|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
27.11.2010 11:02:58   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Sta vam je tacno propalo? Nisam bas upucena?
Zasto ne potrazis drugo misljenje?
Ona je stalno nesto bolesna, iscrpi to odrasloga a tek nju bebu kako je iscrpilo, a i tebe sto stalno bdis uz nju

bili smo naručeni na pregled kod privatnika ORL u beogradu,kazu da je on najbolji u srbiji,al se on bio razbolio pa nam je termin otkazan...svakako cu je opet naruciti kod njega ,cim se malo skrpimo sa parama...ovo stvarno vise nema smisla...user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 851
27.11.2010 11:04:37   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Indy

nadam se da će brzo ozdraviti. i moj patrik je bio takav, tek što ozdravi nako par dana opet isto. odlučila sam mu davati nešto za pojačanje imuniteta. kupila sam mu sirup na bazi meda i propolisa, (propolis je jako je dobar protiv kašlja).  odkad pije taj sirup već 3mj, nema curenja nosa, nema kašlja.

dajem ja njoj med od petrovica na bazi maticne mlijeci za podizanje imuniteta,al ne vrijedi user posted image ...valjda ju antibiotici toliko sruse da nema sanse da se oporavi user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 852
30.11.2010 13:21:49   
pakić
Evo se i mi prijavljujemo po prvi put. U nedjelju imali krstitke, bilo jako hladno, a u ponedjeljak navečer, Kiki zakurio na 40... Jedva smo  mu skinuli temperaturu. Drugih simptoma nema, sad nana, ali ne pada ispod 38. Danas idemo dokt, pa ćemo vidjetiuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 853
30.11.2010 14:09:08   
mala pcelica
miš mali ,samo da ga brzo popusti user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 854
30.11.2010 14:15:51   
Duve
Da se i mi javimo...upravo smo pred izlječenjem od "Adenoviroze" za koju ja nisam čula dok ju Ema nije dobila...Prošli tjedan nam je svima bio pakao a najviše njoj...temeratura visoka 6 dana, točkice neke na grlu, nos začepljen u tolikoj mjeri da ni onaj nastavak za usisavač nije nimalo pomogao....al evo već par dana nema temperature, antibiotik je isto pomogao

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 855
   [Obrisani korisnik]
30.11.2010 14:50:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 856
30.11.2010 14:58:28   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Indy

nadam se da će brzo ozdraviti. i moj patrik je bio takav, tek što ozdravi nako par dana opet isto. odlučila sam mu davati nešto za pojačanje imuniteta. kupila sam mu sirup na bazi meda i propolisa, (propolis je jako je dobar protiv kašlja).  odkad pije taj sirup već 3mj, nema curenja nosa, nema kašlja.

dajem ja njoj med od petrovica na bazi maticne mlijeci za podizanje imuniteta,al ne vrijedi user posted image ...valjda ju antibiotici toliko sruse da nema sanse da se oporavi user posted image

pčelice,ne znam da li ti je to pedijatrica savjetovala,ali obavezno dok pije antibiotik neka uzima i prolife ili BIOrela baby.

Svim bubancima želim da što prije ozdraveˇ~~~~~~~~~~~~

NIJE MI NISTA ZA TO SPOMINJALA user posted image a zasto se to treba piti?? nije problem kupićemo i to...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 857
30.11.2010 14:59:30   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Duve

Da se i mi javimo...upravo smo pred izlječenjem od "Adenoviroze" za koju ja nisam čula dok ju Ema nije dobila...Prošli tjedan nam je svima bio pakao a najviše njoj...temeratura visoka 6 dana, točkice neke na grlu, nos začepljen u tolikoj mjeri da ni onaj nastavak za usisavač nije nimalo pomogao....al evo već par dana nema temperature, antibiotik je isto pomogao

bubica mala,vjerujem da ste se svi napatili pošteno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 858
30.11.2010 17:32:18   
Puli
eto i nas u nmkuser posted image

c. zakurila u vrtiću 38,2,žalila se na trbuh(probudila se u plaču kaže teta)

došli doma popila čaja,podrigla,i sad mirno spava sat i pol

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 859
30.11.2010 17:40:36   
mala pcelica
user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 860
30.11.2010 17:51:47   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 861
30.11.2010 18:02:19   
pepeljuga
Nek nam sva bolesna djecica ozdrave sto prijeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 862
1.12.2010 11:45:21   
cuba
Evo i mi se po prvi puta prijavljujemo u klinikuuser posted image user posted image user posted image
Već par dana mi R curi nosić a od prekjučer je dobio i temperaturu. Nije visoka 37,4 je bila najveća ali dovoljna da ga oslabi. Noćas uopće nije spavao a jutros je povratio doručakuser posted image user posted image
Otišli smo kod pedijatrice, dijagnoza- upala oba uha...dobio je antibiotik, kapi za nosić i na kontrolu smo naručeni u utorak.
Mrvica još i dobro sve podnosi iako je dosta blijed (trebat ćemo ponovno iza Nove Godine raditi krvnu sliku).
Malo vibrica za mog malog hahara da šta prije ozdravi ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 863
1.12.2010 11:48:29   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 864
1.12.2010 12:23:23   
BUMBI
Ajme,šta mi je zet bolestanuser posted image
Baš mi je žao,jadničak maliuser posted image user posted image user posted image
Sad će njemu biti bolje čim mu tata stigneuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 865
1.12.2010 13:09:03   
pepeljuga
Nek na R sto prije ozdravi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 866
1.12.2010 13:13:49   
CallamityJane
Rokic nam bolestan user posted image
ALi ne sumnjam da ce brzo ozdraviti kada se zdruze mamini i tatini poljubci user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 867
1.12.2010 13:51:19   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 868
   [Obrisani korisnik]
1.12.2010 14:11:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pticica)
  Neposredna veza do poruke: 869
1.12.2010 17:35:06   
ZVRK
eto i moj zvrkić dolazi na red u klinici-nažalost.....
malo prije mi govori da mu je hladno i počne sa ustima da se trese(folirao).
onda došao do mene i bio sav ledeni a čelo toplo.
ja ne budi ljena po toplomjer i on pokaže 38,1.
odjednom bez ikakve naznake da mu je nešto samo hladnouser posted image  i malo nos zeza.

eto njemu produženog vikenda sa mamom a mami se to baš sada ne sviđa da ja ne bi nešto sada još pokupila

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 870
1.12.2010 17:36:01   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 871
1.12.2010 17:39:37   
pepeljuga
Nadam se da je samo mala prehladica i da ce Zvrkic brzo ozdraviti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 872
1.12.2010 17:40:57   
ZVRK
hvala tete

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 873
1.12.2010 19:15:50   
cuba
Evo vibrica i za zvrkića maloga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 874
1.12.2010 19:19:38   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za roka i zvrkica

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!