ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.2.2014 23:30:47)
|
Večer drage moje! Bebači su nam jako zahtjevni kad nas nema na temi [sm=zz_wink.png] Nema puno novih postova, ali evo da se mi javimo, pa možda se i vi odlučite na tipkanje [sm=smiley1.gif] Mi ćemo sljedeći tjedan 3 mj puniti! Već! kako je brzo prošlo.. Nismo napisali izveštaj s 2 mj, bili smo na cijeljenju, i imali smo tada 6150kg, i 61cm Još uvijek spavamo cijelu noć u komadu, uz iznimke jednog buđenja ali na kratko. Bar s njom nemam problema, kad stariji još zafrkava! [sm=smiley29.gif] Jedino je probem kod nas uspavljivanje, najčešće zaspi na cici, ali usred spavanja se budi, i onda je ne mogu nikako uspavati, jedino u kolicima, tako da je postala ovisnik o kolicima. Nikako da započnem sa metodom uspavljivanja. Kazimira, skinula sam si tu knjigu s neta, pa ću ju pročitati, na forumu su podijeljena mišljenja o tome, ali ćemo pokušati. Ako ne uspije, uvijek ostaje ona metoda-plači dok ne zaspiš! [sm=smiley24.gif] Kako su vaši malci, kako napreduju? Jesu svima prošli grčevi, jel rastemo? Javljajte se, evo i ja ću probati češće! [sm=zz_wavespin.gif] LAku noć
|
|
|
|