|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
15.11.2010 22:51:54   
pepeljuga
Ajme curice koma,pa sto se tolikoceka,uzas ziviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce curka brzo biti boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 826
15.11.2010 22:53:21   
novamama
ajme curiceuser posted image , koji datumuser posted image
i onda si prisiljen ići kod privatnika, a koliko to pak košta?!?!?!
ili naći vezu u bolniciuser posted image

joj nadam se da će joj ipak biti bolje, što kaže doktorica?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 827
   [Obrisani korisnik]
15.11.2010 23:05:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 828
15.11.2010 23:11:52   
curice
nažalost ono što nikako ne volim raditi,danas sam napravila-potražila sam pomoć da mi se preko veze sredi neki prihvatljiviji datum.Osijećam se odvratno jer ću možda nekom djetetu kojemu je svaki udah težak kao i mojoj Lauri,oduzeti njegovu prednostuser posted image user posted image user posted image
.Prekosutra ujutro ponovno moramo na kontrolu,pa ću se dogovoriti sa doktoricom šta raditi,ako veza ne upali:da li ići kod privatnika(ima neki privatnik alergolog u Makarskoj-Dr.Šegota ili tražiti dalje)

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 829
15.11.2010 23:12:04   
mala pcelica
curice pa to je uzas sto se toliko ceka user posted image
cvrči maja je isto,curi nos i dalje samo sto sad i kiše user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 830
   [Obrisani korisnik]
15.11.2010 23:13:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 831
15.11.2010 23:14:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: curice

nažalost ono što nikako ne volim raditi,danas sam napravila-potražila sam pomoć da mi se preko veze sredi neki prihvatljiviji datum.Osijećam se odvratno jer ću možda nekom djetetu kojemu je svaki udah težak kao i mojoj Lauri,oduzeti njegovu prednostuser posted image user posted image user posted image
.Prekosutra ujutro ponovno moramo na kontrolu,pa ću se dogovoriti sa doktoricom šta raditi,ako veza ne upali:da li ići kod privatnika(ima neki privatnik alergolog u Makarskoj-Dr.Šegota ili tražiti dalje)

curice ti moras gledati na svoje djete i neopterecivati se sa tim dal ces nekome produziti listu cekanja,ovo mozda zvuci okrutno ,ali tvoje djete je isto bolesno,svi se borimo kako mozemo i znamo user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 832
15.11.2010 23:20:17   
curice
nikada nismo imali ove probleme do one upale pluća u petom mjesecu.Od tada je sve krenulo.Nova upala pluća se pojavila nakon samo četiri mjeseca.Stalno kašljuca,ali ovo zadnjih 8 dana nije normalno ili sam ja nenormalan paničar.Kad krene napad kašlja,ona je izbezumljena jer joj nedostaje kisika,a ja sam izbezumljena jer joj ne mogu pomoći,a od straha ne funkcioniram normalno.
Možda je došla na naplatu sva ona vlaga u kojoj smo godinama živjeli,pa sad kad smo se napokon preselili trebamo i to otplatiti.

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 833
15.11.2010 23:23:50   
mala pcelica
nadam se da ce sve brzo proci,mozda je samo jaci bronhitis user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 834
16.11.2010 21:57:41   
BUMBI
Ajme curice nadam se da će biti sve u reduuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 835
16.11.2010 22:06:18   
mamice
I ja se pridruzujem nazalost tu. Moja sreca ima Laringitis i dobijo je pikicu i claritine te inhalaciju koja nikako nam neide user posted image jer neda na nos

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 836
16.11.2010 22:08:00   
novamama
curice, mamice, nadam se da će sve to uskoro proćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 837
   [Obrisani korisnik]
16.11.2010 22:09:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 838
16.11.2010 22:11:47   
mamice
I ja se nadam da ce ju svi bubini brzo ozdraviti user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

Neposredna veza do poruke: 839
26.11.2010 13:35:17   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

evo mi se opet prijavljujemo u kliniku sa curenjem nosa i kasljanjem user posted image pa dokle više!!??
vec dve noci place u snu i vice da ju boli,ali ne znam sta ...preko dana nista,osim kad spava opet ista prica ,baca se po krevetu i kmeci user posted image

naizad samo morali kod dr danas(ja sam se nadala da ce mozda proci samo od sebe,ali nema sanse) i dobila je dve inekcije pojma nemam kakve i sutra jos jednu...i naravno neizostavni ANTIBIOTIK-cefixim...ne znam ni dal je proslo mjesec dana otkako je pila sumamed user posted image i da ju inhaliramo sa bisolexom(to radim vec cjelo ovo vrijeme) plače mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 840
26.11.2010 14:10:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 841
26.11.2010 15:33:12   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 842
26.11.2010 20:26:24   
nike1
nadam se da ce ubrzo sve bit dobro user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
veliki poljubac Majici

< Poruku je uredio nike1 -- 26.11.2010 20:27:08 >

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 843
26.11.2010 20:36:18   
cuba
Nadam se da će Majica ipak brzo ozdraviti ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 844
26.11.2010 21:06:16   
CallamityJane

evo mi se opet prijavljujemo u kliniku sa curenjem nosa i kasljanjem user posted image pa dokle više!!??
vec dve noci place u snu i vice da ju boli,ali ne znam sta ...preko dana nista,osim kad spava opet ista prica ,baca se po krevetu i kmeci user posted image

naizad samo morali kod dr danas(ja sam se nadala da ce mozda proci samo od sebe,ali nema sanse) i dobila je dve inekcije pojma nemam kakve i sutra jos jednu...i naravno neizostavni ANTIBIOTIK-cefixim...ne znam ni dal je proslo mjesec dana otkako je pila sumamed user posted image i da ju inhaliramo sa bisolexom(to radim vec cjelo ovo vrijeme) plače mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pcelice izgleda da je Maji ozbiljno oslabio imunitet user posted image
Sta vam pedica kaze?

Neposredna veza do poruke: 845
26.11.2010 21:19:10   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Nadam se da će Majica ipak brzo ozdraviti ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 846
26.11.2010 21:26:10   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 847
26.11.2010 22:59:12   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Pcelice izgleda da je Maji ozbiljno oslabio imunitet user posted image
Sta vam pedica kaze?

niko nista ne govoriuser posted image ja je pitam danas da nam da uputnicu za ORL(kad nam je vec ono u Bgd propalo) ona kaze nema potrebe user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 848
27.11.2010 0:06:14   
CallamityJane
Sta vam je tacno propalo? Nisam bas upucena?
Zasto ne potrazis drugo misljenje?
Ona je stalno nesto bolesna, iscrpi to odrasloga a tek nju bebu kako je iscrpilo, a i tebe sto stalno bdis uz nju

Neposredna veza do poruke: 849
27.11.2010 10:09:59   
Indy
nadam se da će brzo ozdraviti. i moj patrik je bio takav, tek što ozdravi nako par dana opet isto. odlučila sam mu davati nešto za pojačanje imuniteta. kupila sam mu sirup na bazi meda i propolisa, (propolis je jako je dobar protiv kašlja).  odkad pije taj sirup već 3mj, nema curenja nosa, nema kašlja.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!