Ruža -> RE: Ishrana bebe od 3 mj (30.9.2011 15:10:42)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: modesty blaise I stvarno stoji ovo kaj Njanja veli....službeni stav bi trebao stajati i bit potkrepljen vjerodostojnom činjenicom (u ovom slučaju preporukom struke) a onda mi "priproste žene" možemo iznositi svoja mišljenja do mile volje i o njima raspredati bez dodatne neobjektivne cenzure jer teme se i kasnije iščitavaju i neko će možda po nekom naputku i postupiti Kakav službeni stav? Tko je službena ringeraja? [sm=zmeden.gif] Ringeraja smo mi, sve članice, one s manje i više postova, one s duljim ili kraćim stažom ovdje, isto tako i moderatorice. Ja sam ista ona trudnica pa mama Ruža bilo prije ili poslje moderatorstva, bilo u ono vrijeme kad sam stalno visila ovdje ili sad kad zavirim koliko stignem. Niti jedan moderator nije pristran, no ono na što će svaki reagirati je vrijeđanje na forumu ili udaljavanje od teme. Ružo, oprosti, ali MOJE MIŠLJENJE ( o kojem se stalno piše da ga smijemo imati, zar ne???)je da nisi u pravu. O.k. i dalje stojim iza toga da svi imamo pravo na svoje mišljenje sve dok nije uvredljivo ili sprdanje s nečijim tuđim. mama Ruža može svašta pisati, ali Ruža moderator bi trebala biti nepristrana i kada dođu ovakve konfliktne situacije bi trebala napisati nešto u stilu: Znam da vi mame želite najbolje za svoje dijete, ali stručnjaci kažu.....bla bla i onda navesti stručne članke...Eto to je bila moja ideja, sjetit ćeš se, i prije 18 mj kada je bilo pitanje pušenja u trudnoći ili autosjedalica.... Ruža moderator je nepristrana, ali je apsolutno protiv ne uvažavanja postojanja drugačijeg mišljenja, vrijeđanja i inog.. Jer činjenica je da onda na forumu 40 mama može imati mišljenje da se, karikiram navodeći ovaj primjer, djetetu od 3 mj SMIJE dati keks, a 3 članice imaju suprotno i tada će "POBIJEDITI" mišljenje većine. Njanja oprosti, ali ovo nije rat da je pitanje pobjede ili izgubljenje bitke. Malo fleksibilnosti, tolerancije i dijaloga ne bi škodilo. Pobogu tragično bi bilo kad bi se slijepo držali ičega? Iz svega navedenog svaka od nas će uzeti ono što njoj odgovara. Ni meni se osobno ne sviđa dosta toga, iznjeti ću svoj stav, dati savjet ako ga netko zatraži, no ne pada mi na pamet sprdati se ili omalovažavati ikoga tko ima drugačije mišljenje od moga. Molim i tebe i Zvonki da o mojoj kritici gledaju sa očima moderatora, a ne mame... I želim izraziti svoje poštovanje Nini moderatorici koja se uvijek vrlo realno javi na svakoj raspravi bez obzira slagala se s njom ili ne u datom trenutku. Njanja Ponavljam opet ovo je forum na kojem se dijele iskustva i mišljenja, stoga ne vidim razloga zahuktavanja pojedinih tema jer imam osjećaj da neki jedva dočekaju dobar fajt...
|
|
|
|