|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji?
30.9.2010 12:40:59   
Joanna

IZVORNA PORUKA: m600

tema je što vas je povrijedilo a ne tko?
napisala sam gore
neke cure među kojima sam i ja NEKAD smo totalno ignorirane
kad sam bila trudna na svako moje pitanje se odgovaralo brzo i dijelilo se puno mišljenja i savjeta
zato sam i ostala s vama
a sad kad pitam nešto ili otvorim neku temu javi se samo par cura i to je baš tužno
mislim da si trebamo odgovarati na teme o djeci a ne o ani magaš i tražiti izliku za fajt

Opet te moram potpisati ak kaj ću sad! Slažem se s tobom.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 51
30.9.2010 12:41:24   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: livona

Kao freška ili nova nije me nitko povrijedio, ali ruku na srce kad sam se tek ukljucila usla sam prvo u ono jutarnje cavrljanje (ne znam naziv) i dozivjeh IGNORE od jedne stare clanice to me bilo malkice zasmetalo ali s ovim vremenom koje sam ovdje uvidjeh da mozda nije primjetila moje jutarnje pitanje...user posted image

Ma o tome treba pisati. Pa jednostavno e možemo na sve odgovarati, pogotovo u birtiji. Ja sam pričam tamo sa cubom a ima i Imre i još nekih pa ne možemo uvijek baš svakoga zvati i pitati ili nešto. Meni je ustvari baš sad bed jer imru čak i ne znam baš jer je nova a nisam s njom puno pričala, pa si mislim šta da joj pišem user posted image
A u birtiju ti se ionako ulati ovako: BOOOOOK, JA SAM TU!!!!!!DAJTE KAVE.ŠTA IMA??? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 52
30.9.2010 12:43:39   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: livona

Kao freška ili nova nije me nitko povrijedio, ali ruku na srce kad sam se tek ukljucila usla sam prvo u ono jutarnje cavrljanje (ne znam naziv) i dozivjeh IGNORE od jedne stare clanice to me bilo malkice zasmetalo ali s ovim vremenom koje sam ovdje uvidjeh da mozda nije primjetila moje jutarnje pitanje...user posted image

Ma o tome treba pisati. Pa jednostavno e možemo na sve odgovarati, pogotovo u birtiji. Ja sam pričam tamo sa cubom a ima i Imre i još nekih pa ne možemo uvijek baš svakoga zvati i pitati ili nešto. Meni je ustvari baš sad bed jer imru čak i ne znam baš jer je nova a nisam s njom puno pričala, pa si mislim šta da joj pišem user posted image
A u birtiju ti se ionako ulati ovako: BOOOOOK, JA SAM TU!!!!!!DAJTE KAVE.ŠTA IMA??? user posted image user posted image user posted image

ti si Zvonki danas blentava ali skroz user posted image
livona neka te ne brine ignoriranje x puta mi se to desi, jos u bircu ako nas ima puno, samo sa zesticom ispod ruke mozes im privuci paznju user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 53
30.9.2010 12:43:46   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: MiniMama

ako nekog potpisem to je zato sto dijelim misljenje s tom osobom i ne da mi se nanovo pretipkavati. price o ulizivanju su mi smjesne.

Ovo potpisujem u potpunosti. Maloprije sam potpisala njanju u jednom njenom postu i sad neka svi misle da joj se ulizujem user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 54
30.9.2010 12:58:29   
m600
da zvonki sigurno se ulizuješuser posted image user posted image user posted image
mislim koja je meni svrha ulizati se nekome u dupeuser posted image
s kim sam dobra dobra sam,a potpisat ću ga ako dijelim mišljenje a ne zato što tu osobu volim ili joj se želim ulizati
gluposti

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 55
30.9.2010 13:02:12   
livona
Za birc kako vi kazete sve 555 user posted image user posted image user posted image   Vaznije su mi neke teme i pitanja na koja svi odgovorite user posted image user posted image user posted image A ovo za potpisivanje (zbilja mi nije potreba se nikome ulizivati) potpisem se kad se slazem s nekim misljenjem ali jednostavnije je napisati POTPISUJEM nego U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TVOJIM MISLJENJE I JA BIH NAPISALA ISTO DA MI SE DA TIPKATI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 56
30.9.2010 13:06:38   
Anoniman
Sve ignorirane, trk u birtiju!

Tamo sam ja prestala biti nevidljiva!

Šalu na stranu, da se uključim u ovu temu.
Mene ništa i nitko nije povrijedilo jer se ne dam. Iskreno, nije me puno briga. S nekim ljudima mogu više razgovarati, s nekima manje, ali svi ste mi ok. Iskreno, nemam baš nekih postova ni problema. Moja tema o Podobniku je imala nekoliko stranica, ali samo zato što je otišla ot. Ne smeta me to previše jer je često tako. Ja želim nešto, mami x ili y je to jako smiješno i ne može vjerovati ovo ili ono. Mislim da se najbolje ne uzbuđivati oko toga.

Ajmo tete u birtiju da si jedno pivce za živce drmnemo!!!

< Poruku je uredio Kejt -- 30.9.2010 13:07:33 >

(Odgovor članu livona)
  Neposredna veza do poruke: 57
30.9.2010 13:07:15   
ivanaa
Ja sam sad jako sretna jer me nitko nije prozvaouser posted image mislila sam da će bar 4 cureuser posted image .
Hvala na brzoj reakciji za čestitke,al zaista umjesto da se bavimo ovakvim temama bilo bi bolje da si dajemo čestitke.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 58
30.9.2010 13:08:10   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Ja sam sad jako sretna jer me nitko nije prozvaouser posted image mislila sam da će bar 4 cureuser posted image .
Hvala na brzoj reakciji za čestitke,al zaista umjesto da se bavimo ovakvim temama bilo bi bolje da si dajemo čestitke.

Čestitam što te nitko nije prozvao user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 59
30.9.2010 13:11:07   
Joanna

[

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvonki je danas nešto jako raspoložena. Jesi me nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 60
30.9.2010 13:14:30   
ivanaa
Čestitam ja tebi što si ti prozvana inaće te se samo za ljepo prozivauser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 61
30.9.2010 13:16:30   
Zvonki
Eto vidiš ivanaa, konačno se pokazalo moje pravo lice user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 62
30.9.2010 13:19:43   
Joanna
Da me krivo ne shvatite nisam ja ništa loše mislila! Meni je Zvonki baš super! Malo sam skrenula s temeuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 63
30.9.2010 13:22:08   
Krky
Daajte cure, kaj će nam ova tema...pa tu smo da se hrabrimo i podržavamo, pa nikom valjda nije namjera da povrjeđuje i ljuti drugu...a baš ako se desi...pa cure smo, trudilice, trudnice i mame...sve nas bombardiraju ili hormoni ili djeca...(muževi, mame, svekrve...), ne moramo i međusobno...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 64
30.9.2010 13:23:08   
Zvonki
Znate što je mene još povrijedilo? Što se na ovu temu JOŠ nije pojavio cinik da nam se pošteno ismije i onako kulturno kaže kako smo kokoši user posted image    

user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 30.9.2010 13:27:01 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 65
30.9.2010 13:27:06   
ivanaa
Ja sam osoba koja ima grdi jezik.Što na umu-to na drumu..al još nisam rekla svoje.To samo pokazuje vrijednost otvaranja ovakvih temauser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 66
30.9.2010 13:35:49   
Thea
IZVORNA PORUKA: m600

tema je što vas je povrijedilo a ne tko?
napisala sam gore
neke cure među kojima sam i ja NEKAD smo totalno ignorirane
kad sam bila trudna na svako moje pitanje se odgovaralo brzo i dijelilo se puno mišljenja i savjeta
zato sam i ostala s vama
a sad kad pitam nešto ili otvorim neku temu javi se samo par cura i to je baš tužno
mislim da si trebamo odgovarati na teme o djeci a ne o ani magaš i tražiti izliku za fajt

obožavam pljeskati i potpisivati
pa tako plješćem ivani i potpisujem ju u potpunosti
sramota je da na temama rođendana ima samo jedna stranica i to jadna a kojekakve gluposti tu su svi
samo se prepirete i uživate u tome...mislim da neke dotične osobe dolaze ovdje liječiti svoje živce
pogledajte jučerašnju temu čestitke sretan rođendan uspavana
samo vas par se javilo da joj čestita rođendan,a koliko vas je već na ovoj temi
svi se mi uvrijedimo nekad ali neke forumašice namjerno nameću svoje stavove i govore kako rr više nije što je nekad bio...
oprostite nije to zbog nas "novih" kako nas nazivate,nego je to upravo zato što se neke cure uvrijede i odu
a s kim su imale okršaj u to ne ulazim
mene je jako povrijedilo što na temama asocijacije mene se sjetilo samo 3 cure
i to one s kojima se rijetko čujem a one s kojima sam dijelila savjete i iskustva nisu se sjetile
ali nema veze.....ja se ovdje dođem zabaviti,čestitati rođendane,rođenja,čekati s trudnicama i iščekivati trudnoće
kad ste sretne vi sretna sam i ja
obožavam čitati kako su vaša dječica velika i što sve znaju isto tako volim podijeliti što je sve moja P naučila
ali u zadnje vrijeme to se na ovom forumu jako malo piše
tako da ste mogle vidjeti da i ja rijetko pišem napretke petre
svaki dan se prepirete oko nečega umjesto da pišete o nečemu što je vezano za ovaj forum
sad ću ja biti popljuvana što sam rekla svoje mišljenje

Potpisujem oba dva posta od m600 jer je točno pogodila ono što sam htjela ja ..Ovo crveno me pogotovo boli (mene se je sjetila samo m600) user posted image user posted image
S vama sam od početka svoje treće trudnoće i vi ste bile prve koje su nakon obitelji(mm-a i djece) saznale da sam rodila i vidjele slikice iz bolnice jer sam imala prijenos uživo user posted image
Sad imam osjećaj da zato jer branim svoje mišljenje koje ćesto popljuju da sam crna ovca.Zato u zadnje vrijeme izbjegavam ostale teme osim roćkasa i ako mogu kome šta savjetovati,a da nikog ne uvrijedim...

< Poruku je uredio Thea -- 30.9.2010 13:36:27 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 67
30.9.2010 13:39:36   
ivanaa
user posted image Thea

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 68
30.9.2010 14:03:23   
mamacita
Nitko me nije povrijedio. Jedno sto moramo non stop imati na umu je to da svi imamo svoje misljenje u vezi sa svim temama. Zivot je pre kratak da bi ljudi jos zapocimali ovakve on-line svadje i nesuglasice... ta takvih ljudi ima cijela hrpa u stvarnom zivotu. Dakle, ako nas necije razmisljanje ili komentari vrijedjaju, onda prijedji preko toga i odluci se ne zamarati s takvom osobom.

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 69
30.9.2010 14:28:09   
cokolada
nitko me nije osobno uvrijedio, kazem sto mislim i postujem tude misljenje iako bilo drugacije, ako netko provocira ne obracam paznju i to je to.
Ali me smeta, da na neke teme se uopce ne odgovara i diskutira, a svi smo na ovaj forum dosli prvenstveno radi djece i milijun pitanja koja nas muce, a to sto su se neke cure skompale pa su u bircu neka budu mene ne smeta, ali je cinjenica da se ostali ignoriraju,  eto to me ljuti.
Mislim da bi se trebalo diskutirati i odgovarati na teme jer tome forum sluzi.
Sto se tice rodendana i "vibrica" neka se nitko ne ljuti sto tamo ne sudjelujem jer mi se to cini proforme, sto ne znaci da ne mislim kako je nekome tesko ili da mu zelim sretan rodendan!

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 70
30.9.2010 14:38:00   
pincirotvajler
mene vrijeđa što neke misle da sam luda nimfomankauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 71
30.9.2010 14:43:22   
FIONA
kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 72
30.9.2010 14:46:17   
maja
moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva

isto tako ja još nisam naišla na niti jednu temu od kako sam ovdje na koju se nije odgovorilo, možda puno cura kao i ja neće odgovoriti na temu ako ne zna nešto o njoj, ali uvijek se nađe i onih koji će odgovoriti zato nemojte pričati da nema odgovora

vjerujte mi i kada kažem da je i prije tri godine bilo prepucavanja, ali se je sve riješilo na prvoj stranici i nije nam trebalo 5, eto to je jedina razlika kad spominjete stare-nove

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 73
30.9.2010 14:46:53   
ivanaa
Luđakinjouser posted image
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 74
30.9.2010 14:48:38   
pincirotvajler

Luđakinjouser posted image
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!