ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (15.5.2013 14:47:05)
|
Pozdrav, mi malo štrajkamo na rr ovih dana [sm=smiley9.gif] ali eto svratili smo da vas pozdravimo [sm=smiley31.gif] Sad smo u 14 tt, i sve je ok. Bili smo prošli tjedan na uzv na sv.duhu, i rekli su da je sve ok! [sm=smiley1.gif] U ponedjeljak idemo na kontrolu kod gin, i baš bi htjela saznati spol, al sumnjam da će mi reći u 15 tt, iako vidim da vama dosta rano otkrivaju! [sm=bravo.gif] S obzirom da je zadnja tema gdje roditi, evo za one koje se dvoume, ja ću samo reći svoje mišljenje o Sv. Duhu. Tamo sam 1. put rodila, nisam bila rezana, babica je bila odlična, nježna, masirala i zahvaljujuće njoj ostala sam čitava [sm=smiley1.gif], dobila sam epiduralnu koju sam htjela i koja me spasila, mm je bio sa mnom (iako nismo imali završeni tečaj [sm=smiley36.gif]) - ja inzistirala, rekla da neću počet rađat ako ga ne puste [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Što se tiče dojenja, i sestara zadužene za to, samo riječi hvale imam, da njih nije bilo, vjerojatno moj L ne bi bio dojen. Bilo mi je prvo dijete, rođen je mjesec dana ranije, bio je jako slab i nije mogao vući uopće, i zahvaljujući njima i njihovim savjetima ( dojila sam na šeširiće) konačno sam 3. dan uspjela nadojiti dijete i isti dan dobila mlijeko! [sm=smiley1.gif] Tako da je moj izbor definitivno Sv. Duh [sm=smiley1.gif] Nego, jeste li razmišljale o 4d uzv? Jel koja bila već? Evo gledam na Ponudi dana ima akcija za 249kn, dosta primamljiva ponuda! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|