ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (30.10.2013 13:32:59)
|
Pozdrav! Komarac, ljeto priča o tome da vrijeme babinja traje 40 dana i stare žene su znale govoriti da je svakoj babinji 40 dana grob otvoren [sm=smiley29.gif] Malo freaky, ali tako kažu.. i za to razdoblje se ne bi smjela čak ni kosa prati, ali ljeto, ne znam ko bi izdržao 40 dan bez da opere kosu! Ja se nisam toga držala [sm=smiley36.gif] Tako da slobodno peri, ako se ne držiš bapskih priča [sm=smiley1.gif] Ja sam jučer bila na Duhu, 38 tt, i nije me ni pregledala, ni ctg, samo mi je uzv provjerila jel srce kuca bebi i to je to, bila sam točno 1min unutra! I opet tek za tjedan dana samo na pregled, i naručila sam se na UZV, da provjere bebinu težinu, na ctg me opet nije naručila [sm=smiley13.gif] Malo mi je to čudno, ipak sam sljedeći tjedan već 39.tt, drugorotkinja, a i prvo sam mjesec dana ranije rodila [sm=smiley13.gif] A imam stalne kontrakcije, dolje me stalno zapeče kao da pucam po šavu, pa mislim da bi mogla i ranije. Čuvat ću se da izdržim što duže, ali nekako sumnjam, ošit me boli, ne spavam..
|
|
|
|