|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
6.11.2013 13:44:30   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

mimme.................................08.11.
tonija_4...............................08.11.
newy...................................14.11.
tintin....................................18.11.
autumn day.........................20.11.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 501
6.11.2013 14:01:17   
amon
Mi svoj pregled imamo sutra, iliti 7.11. mislim da ću pop.... sutra do 18h.ali svaka čast za ideju!! user posted image

Sezamić stiže 16.05.

Neposredna veza do poruke: 502
6.11.2013 14:35:29   
kim626
Hejjj curke,evo i mene konacno..osmjeh mi ne silazi s lica...bas sam sretna!
Hvala vam svima na toliko pozitivnoj vibriuser posted image

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 503
6.11.2013 14:45:23   
kim626
Hejjj curke,evo i mene konacno..osmjeh mi ne silazi s lica...bas sam sretna!
Hvala vam svima na toliko pozitivnoj vibriuser posted image
...jeste mi vi dobro??? Cure imam pitanjcee da li pijete i sto od vitaminskih pripravaaka...ja sam do sad samo folnu pila,ali bi voljela i vitaminceke neke unosit.

Nasa redovita kontrola je 3.12-og ali imam kupljenu ponudu za uzv-pa idemo 18.11 na 4D :)
cure saljem vam velikiii zagrljaj!

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 504
6.11.2013 14:58:12   
autumn day
tonija....joj, kile, ne spominji....user posted image
stalno sam gladna....dobila sam do sad 4 kileuser posted image
ali mislim da je to ok, dr. ništa ne komentira....u prvoj trudnoći sam dobila sve skupa 14 kg, 10 je otišlo odmah na porodu, ove ostale 4 nakon 2-3 mjeseca dojenja.

amon, sretno sutra.....blago tebi, vidjet ćeš bebicu!user posted image

kim, užasno mi je drago zbog tebe i tvoje bebe!
ja sam pila samo folnu prva 3 mjeseca, sad pijem elevit vitamine...
moja dr. je rekla da je u principu najbitnije kako se hranim, ali sam imala malo niže željezo na zadnjem nalazu krvi, pa mi nije htjela davati samo željezo jer nije jako loš nalaz, nego mi je preporučila vitamine i zdravu prehranu...

Neposredna veza do poruke: 505
6.11.2013 15:02:17   
autumn day

amon....................................07.11.
kim626................................18.11.
kim626................................03.12.

Neposredna veza do poruke: 506
6.11.2013 15:13:04   
Bellatrix
Bok drage moje,

ne javljam se dugo, nije mi baš dobro,a i zlo mi je od gledanja u ekran.

kim - baš sam happy što nema više ciste suuuper!!!!
U prvoj trudnoći sam pila Prenatal od početka, a doktor mi je prepisao željezo od kojeg mi je bilo zlo. Sad pijem samo folnu, ali mislim da ću se opet prebaciti na Prenatal. Ima li tko bolju ideju?
Imam pregled 12.11 - nadam se da me neće htjeti opet staviti na željezu user posted image

Kako ste provele ovaj produženi vikend?
Mi smo bili kod suprugovi roditelja i prejela sam se (sve se bojim izvagati)user posted image

Neposredna veza do poruke: 507
6.11.2013 15:18:54   
kim626
Jooojjj pa koliko god se trudila zdravo jest nejde mi bas..jedem dosta voca ali povrca bas i ne..bome cu i ja elevit kupit i to cu pit!
Zaboravila sam doktora pitat od silnog uzbudenja kad bi trebala ponovno krv vadit,urin,pa za iscjedak...sva sam,se pogubila hahah :)

Ja sam se danas vagala bass juujjj kila je opet gore..tako da sam za sad uz sve oscilacije samo kilu dobila u 3 mjeseca...samo se bojim da se jako ne udebljam!

Sretno sutra na pregledu!!!

Neposredna veza do poruke: 508
6.11.2013 15:19:16   
Bellatrix
Autumn - čestitam na dečku!!! Jooj super! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 509
6.11.2013 15:51:28   
tintin
Amon sretno sutra na pregledu, uzivaj u gledanju svoje bebice, i javi nam se kad budes gotova user posted image
Autumn user posted image za listu super je.
Ja sam se zasad udebljala 2 kg i neznam ali ne hvata me jos neka prevelika želja da puno jedem, možda kasnije to krene user posted image i da ja pijem elevit prenatal i sad još sumece magnezij + vitamin c to mi je jučer dala zbog tog pritiska kojeg osjecam.

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 510
6.11.2013 16:11:49   
Newy
Bravo za listu, ima pregleda u bliskoj budućnosti ko u priči user posted image !

Pošto sam još u 1.tromjesečju, pijem samo folnu, a nakon toga ne znam što ću točno, nešto ću sigurno uzeti. Prijašnjih godina sam znala napraviti ''''godišnju kuru'''' uzimanja vitamina, pa kako sam bila često gost Calivite, tamo mi je žena preporučila New life, vitaminski pripravak za trudnice i dojilje. Čak je i muž znao uzimati sa mnom, iako u to vrijeme trudnoća nije bila ni u planovima, ali je rekla žena da nema to veze jer da su ti trudnički još bolji od ovih običnih vitamina, samo sam pila manju dozu. Pa si mislm, možda sad kad sam napokon user posted image da uzmem to... Pitat ću i ginice za preporuku, možda preporuče nešto konkretno.

E da, zaboravih, ja trenutno pijem i vitamin C (500). Svaku jesen već par godina i muž i ja uzimamo C, nekad smo čak i D, ili matičnu mliječ i sl., na preporuku jednog liječnika. Kao priprema za zimu, gripe itd.

< Poruku je uredio Newy -- 6.11.2013 16:14:24 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 511
6.11.2013 16:13:08   
mimagy
i ja se prijavljujem za tablicu kontrolnih pregleda.naš je 13.11. :)) sva sreća da nisam kupila septolete, htjela sam kod ginića pitati ga šta smijem,bilo mi usput jer sam nalaze išla vaditi,kao ono ludara gore, bila je gužva,pa nisam htijela gnjaviti. Uzela sam kapi od propolisa,od toga mi ne može biti ništa,valjda :))

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 512
6.11.2013 16:19:02   
autumn day
bellatrix, hvala ti!user posted image

i zaboravila reći da i ja uzimam šumeći magnezij, ali ja zbog probaveuser posted image  (i mogu reći da pomaže)

(Odgovor članu mimagy)
Neposredna veza do poruke: 513
6.11.2013 16:20:17   
autumn day

amon....................................07.11.
mimagy...............................13.11.
kim626................................18.11.
kim626................................03.12.

Neposredna veza do poruke: 514
6.11.2013 16:55:54   
maja pčela
eto da i ja prijavim slijedeći pregled a to je 4.12. tko će ga dočekatuser posted image i,u međuvremenu moram povaditi nalaze,krv,urin i sve ostalo,na slijedećem pregledu će mi uzimati briseve.što se kila tiče ja sam još uvijek minus 2,5 kile i nema naznake da će krenuti gore jer imam još jake mučnine a i povraćati sam počela tako da.... od vitamina uzimam elevit i sasvim su mi ok,i trpam se mandarinama one mi ne smetaju.

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

Neposredna veza do poruke: 515
6.11.2013 19:25:02   
Newy
Cure u kojem ste tjednu prvi put radile briseve cerviksa? Meni je na hitnoj rekla da bi bilo dobro da ih čim prije radim, pošto imam taj iscjedak i te bolove sam imala, a drugo mi sve ok, pa jedino brisevi su preostali. Međutim moja ginica, tj.sestra kad ju zovem na telefon, mi ne da uputnicu, nego da to napravim kad dođem kod njih u Zg, a tad ću već biti 13 tjedana, još dok dođu nalazi user posted image

Je li to kasno? Ona kaže da tako rade svim trudnicama pa ću tako i ja, i da taj iscjedak meni nije od bakterije (onak to mi kaže prek telefona sestra user posted image ), nego da pijem puno tekućine i čaj od brusnice...

I što sad ako imam nešto na tim brisevima a to mi radi štetu bebi... ova ne da uputnicu, a privatno dođe navodno skoro 1000 kn user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 516
6.11.2013 20:33:22   
tintin
Newy ja nisam uopće radila briseve, zato jer sam ih radila prije nego sam ostala trudna i bili su uredni pa dr kaže da sad ne tribam ponavljati.
Inace moj nalaz krvi je uredan crp mi je 1 šta znaci da nemam upalnog stanja, sad sam mirnija.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 517
6.11.2013 20:43:31   
Newy
Jel ima neki drugi naziv za taj CRP? Ja sam dosad dvaput vadila krvnu sliku, prvi put redovno, i sad na hitnoj, pa ne piše nigdje taj CRP user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 518
6.11.2013 20:49:18   
tintin
C-reaktivni protein, možda ti nije dala da to izvadis, pogledaj na nalazu.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 519
6.11.2013 20:53:52   
kisica
Newy – meni su ti brisevi rađeni prvi put prije nekih 2 tj. Znači u 27 tj.trudnoće. Čisto jer sam bila uloživa 1 čl., pa je dr.na zamjeni spominjao serklažu, a za nju ipak kao sve treba „uredno“. Iako su svi nalazi urina bili uredni, i po ničem nije bilo govora da imam kakvu bakteriju, dr.ih je ipak napravila. Neznam kako to kod vas ide, i jel ti ideš pvt ili u dz, ali to ti nije bitno uopće kad se uzima. E sad smatra ti se da ako imaš neku bakteriju, i u urinu bi se pokazalo, ako je urin sterilan onda je vjerovatno da nema ni u brisu ničega. Pa ti oni ne rade to dok god u urinu ne nađu nešto. Kod nas se uzima bris srijedom jer nam tako dolaze po uzorke iz Siska, i nalaz je za 7 dana. Uzima ga moja gin.
Naziva za Crp ti nema, i meni ga dr.redovno traži kad vadim krv. On pokazuje upale i sl.
E sad ako ga tvoja dr.nije na uputnici za vađenje krvi navela, onda ga vjerovatno nisu ni radili. Iako je malo čudno da ga ni na hitnoj nisu vadili.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 520
6.11.2013 23:41:15   
mimee
Ja sam briseve radila u otprilike 12./13. tjednu, imam konstantno od početka taj neki žuti iscjedak, ali ispostavilo se da je to kod mene normalno jer su mi svi nalazi čisti.
A što se tiće kila, cure vi ste super, ja u 17.tjednu pa vec na +7user posted image katastrofa, 4kg sam dobila u samo mj dana u 1. tromjesecju, jer mi je bilo jako zlo, pa sam stalno nes grickala, a sad pomozi boze, ne znam uopce kako da to drzim pod kontrolom, iako se zbilja ne natrpavam.. :/
p.s.-ja danas kupila kremu protiv strija od Biobaze..jel mazete vi svoje škembice? :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 521
7.11.2013 7:34:58   
tonija_4
Dobro jutro! :)

Ja sam si isto kupila kremu od biobaze, pa ćemo vidjet jel valja ;). Iako se mažem i sa uljem za bebe, frendica mi je rekla da je njoj jedino to pomagalo da ju ne svrbi buša user posted image .

Mene gin nije slao da radim briseve jer mi je urin bio sterilan. Jer pod obavezno radit te briseve?

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 522
7.11.2013 8:37:18   
tintin
Dobro jutro cure!
Kako ste mi danas, da i ja mazem s kremom od biobaze i još sam uzela ulje on nikela.
Tonija nisam ti ni ja vadila briseve u trudnoci, urin mi je isto uredan, mislim da bi dr vadila da je potrebno valjda zna.

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 523
7.11.2013 9:18:43   
autumn day
jutro curke!user posted image

meni je gin radila briseve, iako mi je urin ok...

ja imam ono hipp dječje ulje od badema, pa se s tim mažem....i stvarno pomogne da ne svrbiuser posted image
ovaj put mi je baš naglo iskočio trbuh i veći je nego prošli put...nadam se da ću izbjeći strije.

danas nam amon ima pregleduser posted image
sretno!!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 524
7.11.2013 9:19:42   
kim626
Jutrooo user posted image
Cure ne znam da li ste cule za arganovo ulje-odlicno za trudnice...ja sam kupila u ljekarni bocica je oko 80kn,malo smrducka ali je zbilja odlicno..samo treba biti uporan s mazanjem!
Pitanjce...da libste radile mikrobiolosku analizu urina ili samo obicnu urinokulturu? Koliko cesto je potrebno radit urinok,krvnu sliku?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!