ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (24.4.2013 15:31:07)
|
Pozdrav! [sm=smiley1.gif] [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] Sretan ročkas sineku, Kazimira! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mariachi, drago mi je da je sve super! [sm=smiley1.gif] Kazimira, mene isto ovu trudnoću stalno nešto boli i pecka, i nekad mi se učini da osjetim bebu, al mislim da to nije to [sm=smiley36.gif] Mislim da je ta bol od sineka,dizanja, trčanja.. tvoj vjerojatno već hoda, moj je sad u tim pripremama [sm=smiley36.gif] Mi smo isto danas bili na kontroli, prvi put kod nove gin, konačno sam se prebacila kod nove dr! [sm=smiley36.gif] I odlična je, mlada, simpatična, i lijepo me "obradila" i objasnila mi sve! [sm=smiley36.gif] Još uvijek je hematom tu, streptokok liječimo, sad sam i gljivice od antibiotika dobila...[sm=smiley29.gif] lijekova ko u priči [sm=smiley13.gif] Čak mi jee reka da se naručim na sv.Duh da me i oni pregledaju malo bolje, s obzirom da je trudnoća malo rizična [sm=smiley13.gif] Nadam se pozitivnijim rezultatima sljedeći put [sm=smiley1.gif] Kako stojite s kilama? jeste li vratile kilažu prije ranije trudnoće ili? Eto ja se danas vagala, imam 56kg [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|