njanja -> RE: ishrana bebe od 3 mj (29.9.2011 10:36:56)
|
IZVORNA PORUKA: ribica1 A i čuj njanja forumi postoje da ljudi kažu svoja mišljenja, ne možemo svi isto mislit a najlakše je reć idem ča s ove teme zato jer ti se nečije mišljenje ne sviđa! meni bez obzira slažem se ja s nečim ili ne, prihvaćam tuđa mišljenja, pročitam ih i to je to! IZVORNA PORUKA: ivana st Ako je žena tražila savjet onda očekuje savjet a ne prodike i napade. Nismo na pazaru. Upravo to ŽENA JE TRAŽILA SAVIJET I većina nas JOJ GA JE DALA Dijete od 3 mj nema šta piti kravlje mlijeko ako je alergična na AD onda je dijete za daljnju proceduru u bolnici i otkrivanje uzroka. U takvim slučajevima RIJEČ I MIŠLJENJE JEDNOG PEDIJATRA je APOSOLUTNO NEDOVOLJNO. Jan kada je pao u vrtiću na uho i nateklo mu je, naša pedijatrica je rekla, mislim da nije ništa koliko ja vidim, ali evo vam uputnica pa odite isti čas na OTORINOLARINGOLOGIJU što smo i napravili....Tamo se utvrdilo da je nastao hematom i sljedeća 3 dana smo išli svaki dan na kontrolu, da je rastao, morali bi ga kirurški probušiti. Nekad se ne smijemo raditi dobrobiti djeteta zaustaviti na samo 1 mišljenju, pogotovo ako je tako da literatura i struka kaže jedno, a majke rade drugo.... Mene osobno boli briga, imam dovoljno muka i s vlastitim djetetom da bi se brinula o tuđem. Ovom djetetu želim svu sreću sa kravljim mlijekom i da izraste u veliku i zdravu curu i želim sreću mami u njenom neznanju. Međutim, ovaj forum čitaju i druge mame i druge trudnice, kao što si ribice i ti i tim mamama želim otvoriti oči kada dođu na ovu temu da se raspitaju BOLJE i da ŽELE I POTRUDE SE NAPRAVITI BOLJE!!!! Toliko od mene i ne odlazim zato jer imam suprotno mišljenje, kao što kažeš (iako je moje mišljenje, ruku na srce, jednako većini), nego zato jer ne mogu slijepima pokazati da je trava zelena, oni to ne vide..... SRETNO!!!!
|
|
|
|