ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (23.11.2013 15:22:37)
|
Pozdrav! Evo konačno da se javim [sm=smiley1.gif] Andy vam je već javila da sam rodila 13.11. u 8.28h Katju 3990g, 53cm Porod je prošao odlično, brzo! [sm=smiley1.gif] Probudili me trudovi u pol 6 ujutro, odem na wc, lagano počeli, još se ja vratila natrag u krevet [sm=smiley36.gif] Mislim si možda lažni trudovi [sm=smiley36.gif] U bolnicu došla u pol7, kad sam zaključila da bi mogli biti pravi trudovi u 41.tjednu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Došla, 6 prstiju otvorena, klistir, pripreme, ctg. Za epiduralnu nije bilo vremena, jer kad je došao dr drugi put da me pregleda ja već 8 prstiju otvorena i počeli već trudovi za porod, u 5 trudova rodila, veliku curku! Nisam rezana ai mi je koža vani popucala malo, pa sam dobila 1 šav. [sm=smiley1.gif] Dojimo se, i ide nam odlično još od prvog dana u bolnici zasada, i nadam se da će tako i ostati! [sm=smiley1.gif] Spavanje preko dana odlično, spava i po 3,5h u komadu, 2-3-puta, po noći 2-3 puta se budi, al neku noć samo jednom! [sm=smiley1.gif] Nemam komp još popravljen pa ću vam se javiti prvom prilikom opet, kad uspijem. Danas sam uspjela jer sam imala predavanje na faksu, pa su klinci bili kod moje mame [sm=smiley1.gif] Izdojila sam se, i bez problema je pojela na bočicu! Ma super curka! [sm=smiley1.gif] Eh da, zaboravih umlo, MKata čestitam na veeeelikom dečku!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|