RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (3.11.2013 15:47:57)

Dajte curke još imana da popunim popis [sm=bravo.gif]

Ako sam negdje fulala, nije namjerno ...slobodno možete popuniti i same....ipak je to naš popis [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (4.11.2013 11:16:41)

Evo ja s ctg-a...
Ctg u redu, pregledavala me nije. Pitala jel želim indukciju, ja rekla da do termina ne želim, a onda se možemo dogovoriti pa kaže da mi pregled ne treba jer sam bila prije deset_ dana. Eto...čekam...nestrpljivo...uh...barem da se nešto pokrene!
Ivana, kako ti?

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (4.11.2013 13:03:03)

Mkata kod nas i dalje sve isto, nema promjene. Danas sam išla vaditi krv, sutra na Duh konačno pregled i uzv. Joj, jedva čekam, da vidim jel se šta dešava. [sm=smiley1.gif]

Sina, joj, ja se fakat nadam da ću uspjeti, htjela bih.. L sam dojila na šeširiće i kasnije bez samo 3 mj, a kasnije sam se izdajala do 8mj. Al ovaj puta, rekla sam nema šanse da se izdajam. Ne bi ni stigla uz L se izdajati za drugu bebu.

Kazimira, drago mi je zbog curke. Kak je braco reagirao? Jeste mu uspjeli objasniti da je stigla seka, ili još ne kopča? Ja se baš nisam trudila, moj L za moj trbuh govori da je to balon, tako mislim da je još prerano za objašnjavanje konkretnog. [sm=smiley36.gif]

Admin -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 8:15:53)

Drage trudnice, uključite se u nagradnu igru na forumu i osvojite vrijedne nagrade [sm=smiley1.gif]

http://www.ringeraja.hr/forum/m_879581/mpage_1/key_/tm.htm#879581

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 13:02:09)

Evo mene s Duha. Konačno obavila sve [sm=smiley1.gif]

Ctg uredan, uzv u redu, beba ima 3300-3400g. Otvorena 2 prsta, grlića skoro nema, i veli dr da bi to moglo skoro krenuti [sm=smiley1.gif] Jedino nalaz krvi pokazuje anemiju [sm=smiley13.gif]

Ugl, sve skupa, ja zadovoljna i mirna, i sad čekam da krene...[sm=smiley36.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 13:59:10)

Ivana odlično. [sm=smiley1.gif] Sad samo teba(mo) bit strpljive.
Ja u petak opet na ctg, možda me onda i pregleda da saznam jel se štagod pokrenulo...

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 14:18:48)

hajde curke,iznenadite nas :))

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 21:22:52)

Bravo cure,ajde jos malo, pa su bebice tu...[sm=bravo.gif]

Ja sam vam cure drage danas bila na pregledu i naravno ne moze sve završit kako treba,uglavnom na uzv su mi vidjeli nekakav ostatak tkiva, ako ne izađe, moram na kiretazu! Zamislite mene ovakvu kad mi je dr to rekao. Iskreno, neznam kako to izdržati...

Jeli mozda netko imao kiretazu nakon poroda i koliko boli?

Očajno se osjecam, strah strah strah,samo bi plakala...

Ne mogu podnijeti vise nikakvu bol, sva sam u grču.

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (5.11.2013 22:31:20)

Ja sam bila na kiretaži dva puta (imala sam dva spontana prije nego sam rodila prvo dijete, ovo mi je četvrta trudnoća) i mogu reći da me nije boljelo. Prvi puta sam dobila samo lokalnu i bila svjesna što se radi, no nije mi bilo bolno, više stresno zbog razloga... Drugi puta su me tako omamili da uopće ne znam što se događalo, nakon zahvata sam se probudila u sobi u krevetu i išla kući nakon sat-dva.
Nadam se da ni tebe neće boljeti... I, da, krvarenje mi je poslije toga bilo kao i menga, ništa jače.

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 8:54:44)

Hvala draga Mkata, ja se strasno bojim. Jesi li radila privatno ili u bolnici?

Ja bas istrazujem gdje da to napravim...

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 8:59:19)

Hvala draga Mkata, ja se strasno bojim.

Jesi li to radila privatno ili pri bolnici?

Ja bas istrazujem gdje mi je to bolje obaviti?

Ajme meni, uff...

Dali ima potrebe da me uspavaju, sto ti misliš?

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 9:07:23)

U bolnici oba puta (ali u različitim bolnicama igrom slučaja).

Ako te tako strah, bolje da im kažeš da te uspavaju tako da ne osjetiš i ne znaš ništa...nije to anestezija za operacije, možda ti daju malo više nečega za opuštanje (tipa apaurina) što te nokautira na sat vremena.

Bez brige...stvarno to nije ništa strašno...mislim da najviše negativnih iskustava dolazi od žena kojima se kiretaža radi zbog spontanog, a to je onda sasvim druga priča i sasvim druge emocije i onda emotivno bude puuuno strašnije nego sam zahvat. [sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 13:09:46)

hej cure [sm=smiley1.gif]

baš mi je žao ljeto, nadam se da bu sve dobro prošlo i šaljemo ti pozitivne vibre...samo hrabro [sm=smiley31.gif]

evo nama je danas 10 dana, vrijeme leti, curka je prekrasna i dobra, malo je muče grčevi, ali sve ok.....pupak nam je otpao u ponedjeljak i sad samo moram prašitit, prašiti, prašiti jer nije otpao spontano nego se malo otrgnuo, ne znam kako vi ali meni ona kvačica za pupak katastrofa[sm=smiley21.gif]

curke držite se, još malo i piceki su s vama.....

Ivana...K seki stalno govori bebe jer nismo znali spol pa se tako navikao, još ne doživljava ali se polako privikava, nije preuporan i predosadan, trudimo se imati što više takta s njim i maziti ga.....ali brzo će mu sjesti da nije više sam........[sm=smiley1.gif]

sinoće sam skroz slabo spavala jer je mala zekala i ko za vraga još K padne s kreveta, hvala Bogu samo si je malo rasjekao usnu.....srce mi je stalo skoro jer naš je krevet prilično visok [sm=smiley13.gif].....

sad mi klinci spavaju, sveki(Bog je blagoslovio) kuha ručak pa bum i ja malo odmorila.....

pusa svima[sm=smiley1.gif]

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3560 evo moje curke

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 13:31:49)

Hvala vam cure, a valda tako mora biti! [sm=smiley13.gif]

Sva sam uznemirena...

PinkyFunkyBirdy -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 16:19:04)

Draga ljeto, moja jedna frendica je morala na kiretažu nakon poroda pa znam da bi u tim slučajevima žena trebala prenoćiti u bolnici (na promatranju). Inače se nakon kiretaže (kad je spontani u pitanju) može ići kući nakon 2, 3 sata, ali nakon poroda je maternica puno osjetljivija i sam taj postupak je osjetljiviji pa žena mora ostati na promatranju. Traži opću anesteziju i neće te ništa boliti. Evo, samo sam ti to htjela javiti da znaš da ćeš najvjerojatnije ostati duže u bolnici od planiranog. [sm=smiley13.gif] Nemoj se bojati ... sve će to proći. Drži se! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.11.2013 9:49:55)

Evo cure da se brzinski javim. Mali gladus cika s 30-45 min razmaka izmedu cikanja a i N ovaj tjedan ne ide u vrtic da se upozna s bracom. Sve u svemu porod jako lijepo iskustvo. Nakon klistira malo prije 6 poceli lagani moji trudovi, a vec u 7:42 rodila se mamina ljubav! Muz je bio sa mnom i to mi je puno znacilo. Prvi porod mi je bio na dripu, a ovaj put sve prirodno! Bolovi su bili 5x slabiji! Doma nam je isto lijepo jer za razliku od 1x nema stresa, cak mi i nocni tulumi ne padaju tesko! Bas uzivamo nas tri s nasom malom bebicom! I jos da kazem da me N reakcija na bebu jako iznenadila! Odusevljen je s njim i u svemu mora sudjelovat!

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.11.2013 9:52:44)

Ivana i Mkata drzite se! Ljeto bas mi je zao sto moras kroz to prolazit!

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (7.11.2013 14:46:01)

Komarac, baš lijepo da uživate, papate i družite se...i ja jedva čekam!

Nego, na nekom engleskim forumima čitam kako trudnice koriste ulje noćurka za lakše otvaranje i omekšavanje cerviksa.
Ima li netko iskustva s tim?? Čak ga uzimaju i oralno i vaginalno na preporuku babica. Ja sam prije dva dana počela s oralnim uzimanjem, ne znam koliko je vag. sigurno... Uzimala sam ga i ciklus kada sam ostala trudna...je li pomoglo...možda i je, jer smo se tri ciklusa prije trudili, ali bezuspješno...pa, sad...tko zna, možda pomogne i pri porodu...

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (8.11.2013 14:55:45)

bravo komarac....baš krasan brzi porod.....i mi tako uživamo.....baš smo sretni [sm=bravo.gif]

ima kaj novoga cureee???[sm=smiley1.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (9.11.2013 21:38:22)

Nešto smo zakazale, nema nas...

Ivana...jesi išla roditi?

Ja u pon na pregled pa se javim s novostima...

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (10.11.2013 22:00:02)

Ejjj..još sam u komadu! [sm=smiley1.gif]

Dočekala ja svoj termin [sm=smiley1.gif] NIšta se još ne događa, zapravo ništa što se nije do sada. I dalje kontrakcije stalno prisutne, u utorak imam kontrolu, pa ćemo vidjeti [sm=smiley1.gif]

Mkata, čekamo tvoj izvještaj sutra! [sm=smiley1.gif]

Cure moje, laku noć!

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (11.11.2013 12:38:20)

3 prsta otvorena, nek dođem u četvrtak (kad mi je termin) pa će vidjeti...ako sam za porod,ostat ću (to valjda znači ako se otvorim još malo ili trudovi krenu?), a ako nisam još, dogovorit ćemo se za indukciju.

Meni taman odgovara... [sm=smiley1.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (12.11.2013 12:21:56)

Ivanaaaaa...javiiii seeee [sm=smiley1.gif]

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (12.11.2013 12:50:05)

Evo mene s pregleda, i dalje 2 prsta otvorena, grlića više nema. Ponudio mi je da dođem za 2 dana na kontrolu ili roditi! Odabrala sam još jednom doći na kontrolu, pa ako se ne bude ništa dešavalo, sama ću se malo aktivirati, malo akcije s mm, stepenice, čučnjevi s malim i tako..[sm=smiley36.gif]

Indukcija je ipak indukacija, voljela bih pričekati da samo krene, da tijelo bude samo spremno roditi. [sm=smiley1.gif]

Osjećam se super, to je očito ovo zatišje pred buru, do neki dan me sve boljelo, ma mislim i sad me sve boli i dosta mi je svega, ali neka još malo [sm=smiley36.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (12.11.2013 13:00:16)

Slažem se ivana s tobom, ako je sve ok nek' beba odluči kad će van.....ali brzo će to, držim fige da vam curke bude sve školski brzo i lijepo iskustvo.....[sm=smiley1.gif]

Mi jučer već dva tjedna stari, uživamo...malo je neki grčevi mučI, nadam se da nisu kolici, ali i za to smo spremni[sm=lev.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>