sina -> RE: Termin - jesen 2013. (10.5.2013 17:20:02)
|
IZVORNA PORUKA: andrea0904 Evo i nas malo da se javimo,jučer smo bili na pregledu i sve je ok..sve što je mjerila odgovara 16 TT, rukice, nogice, nabrojili smo i sve prstiće:-) Isto nam je rekla za nekih 37mm, ali ispada da je to promjer glavice.Uglavnom na početku pregleda je bila [sm=rozacrtici.gif], ništa nije visilo-kako bi ona rekla, ali izgleda da ga je samo skrivao...lijepo je snimila pišu, tako da imamo malog [sm=modricrtici.gif]... Tko zna, možda još dođe do promjene.. E sad, isto mi je rekla za posteljicu da je malo straga ali nije mi rekla to na zabrinjavajući način.Pitam iz razloga jer je netko gore napisao da zato mora mirovati, a moj posao je sve samo ne mirovanje (vodim sportsku rekreaciju i pilates)...Nemam pojma o tome, zna netko nešto? Pozdrav [sm=smajl.gif] eh,po svemu smo slične. ja sam pisala za posteljicu. meni je rekao da je skroz otraga,odmah na grliću maternice i da se moram jako čuvati što ne radim jer je to apsolutno nemoguće i uvjerena sam da će biti sve u redu,a i ovaj moj gin nema nimalo takta,već ga znam,tako da me ne može isprepadati baš samo tako. previše sam ja toga prošla.... i u prošloj [sm=nosecka.gif] mi je bila otraga i gin kod kojeg sam tada bila uopče nije dizala paniku oko toga,a i kako trbuh raste tako se ona povlači prema gore,ugl. oko 26-og tt to dođe na svoje,tako mi je rekao. eto,i kod tebe promjer ko i kod mene,i ja mislim da je to opseg glavice. prošle godine kad sam bila [sm=nosecka.gif] i rodila K,80% su bile curice,ove god opet imam puno trudnica oko sebe i sve nose dečke,puno ih je več i rodilo,ugl sve dečki,čak ih imam i par kaj imaju 3 cure i sad su dobile dečke. izgleda da je ovo njihova godina[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|