|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
5.11.2013 16:19:10   
sarita 22
Kim drago mi je radi tebe i bas sam sretna user posted image ...ja na pregled tek idem za 15 dana a vec mi je sad tesko cekati taj dan user posted image ....cestitam na deckicu user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 476
5.11.2013 16:28:24   
tonija_4
Kim, cestitke na deckicu! Bas mi je drago da je sve u redu. Sad uzivaj i mazi busicu :)

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 477
5.11.2013 16:56:52   
maja pčela
bravo za sve dobre vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image ,znači dečki nam vode user posted image ,ma neka ih samo neka su nam naše user posted image žive i zdrave nije bito jesu cure ili dečki.tko nam je slijedeći na pregledu???

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 478
5.11.2013 17:01:48   
mimagy
evo kim plačem od sreće zbog tebe... a ponajviše jer se nadam (možda sebično od mene) da ću i ja iduću srijedu vidjeti svoju mrvicu i biti sretna kao i ti danas, samo želim da je sve u redu... Čestitke na dečkiću,iako ja kažem nije bitno šta je,samo neka je živo i zdravo...Osjećam neku blagu bol u zdjelici,sinoć napokon osjetila malo mučnine,bila sam užasno sretna iako nisam povraćala,al' bar da mi je muka, nekako osjećam se sigurno,no izludit ću do iduće srijede... Najrađe bih sutra otišla ginekologu i rekla da ne mogu više čekati...al' pokušat ću pozitivnim mislima spriječiti sve to.
Kod nas nije običaj voditi muža na ultrazvuk,nekako se ne usudim ni pitati jer su naši doktori grozni,da tako moram reći,no šta je tu je... Nadam se da ću moći izdvojiti koju kunu za 4d,pa otići na kompletan pregled s mužem,tamo znam da on može biti samnom,samo da vidim na ultrazvuku da je sve u redu i da raste...

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 479
5.11.2013 17:56:57   
tintin

user posted image

user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 12.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image bellatrix - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 480
5.11.2013 19:19:31   
Newy
Cure neka me netko prosvijetli, ja sam sad totalno zbunjena i da ne kažem opet zabrinuta user posted image

Napokon sam počela pomišljati na spolni odnos (muž je već odavno lud ali dobro), i malo surfam... meni je doktorica na hitnoj napisala portio 1 članak, zatvorena.

Što znači taj portio, je li to drugi naziv za uloživost?! Jer ako to znači da sam uloživa 1 članak, tako rano, pa čitam apsolutno svugdje da se na takav nalaz odmah šalje na strogo mirovanje i ležanje?!

Ako je portio isto što i uloživost, onda žena nije normalna što mi nije ništa rekla za to?? Ili sam ja luda? Ako nije tako, što je onda taj portio 1 članak?

Kako da sad to saznam, koga da pitam, ne daj Bože ako je to što mislim, pa da skupo platim zbog nečije greške user posted image jer ja uopće ne mirujem sve normalno radim, još planirala i odnose napokon user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 5.11.2013 19:20:12 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 481
5.11.2013 19:32:05   
autumn day
kiiiim.....ajme kako mi je drago, ne mogu ti opisati....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad lijepo bez stresa, znaš da je sve u redu i opusti se i uživaj!
i da, čestitke na dečku!!!user posted image

tintin, super, glavno da je sve ok...bit će tako i daljeuser posted image
bravo za veliku curuuser posted image

andydea....user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 482
5.11.2013 19:34:52   
kisica
Newy
Vrat maternice dijelimo na dio koji se nalazi u rodnici (lat. portio vaginalis cervicis). Tak da neke veze sa vratom maternice ima, ali ako ti ovo piše zatvoreno, onda je to ja mislim oke. Jer ja sam ti bila uloživa 1 članak, i moja dr.je inače temeljna i sve, ali mi je rekla da mogu imat odnos.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 483
5.11.2013 19:38:09   
autumn day
e da, tintin, šta kažeš na tu tablicu gdje bi pisali kad tko ima pregled?
pitam tebe jer ti vodiš tablicu s terminimauser posted image

mogu i ja tu tablicu voditi, samo mi moraš objasniti kako kopirati nešto iz postauser posted image user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 484
5.11.2013 19:39:59   
kisica
Kim baš mi je drago zbog tako dobrih vjesti. Napokon nešto dobro.
Meni evo do zadnje kontrole sve mjere bile 2 tj.manje, a sad zadnji put sve kako treba biti, a opseg abdomena 3 tjedna manji. Tako da sad čekam čet., tad idem na kontrolu i umirem od brige kakav će abdomen biti.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 485
5.11.2013 19:49:26   
mimee
Newy, meni je dr. na prošlom pregledu napisala cerviks 1 članak, tvrd, zatvoren i to je bilo ok, po p.s.-u, a koliko znam, portio je neki dio cerviksa i čim piše da je zatvoren to je uredno.
Kak ste vi danas cure? Ja sam kod brod od jutros, klopala jučer sarmu i danas nakupila toliko vode da ne znam kud ću sa sobom, izgledam ko da ću se svaki čas porodit, a tek je 16./17. tjedan, ajmeee..
Jel imate neku hranu koju baš izbjegavate jer vam izaziva napuhavanje? ja moram priznat da baš previše i ne pazim, ali baš mi 2 kg tekućine u odnosu na subotu ne treba,, user posted image
Btw, čestitke svima na lijepim vijestima s pregledauser posted image

< Poruku je uredio mimee -- 5.11.2013 19:51:19 >

Neposredna veza do poruke: 486
5.11.2013 19:59:26   
amon
Hej,cure,eto mene....malo sam bila lijena pisat,ali pratim vas stalno!! drago mi je vidjet još okruglica u našem društvu user posted image user posted image user posted image Kim,bravo,svaka čast,sve si to super odradila!! vidim da ovdje dečki vladaju-mislim općenito to primjećujem i ovdje kod svojih cura,sami dečki nigdje cura! bilo bi super imati neku tablicu..... mi imamo pregled tek idući četvrtak,i već sam luda od čekanja,jedva ću dočekat vidjet što radi moje malo čudo.... mm ide na svaki pregled sa mnom otpočetka, a gin ga je pustio unutra i na 1 pregledu sa 5 tjedana da vidi snimak tada male kuglice,tako da ide i sad......

Sezamić stiže 16.05.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 487
5.11.2013 20:06:43   
Newy
Kisica, mimee, hvala vam. Pokušavam na netu naći, pa sve piše ili uloživost, ili duljina cerviksa, a nitko ne piše ''portio''. Čitam da je inače duljina cerviksa normalna 5 cm, a jedan članak je sigurno puno kraće od toga. Onda se to valjda odnosi na taj vanjski dio cerviksa, i valjda mu je to ok dužina... ja se prepala kako je tako skraćen a žena ništa nije rekla user posted image

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 488
5.11.2013 21:43:17   
tintin
Može Autumn bilo bi super imati tu tablicu, znači kad postavši tablicu i kasnije kad zelis kopirati stisnes na citiraj i onda tu uredjujes, izbrišes di piše qoute a kad zelis nešto kopirati zacrni tekst pa copy paste, ako ti nešto nije jasno samo pitaj, veselim se tablici.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 489
5.11.2013 21:47:49   
autumn day
dogovoreno! user posted image user posted image

eto cure drage, javite mi kad vam je slijedeći pregled, pa ćemo napraviti tablicu sa datumima pregledauser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 490
5.11.2013 22:19:52   
andydea
Kim presretna sam zbog tebe..ljubim te draga
Kad pise 1clanak zatvorena..to je super i ne brinite se..mozete se i sexsat..ali samo sa boka..i obavezno sperma van..a ne unutra jer sperma pospjesuje kontrakcije ! Eto jedne informacije..hehe cak se i rimuje ..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 491
6.11.2013 6:11:51   
mimagy
Pozdrav, može jedna pomoć ako nije problem... Jutros ustala,idem nalaze vaditi za sat vremena,a grlo me žari,peče,jedva gutam,pa sam htjela pitati što smijem piti ili koristiti za grlo, ne bi mi baš bilo dobro da sad navučem neku gripu,inače sam u ovo doba uvijek podložna gripi... Hvala.

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 492
6.11.2013 8:08:43   
tonija_4
Dobro jutro user posted image !

mimagy, na uputama od septoleta piše: Trudnice i dojilje smiju uzimati Septolete pastile samo na preporuku liječnika.

http://www.klinfo.hr/kategorija/hr/trudnoca/20/ublazite-simptome-prehlade-u-trudnoci-potpuno-prirodnim-putem/8541/1/ . Možda ti ovo pomogne user posted image

(Odgovor članu mimagy)
Neposredna veza do poruke: 493
6.11.2013 8:23:32   
perlica55
IZVORNA PORUKA: tintin

Pozdrav cure.
Kim bit ce sve u redu vidit ces, danas ces vidit svoju mrvicu, javi nam se čim zavrsis, uz tebe smo.
Autumn drago mi je da su ti bolje ledja, a isto si trebala i danas bar još odmorit, cuvaj se.
Bila sam u bolnici dr me pogledala rekla sam joj za pritisak u zdjelici kaže da mi je sve nekako nabijeno doli, i pitala me želim li ostati u bolnici da budem mirnija ja sam rekla da nebi, kaže ona da je sve u redu i da ako budem imala grceve i jaki pritisak da odma dodjem, dala mi je magnezij da pijem, i rojazol vaginalete jer i dalje imam gljivice.
I sad najljepsi dio pogledala me na ultrazvuk i vidila sam svoju bebicu i mahala mi je i fala Bogu sve je u redu, i meni je danas 18 + 3 tt a ultrazvuk pokazuje 19+2 tt, skoro za tjedan dana je veca.
Srce mi je puno i cila sam se rastopila.
I da moram opet vadit krv pusto nešto nisam zapamtila.
user posted image user posted image user posted image

Tintin dragice moja, user posted image user posted image user posted image  bravo za malu curicu,
pokušaj što više odmarati... Nemoj nikakve teške poslove obavljati,
nek ti M pomaže... Šeljem ti veliki user posted image
Ostale curke uživajte u user posted image , mazite svoje bušice  user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 494
6.11.2013 9:35:55   
Newy
Andy hvala bit će ti moj muž zahvalan, ja se skoro otpočetka nisam usudila, još mi je i ginica odmah rekla neka se ne pretjeruje s odnosima dok se trudnoća malo ne ''''učvrsti'''' pa sam ja to i predoslovno shvatila user posted image ...

Evo za tablicu, prijavljujem datum za pregled, 14.11.

< Poruku je uredio Newy -- 6.11.2013 9:36:46 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 495
6.11.2013 10:29:44   
mimee
Jutro cure! user posted image
Evo i ja javljam datum pregleda 8.11.
Jedva čekam i baš sam sretna što sam ga ipak dogovorila privat, jer moja gin ne pregledava ultrazvučno nego samo vag palpacijom, pa bi trebala čekati još 3 tjedna do idućeg. Ni ja baš nisam za previše uzv, ali mislim da tih par min ipak vrijediuser posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 496
6.11.2013 12:48:00   
tintin
Pozdrav cure,
Ja nikad neznam unaprijed datum pregleda nego se javim doktorici svaka 4 tjedna pa cu ovako otprilike napisati 18.11., mislim da bi tad mogao biti.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 497
6.11.2013 12:49:00   
tintin
Perlice srce si, hvala ti user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 498
6.11.2013 13:17:05   
autumn day
curke pozdrav!
kako ste danas?
meni malo gužva na poslu, ali evo naše prve tablice pregledauser posted image
kad mi ostale curke kažu datume, stavit ću i njihuser posted image

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

mimme.................................08.11.
newy...................................14.11.
tintin....................................18.11.
autumn day.........................20.11

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 499
6.11.2013 13:37:17   
tonija_4
Pozz!
Mene je počela mučiti žgaravica..i to samo prije spavanja. Curke jeste se već počele debljati? Ja sam dobila 1,5 kg od prošlog pregleda...a šta kad je beba stalno gladna user posted image .

Ja sam na sljedećem pregledu 8.11.

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!