Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (6.11.2013 13:09:46)
|
hej cure [sm=smiley1.gif] baš mi je žao ljeto, nadam se da bu sve dobro prošlo i šaljemo ti pozitivne vibre...samo hrabro [sm=smiley31.gif] evo nama je danas 10 dana, vrijeme leti, curka je prekrasna i dobra, malo je muče grčevi, ali sve ok.....pupak nam je otpao u ponedjeljak i sad samo moram prašitit, prašiti, prašiti jer nije otpao spontano nego se malo otrgnuo, ne znam kako vi ali meni ona kvačica za pupak katastrofa[sm=smiley21.gif] curke držite se, još malo i piceki su s vama..... Ivana...K seki stalno govori bebe jer nismo znali spol pa se tako navikao, još ne doživljava ali se polako privikava, nije preuporan i predosadan, trudimo se imati što više takta s njim i maziti ga.....ali brzo će mu sjesti da nije više sam........[sm=smiley1.gif] sinoće sam skroz slabo spavala jer je mala zekala i ko za vraga još K padne s kreveta, hvala Bogu samo si je malo rasjekao usnu.....srce mi je stalo skoro jer naš je krevet prilično visok [sm=smiley13.gif]..... sad mi klinci spavaju, sveki(Bog je blagoslovio) kuha ručak pa bum i ja malo odmorila..... pusa svima[sm=smiley1.gif] http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3560 evo moje curke
|
|
|
|