andydea -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (21.9.2013 18:26:46)
|
Danas nam je 7 tj... a Di 13mj.[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Kaj se tiče prehrane: proučavam i prakticiram makrobiotiku. U svakom smislu riječi oduševljena sam namirnicama iz dana u dan i promjenile su mi život. Prvenstveno počnite od mlijeka...zamjenite kravlje sa rižinim i zobenim mlijekom, bijelu rižu i okusite smeđu integralnu, jedite za doručak i većeru žitarice (ali cjelovite-proso, smeđa riža, amarant, kvinoja,zobene pahuljice,rižine pahuljice...) sa voćem ili same. Umjesto svinjetine, jedite pil.,pur...ili dapače ribu. Pred kraj trudnoće jedite obavezno kuhanu hranu...radi ne mogučnosti zatvora i hemeroida...takvu khanu hranu nastavite jesti i u babinju... Imam na facebooku svoju stranicu o zdravoj prehrani beba i djece, pa evo vam link..i vi svašta možete saznati i promjeniti nešto već sad za svoje zdravlje i budućnost vaše bebice...Inaravno da sam tu ako vam bilo kaj treba.. Još ću vas nagovoriti i na platnene pelene koje su prekrasne i zdrave ! evo link za prehranu..čekam vas..https://www.facebook.com/groups/150063771866483/
|
|
|
|