 822
   [Obrisani korisnik]
15.11.2010 22:37:35   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 823
15.11.2010 22:39:23   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Evo i mi se prijavljujemo,D sinoć dobio temp 39.1,a jutros bila 38,pa smo išli opet kod doktorice(iako smo bili u petak i onda mu grlo bilo dobro),a sad mu je crveno i dobio je antibiotik i nema vrtića ovaj tjedanuser posted image ,pa je malo tužan što neće vidjeti prijatelje

Ljubi mi zeta i vibram da već sutra bude ko novi ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 824
15.11.2010 22:47:49   
curice
Evo i nas u klinici:(.Laura je već 8 dan na ventolinu,inhalacija ujutro i navečer + još dva puta sirup(ventolin).Upala pluća je bila u petom mjesecu,pa se ponovila u 9 mjesecu,a sad se već danima borimo za svaki udah.I danas zovem bolnicu da je naručim na alergo testove i šok-naš termin je 15.03.2011 godine.
Gdje si ministre Milinoviću da ti pokažem našu listu čekanja:((((

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!