RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (27.11.2013 13:34:33)

Evo da se i mi javimo....

Sinoć nam je bila koma noć, V se stalno budila, sreća pa imam divnog mm koji je krapan ko i ja dizao se i nosao [sm=smiley27.gif]...muče ju grčevi ali mislim da nisu kolici, baš kad treba kakati ili prdnuti sva se zajapuri, zaplače ili čak vrisne, a valjda bu i to uskoro prošlo....zato mačka sad spava od pol11, pocicala maloprije i nastavila....

MKata...nadam se da bu sve ok s dojenjem [sm=smiley31.gif]

pozz.......[sm=smiley1.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (27.11.2013 22:09:38)

Za sad kombiniramo cicu i bocu, u petak nam dolazi patronažna pa će nas vagati. Prvo mu dam da pocica koliko može, a tek onda mu dam bocu. Kako smo počeli, počeo je i kakati, i više piškiti, a čak je i aktivniji i budniji duže vremena. Očito mu je cica bila malo i premorio se cicajući pa je dugo spavao, a nije bio sit. Kako god bilo, glavno da bude žin, zdrav i sit! I, da pocica koliko god bude mogao i bude bilo!

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (28.11.2013 14:44:09)

Evo i nas malo, da se javimo! I nas muce vjetrovi i kakac, a mamu zubi [sm=smiley13.gif] puko mi zub i boli boli. Moj mis nece bocicu tj izdojeno mlijeko ni dudu, a posto nisam vise mogla izdrzat tu zubobolju evo me kod zubara a on doma s izdojenim, bas me zanima situacija kad dodem doma.

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (28.11.2013 19:30:56)

evo nas s pregleda....4960, 53...nemrem pisati gospon mi smeta...

pozz

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (29.11.2013 13:59:21)

Evo i nas nakon dužeg vremena...vidi se da su nam pune ruke posla čim ne piskaramo tako često..
Nama je prošli tjedan bilo mjesec dana, dobio je 1300g i + 3cm.Dojimo, hvatamo jedan drugom ritam ali i nas muče vjetrovi i kakica..i to uglavnom po noći, pa se masiramo i vježbamo nogicama.To nam pomogne ali se onda razbudimo.Dobili smo D3 kapi i tu noć je bila histerija.Prekinuli na par dana i sve ok.Neznam jel to ima veze jedno s drugim.Kakva su vaša iskustva s tim?
Jel netko koristi Biogaiu probiotičke kapi?

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (29.11.2013 15:56:21)

Kolimo znam Kazimira tj. Vilma koristi Biogaiu. Mi smo ju koristili al za N kad je imao oko 2 god pa je dobio proljev od antibiotika i odmah je pomogla. A ne znam da li kod vjetrova pomaze. Mi se isto masiramo i vjezbamo, al za noc su definitivno nezgodne, jer ih razbude.

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (30.11.2013 12:45:46)

DD!
Evo i nas da se javimo! [sm=smiley1.gif]

Vidim svi [sm=duda.gif] imaju probleme s vjetrovima, kod nas je to problem kad spava, i onda se tijekom spavanja uznemiri, počne plakati, tiskati, pa se onda razbudi, pa neće cicu, i onda mi bude budna i po 2-3 sata, do sljedećeg spavanja, što mi preko dana i nije toliki problem, iako sam već umorna i draže mi je kad mije mirniji dan, [sm=smiley13.gif], ali najgore mi je kad ju to zadesi po noći, pa mi po noći tako tulumari po 1-2h [sm=smiley13.gif]

Inače jako lijepo spava preko dana, po 3-3,5h u komadu, po 2-3 puta. Po noći isto lijepo spava kad nema problema s vjetrovima ili kakanjem, budi sse svako 3h, a onu prvu turu spavanja odspava i po 4-5h u komadu. Nemrem se žaliti, stavrno puno spava [sm=smiley36.gif]

Jedino nam je problem što je razmažena. Ako nije na cici ili ne spava, nije dobro! Odmah plače! [sm=smiley13.gif] Neće biti budna i ležati u krevetiću, doduše preko dana u onoj košari od kolica. Ako ju budnu spustim u košaru, za minut se uzvrpolji i počne plakati. Čim ju primim na ruke, MIR! [sm=zmeden.gif] Ne znam šta da radim, pokušala sam s dudicom ju umiriti ali ju ne prihvaća, doduše prihvati koji put, al ju onda rukicom miče, pa u tom namještanju se još jače zaceni..[sm=smiley13.gif]
Pa neće mi valjda visiti stalno po rukama?? [sm=zmeden.gif]

Andrea, mi smo koristili biogaia kapi za L, koliko se sjećam bile su nam dobre za vjetrove, ali ne i za grčeve. A što se tiče D3kapi, mislim da bi moglo imati veze ako si mu davala navečer, ako se dobro sjećam, neko mi je rekao da se te kapi daju ujutro, jer mogu dosta teško pasti an želudac, a sad?! Jel to istina ili ne, ne znam. Ja znam da sam L uvijek te kapi davala ujutro.

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (30.11.2013 13:07:21)

Ivana...kad čitam tvoj post, kao da se radi o mom djetetu:-) Identične stvari se događaju..Jedino što moj traži ciku jer kao da mu to potjera kakicu i vjetriće:-).Ali onda na njoj zaspi, ne uspije podrignuti i imam osjećaj da se sve vrti u krug. Po noći nas to probudi i ima otvorene oči 1-2 sata, kao da je podne.D3 kapi sam dala oko podneva,histerija je počela oko 19. I to samo jednu kap za početak,neznam kako će biti kada mu budem dala 5 kapi.Jel ih vi koristite?Što se tiče dude..gura ju jezikom van, kao da mu se povraća od nje.Neću ga forsirati...Moj voli na kratko biti u onoj ljuljačkici s igračkama i voli gledati kroz prozor, ali max. 20 min.

Ostale mame i bebe...kako je?!

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (30.11.2013 14:09:28)

E, i zanima me kako vi sa bebama preko dana?Jel ih uspavljujete?Ili pustite da zaspu sama kada hoće? Jel odmah nakon jela ili malo kasnije? Imam feeling da moj najviše voli zaspati odmah nakon papice, a nisam sigurna koliko je to dobro:-(

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (1.12.2013 12:23:40)

Bokić svima, napokon malo vremena...nadam se [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Mi koristimo biogaiu, nisam primjetila da puno pomaže, to je vjerovatno individualno, ali pomažu nam homeopatske kapi [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
D vit sam joj dala jednom do sad....nemrem reći da li joj smeta....sinu nisu smetale ...
Mi cikamo na zahtjev i tako i spava, uglavnom kad se napuca....nekad zspe i bez cice samo zato kaj nemrem biti s obadvoje istovremeno.....po noći se u prosjeku budi 2 puta.....neku veče malo malo, a prekjučer odgulila os 00.00 do 6.20.....i onda još do 9.30....naspavala sam se napokon [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Uglavnom još nemamo ritam nikakav....mislim da bu to sve sjelo na svoje za mjesec dana, tako mi je i sa sinom, sve naekako došlo spontano ...

andrea...mali krasno napreduje, pravi dečko....
ivana...kako L reagira na curku?.......ja za sada imam sreće. K je divan [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pusa....V plače

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (2.12.2013 22:18:51)

hej,hej probudile se vi malo :))

vidim kod svih nas je poprilično jednako. moj dečko dosta spava,zaspi manje-više odmah nakon flašice,ponekad ga malo muči buša,ali to riješimo čim ga stavim na rame,podrigne se,isprducka i dalje bude o.k. ne ulovi ga to nakon svakog hranjenja,ali dosta često. zadnjih par noći se primirio (puj,puj nek tak i ostane),zaspi oko 22-23 i spava do 2.30,tad se napapa i do 5 opet spava i onda još do 7-8,s tima da ima neku užasno nervoznu fazu od 17 popodne,pa sve dok ne zaspi : malo jede,pa ne jede,pa pije čaj jer ugl. nešto mora imati u ustima i cuclati (varalicu neće) i non stop cvili i baca se od nervoze. u međuvremenu malo odrijema i sve to cijelo vrijeme na rukama obavezno jer ako nije tad je vriska. evo,večeras je to bilo nešto krače i blaže. inače, do sada je jeo svaka 2 sata,s tim da je od toga sat vremena jeo. sada poduda i dosta brzo zaspi. vidjet ćemo do kada će tako.

ja mu dajem biogaia kapi i d3 kad se sjetim. molim Boga od kad se rodio da ne dobije grčeve,sad da li mu kapi pomažu ili ne,tko će ga znati.

Korana je super prihvatila bracu,ali je dosta (čitaj jaaakoo) tvrdoglava i kad ju uhvati žuta minuta i kad ona nešto hoće što ne može dobiti ili raditi,onda je urnebes u kući,naravno, i bebač se tad sjeti zaheb.. tako da sam luuudaaa od svega i ne,ne,ne,ne ne želim više ovako nešto prolaziti. meni ovo dosta!

javljajte se curke da vidimo kako naši bebači napreduju. mi smo u prvih mjesec dana dobili 975 g i 4 cm. iduča kontrola nam je 17.12

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (2.12.2013 22:22:52)

e,da otkrili smo da nam spavanje na buši najbolje paše. od tad puno bolje i duže spava,a i krstili smo se 23.11.

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (3.12.2013 16:02:35)

Joj već par dana počnem pisat pa jedan od sinova zove! Moj isto nije baš za dudu, al nakon 30 min nagovaranja uzme! Često ibaci fuj, bljak facu al kad ju prihvati nekak imam osjećaj da lakše podnosi te vjetrove. Nekak se utješi s njom. Mi smo dobili 1400g i narasli 3 cm. Po noći i dalje cika 4 - 5x al imam osjećaj da se ne budi zbog gladi već zbog vjetrova pa mu dam sisat jer je jako glasan pa da ne probudi ostale. Naime stariji gospon ne želi spavat u svojoj sobi, tak da smo sad svi u jednoj [sm=smiley29.gif].

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (5.12.2013 9:32:04)

ej, komarac1, identično je i kod mene...sjednem, pročitam malo i krenem pisat...i nit se ne okrenem - okupali smo djecu i gotov je dan [sm=smiley36.gif]

eh, svugdje isto izgleda...

malo mi je lakše kad vidim da vas ima još u istoj sobi, pogotovo jer mi trenutno drugu opciju ni nemamo [sm=smiley36.gif]

ove bebe su sve neke slične, i ovaj moj se prvih par tjedana budio i stenjuckao po cijele noći...nije imao one tipične kolike, ali grčići su ga mučili i danju i noću...nisi ga prvo vrijeme mogao odložiti nikako i samo ga je sisa smirivala...dobio je 1150g od porođajne težine i dr mi govori, kad sam pitala za te grčeve i stenjanje: "Jel' vidite vi ovaj stomak? On je dobio četvrtinu svoje težine u mjesec dana, trebalo je sve to probavit. Zamislite vi da dobijete četvrtinu svoje težine u isto vremena :nedajbože: [sm=smiley36.gif] - ne bi vam bilo lako...želučić se napuni i stišće druge organe i zato stenje..."

i bile su u šoku i sestra i dr da toliko dobiva, a da nema kolike... (drugi mjesec još 1000g)...a povrh toga halapljivo jede i naguta se zraka (kAo da nije nikad naučio kako treba uhvatit sisu [sm=zmeden.gif] samo vrlo rijetko dok sisa ne čujem da svako toliko usisa i zrak, s malom mi se to nije dešavalo, a ne da se namjestit...koliko ga god puta skidam i ponovo namjetam - opet isto ulovi...hm) ...pa mu i to smeta...ali kad podrigne bude mu malo bolje...ja sam se naravno brinula da nije neka urođena mana unutarnjih organa (bedasta zabrinuta majka [sm=ocala.gif]), ali da vas utješim...prošlo je nakon 2-gog mjeseca pomalo...još se zna malo zgrčit i to, ali ne stenje ni približno često ni glasno kao prije...i da, i meni se učinilo da mu je duda pomogla..(I MENI JE!) [sm=smiley36.gif]...

biogaia sam mu kratko davala, kao da su imale malo efekta, ali prestala sam jer mu se istovremeno prorijedilo obavljanje velike nužde pa da vidim je li zbog toga...stolica se nije vratila (sa 4-5-6 puta dnevno, prešao na 1 eventualno 2), ali nije ni stenjanje...tako da je možda samo od sebe prestajalo, a ne uslijed korištenja kapi...

vitamin d maloj nije smetao, a njemu nikako da počnem jer je na početku bio ful kenjkav i sa 2 tjedna mi je pobrao prehlčadu od seke pa da ga ne gnjavim, a sad nikako da počnem...a opet mi se nešto zaštopao [sm=smiley13.gif] ...ali imamo pod kontrolom

uglavnom...nakon nekih 1,5 mj-2 mjeseca je kao nova beba - smije se sve u 16, da se sam zabaviti pod mobilom i u baby gymu, život je opet lijep [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ...moram priznat da me bio psihički počelo načinjat stil žibvota pun nespavanja, inhaliranja, kenjkanja, beba non stop na rukama i to...i činio se nikad zadovoljan [sm=smiley19.gif] ...ali čim mu je to grčenje malo popustilo - rože i fjori mi kažemo ;)

puse svima, mi idemo u đir [sm=smiley27.gif]

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (5.12.2013 9:42:18)

00e, da, noćno spavanje: zaspe oko 21 pa ima barem 2 hranjenja do jutra, oko 1.30-2.00 i oko 5.00...ako ne zaspem s njim na kauču, vratim ga u krevetić [sm=smiley36.gif], ali zadnje dvije noći sam od prvpog noćnog hranjenja pa do jutra s njim na kauču (uopće ga ne raspremamo :D) jer mi je bed budući da hropće i to mu remeti san...pa da barem drugorođena spava kako treba, ljubi je majka [sm=smiley36.gif]

sigurno se pitate šta ga ne stavim u naš krevet - imamo platformu za spavanje, a prostor ispod s mo iskoristili za police pa mi je nezgodno s njime se penjati po stepenicama...eto, tko mi je kriv što sam toliko htjela da to napravimo pa se sad lomim na kauču [sm=smiley1.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (5.12.2013 13:04:31)

nas isto muči stenjanje po noći, ali nekako sam ga uspjela sprijateljiti sa dudum pa je to nekako manje...sad cvili kad mu duda ispadne, jadničak ju još nemože skroz držati sam:-(.
Danas smo s masiranjem dogurali tek u 6 sati.Inače ga zgrabi oko 3 ujutro..
Meni se čini da on nemože duže od 19 ostati budan.Onda opali do 23...Ganja od kad do kad tvoj bebač ima zadnje spavanje prije prvog nočnog?

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (6.12.2013 12:56:58)

Hej, pa nemamo ni mi još nikakav ustaljeni dnevni ritam...tako da ovisi...ali kažu da bi beba te dobi trebala barem 3 puta dnevno odspavati po neka 2 sata...i da im je nakon 2 sata budnosti opet ok vrijeme za zadrijemat...pa se probaj povodit s time..

Ja sam skužila da što smo duže vani, bez obzira što prespava uglavnom svaku šetnju skoro u potpunosti, čak i bolje spava doma...valjda ga svježi zrak omami...tako da mu uglavnom ne smeta čak ni ako spava od 17-19 pa dođemo doma, jede, okupam ga i polako spremam za krpe njega i malu..i opet vidim da mu se kunja oko 20:30 - 21:00...

Znači zaključak bi bio da bi trebala biti pauza od barem nekih 2 sata prije večernjeg spavanja..ali s vremenom će ulovit ritam, mislim da se ne bi još trebali oko tpga zamarat...ja sam stariju "trenirala" da spava od nekih 15:30 - 17:30 ...u tom periodu, pol sata ranije/kasnije...legla bih s njom i stavila je na sisu pa bi nakon nekog vremena zaspala...čim bih ja ustala probudila bi se, ali bih ja opet legla i sisa...pa čak bih i preležala s njom ta 2 sata...dok se nako nekog vremena nije naviknula odspavati u to doba dana...ali imala je tad već nekih 5-6 mjeseci kad sam počela mislim...

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (6.12.2013 12:58:19)

E, a što se tiče dude, s vremenom će se naviknut samo uspavat s njom i onda se više ne budi kad mu ispadne...i moj je na početku se bunio svaki put kad biu mu ispala, ali sad je izbaci i nastavi ;) strpljen spašen ;)

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (6.12.2013 13:16:20)

Uf, evo nas...nakon jučerašnjeg teškog dana,ovaj je baš krasan:-).Noć nam je bila super, čak sam se i naspavala, nije bilo stenjanja i mučenja oko prdeca i kakice.Noćas je to nekako išlo podmazano!
Ma i ja mislim da netreba još nametati nikakav ritam,premali je on za to.I ja se vodim za onim da su nakon dva sata umorni.Evo, danas sam ga već dva puta nakon sat i pol otprilike (kad vidim da je u nirvani), stavim u krevetić, dam dudu i majstor zaspi:-).
Bilo bi super da je uvijek tako...
Raste ko gljiva..već je na broju 68..Ovaj tjedan se samo protegnuo:-)
Kolike su nam ostale bebice?

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (7.12.2013 13:42:13)

hej žene...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

hahahha kako je svima isto ili slično.....evo moja princeza još uvijek stenje i plače i vrišti kad kaka ili mora prdnuti.....spava kako hoče.....naveče idemo u krevet oko 23.00. budi se u prosjeku 2 puta...ali sinoć smo fino bile budene od 2.00 do 4.30....čari majčinstva [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...sad nema mira, spava 20 min pa zaplače, malo je uzmem i zaspe i tako mi se čini cijeli dan.....kako koji dan...jedva čekam za koji mjesec kad steknemo nekakvu rutinu i kad crijeva budu ok.....
moja je sad puuuuna prištiča, sve mi je žao......i to bu valjda brzo prošlo...

pozdrav mama i pusa bebačima [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ribicatt -> RE: Termin - jesen 2013. (10.12.2013 22:00:04)

Dobra vecer svima! Vidim da smo sve jos u uhodavanju haha, ja se nisam dugo javila jer smo malo u guzvanju jos uvjek selidba u tijeku itd. Al eto i mi koristimo sunce dok ga jos ima i vani smo cesto i radi male da se izludira pa da u kuci bude lakse.
Bebac sad vec tezi oko 6kg i ugl budenje i spavanje je u razmacima po sat-dva,a nocu od 22h-3h pa u 6ili 7 papanje. Za sad ne ganjamo ritam,sve polako slaze sam,a ja se prilagodavam

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (12.12.2013 9:35:41)

DD!
Svima je manje više isto, vidim [sm=smiley1.gif] Mi idemo sutra na sistematski prvi pa ćemo znati, koliko smo dobilii narasli, pa se ovdje javimo [sm=smiley1.gif]

Što se tiče spavanja, preko dana je super, spava 2,3 puta po 3-3,5 sati, nekad odalami i 4 sata u komadu popodne [sm=smiley1.gif], onda ju oko 19h uhvate grčevi, i tako se borimo do nekih 21,22h, dok ne poželi opet ciku i ne zaspi. Onda odspava 5h u komadu, evo npr. sinoć je zaspala u 22.30h, i spavala do 4.30h, i zatim opet u 7.30h, pojela, malo bila budna s bracom, i evo sad već 1h [sm=smiley1.gif]

Osim grčevA, muči nas i kakica, jer kad treba kakiti, plače, vrti se , nervozna je dok god to ne obavi, a to zna potrajati i do 2h! [sm=smiley13.gif] Ili se probudi iz sna ako to mora obaviti.
Za grčeve ništa ne dajem zasad, s prvim sam davala biogaiu i sjećam se da nam ništa posebno nije pomogla. Jel ima netko neko bolje rješenje, neke konkretne kapi, sirup ili već nešto? Kazimira ti si spominjala neke homeopatske kapi? Jel ih sad koristiš?

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (12.12.2013 10:42:04)

Koristimo homeopatske kapi koje su protiv kolika, problema s prdecima, regulacija podrigivanja i mučnine, ako sam ja to dobro prevela[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...Zguglaj Homeolab i sve buš tamo našla....nam pomažu, koristila sam ih o sa K.......čak mi je patronažna potvrdila kako je čula da ih jako puno ljudi koristi i da im pomaže, a znaš kakvi su medicinari oko homeopatije[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nama je kako koji dan....napokon nam se ličeko počelo čistiti...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A moram pohvaliti i svog velikog dečka, počeo je spavati sam....tj. ne uspavljujemo ga nego ga stavimo u kind i koji put odemo do njega kad nas zove....ajme to je preporod i sve je prošlo bez suza i vrlo spontano [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pusek svima [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (13.12.2013 8:12:19)

kazimira [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dečka.

ja sa K tako naučila od samog početka i oduvijek ju samo spustim u kind i spava odmah,ali mislim da je to sve od djeteta do djeteta. tko zna kako ćemo sa grofom,za sada je o.k. na zadnje spavanje navečer ide oko 22 i spava do 1-2 i to mu je najduže,onda buđenje nakon 2 sata i papanje, a pposlije 5 mu se ugl. ne spava. po danu kako-kad,ali nije preloše.
prošli smo 2 mj.,grčeva nije bilo,ja se toplo nadam da je opasnost prošla. zna ga nekad malo mučiti nakon jela,ali čim se podrigne,prođe.
cure,jeste dobile prve osmjehe? moj lopov se tako smije kad mu se javim i zovem ga,ma već sad ima pravi zavodnički osmjeh :))

seka nam ima faze ljubomore(počelo je),ali ima tu i nešto dobro-sad i mama dobije koju pusu ili zagrljaj,a dogodi se čak da mi se nasuče u krilo,što mi je do sad bio samo san....

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (16.12.2013 8:40:09)

Hehehe, vidiš, sina, stiže nagrada za trud! [sm=smiley27.gif] ..nakon takvih izljeva ljubavi, mislim da ti sve lakše pada [sm=smiley1.gif] ...slatki su jako...i ovaj moj se non stop smije...što je pravo olakšanje i užitak nakon prva dva mjeseca što se mrštio i stenjao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...a moram ga pohvaliti i što se tiče spavanja...mi smo ga, doduše, od početka stavljali u krevetac da se uspava budući da od kad se rodio NIKAD nije zaspao za vrijeme dojenja (seka se tako uspavljivala) ...mislim umiri se dok sam ja pored njega, ali čim ustanem - proteže se i budan je [sm=smiley36.gif] ...tako da je taj obrazac usvojio, ali buđenja su mu do prije par dana bila 2 po noći, oko 1 i oko 3-4 pa buđenje oko 6:30...aLI sad se dva dana za redom budio tek u 4, a sinoć u 3 i 5...nadam se da će zadržat tu prvu dužu turu spavanja (legne oko 21)...to u 4 mi je suuuper - osjećam se kao da ima noć [sm=smiley36.gif] ...tim više što se onda sljedeći put budi u 6:30, taman kad malu budimko i spremamo za u jaslice...

postao je prava mala neodoljiva beba, kao da onaj mrgud s početka priče nije ni postojao [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

puse svima, uživajte u blagdanima..

eh, da, i t je doma - jučer je zakurila s 38,8 [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 [36] 37   Sljedeća stranica >   >>