|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
4.11.2013 21:20:26   
maja pčela
Nismo 7 cm,nešto sam krivo skužilauser posted image Ali ne kužim neke kratice pa pomagajte TVS-B.P 1.7 CM 11 tt SA+ FP+

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 451
5.11.2013 7:46:29   
tonija_4
Pozdrav curke! user posted image
Evo ovdje imate tablice sa mjerama ovisno o tjednu trudnoće. -> http://www.poliklinika-harni.hr/Default.aspx?sifraStranica=1404

Maja pčela, ne znam šta znače ove oznake koje si napisala. Možda si krivo pročitala skračenice? Meni je na zadnjem UZV-u mjerio BPD (razmak između dvije tjemene kosti) ,AC (opseg trbuha) i FL (duljina bedrene kosti).

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 452
5.11.2013 8:17:09   
Admin
Drage trudnice, uključite se u nagradnu igru na forumu i osvojite vrijedne nagrade user posted image

http://www.ringeraja.hr/forum/m_879581/mpage_1/key_/tm.htm#879581

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 453
5.11.2013 9:01:28   
autumn day
cure dobro jutro!user posted image

kako ste danas?

danas nam kim ima važan pregled!
kim, puno, puno sreće danas....i očekujemo te sa dobrim vijestima!!
sve će biti dobrouser posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 454
5.11.2013 9:04:24   
kim626
Dobro jutrooo...
kako ste danas user posted image ??

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 455
5.11.2013 9:08:19   
kim626
Dobro jutrooo...
kako ste danas user posted image ??
Aday tvoja leda??? Bolje?
hvala ti na podrsci,zbilja se jako bojim pregleda...da stvar bude bolja jutros me bas nesto boli trbuh,nadam se da je moja mrva dobro!

oprostite zbog ovih postova sto mi odu nedovrseni,preko moba sam!

Neposredna veza do poruke: 456
5.11.2013 9:14:17   
autumn day
leđa su puno bolje, pa sam nadobudno otišla na posao...ali sad kad tu sjedim nisam sigurna da je to bila pametna odlukauser posted image
vidjet ću kako će biti, pa možda ipak odem domauser posted image

znam da si zabrinuta, ali biti će sve dobro!!
trbuh te vjerojatno boli od nervoze...
bit će ti lakše kad danas vidiš svoju bebicu i kad dr. kaže da je sve okuser posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 457
5.11.2013 11:24:42   
Newy
Zašto sam ja bila uvjerena da kim sutra, u srijedu ima pregled, a danas ide tintin... ajme kaos mi je user posted image držim fige za čim bolje preglede...

maja pčela, nemam pojma za ove tvoje oznake, čudno mi je tim više što smo ti i ja po tjednima skoro iste, a meni je u nedjelju kad sam bila na hitnoj, pisalo samo:

KČS+, FP+, CRL 40 mm=11 tjedana. Iako sam po mengi 10+1 bila.

Znam da je CRL dužina bebe koja se mjeri od glave do trtice, KČS je da srce kuca, a nemam pojma što je FP. A ovo što si ti sve napisala user posted image ??

< Poruku je uredio Newy -- 5.11.2013 11:26:07 >

Neposredna veza do poruke: 458
5.11.2013 11:35:52   
autumn day
Tintin,jesi bila?? Sta kaze dr.??
Nadam se da je sve ok :)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 459
5.11.2013 11:55:30   
maja pčela
sad stvarno neznam,kad ga blesava nisam odmah pitala,ali bebica je stvarno dosta velika mi se čini kad sam ju vidjela.znam da je rekao da je taman za 11 tt jer je prije 4 tj bila za 2 tj manja,ja drugo nisam pitala a kad sam došla kući skužila da nemam pojma što piše na nalazu user posted image ma i nije mi toliko bitno,te veličine samo neka je sve drugo ok,bebica je bila tako slatka,držala je ručicu uz glavu,mrduckala se,ma sva sam se rastopila.user posted image .FP su fetalni pokreti

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

Neposredna veza do poruke: 460
5.11.2013 12:09:44   
Newy
E da sad sam i ja našla da je FP pokreti bebe, a ova prva kratica koju si ti napisala je za kosti tjemena valjda.

Nego cure, kad ste povele muževe/dečke prvi put na UZV? Mi smo nekako prije mislili da će ići tek kad se bude radio preko trbuha, a sad zaparvo razmišljam, ja sam već 2 puta vidjela bebu (na prvom planiranom pregledu, i sad na drugom neplanskom kad sam otišla na hitnu). I već sad se dobro vidi, već ima ''oblik bebe'' pa bi i njemu sigurno bilo drago vidjeti. E sad, za 10 dana imam onaj planirani UZV sa 12 tjedana, ali i taj će još biti vaginalni... Pa ne znam je li to glupo da ide sa mnom na vaginalni user posted image

Inače, moja socijalna je rekla da sad nakon ovog UZV sa 12 tjedana, da će me slati na idući tek sa 20 tjedana, da ona ne da uputnice za svako malo ići bez potrebe na UZV. Ja se u jednu ruku slažem, a s druge strane ne znam baš kako ću izdržati 8 tjedana user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 461
5.11.2013 12:50:24   
anaxx
Cure ovdje vam je tema o kraticama s ultrazvuka, pa ako netko želi pogledati....

http://www.ringeraja.hr/forum/Kratice_sa_ultrazvuka/m_126393/tm.htm 

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 462
5.11.2013 13:06:58   
autumn day
newy, muž je išao samnom prvi put na taj uzv sa 12 tjedana, i sav se rastopio kad je vidio bebicu.....
a sve se tako lijepo vidjelo, baš mi je drago da je bio user posted image
a nije mi bio bed, sjedio mi je pored glave, a ja sam imala onu suknjicu kaj dobijem kod gin, tako da se ionako ništa ne vidi user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 463
5.11.2013 13:09:25   
tintin
Pozdrav cure.
Kim bit ce sve u redu vidit ces, danas ces vidit svoju mrvicu, javi nam se čim zavrsis, uz tebe smo.
Autumn drago mi je da su ti bolje ledja, a isto si trebala i danas bar još odmorit, cuvaj se.
Bila sam u bolnici dr me pogledala rekla sam joj za pritisak u zdjelici kaže da mi je sve nekako nabijeno doli, i pitala me želim li ostati u bolnici da budem mirnija ja sam rekla da nebi, kaže ona da je sve u redu i da ako budem imala grceve i jaki pritisak da odma dodjem, dala mi je magnezij da pijem, i rojazol vaginalete jer i dalje imam gljivice.
I sad najljepsi dio pogledala me na ultrazvuk i vidila sam svoju bebicu i mahala mi je i fala Bogu sve je u redu, i meni je danas 18 + 3 tt a ultrazvuk pokazuje 19+2 tt, skoro za tjedan dana je veca.
Srce mi je puno i cila sam se rastopila.
I da moram opet vadit krv pusto nešto nisam zapamtila.
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 464
5.11.2013 13:12:26   
tintin
Newy moj dragi je svaki put bio samnom na ultrazvuku, i to je nesto predivno, tako da nema veze ako te gleda vaginalno neka ide s tobom, rastopit će se.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 465
5.11.2013 13:17:54   
PinkyFunkyBirdy
Joj tintin baš sam se raznježila. user posted image Bravo za tvoju bebicu! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 466
5.11.2013 13:21:03   
ines
Pozdrav cijeloj trudničkoj ekipici! Ja sam trudna 16 tjedana, treće mi je djete. Već imam dečka i curicu, sada obet čekamo dečkića! Moja iskustva s mužem na ultrazvuku pa i u rađaoni su prekrasna no nisu svi muževi isti pa mislim da bi trebale poštivati njegove želje. Moj u prvoj trudnoći nije propustio niti jedan. Sada ću ga voditi sa dvadeset tjedana prvi puta.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 467
5.11.2013 13:31:56   
Newy
Tintin, drago mi je da je sve ok user posted image , možda da doma ipak miruješ više ako možeš dok ti ne prođe taj pritisak... ajme 19 tjedana, po to je već velika cura, i jedina ovdje zasad user posted image .

Jučer mi muž kaže, da iako je prije dok je bio mlađi uvijek zamišljao da će prvo dobiti sina, sad mu je, kao i meni, apsolutno i potruno svejedno, ali pazite sad: ON ima osjećaj da je curica, ahahaha, da ju zamišlja kao malu plavu curicu user posted image

A mislim da će onda i moj za 10-ak dana sa mnom, sad kad sam mu rekla da ste vi vodile svoje na vaginalni, hoće i on ići svakako user posted image

Inače, moram ga pohvaliti, evo kuha ručak dok ja crkavam, i općenito sve radi što treba... Meni od sinoć je baš ono-gadno. Trebala sam se sinoć ispovraćat, ali sam zadnji tren spriječila (bilo mi žao večere), i bilo mi je slabo veći dio noći, ni spavanja ni ničega... danas naravno nastavak, baš mi je u*rano. Ima dana kad mi je super, ništa, ima kad mi je lagano mučno, a ima i ovako gadnijih da mi se baš povraća (ali se suzdržavam). Još sam u pidzami user posted image

Kim, još čekamo tvoj pregled, nadam se da će se nastaviti niz dobrih pregleda user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 5.11.2013 13:33:20 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 468
5.11.2013 14:14:10   
andydea
Evo me
pregled je prošao dobro, još uvijek ima tkiva unutra,ali ono bitno je izašlo..Htjela mi je dati egometrin tablete,ali ne može jel dojim maloga...uglavnom u pon. opet pregled 11.11. i ona se nada da će se do tada sve čistiti...
Bilo mi je jako teško kad sam vidjela ultrazvuk..odmah sam počela plakatiuser posted image user posted image user posted image
Tintin super za veliku curku...draga samo ti doma odmaraj i sve bu ureduuser posted image user posted image user posted image
Mislim na vas sve ...pazite i mazite bušice..ljubim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 469
5.11.2013 14:16:06   
andydea
Kim samo budi pozitivna i sve će biti u redu...čekamo te user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 470
5.11.2013 14:45:27   
tintin
Hvala vam cure drage.
Andy stalno mislim na tebe i cekam da se ode javis ili na odbrojavanju, bit ce to sve u redu, draga moja znam da ti je teško, najradije bi te zagrlila.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 471
5.11.2013 15:52:34   
kim626
Cure moje MOJOJ SRECI NEMA KRAJAAA....od ciste ni c...sve je odlicno! Doktor je sve pregledo i odusevljen je sa svim na ultrazvuku je danas po velicini 14+1 ..SRCE MI JE OGROMNO!!!!
I znate sta saznali smo spol...decko je!! :) ne mogu vam rec kako sam sretna!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 472
5.11.2013 16:13:30   
tintin
Kim presretna sam zbog tebe i veselim se s tobom, baš mi je drago, bitno da je sve u redu, i još jedan decko, neka deckica, posli cu ga dodat na listu.
user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 473
5.11.2013 16:15:28   
Newy
jooooj kim, vidim da si zadnja pisala na temi, i otvaram onako pomalo napeto da ne kažem sa strahom, ja paranoična user posted image ... i onda predivne vijesti, baš mi je dragooo user posted image

Uživajte u euforiji i sreći, mogu zamisliti koje veselje je sad user posted image

I već vam je vidio spol, opa, baš rano! Hehe pa naravno da je dečko to je neki trend čini mi se na ovim proljetnicama user posted image !

< Poruku je uredio Newy -- 5.11.2013 16:17:36 >

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 474
5.11.2013 16:18:31   
anaxx
IZVORNA PORUKA: kim626

Cure moje MOJOJ SRECI NEMA KRAJAAA....od ciste ni c...sve je odlicno! Doktor je sve pregledo i odusevljen je sa svim na ultrazvuku je danas po velicini 14+1 ..SRCE MI JE OGROMNO!!!!
I znate sta saznali smo spol...decko je!! :) ne mogu vam rec kako sam sretna!!

a šta reći nego zapljeskati.... baš mi je drago...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!