RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (3.6.2013 21:47:12)

Eh, da, i hvala na dobrodošlici! :D

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (4.6.2013 10:33:48)

Dobro došla ganja i mali [sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (4.6.2013 12:59:19)

eto i nas sa kontrole. samo sam imala pregled,nije mi htio raditi uzv jer je on dosta protiv toga da se često radi uzv pošto kao zrači i šteti bebi i stalno mi ponavlja da se u svijetu uzv radi 2 x i to je to. iduća kontrola ta 3 tj i onda ćemo raditi i uzv i saznati spol,a ako dođu neke kunice u međuvremenu ići ću kod nekog privatnika na uzv

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (4.6.2013 18:19:21)

Dobrodošli ganja i [sm=modricrtici.gif]........[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivana nadam se da ste bolje..........[sm=smiley31.gif]

ako negdje nekaj fulam u popisu slobodno me odmah upozorite [sm=smiley1.gif]

ribicatt 27.09. [sm=modricrtici.gif][sm=smiley20.gif]

inesica 28.09. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ganja 02.10 [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

andrea0904 19.10. [sm=modriCrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

mirtach 19.10 [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

sina 22.10. [sm=smiley20.gif]

Mariachi 28.10. [sm=smiley20.gif]

Kazimira 30.10. [sm=smiley20.gif]

komarac1 31.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

Znaki 04.11. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ivana1112 10.11. [sm=smiley20.gif]

MKata 14.11 [sm=smiley20.gif]

Navia 21.11. [sm=smiley20.gif]

Dite sa škoja 22.11.
[sm=smiley20.gif]

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (5.6.2013 10:21:04)

mislim da ti to znaci tvoj primarni ginekolog...tj tvoj stalni :D

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (5.6.2013 12:05:20)

Hvala, Kazimira! [sm=smiley27.gif] Biti će to jedan pravi boy baby boom! ;))

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (5.6.2013 13:07:18)

Dobrodošlica curkama mirtach i ganja i njihovim bebicama[sm=smiley1.gif]...Stvarno se sve plavi od [sm=modricrtici.gif]...
mirtach - ti i ja smo isti datum, zasada, možda ćemo skupa vrištati u rađaoni[sm=bravo.gif]...
Mi ćemo danas na pregled, u 21. tjednu smo tako da isto očekujem detaljan ultrazvučni pregled da utvrdimo jel sve kako i treba biti...jedva čekam, sve mi to tako brzo prolazi:-)
Trbuščić polako počinje rasti, to me veseli, mališa se javlja na svakodnevnoj bazi....uglavnom navečer kad se malo umirim...jučer je valjda spavao, pa sam se malo zabrinula, ali sam ga ja podsjetila da mi se mora svaku večer prije spavanja javiti[sm=smiley20.gif]
Kako vas najčešće pregledavaju? Vidim da je sina napisala da njen ginić baš ne radi prečesto ultrazvuk, moja nema ništa protiv njega....

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (5.6.2013 13:49:24)

Meni moj radi ultrazvuk prilično često, a susjed doktor potvrdio mi je da je to toliko minorna, gotovo zanemariva količina zračenja. Uglavnom, što se tiče učestalosti pregleda - još uvijek sam na razmacima od 3-4 tjedna, ovisi kako se potrefi da se moraju neke pretrage radit...evo, imam 13.6. sljedeći, a prije toga sam bila 17.5., okruglo mjesec dana. Doduše, u međuvremenu sam ja otišla i privatno na 3D budući da mi ga ionako dodatno osiguranje pokriva... ;) Meni se stomak, bo'me, itekako VIDI već... :D

Ženske, je li ok tu načinjat temu o imenima ili bi bilo bolje uključit se na istoimenu temu? Za curice bih smislila, čini mi se, još 100 imena, a za dečka nikako da mi nešto legne...

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (5.6.2013 14:27:00)

Slično je i kod nas - za curu ih imam puno koja mi se sviđaju, al za dečka već teže!

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (6.6.2013 11:30:06)

Bila kod dr Kosa na anomaly scanu..bebica je super, jedino mu liceko bilo okrenuto prema posteljici pa ga nismo uspjeli uslikat [sm=smiley19.gif]
Doguro je do pola kile [sm=duda.gif]

Andrea, a di mislis rodit ..ja se spremam u Vinogradsku [sm=bravo.gif]

Trbuscic jedva da se nazire, al je fora kako skoci kad bebolino suta nogicom [sm=bravo.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (6.6.2013 14:31:43)

bravo mirtach i [sm=duda.gif][sm=modricrtici.gif]........samo kikaj mamu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (6.6.2013 16:30:52)

Bravo mirtach,na super vijestima... ja ću roditi na Sv.Duhu :-)...mi smo isto jučer imali pregled u 21 tjednu, sve nam je doktorica isto lijepo pogledala, sve štima...jako je zadovoljna, sve odgovara tjednima trudnoće[sm=bravo.gif]
Mali ima velikoga pišu, hihihi, i isto imamo točno pola kile[sm=smiley2.gif]. Mali buco...
Nisam dobila puno kilica (3,5), ali je buša konačno počela rasti...Stalno ga osjetim, baš je doktorica rekla da je jako živa bebica, ali se nadam da će spavati malo više kad se rodi:-).
Ja definitivno ne vidim još da mi se trbuh miče....ali nadam se uskoro.

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (7.6.2013 10:43:20)

Bravo andra [sm=bravo.gif] i mali [sm=duda.gif]
I ja sam dobila oko 3.5 kg..hehehe..jako smo slicne ;D...kolko si visoka, ja 181, i sad sam negdi na 77kg [sm=zmeden.gif]

Steta sta neides u vinogradsku da se druzimo u rodilistu [sm=smiley19.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.6.2013 11:18:30)

hihihi, tu smo negdje...ja sam malo manja verzija:-) 174 cm i 72 kg[sm=smiley36.gif].Nadam se da će stati na max 80 kg.....ali neću se zabrinjavati ako ode i preko...
Čuj, Duh i Vinogradska nisu daleko, možemo se natjecati koja će jače vrištati,[sm=smiley20.gif]....
Naravno da jučer kad sam pročitala da tebi skače trbuščić, morala sam i ja provjeriti...Umjesto da gledam u tv, gledala sam jel se miče i stvarno[sm=smiley36.gif]....umirala sam od smijeha. Prije to nisam primjećivala jer sam mislila da je prerano...a i nisam baš to pratila.
Idem malo sada peglati, jer se osjećam poletno[sm=bravo.gif], dok ne izgubim volju:-)

Jel se nekome zna dogoditi da ga po noći probude strašni bolovi u želucu? 2x u roku 2 tjedna, oko 5 ujutro na pola sata neznam za sebe...i samo prođe nakon pola sata?!Jel se smije uzimati Gastal-možda glupo pitanje....

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.6.2013 13:16:56)

smiješ gastal! ja sam ih hrpe pojela u prošloj trudnoći u trećem tromjesječju!

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.6.2013 14:07:22)

[sm=bravo.gif] cure na dobrim vijestima i pregledima [sm=smiley1.gif] Glavno da su naši [sm=modricrtici.gif] zdravi i da rastu [sm=smiley1.gif]

Mi smo bolje, Moj L već 4. dan se liječi od crijevne viroze, izgleda da je njega to najgore pogodilo, al ide nabolje [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: komarac1

Ozbiljno?? Ja baš mislila da se ne smije! [sm=smiley3.gif] Jel Gastal može i za žgaravicu ili ima nešto drugo što smijemo piti za žgaravicu? [sm=zmeden.gif] Jer mene ubijaaa žgaravica, s L mi nije tako bilo. [sm=smiley13.gif]
Što se tiče imena, za curu imamo, al za [sm=modricrtici.gif] nemamo. [sm=smiley13.gif] Zapravo ja imama, al mm se ne sviđaju [sm=smiley29.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2013 14:54:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

inesica -> RE: Termin - jesen 2013. (7.6.2013 21:39:58)

IZVORNA PORUKA: elinamama

inesica, sad opet zajedno navijamo [sm=smiley36.gif] baš lijepo

Je, stvarno super!!!

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (10.6.2013 9:38:55)

Ivana, ja sam u prvoj trudnoći imala žgaravicu od SVEGA, a u ovoj, na sreću - nemam :) nisam ništa pila, ali kvaliteta života je narušena maksimalno.. ovoga puta me priroda nagradila hemeroidima :D prvih 5 mjeseci sam muku mučila, napokon se lakše diše...i vjeruj mi - žgaravica je zakon u odnosu na njih ;)

mi smo malo doma raspravljali o [sm=modricrtici.gif] imenima...meni su lijepa kratka: val, iv, tin, andro, vito, lovro, vid...vid mi je najljepše, ali nam nekako ne paše uz prezime...za sada nam je lovro favorit [sm=smiley27.gif] :) ... doduše seka od skoro dvije god. kaže: "meni 'andjo viđa, jovjo baš ne 'viđa" :))) ...a i još mi objašnjava kad spomenem bracu: "ne b'acu, ja bi seku" [sm=smiley30.gif]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (10.6.2013 13:40:28)

hej trudnice.......

mi smo imali naporan vikend, K mi je gorio u petak i subotu, doktor sumnja na kozice jer se pojavio osip po tijelu, ali evo do danas niš nije buknulo.....jučer i danas nema tem ali je još sav mazan i blijed....[sm=smiley13.gif]

beba u buši je sve aktivnija, jučer sam fiksirala trbuh i vidjela kako se miče[sm=bravo.gif]baš sam bila happy[sm=smiley1.gif]

i meni se sviđa Vid, ali moj muž neće, a neće ni predlagati....meni je to koma, nikako da se složimo, htio je on Baltazar ali to pak ja neču...........[sm=smiley13.gif]

pozz[sm=sloncek.gif]

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (10.6.2013 17:11:35)

sUPER ZA AKTIVNU BEBICU, a slažem se s tobom i u vezi imena :) dosjetit ćete se nečega već...[sm=ocala.gif]

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (11.6.2013 17:14:42)

Što se tiče UZV...ja idem privatno kod dr i svaki puta mi radi ultrazvuk, nikad nije rekla da bi bilo iti malo štetno, a i ja sam najsigurnija kad vidim da sve štima i da srca kuca [sm=smiley27.gif]

A u stomaku još ništa ne osjetim (u 18. tj sam) i jedva čekam da počnem osjećati...doduše, imam i viška kg pa je i to možda razlog što još ništa ne osjetim...

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (12.6.2013 19:48:04)

ooooo,ja osjetim. vidjet ću valjda pred sam kraj da se trbuh miče zbog ovog nagomilanog sala na trbuhu,ali lupka non stop,pitam se samo kad ta beba miruje :))

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (13.6.2013 8:09:32)

IIIIIsto kao i kod mene. Ne prestaje lupat, a ja uživam...nadam se samo da će malo više mirovat nakon poroda ;) Mi smo danas popodne na pregledu u 24. tjednu, a sutra mi je zadnji radni dan, odmor počinje!!! Još ću malu vodit kod tete čuvalice na par sati do kraja mjeseca...mislim da će mi kuća napokon zablistati! [sm=smiley27.gif]

Pozrav, bušicama, uživajte u ovom suncu koje je napokon zasjalo...jedva čekam vikend - prvo kupanje ove godine!!!

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (13.6.2013 12:14:57)

hej cure! evo ja se još borim s mučninama [sm=smiley11.gif] sad već počinjem mislit da ću ih imat do kraja! danas je ravno 20 tjedana! je da su skroz blage al ipak.....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>