ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (7.8.2013 7:43:36)
|
Jesi ti, komarac, malo bolje s gubitkom kg? Iako, u ovom stadiju trudnoće to ne može nepovoljno utjecat na bebača, čini mi se, jer se on već uglavnom razvio - treba se samo malko udebljati, ali bi tebi moglo faliti energije pa ti to vjerojatno ne pomaže kod eventualnih vrtoglavica. Ja sam ti u istom sosu. Ne gubim kg, ali sam počela osjećati malaksalost prije nekih mjesec dana, u principu kad su počele ove prve žešće vrućine. Prvo bi mi se događalo samo u autu, u kojem ne palim klimu zbog male, a onda b i si šibnula nekoliko desetaka sekundi klimu ravno u glavu da me malko "osvijesti"... ali kasnije sam skužila da mi se dešava i u klimatiziranom dućanu i doma tako da i nema prevelike veze s vožnjom i to... Počela sam piti ponovo nekakav prenatal čisto da budem sigurna da nije neki nedostatak vitamina i minerala i to, ali zapravo, svugdje piše da je to uobičajeno za ovu fazu trudnoće pa se nisam previše zamarala.. Mi ovaj vikend odlazimo na dva tjedna u Starigrad kraj Paklenice, a kad se vratim moram ponoviti krvne i druge pretrage budući da bih ovoga puta željela rađati u vodi, što mi je prvi put bilo nemoguće jer je prvorođena bila okrenuta na zadak.. Imate li vi, ženskice, neke posebne želje u vezi načina poroda ili se s tim još ne zamarate? E, da, ono što sam na sva usta galamila da sam ljetno čeljade i da mi vrućina ne smeta - OČITO vrijedi samo za regularno stanje, a ne ovo DRUGO - RIKAVAM!!! [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
|
|
|
|