Ira_ -> RE: Ishrana bebe od 3 mj (30.9.2011 13:34:37)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Ira_ Njanja zaista si mi draga, ali molim te ne lupetaj gluposti, kakav RR službeni stav. Šta pičaš ti!!! Ovo je FORUM kao i svaki dugi na koje smo došle svojom voljom i na njega dolazimo po razna mišljenja. Ira naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali ja govorim o profesionalnosti IZVORA, odnosno u ovom slučaju foruma... Npr časopis Mama i beba koji sam čitala uvijek je imao teme tipo: odabir BOČICA ili AD ili slično, ali bi napisali nešto u stilu: "moramo napomenuti da je majčino mlijeko najbolja hrana za dijete, ali ako ne možete dojiti na izbor imate bla bla bla". Tako smatram da bi se i moderator na ovim konfliktnim temama trebao javiti i naći par članaka i staviti linkove (hvala Bogu na RR ih sada ima) u kojima stoji ZBOG ČEGA dijete od 3 mj ne smije koristiti sokove i kekse....Nije sad stvar ove mame Lire, stvar je da će na ovu temu PONOVNO KAD TAD netko navratiti... Ovo sa službenim stavom govorim jer smo pred cca 1,5 god imali svađu oko pušenja za vrijeme trudnoće i dojenja i gdje smo mi koje smo zagovarale stav TO NIJE U REDU, zbog većine koja je imala svakakve razloge ZAŠTO IPAK pušiti bile na kraju popljuvane jer smo se borile za ispravan stav.... Dakle, mene briga tko će pušiti i dojiti i tko će svoje dijete hraniti kravljim mlijekom u dobi od 3 mj, ali mora postojati neko službeno načelo kojim se vodimo jer na kraju krajeva i u životu pratimo neke zadane norme.... Ne znam više što da kažem na sve ovo, Svi iz svega napisanog izvlači ono što njemu paše. I kada više nemate argumenata, onda se pozivate na službeni stav RR. To je isto kao da i ja pokrenem neku stranicu, nabacim par savjeta stručnjaka i onda se od mene traži da zauzmem neki službeni stav. Kakav službeni stav? Ja mogu imati svoje mišljenje i stav kao pojedinac, ali ponavljam ja ne mogu niti bih si htjela dopustiti takav snobizam pa na svojoj stranici prosipati neke "službene stavove" jer ja baš smatram da je to jedini ispravni put.
|
|
|
|