Anoniman -> RE: Termin - jesen 2013. (18.4.2013 18:56:09)
|
pa, naš ritam je recimo ovakav: P. u 7:30 sama skokne iz kreveta, ima takav biološki sat, spremi se u školu, pojede zajutrak i ode. Brigi se probudi dok se ona sprema, zagrijem joj mlijeko/kakao i popije ga iz bočice (i na to čudo smo se naučili) onda se još malo mazimo u krevetu pa ju preselim pred tv i upalim teletabise dok oblačim E. i K. za vrtić - njih dvije se jaaako teško bude i jaaaako teško odvuku u kupaonu na pranje zubi. Onda im je jaaaako teško udovoljiti što da obuku, tako da s njima izgubim sat vremena samo na to natezanje, u međuvremenu ja presvučem i sebe i Brigi i silazimo u kolica i pravac vrtić. I uvijek jedva da stignemo do 9h, a budne smo već ohoho! Kad ostavimo cure u vrtiću, Brigi i ja nekad odemo u dućan, a ako imamo sve doma, onda idemo ravno doma na doručak, pa poslije izađemo u dvorište, sad je lijepo vrijeme, na ljuljačku, triciklić, trčanje za loptom i sl. Usput vješam rublje. Popnemo se gore oko 11-12h, onda već i P. dolazi doma iz škole, nešto popapamo, složim joj opet kakao i na spavanje, samo nekad zaspi u 12, nekad u 15h i to me izluđuje... za ta tri sata sam mogla već hrpu stvari napraviti. Kad zaspi, kuham... ako muž ne može pokupiti cure usput kad ide s posla (ako ostane duže) onda idem ja po njih, ručamo i onda opet van... itd. Navečer ih spremam na spavanje oko 21h, nekad se oduži... ali nema više tuluma do ponoći kao što je prije bilo sBrigi dok je cicala, sad zaspi najkasnije u 22:30 i spava do 7:30 bez buđenja. Otkad sam prestala dojiti, fakat sam se naspavala! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A ja se tu i tamo preko dana sjetim da sam trudna, kad krene "nogač" sigurno ću ćešće [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|