RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (16.12.2013 14:34:37)

evo i nas..rastemo i postaje prava lijepa cura.....još malo je muče crijeva ali ćini mi se sve manje.....uhodali smo se.....[sm=smiley1.gif]
baš se veselimo Božiću i nadam se da bum sutra rješila šoping....

pusa [sm=smiley1.gif]

http://www.ringeraja.hr/forum/m_882821/mpage_1/key_/tm.htm#883371 eeeee glasajte za mog Kaspija....sunce mamino [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

nunač -> RE: Termin - jesen 2013. (19.12.2013 20:46:23)

evo da se javim i ovdje, nekad sam bila Mariachi, profil je obrisan.
24.10. se rodio moj Ivan Pavao, mamina maza najveća [sm=smiley36.gif]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (19.12.2013 22:16:57)

mARIACHI,DRAGA,hajde neka si nam se i ti javila. szalno sam se pitala kako si i gdje si. nadam se da ste svi skupa dobro.

mi smo prekjučer bili na kontroli Kima 14.5 kg, dečko ima 5.800,dobio je 1.600 od zadnje kontrole,sve je u redu osim što je jako anemičan :(((( i moramo piti željezo. od sutra počinjemo i nadam se da nam to neće previše mučiti bušu.

kako ste mi vi,kako teku pripreme za Božić? ja se ove godine nekako baš ne spremam jer ne mogu kraj njih dvoje ništa,pa mi sve nekako čudno.valjda će bit bolje iduče godine.
pozz svima,puse bebačima

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (20.12.2013 23:22:53)

Večer!
Nadam se da ste svi dobro, evo i nas malo svratili pa da se javimo. Bili smo na 1. pregledu, imamo ravno 5kg s mjesec dana, i 58cm. [sm=smiley1.gif] Velika mamina curica [sm=smiley36.gif]
Što se tiče grčeva, ima ih povremeno, kako koji dan, najviše mi zapravo teško pada kad mora kakati, pa ju muči, i nikako da zaspi dok to ne obavi, a to onda traje i traje, pa mi zna i po 3-4 sata biti budna i na rukama. Neće nikako biti sama, mora na ruke, inače su scene. Ne znam šta da napravim po tom pitanju. Pokušavam s dudom, ali ju pljuje van, eventualno joj uspijem dudu ugurati kod uspavljivanja, ali joj držim i nunam u kolicima, ali ni to nije rješenje. [sm=smiley13.gif]
Evo preživjeli smo i prvu prehladu, fiziološka i usisavanje [sm=smiley1.gif]
idem, budi seee

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (26.12.2013 17:26:11)

drage moje,blagoslovljen i čestit Božić vam želim!!!

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (31.12.2013 14:38:24)

Sretan Božić s malim zakašnjenjem i sve naj naj u Novoj godini....nek' ste cvi i vaše obitelji zdrave i sretne [sm=zz_dance.gif][sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]

Mi smo super, cura raste... u četvrtak idemo kod peda na pikicu....baš bum skinula par slikica ako uspijem od lutke....

pusa svima [sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (4.1.2014 13:48:20)

Žene pa di ste [sm=zmeden.gif]

Mi smo bili na pikicama i super je prošlo...ženska ima 6120 i 62,5 cm....malo smo svi šmrkavi ali valjda bu brzo prošlo...

pusa svima od nas.....evo fotkica http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3569

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (5.1.2014 18:29:49)

Evo i mene samo nakratko! Prvo sve najbolje svima u ovoj nam novoj! [sm=darilo.gif]

Mi bili u G. Kotaru na tjedan dana, a T. drugi dan dobila vodene kozice tako da je kulminacija bila baš na staru godinu...ali evo, sad je već sve super!

Nadam se da braco i tata neće pokupit, ali sve mi se nekako čini da mi ubrzo ne ginu još dva bolesnika :D ...ja sam, naime, svoje prebolila još kao mala..

Z raste kao gljiva, papa, kaka, smije se i još uvijek se budi dva puta za dojenje po noći...i dalje samo doji, jedino sam mu par puta dala AD jer sam popila dvije čašice vina za doček ;) pa da ga ne omami...nije loše prihvatio...mogu vam reći da nas ful promatra dok jedemo, pitam se samo je li to moguće ili si ja umišljam :D ali mislim da ćemo s nadohranom morati početi ranije nego što sam ja namjeravala [sm=pujs.gif]

puse svima [sm=zz_dance.gif] opaaa, novi smajlići [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_cold.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (9.1.2014 12:37:00)

evo i nas na kratko, jer smo stalno u nekoj gužvici:-).I mi smo jučer bili na pikici, uopće nije plakao mamin miš.Ima 5700g i 62 cm...znači da je u 2 mjeseca dobio 2,5 kg i 10 cm.Pedica super zadovoljna, i ja isto..Niš nas više ne muči, sve je sjelo na svoje ali baš mi nekako nemirno spava i nema neki duži period po noći...često mi se budi...Kako vaši po noći?!

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (9.1.2014 13:08:14)

Pozdrav! [sm=smiley1.gif]

Mi idemo sljedeći tjedan na sistematski, cijepljenje, pa ćemo opširniji izvještaj podnijeti! zasada, sve je ok! Puno bolje, stvari sjedaju na svoje mjesto, kak kaže Andrea! [sm=smiley1.gif]
Moram pohvalit svoju princezu jer spava cijelu noć! obično oko pol23,23 zaspi pa sve do pol7,7h! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i preko dana još 1-2 ture po 2-3-sata. Dosta je budna, ali i nemirna, neće sama bit u viper, košari, krevetu, nema šanse! navukla se na ljuljanje u kolicima, i sad nikako ne može zaspati bez toga,vrlo rijetko zaspi na cici. Ne znam šta da radim?! [sm=zmeden.gif] Kako da ju naučim da sama zaspi iza hranjenja? Kako ste vi to riješile?

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (10.1.2014 14:01:17)

Ivana...ja to nisam riješila[sm=smiley36.gif]
Ja imam pravog aktivca...po danu rijetko spava duže od 45 min,i tako u 3 navrata, a navečer nema šanse da zaspi sam, zaspi mi na rukama pa ga stavim u krevetić.Već sam napisala da se po noći često budi i jako nemirno spava[sm=zz_eek.png].
Tako da mi je veselo...Blago tebi da se po noći naspavaš!!!

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (10.1.2014 22:49:47)

Moja curka spava svakako po danu, sam kaj se ponadam da je nekaj pohvatala ono niš.....po noći hvala Bogu je dobro, zaspe kasno oko 23.00 u prosjeku i oko 7.00 cicanje i onda još do 9.00....navečer ima grčeve, kako koje veče....inače bi ja nju več navikla da se sama uspava...jednu noć sam je 2 puta budnu stavila u kind i zaspala je....ona zaspe nekad na cici ali je moram dizati na podrigivanje jer se jako naguta zraka pa se najčešće i probudi i na kraju zaspe na rukama, ubacim je u vreču i u kind.......evo baš sam to napravila i nadam se da se ne bu budila......umorna sam ko pas i bole me leđa.....samo oko klinaca i kuće...uf......

Nemam pojam kaj bi vam rekla za to spavanje.....ima jedna dobra knjiga..."Kako uspavati dijete bez plakanja"....počela sam čitati dio za bebe do 4 mj. i nikako da završim......[sm=smiley1.gif]

pozdrav i drž te se [sm=smiley1.gif]

nunač -> RE: Termin - jesen 2013. (16.1.2014 12:54:53)

o, Kaspi, što se spavanja tiče, moj IP ti najljepše spava po danu u kolicima, dok je oko njega buka i galama! Navečer kad ga spustim u krevet i upalim malo svjetlo, njega čopi panika i počne plakati, ono tišina! I tko od 23h do 00:15, tad zaspi od dosade od mojih pjesmica [sm=smiley36.gif]

Cijepili smo se prošli tjedan, s 2,5 mj. imao je 7kg i 60 cm.
Imamo remenčiće i nismo sretni zbog toga [sm=smiley19.gif]
A čini mi se da jeki neki zub u dolasku...

Kaspi - Malecka je preslatka, vidjela sam slike!
Probat ću i ja staviti pa proslijedim link!

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.2.2014 23:30:47)

Večer drage moje!

Bebači su nam jako zahtjevni kad nas nema na temi [sm=zz_wink.png]
Nema puno novih postova, ali evo da se mi javimo, pa možda se i vi odlučite na tipkanje [sm=smiley1.gif]
Mi ćemo sljedeći tjedan 3 mj puniti! Već! kako je brzo prošlo..
Nismo napisali izveštaj s 2 mj, bili smo na cijeljenju, i imali smo tada 6150kg, i 61cm
Još uvijek spavamo cijelu noć u komadu, uz iznimke jednog buđenja ali na kratko. Bar s njom nemam problema, kad stariji još zafrkava! [sm=smiley29.gif]

Jedino je probem kod nas uspavljivanje, najčešće zaspi na cici, ali usred spavanja se budi, i onda je ne mogu nikako uspavati, jedino u kolicima, tako da je postala ovisnik o kolicima. Nikako da započnem sa metodom uspavljivanja. Kazimira, skinula sam si tu knjigu s neta, pa ću ju pročitati, na forumu su podijeljena mišljenja o tome, ali ćemo pokušati. Ako ne uspije, uvijek ostaje ona metoda-plači dok ne zaspiš! [sm=smiley24.gif]

Kako su vaši malci, kako napreduju? Jesu svima prošli grčevi, jel rastemo? Javljajte se, evo i ja ću probati češće! [sm=zz_wavespin.gif] LAku noć

nunač -> RE: Termin - jesen 2013. (27.2.2014 8:39:16)

Evo da i mi malo "kapnemo" ovdje:
već mjesec dana smo bolesni. Imamo bronhiolitis. Idemo svaki dan u dnevnu bolnicu na Srebrnjak na terapije, a sve moguće smo kupili i za doma tako da su nam dani i noći ispunjene inhaliranjem, fizikalnom terapijom, čišćenjem nosića i ventolinom i flixotidom na babyhaler.
Nije nam dr. dala kapi za inhalator, jer imamo babyhaler već od prije doma.
Jučer smo dobili sumamed, jer smo radili bris nosića i ima moraxellu, a to sve već dugo traje, pa da se pokrijemo.

Inače smo na 7900g, veliki dječak. Mali šarmer, svima se smije, sve sestre i doktorice je već šarmirao. [sm=smiley36.gif]
Sad nam je rekla dr. kako je došlo lijepo vrijeme da ga, ako nema temp. malo izvedem van na sunce, da mu poraste imunitet. Danas ćemo probati na par minuta izaći.

nunač -> RE: Termin - jesen 2013. (27.2.2014 15:07:34)

btw. ima li otvoren topic, nastavak, na pdf-u o bebama, mislim da smo od jeseni sve već rodile [sm=smiley1.gif]

nunač -> RE: Termin - jesen 2013. (13.3.2014 14:33:22)

curke, otvorila sam nam temu na bebama [sm=smiley1.gif]

http://www.ringeraja.hr/forum/m_890361/mpage_1/key_/tm.htm#890361

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 36 [37]