Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:23:55
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image Jadno je radi ovog stanja u zdravstvu,jadno je zato kaj misle da buju za ciglicu kave imali sve kaj zamisle,jadno je zato kaj trebaju dat ciglicu kave da bi nekaj dobili...halouser posted image kolko to košta 10 knuser posted image ja sam se stvarno svega nadobivala al za odrađen posao,od parfema, do kikirikija...a kome dobro kavu i ne pijemuser posted image a gle ti najbolje znaš kako se tamo posluje. Ja osobno volim odnesti dok ako je nešto veće u pitanju. Recimo sestra koja se lječi već godinama, svaka 2-3 mjeseca odnese sestrama kavu i bombonjeru i tako svakoj. Doktoru ne dolazi s kavom to su uvijek vrednije stvari, ali kako kaže pa s njima sam svaki drugi dan i kroz to im se zahvali. Ja ne vidim ništa loše u tome pokažeš da si zahvalan na onome kaj rade za tebe
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:25:18
|
|
|
|
ninolina
|
ne prićam o tome kad dobijem iz zahvalnosti neg kad moraju dat da bi im nekaj napravila ma ja sam i za to ako će mi to pomoći
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:27:38
|
|
|
|
Bebys
|
xxl ja imam loseg iskustva ali sa doktorima ne sa sestrama bile su mi navazda o.k. pusa
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!