ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (25.6.2013 9:46:46)
|
evo, zaredala se javljanja pa da se javim i ja! već smo 10-tak dana malena i ja kod mojih u puli, cijeli prošli tjedan uživali u brčkanju, a ovaj ćemo, izgleda, u kućnim posjetama i klaćenju po gradu. isto dobro. tatu smo pustili samog u rijeci da na miru uči za pravosudni ispit, a nakon toga ljeto počinje za cijelu obitelj! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] baš sam htjela spomenuti taj trbuh koji je i meni puno veći nego u prvoj trudnoći, a dobivam manje kila nego tada...sve nekako ide u bušinu, neka! ..i uvijek naraste praktički preko noći, mislim da mi je sad kad punim 6. mjesec ista kao i kad sam napunila 5., a dečkić je bo'me i aktivniji od curice, nakon svakog obroka pleše i skače k'o lud [sm=bravo.gif] nama je sljedeći pregled 9.7., a jedva čekam da dr baci oko na uzv jer je zadnji put bebač stajao na zadak, znam da je rano i da se do 34. tjedna bebe uglavnom okrenu, ali kako sam curicu rađala na zadak, nekako sam se nadala da će drugi put ipak i beba surađivati ;))) puse svima, uživajte gdje god da jeste, po bazenima, planinama ili plažama!!![sm=smiley31.gif] [sm=kuza.gif]..idem ja...na palačinke[sm=smiley30.gif][sm=smiley30.gif]
|
|
|
|