ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (30.11.2013 12:45:46)
|
DD! Evo i nas da se javimo! [sm=smiley1.gif] Vidim svi [sm=duda.gif] imaju probleme s vjetrovima, kod nas je to problem kad spava, i onda se tijekom spavanja uznemiri, počne plakati, tiskati, pa se onda razbudi, pa neće cicu, i onda mi bude budna i po 2-3 sata, do sljedećeg spavanja, što mi preko dana i nije toliki problem, iako sam već umorna i draže mi je kad mije mirniji dan, [sm=smiley13.gif], ali najgore mi je kad ju to zadesi po noći, pa mi po noći tako tulumari po 1-2h [sm=smiley13.gif] Inače jako lijepo spava preko dana, po 3-3,5h u komadu, po 2-3 puta. Po noći isto lijepo spava kad nema problema s vjetrovima ili kakanjem, budi sse svako 3h, a onu prvu turu spavanja odspava i po 4-5h u komadu. Nemrem se žaliti, stavrno puno spava [sm=smiley36.gif] Jedino nam je problem što je razmažena. Ako nije na cici ili ne spava, nije dobro! Odmah plače! [sm=smiley13.gif] Neće biti budna i ležati u krevetiću, doduše preko dana u onoj košari od kolica. Ako ju budnu spustim u košaru, za minut se uzvrpolji i počne plakati. Čim ju primim na ruke, MIR! [sm=zmeden.gif] Ne znam šta da radim, pokušala sam s dudicom ju umiriti ali ju ne prihvaća, doduše prihvati koji put, al ju onda rukicom miče, pa u tom namještanju se još jače zaceni..[sm=smiley13.gif] Pa neće mi valjda visiti stalno po rukama?? [sm=zmeden.gif] Andrea, mi smo koristili biogaia kapi za L, koliko se sjećam bile su nam dobre za vjetrove, ali ne i za grčeve. A što se tiče D3kapi, mislim da bi moglo imati veze ako si mu davala navečer, ako se dobro sjećam, neko mi je rekao da se te kapi daju ujutro, jer mogu dosta teško pasti an želudac, a sad?! Jel to istina ili ne, ne znam. Ja znam da sam L uvijek te kapi davala ujutro.
|
|
|
|