troubled -> RE: Referendum o definiciji braka - vase misljenje. (16.5.2013 17:51:54)
|
prije 50-ak godina u americi su se mnogi zgražali zbog mogućnosti da se crnci voze u prednjem dijelu autobusa, idu na fakseve itd... prije 30-ak godina tako isto je bilo i u južnoafričkoj republici...danas više nije zakonski, ali praktično nisu daleko odmakli... 1. da mogu, sigurno bi svi homoseksulaci, u današnje doba, odmah pristali biti hetero...ne mogu jer su se takvi rodili...(ja imam sive oči i nikako ne mogu imati smeđe)... 2. devijantna ponašanja ne podržavam....ali ta ne ovise o spolnoj orijentaciji...bilo bi mi neprihvatljivo vidjeti i hetero par da se seksa na sred trga bana jelačića... 3. ako im se dozvoli pravo na brak, vrlo malo će ih to doista i učiniti...učinit će to samo oni koji se zbilja vole... 4. ako im se ne dozvoli brak...oni koji se vole...koji su zajedno u dobru i u zlu...koji provedu zajedno 20-30 ili više godina...mogu se naći u situaciji da im je partner u bolnici, na samrti, a ne mogu do njega...da ih partnerova konzervativna obitelj, koja s njim nije kontaktirala zadnjih 30 godina, potpuno izostavi iz sudjelovanja, odlučivanja, nasljeđivanja...to nikako nije u redu! 5. kakva bi bila djeca odrasla u takvoj zajednici? ako se vole bila bi sasvim normalna, ako se ne vole, imala bi problema...ali zbog problema s kakvima se, još uvijek, takve zajednice susreću, u braku će biti uglavnom samo oni koji se iskreno vole... 6. a kakva su djeca danas? ona koja svjedoče prevarama, obiteljskom nasilju, koja su žrtve obiteljskog nasilja? hajmo radije jedan referendum protiv toga!!! 7. kad bi bilo koje moje dijete danas sutra reklo da se tako osjeća, da je homoseksualac, da se zaljubio/la....zar bih ga/je mogla manje voljeti? zar bih okrenula leđa? ja znam odgovor....a vi?
|
|
|
|